Övrigt

På tapeten igen.. Amons inlägg!

2013-05-05 10:21 #0 av: Cristine

Inlagt förut av Amon 2012  

Jag har klippt ut hennes budskap för nya kommentarer... den andra tråden finns kvar 

Det har förslagits av GFL och Ashtar Command att alla ljusarbetare sprider vidare den kunskap som har förmedlats via Greg Giles meddelanden och då framförallt de om stundande arresteringarna i världen. Vi på St-Germain.se har tagit emot och översatt följande text som är lämplig att skicka som den är via era Facebook nätverk eller andra sociala media, som ni våra kära ljusarbetare tillhör:


Vi Vill Avbryta Ert Regelbundna och Schemalagda Liv

För En Livsavgörande Extranyhet!


I hela ert liv har ni väntat på goda nyheter, och den dagen har slutligen kommit. Mycket snart kommer ni att bevittna storskaliga massarresteringar över hela världen av män och kvinnor, som ni har kommit att känna som vår världs politiska och finansiella ledare. Dessa arresteringar kommer att nå högt inom USA: s regering, och innefatta många medlemmar av finans- och bankvärlden.
Många av dessa namn kommer ni omedelbart att känna igen, och en del kanske ni inte känner igen, men alla har aktivt tagit del av allvarliga brott mot mänskligheten, och lämnat våra länder bankrutt medans de har roffat åt sig våra surt förvärvade pengar.

Dessa arresteringar är banbrytande, och dessa gripanden kommer att förändra Jorden. Mänskligheten kommer äntligen att bli fri från den tyranniska kontrollen av dessa maktmissbrukare, mer kända som Kabalen. Dessa arresteringar borde inte komma som någon överraskning för många av oss, eftersom vi alla vet, innerst inne, att det är något väldigt fel med denna värld, en plats där så många går och lägger sig hungriga, medan några få äger inte miljoner eller biljoner utan triljoner dollar, stulna från arbetarna bland mänskligheten. Det har alltid funnits tillräckligt med rikedom för alla på den här planeten, ändå har dessa få män och kvinnor praktiskt taget delat upp all rikedomen i den här världen mellan sig, och bara lämnat kvar smulor för resten av oss att slåss om. Efter dessa arresteringar kommer det att förändras.


Många nya projekt kommer omedelbart att genomföras under ny ledning av män och kvinnor med hög integritet, som är engagerade i att återställa vår värld till den utopi den en gång var, och styra en konstitutionell och sant demokratisk utveckling. Det finns många män och kvinnor i den amerikanska regeringen som är hängivna denna sak liksom agenter inom Pentagon, militären, den finansiella sektorn såväl som den privata affärssektorn, vilka har ägnat så stor del av sitt liv för denna insats, och de är så angelägna att få  presentera vårt nya system av överflöd för mänskligheten, som de i hemlighet har arbetat så flitigt med under många år. Som en del av dessa åtgärder, kommer en enorm summa av rikedomen, som har blivit stulen från folket, att bli omfördelat genom program som storligen kommer att gynna varje man, kvinna och barn på planeten. Ingen kommer att bli förbigången och ingen kommer att bli glömd.

Och det kommer mer.

I och med arresteringarna av alla dessa medlemmar av den kriminella Kabalen, kommer den andra fasen av den här operationen att inledas. I dag besöks vår värld av många andligt upplysta varelser som önskar att öppet återförenas med sina gamla familjer. Dessa andligt upphöjda män och kvinnor hjälper till att avväpna den kriminella Kabalen, som har kontrollerat många av världens krigsmakter och innehaft högt avancerade vapensystem.


Dessa avancerade förfäder av den mänskliga rasen ser ut precis som vi gör, även om det finns andra varelser, som vi kommer att möta, som inte alls ser ut som vi. Alla är uppstigna andliga varelser som bara är här för att hjälpa oss att göra de förändringar vi alla innerst inne vet behöver göras. Dessa varelser är de ursprungliga planerarna av denna planet, och är de samma avancerade civilisationer som har byggt många av de stora arkeologiska mysterierna, som till exempel pyramiderna i Egypten. De är inte alls främlingar för oss eftersom
vi, allihop, är deras förfäder.


Ett mycket viktigt socialt experiment har blivit utfört här under många år och var och en av oss har varit en del av det. Vi har lämnats här, till synes ensamma, för att reda ut saker för oss själva. Detta experiment är nu över och det har blivit en fantastisk succé. Vi är nu på väg att återförenas med våra bröder och systrar från stjärnorna och bli välkomnade in i den större Galaktiska Gemenskapen. Eftersom det finns många världar som går under många namn, är det lättare att hänvisa till dem genom namnet på deras fredliga allians: Galaktiska Federationen av Ljus och Ashtar Command.


