U.F.O -U.S.O.S & Stjärnskepp

Filmade Ufos i Mars

2013-05-27 10:30 #0 av: Marr

Tycker det här potpurriet är bra, då jag själv ser saker i t.ex. molnen mellan varven. Fast det går så oerhört fort så ibland kan det vara ögonen som spökar tänker jag. Tar man sikte på området där man såg konstigheterna, så kan man se "blänk" ibland. Då vet jag att det inte är ögonen.

http://www.youtube.com/watch?v=B0Q_HKk-K3k

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2013-05-27 10:36 #1 av: nlinds

Min mamma stod med mig på balkongen när jag var ett spädbarn. Då hon såg ett Ufo rakt över vårat hus (ganska nära) det var gigantiskt. och hon blev så förskräckt att hon ropade till min pappa:

"MISHO, HÄMTA VIDEO KAMERAN FÖR F**N !!"

Han skyndade sig ut på balkongen (utan video kamera förståss..) och direkt när han kom ut så svishade det iväg med en väldans fart ! (han såg det också)

lite läskigt tycker jag..

Anmäl
2013-05-27 11:00 #2 av: Marr

Vad det är roligt att höra när fler människor har fått se! Har ju alltid tittat upp mycket på himlen och har ju sett saker sen 8-10 åring. Fast ibland med år emellan nästa upplevelse.

Det som tog priset var i början på 2000 talet när "fullmånen"(trodde jag) röd och grann  började röra på sig. Vinglade fram ovan trädtopparna som den följde vägen framför mig när jag varit och handlat en kväll.

Parkerar bilen utmed vägkanten och begrundar detta otroliga. Den stannar snett till vänster om mig ca 50-100 meter ut på ett gärde, ca 50 meter upp i luften. Den var helt enorm och var i storlek som halva sthlmsgloben. Purpurröd och liknade en discokula.  

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2013-05-27 11:10 #3 av: nlinds

#2 Det var precis så som min mamma beskrev den också !  Fast lysen på sidorna som i en tecknad serie. Mycket större än vårt hus vi hade då på 200 kvadratmeter . Helt otroligt. Hon hade aldrig sett något liknande, inte min pappa heller. Önskar jag hade varit lite äldre så jag också kunnat komma ihåg :)

Anmäl
2013-05-27 11:19 #4 av: Marr

Men vad häftigt!

Alla jag har förklarat det här för har aldrig sett något liknande, det hade ju inte jag heller i.o.f.s. På denna fanns inte en ljus tänt, men färgen var väldigt speciell! Skulle vilja se den igen med kameran till hands denna gång. Fast numera håller dom sig på längre avstånd, så har jag ju hunnit flytta också till ett ej lika ufotätt område som det var då...

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2013-05-27 11:23 #5 av: nlinds

Hoppas du fångar den på bild någon dag ! Hade varit fräckt att se !

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.