E.T. / Utomjordiska raser

Var femte amerikan tror på utomjordingar

2013-04-03 22:50 #0 av: VSK

Var femte amerikan tror på utomjordingar, visar en ny undersökning. Här några formationer i ett vetefält, som misstänks ha gjorts av varelser från en främmande planet. Foto: Simo RebicVar femte amerikan tror på utomjordingar, visar en ny undersökning. Här några formationer i ett vetefält, som misstänks ha gjorts av varelser från en främmande planet. Foto: Simo Rebic


Bigfoot lever!


Ja, i varje fall om du frågar en beskärd del av befolkningen i USA. Enligt en ny undersökning tror fler än var tionde amerikan på den mytologiska Storfoten - och var femte på utomjordingar.

En ny undersökning som presenterades i går visar att amerikaner onekligen gillar konspirationsteorier. Daily News rapporterar att bland annat 14 procent av de tillfrågade tror att den mytologiska varelsen Bigfoot lever. Hela 21 procent är övertygade om att utomjordingar landade i Roswell 1947, en berömd historia där bilder kablades ut på en Alien med trasigt ben.

Global uppvärmning - en bluff? 

Barack Obama är också föremål för spekulationer och teorier. 13 procent av de tillfrågade tror att han är antikrist, alltså djävulen i människogestalt. En stor del av de republikanska väljarna, 60 procent, tror att global uppvärmning är en bluff, att jämföra med 23 procent av de demokratiska väljarna. Hela 28 procent är övertygade om att Saddam Hussein var inblandad i terrorattacken mot World Trade Center 2001, visar undersökningen enligt Daily News.


Källa

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl
2013-04-04 10:05 #1 av: Cristine

Det är nog svårt att undgå att tro på utomjordingarna i usa då de visar upp sig över städerna så ofta  och många Tv och radiokanaler tar upp det i sina program.

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.