U.F.O -U.S.O.S & Stjärnskepp

Ufon? Många är dom iallafall!

2013-07-11 12:02 #0 av: Marr

Det här är inte helt olikt det jag såg, förra sommarn så här hajade jag till! Skrev ju om det då men hittar inte var. Skillnaden är bara att den "armada" jag såg upplevdes mycket mycket närmare då dom löst så starkt att jag fick kisa.

Dom flöt fram med ett glittrande, bländande vitt sken på himlen ovanför vänster om mig, vidare söderut. Pågick under flera sekunder, ja om inte en två minuter. Där upplöstes dom, försvann...Brukar inte bli förvånad, men det blev jag sannerligen då det kan jag lova. Det var en wow wow upplevelse. Jag tror jag bara stod och gapade...ja det var underbart!

Nä videon va det ja...Förlägen

http://www.youtube.com/watch?v=ooBtknkyf_E

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2013-07-11 15:44 #1 av: Tarotstollan

Ja, kan undra när gemene man börjar prata högt om alla dessa ufos som är överallt. Själv har jag "bara" lyckats att se 1 för många år sedan.
Vackert var det i alla fall och lite skrämmande.

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl
2013-07-11 15:53 #2 av: Marr

Såg någonstans att dessa rapporter har ökat nästan till det dubbla sen samma tid förra året....Antingen har det blivit tätare trafik eller som jag tror, också...fler tittar uppåt. Fler har bra kameror som kan föreviga något underligt. Precis allt är ju inte fejk heller direkt.Glad

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.