Utomjordiskt

Jag bjuder på ett skratt

2013-03-09 00:39 #0 av: Cristine

Filma aldrig när det stormar
Gapskrattar

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2013-03-09 07:43 #1 av: Marr

Guuu va häftigt, vad jag är glad att du filmar! Hände det här igårkväll? Fast det är ju ofta aktivitet runt er. Har sett blänk på himlen hela dan igår, men ser inget annat så jag tänkte mina ögon har nåt fel.

Gick ut med hunden vid 23 och kände mig lite nedstämd och tycker att inget händer och inget får jag gjort vare sig hemma eller här. Står och tittar upp på den stjärnklara himlen och tackar för att dom städar så fint. Ber dom med gråten i halsen att visa sig för mig.

Isamma ögonblick dyker det upp ett föremål jag trodde var flygplan pgr. av färgerna på lamporna. Runt om på himlen är det mer aktivitet, små prickar som flyttar sig och pulserar.

Så åker då det här "planet" ljudlöst sakta fram lite på snedden mot mig och stannar och jag blundar och tänker jag kan ta in ngt. men icke sa nicke. Får iallafall njuta av hur detta Ufo cirklar runt våra omgivningar. När jag slutligen kommer tillbaka hem har den placerat sig utanför mitt fönster , men tyvärr för högt att jag ska få något på bild.

Går fram och tillbaka mellan fönstren och Ufot var här över 2 timmar med "kompisar" pulserande småprickar runt omkring. Vad jag önskar att dom kunde komma så långt ner så jag kunde få dom på film. Vad jag önskar att det händer något stort snart ivårt lilla land.

Tack för din rapport Cristine! Gav mig lust att berätta det här. Ibland är det inget kul att berätta allt man ser eftersom man aldrig kan bevisa något. Så jag tackar än en gång att du visar oss det du ser! 

 


 

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2013-03-09 16:59 #2 av: [MikeW]

Jag ser inget, vart ska jag kolla någonstans?

www.kairuo.deviantart.com Spöke  Sajtvärd för Teckning Ifokus
           Check out my art ^ :D              Medarbetare för Digital Konst

Anmäl
2013-03-09 18:16 #3 av: Cristine

#1 Konstigt att inte fönstret gick sönder, jag är alldeles blå på axeln av smällen, den var rejäl!

Härligt vad du fick uppleva Marr

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.