Off Topic - Utanför ämnet

Miley Cyrus - Illuminati artist

2013-08-27 14:09 #0 av: stillness

Illuminati artisten Miley Cyrus ser vi är nu ännu extremare i sitt uppträdande, Är detta en bra förebild för kidsen?

Något har hänt med henne helt klart (Mind control) ?

Illuminati brukar i början med alla sina artister lasnera dem som oskuldsfulla, söta artister för att få familjerna fångade sedan slår de till med den inte så oskuldsfulla  mer olyddiga Iam a bitch image.

 

Samma med britney spears etc

Jag bara skrattar för man ser igenom detta så starkt

hoppas kidsen med gör detta

Anmäl
2013-08-28 12:55 #3 av: stillnessMånga av dessa stora artister går på droger så det skriker om det och då kan man lättare få människor att göra galna saker.

Det är jätte synd om dessa illuminati artister då de tidigt många av dem tex Britney Spears är mind Control slavar sedan barnsben åt Illumianti.

De är idolerna vi skall dyrka och se upp till, de sätter många trender i samhälle via mode, smink,etc och många kids följer detta så har det alltid varit.

att ha ett samhälle som bara bygger på sex droger,alkohol och party party är dömt att misär.

 

Vi borde ha bättre förebilder för våra unga tjejer som växer upp samt pojkar med, kvinnan har en väldigt viktig plats i samhället vi är alla födda av henne och hur ett samhälle behandlar kvinnan så kan man se hur samhället mår.

Anmäl
2014-10-10 16:36 #4 av: Huygens

Miley har låtit tatuera in ett kryptiskt meddelande från den forne Illuminatipresidenten Theodore Roosevelt, från ett tal 1910.

"So that his place shall never be with those cold and timid souls who neither know victory nor defeat."

Jag fattar inte poängen och det borde finnas tusen citat av mer modernt snitt som är bättre som tatuering. Reptilians byter ibland ordning eller mening på ord, kanske det är något sånt man måste göra?

Hela citatet finns här, och utstrålar en viss undergångsstämning. T Roosevelt (inte Franklin) fick Nobelpris fredspris, helt i linje med modernare tiders Illuminatistrategi.

Även hennes brors tatuering på ett fartyg, ser ut som något annat om det vänds upp-och-ner (se artikeln). En otäck fågel?


Anmäl
2014-10-10 17:02 #5 av: I want to belive

hahaha, på programmet "Family Guy" som inte är omtyckt av många , men jag tycker det är väldigt roande! , så driver dom med Miley om att hon är en android ( typ terminator robot ) . Helt sjukt . :P

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.