E.T. / Utomjordiska raser

Har du någon information om detta?

2012-11-02 07:36 #0 av: kristallskapare

Hej.
Jag vaknar nu 03.30-03.33 om natten. Eter det drömde jag att en man sa till mig att Extraterrestrial kommer kontakta oss nu och att det är dags att vi vaknar. Jag fick efter det ett burr i kroppen som jag fått sedan tonåren. Men när det händer blir jag rädd och tar mig ur känslan så fort jag kan.
Jag undrar om någon har information om den tiden då jag vaknar på natten? Finns det någon som upplever samma sak?

Tacksam för svar:)

Anmäl
2012-11-02 10:04 #1 av: Cristine

Här har du lite info

Jag vaknar  varje natt kl3 eller 3.30 sedan lite över en månad tillbaka.

Varför vet jag ej.

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2012-11-02 21:54 #2 av: Ghosthunter

Vet inte, men Cris trådar kan nog ge ett svar. Jag har många gånger vaknat upp när klockan är 03.31, Det är det samma som inom det riktnummersområder jag bor i (031 Göteborg) Väldigt konstigt tycker jag!Glad

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2012-11-03 09:12 #3 av: Marr

Jag har i många år alltid vaknat vid 3 tiden. Fast det senaste året har den tiden ändrat sig. Detta skedde under så lång tid att jag frågade min naturläkare om detta och han sa; "Klockan 3 varje natt ändras människans Ph-värde och man kan då vakna till. Endel kan ha svårt somna om efter detta. Det drabbar alla människor oavsett om de vet om det eller ej."

Undrar varför jag nu slutat vakna vid 3 tiden? Det är snarare 10 över 2 eller 10 över 4 istället nu för tiden...

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2012-11-03 11:26 #4 av: [dizzytunes]

3 : or har följt mig överallt, det senaste halvåret . Och ja, det är ofta så att jag vaknar exakt 03.33 på natten. Men det är inte bara 3:or, utan ofta flera ettor i rad oxå, som dyker upp i olika sammanhang. Känslan jag har av vad detta är, är att det är DNA- uppdatering som pågår i oss. Samt att det har med ärkeänglar och goda andliga ( eventuellt utomjordiska ) guider att göra. Det är inte mycket tid kvar nu, tills upplyftningen sker, sägs det.     Glad

Anmäl
2012-11-03 13:19 #5 av: kristallskapare

Tack för alla svar. När jag läste ditt inlägg dizzytunes så gick det en "sanningsrysning" genom hela min kropp vilket betyder att ditt budskap var betydande. Jag känner samma sak, problemet är bara att de energierna som kommer till mig är så starka att jag blir rädd för dom. Det känns som en vibration som är extremt stark.

Jag jobbar nu med denna rädsla då jag känner att den blockerar mig.
Jag har ju som sagt upplevt detta i många år, ibland tar det tid:)
När man inte förstår är det ju lätt att bli rädd.

Jag känner att tryggheten sitter i att se genom sitt hjärta om ni förstår mig. Att helt och fullt vara i hjärtat då vi är trygga där. Där finns ingen rädsla och det är dit vi är påväg.

Anmäl
2012-11-03 20:23 #6 av: [dizzytunes]

Ja , jag tror som du, kristallskapare . Det är genom hjärtat som allt ska filtreras. Gör man det så är man så trygg man kan. Det är så oerhört omvälvande tider vi lever att man blir både vimmelkantig och rädd ibland. Något som jag själv gör när jag känner rädsla eller obehag är : en enkel bön om att bara ljusets varelser ska nå mig.

Anmäl
2012-11-04 01:06 #7 av: lyrah

jag brukade vakna 2.22 varje natt o stämplade in på jobbet 3.33, stämpelkortet var fyllt med 3.33Skrattande

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.