2012-12-07 23:33 #0 av: Amon

Vad ska vi förvänta oss den 12 december och 21-22 december, 2012?

Från denna sida: http://the2012scenario.com/2012/12/what-should-we-expect-dec-12-dec-21-22-2012/#more-154952

Vad ska vi förvänta oss 12 december och 21-22 december, 2012?

av Patricia Cota-Robles

www.eraofpeace.org

December 12, 2012, 12:12:12 och December 21-22, 2012 är datum som vi har hört om i årtionden. Sedan Harmonic Convergence, som ägde rum 15-17 augusti 1987, har många personer intuitivt känt betydelsen av denna tidpunkt, och förutspått allt under solen. Spekulationerna har innehållit allt från världens undergång till en omedelbar manifestation av himmelriket på jorden. Men vad ska vi förvänta oss realistiskt?

I sanning, under de senaste 25 åren, sedan Harmonic Convergence, har vi upplevt genombrott inom energi, vibration och medvetande om jorden och mänskligheten och vi har gått igenom otaliga Ljustillströmningar. Dessa inflöden har inkluderat sällsynta Himmelska anpassningar, sol- och månförmörkelser, kraftfulla solstormar och bokstavligen hundratals globala Ljusverksamheter som iscensatts genom enhetliga insatser av himmelska och förkroppsligade Ljusarbetare. Var och en av dessa händelser badade jorden i det gudomliga ljuset och accelererade frekvensen av vibrationer i mänsklighetens fysiska, eteriska, mentala och emotionella kroppar på en atomär cellnivå. Många människor var medvetna om dessa tillströmningar av ljus, men de allra flesta människor som utvecklas på den här planeten gick igenom dessa erfarenheter helt omedvetet.

Inflödet av ljus som vi kommer att uppleva den 12 december och 21-22 December kommer att vara oändligt mycket kraftfullare än något vi tidigare upplevt, men vår JAG ÄR Närvaro har förberett våra kroppar under 25 år för att klara detta ljus. Barn föds med en färdig kapacitet att assimilera detta ljus också, så allt är i beredskap. Allt vi behöver göra för att vara de instrumenten för Gud vi är avsedda att vara är att vara fokuserade i våra hjärtan. Då kommer vi att vara den öppna dörren för Guds ljus som kommer att föda den här planeten och hela dess liv i det  av perfekta mönstret för den Nya Jorden.

Vad människor kommer att uppleva på en konkret nivå kommer att vara unikt för varje person. Vissa människor kommer att vara mycket medvetna om energiförändringen, vibrationen och medvetandet som skett inom dem. Andra människor kommer inledningsvis att vara omedvetna om eventuella förändringar, men allt eftersom tiden går och de assimilerar Ljuset kommer de att inse att något dramatiskt har förändrats i dem. Dag för dag, kommer de att börja "se med nya ögon och höra med nya öron."

De gudomligt inspirerade gamla profetiorna visade att i denna sista tid skulle det finnas två jordar. Därför finns det många människor som fortfarande tror att med födelsen av den Nya Jorden och den gamla jorden som skall förgås så resulterar detta i att miljontals människor inte gör övergången till den Nya Jorden. Himlens vilja är att alla nu skall veta att den gudomliga planen har andrats. Vänligen tillgodogör Er följande information genom lågan av den upplysta sanning som är i resonans i hjärtat av din JAG ÄR Närvaro.

De Varelser av Ljus har tydligt förklarat att det enda skälet till en eventuell negativ utgång uppenbaras genom gudomlig profetia är att visa mänskligheten vad som kommer ske om vi fortsätter med vår nuvarande beteende. Den Gudomliga Intent en sådan profetia är att inspirera mänskligheten att förändra vårt beteende för att undvika de potentiella negativa resultatet. Om vi ​​inte ändrar vårt beteende och undvika det förväntade resultatet, då profetian misslyckades att uppnå sitt mål, och är i själva verket en misslyckad profetia.

Under de senaste 25 åren mirakel har skett som har överskridit de största förväntningarna i himlen. The Awakening som skett inom den kollektiva medvetandet av mänskligheten har ändrat historiens gång. Det finns miljontals Ljusarbetare över hela världen som har åberopat Guds ljus för våra systrar och bröder i familjen av mänskligheten. Genom dessa osjälviska insatser upplever människor som inte har möjlighet att höja sina huvuden över leran pöl av sitt smärtsamma liv nog att se ljuset själva har beviljats ​​Kosmisk Dispens enorm Gudomlig Nåd. Denna dispens har visat sig vara Gud segra.

