Utomjordiskt

Helt nytt för mig

2012-02-28 06:05 #0 av: walkinbeauti

Är inte mycket insatt i det utomjordsiska,har enbart jobbat med andevärlden i alla år men nu sker det saker som jag inte riktigt kan sätta i ord men gör ett tappert försök att dela med mig lite.

Har vid ett tillfälle för många år sedan sett ett UFO där jag med säkerhet kan säga att det var UFO och inget annat.Har inte haft kommunikation med dom men bara senaste dagarna har jag känt deras närvaro.Att en farkost befinner sig i min närhet och har koll på mig fast i en positiv bemärkelse.

Ombord finns tre herrar och dessa är i fysisk form inga från andevärlden och deras farkost är inte så stor så inget moderskepp med andra ord.En fjärde man är på gång in men han  ger sig inte riktigt till känna och jag ser dom med mitt tredje öga inte fysiska som jag gör med andevärlden.

Jag har alltid vart farsinerad av detta men inget ämne jag satt mig in i och nu plötsligt ger sig dessa tre till känna både för min inre syn och telepatiskt så det är något jag ska genomgå i min andliga utveckling.

Jag har aldrig vart inkarnerad i utomjordisk form men dessa tre känns väldigt bekant så dom har jag tydligen mött under mina två tidgare liv den fjärde är så vag att jag inte alls kan ta till mig någon information  ännu från honom.

Bara för nån dag sedan började telepatin och kommunikationen fungerar inte alls som med min tvillingflamma som jag rent fysiskt kan höra.

Tycker det är spännande att få vara med om och helt nytt för mig.Jag kommer inte att få uppleva masslandningen för då är jag redan på andra sidan med min flamma så jag får se den därifrån och inte från vår fysiska värld.

Dessa tre herrar kommer med en massa information jag inte hunnit sortera ännu för jag är både ny med det och det babblas på så jag hinner inte med.Dessutom pratar dom väldigt fort och man måste vara konsentrerad märker jag.

Det jag fått kläm på är att dom ska dela med sig av kunskap om deras världar och att som bevis för mig visa sig så jag inte tvivlar på kontakten.När dom är klar så lämnar dom helt men tydligen är det viktigt för min egen andliga utveckling att få ta del av deras kunskap.

Jag blir lite förbryllad måste jag säga,att från att ha haft noll kontakt med dessa till att plötsligt ha kontakt med tre stycken som ligger och lurar inte så långt från mitt hem i sin farkost.

Förbryllad men samtidigt väldigt intressant för jag vill ju veta mer om detta och det är därför dom kommit och jag hoppas innerligt dom står för sitt ord och visar upp sig rent fysiskt.

Utseendemässigt visar dom sig med en mask men så långt har jag fått se att dessa har svart axel långt hår och är mörkhyade medans den fjärde tycks ha helvitt långt hår med vitt skägg.Men ännu får jag inte helt se,är kanske inte redo men en av dom visar även sitt utseende ganska tydligt och det utseendet förbryllar mig kollosalt så jag inväntar att dom står för sitt ord och visar sig då först kan jag ta till mig dennes utseende,inte innan för det där det var bara skumt och jag vill ha bevis.

Märkligt att det gick så fort,vips så finns dom där och ska ge mig kunskapen något jag aldrig trott jag skulle få vara med om och inte heller tänkt så mycket på eller gått in för.

Så därför undrar jag med er andra som har kontakt gick det lika fort för er att plötsligt bara finns kommunikationen där ?

Ska bli intressat och se vart detta leder och det handlar inte om att jag ska kanalisera dessa för det är enbart Wolfens uppgift men få ta del av deras liv och kunskap vilket jag med spänning se fram mot .