Vid dessa gripanden och vår återförening med vår Stjärnfamilj, kommer alla problem i vår värld att snabbt och smidigt föras in i anpassningen till vår nya Gyllene Tidsålders samhälle, under ledning av själar med renhjärtade uppsåt.
Genom en världsomspännande gemensam ansträngning kommer alla krig, all hunger, fattigdom, sjukdom och föroreningar snart vara ett minne blott precis som vår dagliga träldom. Avancerade teknologier kommer att ersätta vårt arbete och alla kommer att bli fria att uppfylla varje skapande dröm de någonsin haft.


Allt detta börjar med de förestående arresteringarna av de många medlemmarna av den kriminella Kabalen, och dessa arresteringar kommer att äga rum så snart ett lämpligt antal av vår planets invånare är medvetna om vad dessa rättegångar kommer att innebära för vårt samhälle. Det är därför ni läser de här orden i dag, eftersom många medlemmar av er mänskliga familj gör allt de kan för att dela denna nyhet med er, och för att göra sin del för att lotsa in våra civilisationer till den nya Gyllene Tidsåldern av fred, frihet och välstånd för alla män, kvinnor och barn över hela världen. Högtidlighållande över hela världen är verkligen passande och uppmuntras av den Galaktiska Federationen av Ljus, eftersom det är viktigt att mänskligheten ser dessa arresteringar som goda nyheter och inte som dåliga nyheter som vi har blivit så vana vid.


Vänligen delta i denna stora sak genom att dela med er av detta meddelande på Facebook och andra sociala online nätverk. Det här är er chans att verkligen göra en skillnad och vara en ledare för era medmänniskor. Om vi alla gör vår del för att sprida denna nyhet kommer vi alla att börja bevittna dessa höga profilers arresteringar över hela världen, och det kommer att bli ert tecken på att allt som ni precis har läst är sant.

Skriven av Greg Giles
Översättning Ulla Krogh - www.st-germain.se


Kommentar av Per Staffan:
Dagliga kanaliserade meddelanden via Greg Giles och andra kanaler med nyheter från GFL finns att hitta på www.st-germain.se


Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2013-05-07 12:44 #1 av: Amon

Även om det inte blev så mycket officiella massarresteringar i fjol som förväntat - så var det ändå massor av avgångar globalt av höga befattningshavare. Det talades också om "Inneslutningar i Ljus" - där personer i viktiga befattningar påverkades av ljusenergier för att ändra destruktiva beteenden och tankesätt.

Här kommer nu lite ny info från Benjamin Fulford. Han befinner sig i Japan och Kina - och får reda på viktiga nyheter bakom kulisserna i öst:

Netanyahu kallades till Kina, cabal laxermedel börjar i UK

Inlagd av benjamin

6 Maj 2013

En av världens ledande terrorister, Satans dyrkaren och massmördaren Benjamin Netanyahu i Israel har kallats till Kina där han kommer att konfronteras med bevis för sin inblandning i terrorattacken den 11 mars 2011 mot Japans kärnkraft och tsunamin, enligt kinesiska regeringskällor.

Bevis är ett band med ett inspelat telefonsamtal till Japans premiär-minister Naoto Kan där Netanyahu hotade att förstöra alla Japans kärnreaktorer om Kan inte skrev av Japanska regeringens innehav av den amerikanska statsskulden, enligt den japanska militära underrättelse-tjänsten. I utbyte mot att sopa problemet under mattan, kommer 180 nationernas BRICS alliansen att kräva ett slut på all ytterligare krigshets-ning i Mellanöstern. Israelisk användning av en kärnbunker buster bomb mot Syrien precis innan Netanyahus avgång var en meningslös gest av motstånd som hela världen repressalierna mot Sabbatean sataniska maffian utspelar sig.

I en relaterad utveckling, har den brittiska polisen och brottskommis-sionen inlett en utredning av Thames Valley polisen; Sara Thornton i synnerhet, bland annat avseende mordet på bio-vapen specialisten Dr David Kelly. Detta är del av en bredare polisutredning i kabalen som lurade den brittiska regeringen till att delta i invasionen av Irak. Överhuvuden av MI5, London Metropolitan Police counter terror squad och av brittiska specialstyrkor har alla lämnat sina poster, enligt en MI5 källa. Flera har journalister gripits också, sade han. Många vittnen av ämnet (militär) kommer fram i stöd har realiserbar... 

läs mera här:  http://benjaminfulford.net/2013/05/06/netanyahu-summoned-to-china-cabal-purge-begins-in-uk/

 

Anmäl
2013-05-07 16:36 #2 av: Gahella

Ja herreuuud va vet man vad som händer i bakom dessa lykta dörrar, egentligen?!

Och att Israel nu bombat Syrien sönder och samman och USA som påstår ha bevis för kemiska vapen använts av syriska rebeller. Och det sa de om Saddam också, allt för att plöja vägen till att ta över ett land och deras rikedomar


Anmäl
2013-05-08 09:50 #3 av: Cristine

Syrien sade ju på nyheterna att de välkommnar alla att ta komma och ta prover för de har inte använt några sådana, men det vet man ju hur de försöker med allt... eliten alltså!

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.