Som ett resultat av de enhetliga ansträngningar himmel och jord, under de senaste 25 åren JAG ÄR Närvaro av varje motspänstig person på jorden, som var i fara att inte göra övergången till den Nya Jorden, har gjort det medvetet beslut att göra vad är nödvändigt för att klara sina karmiska skulder, så att de kan gå vidare i Ljuset. Detta gäller oavsett om personens fruktan-baserade, fragmenterad mänskliga ego är medvetet medvetna om detta faktum eller inte. Valet att gå framåt i ljuset av de mest upproriska folket är just därför vi ser så skrämmande negativitet knuffas till ytan över hela världen. Denna negativitet är ytan i en snabbare takt för att bli helade och förvandlas till ljus.

Som ett resultat av detta mirakel, har två jordens bli en. Detta innebär att varje man, kvinna och barn går framåt med den Nya Jorden. Ingen kommer att hamna på efterkälken!

Om motsträviga själar inte tömma sina karmiska skulder innan de lämnar det fysiska planet, kommer de att tas till de inre skolorna i lära i samband med den Nya Jorden att slutföra sin transmutera processen. När de har avslutat lära sig läxan från Oneness och vördnad för allt liv, kommer de att ansluta sig till resten av mänskligheten på den Nya Jorden. Bolaget Himlens sade att detta är den största handling av Gudomlig Nåd varje utfört åt de fallna söner och döttrar Gud genom den Kosmiska I AM, allt som, vår Fader-Moder Gud.

Så nu vill jag dela med mig av en mycket kraftfull aktivitet Ljus som gavs till oss av bolaget Himlens att förbereda oss ytterligare för att få enastående inflödet av ljus vi kommer att uppleva den 12 december 12:12:12 och December 21-22. Detta är en process av Gudomlig alkemi som hjälper våra JAG ÄR Närvaro att omvandla kolbaserade cellulära strukturer av våra fysiska, eteriska, mentala och känslomässiga kroppar till kristallin-baserade solljus celler.

Detta är en omfattande process så ta din tid med det. Följ denna visualisering genom den fulla kraften i din uppmärksamhet. Vet att din JAG ÄR Närvaro kommer att tillåta denna aktivitet av Ljus ske i, genom och runt ditt jordiska kroppar i perfekt linje med din Gudomliga Planen och din högsta goda.

JAG Cocreating mina 5th-dimensionella Kristallina solljus organ

Jag är min JAG ÄR Närvaro och jag är en med JAG ÄR Närvaro av varje man, kvinna och barn utvecklas på den här planeten. Jag är en med min Fader-Moder Gud, jag är en med Solar Logos från Suns bortom Suns bortom Suns, jag är en med hela bolaget himlen och jag är en av alla de Varelser av Ljus i samband med Elemental kungariket och Angelic kungariket.

Jag är en med varje elektron av ädel livsenergi utvecklas på den här planeten, och jag är en med varje atom och subatomär partikel och våg av energi omfattar fysiska, eteriska, mentala och känslomässiga kroppar mänskligheten och Moder Jord. Jag är också en med alla utrymmen i mellan de atomära och subatomära partiklar och vågor av energi på jorden.

Genom Divine Intervention denna kollektiva kropp Ljusvarelser åberopa jag mest intensifierade frekvenserna av 5: e-dimensionell Kristallin Solar Light från själva kärnan i skapelsen att mänskligheten och jorden kan ta emot vid denna tid. Jag ber att när denna kristallina Solar Light accelererar gudomliga Alchemy som omvandlar mina kolbaserade kroppar i kristallin-baserade solljus organ oändlig perfektion, även påskyndar denna process inom de organ för varje person på jorden. Jag accepterar att detta kommer att ske i linje med varje persons gudomliga plan och det högsta goda för alla berörda.

På detta heliga och heliga dag jag helgar mitt fysiska, eteriska, mentala och känslomässiga organ som skall öppna dörren för den 5: e-dimensionell kristallin Solar Light som håller på att förändra jorden och hela sitt liv i den gränslösa fysiska fulländning den Nya Jorden.

Nu under ledning av vår Fader-Moder Gud, den 5: e-dimensionella direktörer Elements tar sina strategiska positioner i förberedelse för denna kraftfulla aktivitet av Ljus.