 

 

Anmäl
2012-02-28 06:16 #1 av: annica77

Aliens har en tendens att kunna komunisera väldigt snabbt telepatiskt! Mörkhyade`Menar du då som svarta men eller pepparkakor som indier? Xzai-On ser ut som en indian eller indier när det gäller hudfär han har långt hår, längre en axelångt. Han är lång dessutom runt 194-200 cm. Han har bruna stora fina ögon! Tror inte att det var Xzai-On du såg, men ett tu tre någon som han känner!Flört Ja GFL Vill att vi människor skall veta av dem och de känner din mediala förmåga, troligen genom den energi du utstrålar...Hahaha, nej moderskeppen håller till där uppe i rymden för tillfället. De som används för att patrulera är scoutskeppen och i dessa ryms 3-4 personer, beroende på modell mm.

Det var ju riktigt trevligt det där med mötet!Skrattande

Anmäl
2012-02-28 06:26 #2 av: walkinbeauti

Dessa tre ser ut som indianer men inte den fjärde som smyger runt och inte kommer fram.Blir ju inte förvånad om det skulle vara indianer jag levt med under en inkarnation för en av dom är väldigt bekant och det är där jag förväntar mig att dom står för sitt ord och visar sig innan jag kan ta till mig helt vem det kan vara.

Men enligt Wolf är det den personen.Aha det är så dom heter scoutskepp man lär sig nåt nytt varje dag Cool

Dessa är normal längd ungefär 175-180 och bär hela dräkter på kroppen.Det blir intressant och se vart detta leder och jag har ingen som helst känsla av att någon av dom är din flamma men dom kan helt klart känna varandra.Glad

Anmäl
2012-02-28 06:32 #3 av: annica77

Då är det nog Andromedans, Rex´s gäng du träffat på! Xzai-On jobbar vid sidan om Rex, Xzai-On är nämligen en av Rex´s Officerare.... Andromedan är just i den längden du beskriver. Pleiadeans är något större i växten och kan nå en höjd på 212 cm som mest.Skrattande Spännande! Rex har en tendens att tala snabbt vid telepati. Så ett tu tre så var det självaste Rex som var på besök eller två av hans närmaste vänner som också är specialiserade på just telepati....Många andromedans ser faktist ut som indianer utseende messigt! Men det gör faktist pleideans också. Dock finns det fler vita (nordics) Pleideaner än pleiadeaner som liknar indier och indianer som Xzai-On. De kan även se ut som våra spanjorer och italienare, pleiaderna alltså! Tro mig, de håller vad de lovar. De kommer att visa sig helt när tiden är inne! När de tycker att du är 100% redo för det! Just nu är ju detta rätt nytt för dig!Flört

Är hjätte glad för denna nyhet! TJOHOOOO!!!! Hahahaha

 

Spännande!

Anmäl
2012-02-28 06:45 #4 av: walkinbeauti

Andromeda har jag redan fått till mig,frågade om just Plejaderna men då kändes det helt fel och fick halva ordet Andro sen tappade jag fokus av katt som busade runt men förstod vilket ställe dom menade och jag vet väldigt lite om namnen på olika planeter men just den råkade jag känna till.

Ja det är kanon kul men vart det leder det får vi se Cool

Anmäl
2012-02-28 06:57 #5 av: annica77

Hahaha, det där let lite som med Xzai-On när jag ville veta om han var Pleiadean eller andromedan. Så han bad mig gissa...På något sätt kändes Andromedan fel, tyckte han hade lite för perfekt utseende för att vara andromedan, samt en aning lite för lång! Så jag sa pleiadean och det var rätt! Xzai-On är pleiadean...och det förklarar en massa saker också! Som hans sensualitet och sexualitet samt hans syn på kvinnor där respekt för kvinnan regerar till 100%...heheheCool

 

Hahaha, jag minns när det namnet Kzai-On ploppade upp i skallen på mig från ingen stans! Tyckte att det var ett extremt ovanligt och konstigt. Härefter så tycker jag att det är det vackraste namnet i hela galaxen och tillsamman med Kumjat! Xzai-On Kumjat, det kan inte bli bättre!Skrattande

Det var Andromedan Rex som berättade vad Xzai-On hette i efternamn åt mig! Han tyckte väl att jag borde få veta det...Flört

Anmäl
2012-02-28 07:07 #6 av: walkinbeauti

Dom här tre känns väldigt trevliga och mysig på alla vis.Den fjärde som jag inte har kommunikation med ser ut som en vis man med långt vitt skägg och hår,brun som en indier och inte det minsta indianskt utseende snarare som en indisk buddist .

