Musik

Public Enemy om Illuminati

2013-07-11 12:29 #0 av: stillness

Chuck D ifrån kända rap bandet Public Enemy (Hall of fame) har länge informerat massan om den styrande bankeliten kallad Illuminati

Rothchilds/rockefeller är några av dessa 13 Illuminati bankfamiljer som skapade finanskrisen 2008 och sedan dess har allt bara blivit värre i USA samt hela Europa i form av mass arbetslöshet och större klyftor mellan rika och ex medelklass som nu e extremt fattiga.

De utnyttjar nu denna ekonomiska kris med att skära in på allt i samhället, samt ta bort kontanter och ersätta med digitala för att infoga oss i ett kontrollsamhälle likt 1984.

Centralisering av jobb,resurser etc ser vi redan (globalism)som gynnar bankeliten och jobben skickas till Kina eller man sparkar folk pga de e för dyrt o ha kvar.


Skaffa er en egenuppfattning om Illuminati, och New World order , Bilderberggruppen och varna era vänner o bekanta


med sanning kan vi avslöja deras bedrägeri och förhindra att vi får en värld likt som i filmen Hunger games där länder ej existerar (är nummer zoner) och massan är ur fattiga samt en elit lever i lyx och förslavar resten.


Vaken.se

infowars.com

davidicke.com

Anmäl
2013-07-11 12:52 #1 av: stillness

professor Griff från Public enemy med intervju med Alex Jones pratar om Styrande Eliten samt deras agenda.

www.Infowars.com

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.