* Styrelsen för luftfart Element och varelser Air tar sin position på väderstreck i norr.

* Styrelsen i vattnet Element och varelserna i vattnet tar sin position på väderstreck österut.

* Direktörerna för Jordens Element och varelserna på jorden tar sin position på väderstreck i söder.

* Direktörerna för Fire Element och varelserna av branden tar sin position på väderstreck till väst.

* Styrelsen av etern Element och varelserna i Etrar tar sin position inom sol jämnt tryck i jordens medelpunkt.

Nu som ett andetag, ett hjärtslag, en röst, och en energi, vibration och medvetande av ren gudomlig kärlek direktörerna för de element låter Cosmic tonsignalering till mänskligheten kropp Elementals och den gudomliga intelligensen inom varje cell som det är dags att vända de negativa effekterna av vår fall från nåd, och att återvinna den ursprungliga gudomliga plan outpicturing perfektion som pulserar i de 5: e-dimensionella Kristallina solljus organ vår JAG ÄR Närvaro.

Varje persons kropp Elemental svarar med djup tacksamhet och en exceptionell vilja att äntligen läka sjukdomar att de var tvungna att skapa i våra fysiska, eteriska, mentala och känslomässiga kroppar efter vår syndafall eoner sedan. Med upprymdhet och rik glädje, vår kropp Elementals acceptera möjligheten att omvandla våra kroppar i den gränslösa fulländning 5th-dimensionella Kristallina solljus organ.

Nu när nya Solar Record Keeper Kristaller har placerats i jordens Crystal GridSystem och mänsklighetens tallkottkörteln körtlar har justerats för att säkert få mer 5th-dimensionell kristallin Solar Light, direktörerna för de element åberopa Mighty Elohim, och be dem att ge Mänsklighetens Body Elementals med förmåga att tillgodogöra sig och integrera 5th-dimensionell kristallin Solar Light i våra jordiska kroppar, på atomär cellnivå.

Den väldiga Elohim svara, och varje persons kropp Elemental initieras i frekvenser den 5: e dimensionen och investerat med nya färdigheter och förmågor som fungerar i perfekt harmoni med den gudomliga Alchemy äger rum. Detta innebär att vår kropp Elementals har examen i 5: e-dimensionella Elemental varelser, som kommer att påskynda vår förvandling till våra Kristallina solljus organ.

Min JAG ÄR Närvaro och JAG ÄR Närvaro av varje person på jorden nu går i harmoni med vår nya investerat och befogenhet 5: e-dimensionella Body Elementals. Vad sker inom mina jordiska kroppar under följande aktivitet Light kommer också att ske inom de jordiska kroppar för hela mänskligheten.

Jag är min JAG ÄR Närvaro och i samklang med min kropp Elemental JAG cocreating mina 5th-dimensionella Kristallina solljus organ oändlig fysisk perfektion.

JAG ÄR den obefläckade konceptet den gudomliga Blueprint av min 5: e-dimensionell Kristallint eteriska, emotionella, fysiska och mentala Solar organ ljus nu uppenbaras och evigt stöds av Guds Amazing Grace.

Förseglade i famnen på min JAG ÄR Närvaro jag tyst begrunda den djupa sanningen att vår planetariska orsak Guds kärlek och vår nyligen födde renässansen av Gudomlig kärlek sätter tonen för alla mina 5th-dimensionella Kristallina solljus organ. Dessa fordon är nu den öppna dörren för den kristallina Solar Light som cocreating omständigheterna för födelsen av den nya jordens och mänsklighetens Uppstigning i ljuset.

Och jag börjar ...

Jag uppfattar mitt härliga Crystalline Body Eteriska Light. Detta är bilen som är kodad med mitt fulla gudomliga potential, och min Gudomliga Planen. Min eterkropp är associerad med Air Element och det är fordon som anger tonen eller vibration för all energi som kommer in i världen genom min fysiska kropp.

Enligt lagen om Karma, som skapades efter nedgången hade Mänskligheten liten chans att uppleva levande hälsa, evig ungdom, eller strålande skönhet i våra fysiska kroppar. Men nu, min JAG ÄR Närvaro och min nya investerat 5th-dimensionell Body Elemental ta kommandot. Lagen om karma ersätts av den obefläckade Begreppet min gudomliga planen, och fulländning av min kristallint Eteriska ljuskroppen.