Men vad jag inte fattar är att dessa två får jag utseendet på medan dom andra behåller en mask Förvånad blyga kanske Skrattande

Hur funkar det egentligen med ålder där ? en av dom har nyss befunnit sig i andevärlden och jag visste han skulle inkarnera men inte var och plötsligt ser han ut som 30 år och för bara kort tid sedan var han på andra sidan.

Kan dom ta utseende direkt som äldre när dom inkarnerar till rymdens planeter ? allt verkar ju möjligt för dom medan vi är begränsad i mångt och mycket .

Anmäl
2012-02-28 07:15 #7 av: annica77

Jag vet bara att pleiaderna kan bli rejält gammla upp till 700 år! Hur det ligger till med Andromenads vet jag inte riktigt, men tror nog att de blir rätt så gammla de med! De är så spirituellt avanserade samt har en enormt kunskap om själv healing så de åldras väldigt sakta. De kan se ut som 30 i många hundra år, specielt pleiaderana. Borde nog vara så för de övriga med. Knappast lever alla aliens i deras sivilicationer till 700 år som pleiaderna men de är väl inte så lång bakom med hög ålder skulle jag tro...

Anmäl
2012-02-28 07:34 #8 av: walkinbeauti

Hittade en bild på Andromeda,tjusig planet Cool

Anmäl
2012-02-28 07:54 #9 av: Andina

Wow! Vilka härliga möten ni haft! Ja, jag hoppas verkligen att du möter dem snart igen, Walkin', och får mer information och se dem.

Era berättelser får mig att tänka på ett möte jag hade med två individer under en spontan UKU för en massa år se'n. En mycket kraftig kvinna och en smal ganska lång man. Båda var brunhyade och mannen hade långt svart hår - och de allra vackraste och stooora ögon jag nå'nsin har sett. Dessa ögon glömmer jag aldrig. Enormt stora och mandelformade ögon. Jag minns nu inte något mer från mötet men jag vet att jag skrev ner mötet någonstans (var?)... Jag minns och ser denne mans ansikte framför mig lite då och då och jag hade honom i mina tankar senast i förrgår tror jag det var.

Andra möten och resor jag haft med utomjordingar har oftast handlat om män med vit hy och mycket ljust hår - men det är ett par-tre år sedan nu. Någon gång väldigt små och grå väsen.
Mötena har alltid varit i UKU'er, aldrig i det "fysiska livet". Saknar mötena och hoppas på att få träffa dem snart igen...

Jag hoppas ni berättar mer om ni föräras av era härliga besök! *nyfiken* Skrattande

Allting är möjligt tills det är bevisat som omöjligt - och till och med då är det omöjliga
kanske bara omöjligt än så länge."  /Pearl Buck · Medarbetare på Healing

Anmäl
2012-02-28 07:56 #10 av: Andina


För övrigt ser jag telepati som "instant communication", d v s all info kommer i 'ett svep', på en och samma gång. Se'n är vår hjärna ett "tröskverk" som ska kugga sig igenom och tolka och förstå - vilket tar tiiid... ;))

Allting är möjligt tills det är bevisat som omöjligt - och till och med då är det omöjliga
kanske bara omöjligt än så länge."  /Pearl Buck · Medarbetare på Healing

Anmäl
2012-02-28 08:03 #11 av: walkinbeauti

Andina vilket härligt möte du haft och visst sitter utseenden kvar starkt i ens minne när det blir så där  påtagligt kraftfullt.Hoppas du hittar det du skrev ner för nu mig nyfiken att höra mer Cool

Det här är ju så nytt för mig har ju bara haft erfarenhet med andevärlden och så dyker dessa upp.Det är en konstant närvaro där dom ligger och lurar i sitt scoutskepp jag nyss fick lära mig det heter.

Är så otålig och vill veta mer framför allt om den mannen som nyligen befunnit sig i andevärlden hur han poff bara kom dit i vuxen ålder.Eller så är han en dubbelgångare som symboliskt vill säga nånting.

