Utomjordiskt

Kanaliserat meddelande

2013-09-28 18:01 #0 av: tollimanen

Arkturierna

Med hälsningar och Kärlek, jag är Saan och talar för det Arkturiska Råden av den Galaktiska Federationen. Vi önskar tala till ert kollektivs uppfattning av vilka som uppfattas vara utomjordingar. Vi är och har varit mycket närstående till er planet under en ganska lång mängd av er koncept av tid, och medan vi inte har lika fixerade på era Jordliga affärer som Plejaderna och Sirierna så känner vi fortfarande vår egen grad av Kärlek och involvering för och med Jorden.

Vi är inte monstruösa varelser som har utmålats i era filmer och TV shower, snarare så är vi människor som har utvecklats från våra respektive planeter och förgrenat oss för att hjälpa så många andra planeter som är möjligt att utvecklas. Det är vad som naturligt sker när en civilisation av individer utvecklas; de sprider ut sig och utforskar denna vår allas enorma Skapelse då de tar kontakt med olika andra planeter och civilisationer.

Er planet har hållits tillbaka från nästa naturliga steg i er kollektiva utveckling: rymdfärder. Ja, en illusion har skapats runt era uppfattningar om rymdfarande, då det uppfattas att era mer utvecklade länder har varit aktivt involverade med att utveckla rymdskepp, sända upp satelliter och resor till himmelska kroppar.

Denna illusion har orkestrerats för att hålla ert kollektiv i ro angående verkliga rymdfärder och teknologin som kan byggas och förstås angående det, och raketerna som skickas ut i rymden är ganska omoderna med tanke på den teknologi som ni kunde ha använt redan på 1940 talet.

Fysisk och Spirituell Utveckling

Vi är redo och villiga att introducera denna avancerade och kännande teknologi till ert kollektiv vid den tiden, men vi förstod att ni hade en bra bit att gå bort ifrån distraktioner, uppdelningar och hat rådde fortfarande i ert samhälle. Er kabal finner dem själva mindre kapabla att stoppa oss från att göra uppvisningar eller att stoppa individer i ert kollektiv från att formellt introducera fri energi-baserade teknologier till er värld.

Fri energi-teknologi har förtryckts och lagts på hyllan av er kabal som de har sagt har med nationell säkerhet att göra, men sanningen är att de har arbetat aktivt för att hålla er befolkning tillbaka från rymdfarande och förståelsen att till och med nära Jorden så finns det stjärnsystem med planeter överflödande av avancerade samhällen som är aktivt fixerade på utvecklingen som er Jord upplever.

Mänskligheten har missförstått karaktären av utveckling på er planet, då många av de som inte accepterar dogmerna rådande i era religioner antar att utveckling är något konkret fysisk process som inte gör rum för er förståelse av och tillväxt in i de spirituella rikena. Er utveckling är fysisk och spirituell, och när detta förstås så kan vi förutsäga att ert samhälle aktivt kommer att arbetar för att sprida förståelse av de spirituella rikena. De teknologi baserad stimuleringarna och distraktionerna som ni får håller er från att aktivt söka inom er och finna och finna en obehindrad förbindelse med de spirituella rikena, och oberoende av om ni väljer att skriva, kanalisera eller något annat för Jordens uppstigning så förstå att era ansträngningar är välbehövliga. Er kabal vill inte att mänskligheten förstår att ni kan förbinda er med oss, för de vet att ni och vi då kommer att aktivt arbeta för att skingra propagandan som de har byggt upp rund omkring vår existens och om rymden.

Propagandan är undermedveten i sin karaktär, och åstadkoms under masken av filmer och TV shower vars elakartade intentioner kan bortses ifrån eftersom de inte är ”verkliga”. Absolut så är de inte verkliga men kabalens intention med att göra dem har varit orienterat mot göda en fabricerad bild av utomjordingar hos er befolkning.

Rätta till missförstånd

När ni möts med avslöjanden så är det förväntat att det kan bli stora svårigheter med att acceptera faktumet att vi faktiskt är här på och runt omkring er planet på grund av rädslan monstruösa varelser med intentioner att invadera er värld. Vi är absolut inte sådana varelser och vi söker att assistera er med att förstå er oändliga karaktär som spirituella varelser. Vi söker att hjälpa er förstå era färdigheter så att ni kan använda dem till deras fulla utsträckning, och vi söker likaså att rätta till missförstånden om vår existens.

Framförallt så söker vi att uttrycka Kärlek till så många själar som kan öppna upp mot det som möjligt. Att återupptäcka Kärlek i hela sin helhet och oändlighet är ert huvudsakliga mål då ni upplever de lägre dimensionerna, och ni är menade att återupptäcka er själva som den medvetna Skaparen av allt som ni genomgår. Fler själar börjar att upptäcka sina färdigheter att Skapa sina upplevelser, och då de så gör börjar de att upptäcka sin egen Gudomlighet och Gudom i större utsträckning. Då vi gör våra slutliga intryck för denna kommunikation så uttrycker vi tack till vår skrivare och till var och en av er för era fortsatta ansträngningar. Ja, vi ger detta tack ofta och vi inser och accepterar att det kan låta som upprepningar, med vi erbjuder det med Kärlek, glädje och uppskattning i vilket fall som helst.

Fortsätt med ert uppdrag, Kära Gudomliga själar, för era större uppfattningar håller inte på att försvinna.

Anmäl
2013-09-28 19:20 #1 av: Cristine

Upplyftande ord tallimanen!

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2013-09-29 00:23 #2 av: stillness

Väldigt intressant :)

Goda Aliens ni är så välkommna här på vår jord

välkomna att hjälpa oss med uppstigningen samt att avslöja kabalen (Illuminati bankerna ) Reptilerna deras agenda att ta över jorden och förslava mänskligheten New World order (Hunger games)

Tack till er och kärlek,Vi ser gud i er och inom oss själva och bakom illusionen är vi alla en

SANNINGEN GÖR OSS FRIA

Anmäl
2013-09-29 10:48 #3 av: Ghosthunter

Bra!Tummen upp

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2013-09-30 21:32 #4 av: [Jarl]

Eh utomjordingar kontaktar er genom svensk text och berättar om oss mänskligheten. Vilken är källan? Varför är inte detta en världs nyhet än!???

Anmäl
2013-09-30 22:13 #5 av: Ghosthunter

Tja, tyvärr så blir det ju aldrig en världsnyhet pga av att sånt inte anses som nåt seriöst av politiker, media....etc..etc.

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2013-10-01 17:57 #6 av: stillness

tollimannen när kan vi höra mer ifrån denna källa?

Anmäl