I min eteriska kropp mitt JAG ÄR Närvaro förklarar alla föråldrade karmiska mönster, "Stå åt sidan för JAG ÄR Närvaro och fulländning av min kristallint Eteriska Lätt kropp." Den karmiska mönster omedelbart är förvandlas till ljus av nya Solar frekvenserna i Violet Flame.

Från denna stund fram, all energi som passerar genom min fysiska kropp från min JAG ÄR Närvaro bara kommer att passera genom fulländning av min kristallint Eteriska ljuskroppen.

Min Moder Gud, den helige Ande, döper nu min Kristallint Body Eteriska Ljus med helig eld. Denna välsignelse tätar 5: e-dimensionella Solar frekvenser Air Element inom detta fordon och en blinkande kraftfält av oändlig fullkomlighet bildas. (Paus)

Min Kristallint Känslomässig ljus kroppen kommer nu i sikte. Detta fordon är associerad med vatten Element. Det är det organ genom vilket älskar naturen min Fader-Moder Gud uttrycks i världen av form. Detta är min mest kraftfulla fordon. Åttio procent av min Lifeforce släpps genom min känslomässiga kroppen.

Min JAG ÄR Närvaro och min 5: e-dimensionell kropp Elemental steg fram för att ta befälet över detta fordon. Som de gör, börjar hela gudomliga kraften i min Fader-Moder Guds kärlek att flöda genom mitt hjärta Flame. Guds kärlek expanderar genom min Kristallint Känslomässig Ljus Kropp och bildar en kosmisk Forcefield av Gudomlig Kärlek som omfattar hela planeten Jorden.

Denna kraftfält av min Fader-Moder Guds kärlek utökar kärlek strömmar genom varje människas hjärta Flame, och öppnar varje persons 5th-dimensionell Kristallint hjärtchakrat till nya bredder. Detta ökar det faktum att varje man, kvinna och barn på jorden verkligen kommer att lyckas uppnå sitt mål att Stigande in i 5: e-dimensionella Realms of Light med den Nya Jorden och resten av vårt solsystem.

Kärlek allenarådande genom hela skapelsen, och denna aktivitet av Ljus gör att vår nya planetariska orsak Guds kärlek och vår renässans av Guds kärlek blir en påtaglig verklighet.

Inom denna allomfattande Forcefield av Gudomlig kärlek, överlämnar den sista resten av min mänskliga ego till min JAG ÄR Närvaro. Inom omfamning av min JAG ÄR Närvaro mitt ego släpper dess motståndskraft mot min Gudomliga Planen, och dess önskan att blockera min gudomliga potential som älskad son eller dotter till Gud.

Mitt ego upplöses i den kärleksfulla omfamning av min JAG ÄR Närvaro, där den omvandlas genom kärlek min Fader-Moder Gud. Mitt ego är vetenskapligt, psykologiskt, fysiologiskt och andligt omvandlas. Min JAG ÄR Närvaro nu inbreathes och absorberar min mänskliga ego i fullheten av mitt sanna Guden Reality och alla aspekter av min egen gudomlighet.

Min Moder Gud döper nu min starkaste kristallin Emotionell Ljus Body med helig eld. Min känsla natur blir ett med kärlek Guds natur. Min emotionalvärlden är nu fylld med Guds oändliga kärlek och alla de olika aspekterna av Guds underbara kärlek. Denna välsignelse tätar 5: e-dimensionella frekvenser Water Element inom detta fordon och en blinkande kraftfält av oändlig fullkomlighet bildas.

Genom min Kristallint Emotional Light Body uttrycker jag ständigt Harmony min sanna väsen. (Paus)

Nu är min Kristallint fysiskt ljus kroppen kommer i förgrunden. Min fysiska kropp är associerad med jorden Element. Den gränslösa fysisk perfektion av min JAG ÄR Närvaro återspeglas i min magnifika Kristallint ljuskroppen. Min JAG ÄR Närvaro och min 5: e-dimensionell kropp Elemental ta befälet över detta fordon. Varje cell, körtel, orgel och funktion av min fysiska kropp har längtat efter detta ögonblick.

Min Kristallint fysiskt ljus kropp består av kristallina celler som absorberar ljus från oändligt universum och assimilera att ljus i atomer och molekyler som bildar varje cell i min kropp. Varje kristallina cell i min fysiska kropp också absorbera den kosmiska floden av kristallin Ljus som cascading genom min JAG ÄR Närvaro och alla andra aspekter av min egen gudomlighet.

