Kanaliserade budskap

Wanderer of the Skies

2012-06-23 09:26 #0 av: Nandini

Wanderer of the Skies


22 juni 2012

Hälsningar från Federationen:

Det finns en stor känsla av hopp i er värld idag där er kollektiva samverkan och enighet fokuserar på gripandet av Illuminati och omstruktureringen av era finansiella system. Detta är som det avsågs. De utspelar sig över hela världen i en iscensättning som skulle överväldiga er i sin strategi om ni hade vetat dess djup och anda. Vi är här för att berätta det vi kan utan att äventyra de åtgärder som redan är igångsatta, vilka ni kommer att se förverkligas under de kommande veckorna.

Förbered er för det stora informationsflödet som nu sätts i rörelse över hela er värld och som kommer att riktas mot de som inte är i samklang med det ni redan känner till. Detta kommer att bli det nästa och hittills största massuppvaknadet av de individer som hittills har varit sovande. Denna information kommer från många källor, inklusive era media, vilka redan har  börjat nysta i Illuminatis kontroll. Sanningen kommer att vältra sig över dem som gjort motstånd, och de som hela tiden har velat sprida ut denna sanna information ser inget hinder längre att göra det. Detta är början på den flod av information som föregår avslöjandet (disclosure).


I själva verket har vi haft vår hand i det här informationsflödet och det är nu helt klart att det inte kan finnas någon vedergällning från oseriösa militära operationer för våra handlingar i världen. Medan skräckpropaganda kommer att få många att fokusera på kärnvapen och deras potentiella användning i terroristaktiviteter, säger vi, som vi alltid har, att det inte finns något att frukta alls.

Island har används som ett testområde för införlivande av finansiella strategier i mening att åstadkomma förbättringar på er planet. Det är klokt att följa deras framsteg i detta avseende, eftersom deras öde kommer att bli alla nationers öde inom en snar framtid. Vi har alltid sagt att en sådan åtgärd inte kommer att komma från de större nationerna i världen, men dessa kommer att följa efter när land efter land inför de nya finansiella åtgärderna. Det blir som en domino-effekt.

Tvivlets tid är slut. Hoppets tid har börjat. Ni kommer nu att börja se en verklig förändring, påtaglig och iakttagbar av alla. Dessa snabba förändringar gör er snurriga i huvudet. Men stå ut, detta är ”the beginning of the beginning”. Och när dessa förändringar kommer, så finns  Gaia med er och ger er hopp och kärlek. Hon har redan börjat göra förändringar som kommer att gynna er alla. Det kommer fortfarande att inträffa flera stora jordbävningar under den här förändringsprocessen, men alla med så lite skada som möjligt.


Vi är alltid med er, ni är vår familj. Vi ser fram emot vår återförening med glädje och kärlek, och vidare in i en spännande framtid.


Be at peace.

Wanderer Of The Skies Message - 6-21-12

Anmäl
2012-06-23 10:01 #1 av: Cristine

Får man säga att det är vad jag trott hela tiden!Glad

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2012-06-23 10:39 #2 av: Marr

Glad Jippie! Ska det änligen "lossna" nu då...Glad

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.