Utomjordiskt

Mera från NASA

2012-05-30 21:13 #0 av: Marr

Minns inte om denna varit med här, men när vi ändå är igång med lite bilder från NASA så....

http://www.youtube.com/watch?v=cWfEgzsInmM&feature=related

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2012-05-30 21:18 #1 av: annica77

JFK Ingen Illuminati, kulan i huvudet av föraren,  President Washinton, Ingen illuminati, kulan i huvuder, Palme ingen illuminati, Kulan i huvudet, Mr X Ingen illuminati Kulan i huvudet...Illuminati och dess mördare är över allt samt deras bull skit propaganda...

Anmäl
2012-05-30 21:34 #2 av: Marr

John Lennon, kula i huvet. Men Sir Paul McCartney var/är lydig.... osv...

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2012-06-01 02:51 #3 av: Marr

 Nu är det 3 e gången jag försöker göra ett inlägg på denna, får se om det fastnar denna gång! Då säger jag en gång till då att; konstigt användaren tog bort klippet! Är användaren NASA eller? Varför gör dom så? Då blir jag ju konspiratorisk och risk för besvärlig ju!

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2012-06-01 07:00 #4 av: [kajmal-0]

Gary McKinnon hackade NASA, Pentagon efter sanningen om UFO och hemlig teknologi

onsdag, 10 juni 2009

Under år 2000 till 2001 så utnyttjade den brittiske självlärde dataentusiasten Gary McKinnon administratörskonton med blanka lösenord på datorer tillhörande både Pentagon och NASA. Han sökte till att börja med all information om UFO:n som han kunde komma över, men efter att ha hört om Disclosure Project och förtryckt och hemlighållen teknologi så blev detta hans nya drivkraft. Citat från intervju med Project Camelot, Juni 2006 (egen översättning):

”Hela den ”hemlighållna-teknologi-biten” väckte min humanitära sida. Jag tänkte: Vi krigar om olja, vi förbränner fossila bränslen, förorenar miljön, och vi har gamla pensionärer i Storbrittanien som dör för att de inte har råd att värma upp sina hem.

Så jag tänkte: Varför i himlens namn hålls denna teknologi hemlig? Jag kan kanske förstå några av argumenten för det. Till exempel, du vet, tänk om terrorister hade fri energi, eller terrorister hade antigravitation. Men, du vet, tänk om terrorister hade pistoler. Allting kan användas på två vis. Man måste försvara det, göra det säkert, vadsomhelst, men bara få det ut till allmänheten. För visst borde alla ha det.”

McKinnon var förvånad att så många militära datorer varken hade brandvägg eller lösenord. När han väl hade fjärrkontroll över en dator så kunde McKinnon se de andra anslutningarna till datorn, och IP-adresserna avslöjade användare från hela världen; Turkiet, Holland, Tyskland… Så det fanns många som kände till denna bristande säkerhet.

Donna Hare, en flygentrepenör åt NASA med ett topphemlig ”security clearance” som arbetade i Byggnad 8 på Johnson Space Center, uppger i sin vittnesbörd för Disclosure Project att en av hennes kolleger som höll på med något fotografiskt arbete erbjöd att visa henne något. Vad hon såg var en högupplöst satellitbild föreställande trädtoppar, men mitt på fanns en rund fläck. Hon tänkte att det måste funnits en fläck i skiktet på filmen, att det varit något fel med den fotografiska processen. Men hennes kollega svarade att, ”Fläckar på filmen inte lämnar perfekt formade skuggor.” Det var alltså ett fysiskt objekt som fastnat på filmen.

Vad hon vittnade om var att de hade en hel avdelning i Byggnad 8 för att systematiskt sprutmåla bort UFO:n innan de sålde satellitbilderna vidare. Eftersom McKinnon redan varit inne i NASA så antog han att blanklösenordsmedtoden skulle funka även på Johnson Space Center- och det gjorde den. När han väl var inne använda han diverse nätverkskommandon för att plocka ut de maskiner som var i Byggnad 8. Han kom in på dem, och på den första datorn upptäckte han precis vad hon sagt. Det fanns två mappar som kallades ”Raw” och ”Filtered” eller något liknande, och en förändring skedde i datan emellan den ena och den andra.

Mapparna var fulla av bilder i ett proprietärt NASA-format, något McKinnon aldrig stött på tidigare. De var också 200 till 300 megabyte stora, och eftersom han använde ett 56k dial up-modem så fanns det ingen chans att ladda ner bilderna. Så vad han gjorde genom fjärrkontrollprogrammet som ger en grafisk kontroll över maskinen, var att dra ned upplösningen till 4-bit färger, och sedan navigera till mappen, och öppna den första bilden. Vad han hoppades se var ett flygande tefat, något väldigt tydligt. Citat från intervju med Project Camelot, Juni 2006 (egen översättning):

”Vad jag istället såg var vad jag tog för givet som Jorden. Denna var i gråskalor. Du hade Jordens hemisfär som tog upp 2/3 av skärmen och sedan halvvägs mellan hemisfärens topp och bildens botten av bilden fanns en klassisk cigarrformat objekt, men med golfbolliknande kupoler, geodesiska kupoler, ovan, under, och denna sidan (gestikulerar till höger), och jag antar på sidorna också. Den hade väldigt knappa plattade ändar. Inga sömmar. Inga nitar. Ingen telemetriantenn eller något sånt. Den såg ut… den bara hade en känsla av att inte vara tillverkad av människor. Det fanns inga tecken på mänsklig tillverkning.”

Under sitt långa sökande upptäckte Gary McKinnon också en gång ett kalkylblad med titeln ”Utom-Jordiska Officerare” (”Non-Terrestrial Officers”). Han sökte efter denna fras men det fanns ingenting i US Army’s officiella dokumentering. Han hittade också en lista på transporter mellan skepp-till-skepp och flotta-till-flotta, där namnen inte matchade några namn på officiella skepp.

I mars 2002 blev Gary McKinnon arresterad. Han hade inte varit noga med att dölja sina spår och till slut så upptäcktes hans besök. Efter en husrannsakan av en nationell polisstyrka och flera förhör så uppstod en lång väntan, trots att amerikanska Department of Justice påstod att de tänkt begära McKinnon utlämnad.

När han först togs in för förhör så var tonen inte speciellt allvarlig, det var tal om samhällstjänst, men efter att amerikanska myndigheter pratat med brittiska poliser så blev det plötsligt väldigt allvarligt. För att det ska vara värt ett år i fängelse i USA för ett ulämningsfall så måste det vara värt $5000 i skador då det klassas som ”cybercrime”. Så för varje dator han var inne på anklagas han för att ha orsakat precis $5000 i skador, vilket han blankt förnekar. Gary, och andra med honom, tror att den största anledningen USA trycker på så är för vad han kan ha sett och att de vill göra ett exempel av honom, att visa hur det går för dem som ”lägger näsan i blöt.”

År 2003 kom en ny Special US-UK Extradition Act vilken innebar att Department of Justice inte behövde ha några bevis alls för att få en brittisk medborgare utlämnad till USA! Och eftersom USA har flera hemliga krigstribunaler där fångar hålls utan rättegång, utan rättigheter på obestämd tid, så har möjligheten existerat att McKinnon skulle föras till Guantanamo Bay. Där kan han vänta 60-70 år i fängelse.

Det är nu 2009 och Gary har diagnoserats med aspbergersyndrom. Hans ärende fortgår och har blivit mer känt, flera artister stödjer bland annat honom, och flera protester har anordnats. Hans fall kan följas på freegary.org.uk.

Fria Gary och den hemlighållna teknologin!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.