Jag är min JAG ÄR Närvaro inandningen, absorbera, expanderar och skjuter fullhet detta kristallint ljus i mitt kött fordon. Inte bara är varje cell i min kropp att bli en kristallin cell, var och en nu virvlande med flerfärgad bländande solljus. Denna fantastiska tillströmning av Ljus genererar outforskade nivåer av gränslös fysisk perfektion, vibrerande hälsa, strålande skönhet, överflöd, glädje och lycka. Min Kristallint fysiskt ljus kropp reagerar på denna gudomliga ingång som kommer från olika Realms of Light.

Min Kristallint fysiskt ljus kropp kommer aldrig acceptera Karma dikterar verkligheten i dess fysiska funktion eller dess utseende. Den gamla syftet köttet fordon som skulle bli slutförvaret för karmiska lektioner som inte ännu lärt har förvandlats evigt. Jag accepterar detta djup sanning, och jag accepterar i min Kristallina ljuskroppar medan djupt njuter av gudomliga Alchemy i gränslös fysisk perfektion som ständigt expanderar inom dem.

Min Moder Gud döper nu min Kristallint fysiskt ljus Body med helig eld. Den oändliga fysisk perfektion av min JAG ÄR Närvaro är permanent fäst i de cellulära strukturer min fysiska kropp. Denna välsignelse tätar 5: e-dimensionella frekvenser av jorden element inom detta fordon och en blinkande kraftfält av oändlig fullkomlighet bildas. (Paus)

Nu är min Kristallint Mental Light Body uppenbarar sig för mig. Detta fordon är associerad med elementet eld. Min Kristallint Mental Light Body är ett med den gudomliga Guds Sinne. Min JAG ÄR Närvaro och min 5: e-dimensionell Body Elemental ta befälet över detta fordon, vilket gör att flamma likt en stor sol ljus bildar en gloria runt huvudet. Eftersom ljusgloria expanderar genom min mentala kropp, omfattar det alla mina Kristallina ljuskroppar och jag är en strålande sol Infinite Light.

Den heliga elden Breath min Fader-Moder Gud aktiverar min Gudomliga Sinnet, och jag tydligt får gudomliga tankar, idéer, koncept, fantasi, och alla aspekter av Gudomliga Sinnet bortom fantasi. Alla dessa reflektioner av gudomlig intelligens och gudomliga sinne är förankring och reflektera in i mitt yttre medvetande.

Sakta men säkert blir jag medveten om denna process. Det börjar med en mjuk strålande ljus fyller mitt sinne. Det leder mig förbi fantasi förhoppningar och drömmar om ett framtida gudomlighet i den ständigt närvarande ögonblick nu där de mönster av perfektion för den Nya Jorden existerar för mig, Jorden, och allt liv utvecklas på den här planeten.

Alla lager av mänskligt tänkande, medveten, undermedveten och undermedvetna, som härrör från min mänskliga egot nu sakta upplösas i detta ljus, vilket inrätta en helt ny Divine Process för tillgodogöra sig information.

Jag uppfattar nu allt som energi, vibration och medvetande om det är något i mitt dagliga liv eller kommer till mig från dimensioner bortom det fysiska planet. Jag tittar på detta i mina meditationer och se den tydligt i mitt vakna liv.

Jag är beredd för min Kristallint Mental Ljus Kropp och jag accepterar det nu.

Min Moder Gud döper nu min Kristallint Mental Ljus Body med helig eld. Den Gudomliga Sinnet Guds återspeglas genom mitt medvetande och ständigt reflekterar genom min mentala kropp. Denna välsignelse tätar 5: e-dimensionella frekvenser Fire Element inom detta fordon och en blinkande kraftfält av oändlig fullkomlighet bildas. (Paus)

Jag är min JAG ÄR Närvaro och jag är nu iakttagande av den Nya Jorden i min 5: e-dimensionell eteriska, emotionella, fysiska och psykiska Kristallina solljus organ. Var och en av mina fyra Elemental fordon fungerar nu i sin fulla kristallin Solar Light kropp oändliga fullkomlighet. När jag ge denna aktivitet Ljus dag för dag, är den gudomliga alkemi expanderar och expanderar inom varje fordon tills allt liv utvecklas på denna söta jord har Gud stigit upp segerrikt i de 5: e-dimensionella Solar Realms of Light med den Nya Jorden och resten av vårt solsystem.

Och så är det. Älskade JAG ÄR, älskade JAG ÄR, älskade jag.

Patricia Diane Cota-Robles