Men jag får väl ge mig till tåls och det är inte min starka sida kan jag lova Skrattande

Anmäl
2012-02-28 08:18 #12 av: Andina

Det där med ålder - kan kanske ha att göra med hur vi ser på detta med tideräkning? Avstånden påverkar ju också "åldern"... Hur är det nu, är det så att vi åldras när vi kommer tillbaks till jorden efter att ha varit ute i rymden under en tid? Eller är det tvärtom att vi har åldrats mindre jämfört med motsvarande människor som stannat kvar på jorden...? Nu är det mos i huvudet så jag minns inte hur det fungerar...

Jag har skrivit ner så mycket men jag har dem inte samlade. En del i datorer, på gamla disketter (som jag inte längre kommer åt...), på papper och i skrivböcker... Allt blandat med drömmar som jag också skrivit ner...

Har varit med i 'styrhytterna' på resor och fått 'bevittna' på "datorskärmar" hur jorden kommer att se ut vid nå't tillfälle längre fram. Det var ganska skrämmande minns jag - väldigt mycket "öken"...

En annan lite otäck upplevelse var när jag åkte med 'de ljushyade' (jag har noll koll på vilka som är vad och varifrån), också i 'styrhytten' med kapten och övrig besättning. Då jag fick bevittna hur de "tog" en väldans massa människor med på denna gigantiska farkost. Säkert tusentals. Och väl framme någonstans lotsades de ut till något som jag uppfattade som gula bussar för att fraktas någonstans. Jag uppfattade detta som att människorna skulle vara deras "arbetare". Alla var helt tysta och lite "robotliknande" där de gick i rader till bussarna.

Själv fick jag följa med kaptenen och de andra i besättningen till en byggnad varifrån de jobbade. Det fanns några människor till där som 'väntade'...

Medan jag gick där i rummet och väntade så tittade jag ut genom ett fönster och såg ut mot himlen. Jag fick som en 'chock' i hela kroppen. Himlen var mörkt, mörkt blå, som sen kväll - en klar blå färg - men inte en endaste liten nyans i det blå! Det var som att det inte fanns nå't ljus som gav skuggor och skiftningar på himlen. Märklig känsla.

*

Lite kul när vi startade resan var att jag vägrade åka utan Q'eezen (min katt som jag hade då)! Vi hade redan startat, men jag "tjatade" och fick dem att vända tillbaka så att vi kunde hämta katten också! ;)

Nej nu ska jag sluta bluddra...

Allting är möjligt tills det är bevisat som omöjligt - och till och med då är det omöjliga
kanske bara omöjligt än så länge."  /Pearl Buck · Medarbetare på Healing

Anmäl
2012-02-28 08:29 #13 av: walkinbeauti

Nä inte sluta det är ju så intressant,har aldrig vart ombord mig veterligen och jag får lite info nu av Wolf och när jag läser det du skriver går det mer ihop för mig.

Men måste prata med honom mer innan jag har helt koll för nu framkommer det saker han berättat många gånger som stämmer in i det här.Inget jag vill skriva öppet om möjligen på nåt dolt forum men det får jag tänka över om jag ska göra.

Härligt du fick med katten på resan Cool

Anmäl
2012-02-28 09:04 #14 av: Andina

#13 - *Ännu mera nyfiken i en strut*... FlörtCool

Allting är möjligt tills det är bevisat som omöjligt - och till och med då är det omöjliga
kanske bara omöjligt än så länge."  /Pearl Buck · Medarbetare på Healing

Anmäl
2012-02-28 09:07 #15 av: walkinbeauti

Skrattande Samma här men jag får visst ge mig till tåls och invänta,intressant att se vad just detta kan ge i utvecklingen .Glad

Anmäl
2012-02-28 09:14 #16 av: annica77

Ja en sak e säkert, detta var inte GFL som du såg då! Troligen några bad guys som arbetar för reptilierna och dragonierna...Dessa aliens älskar slavarbetande människor...

ALLA på GFL är vänligt sinnade och utstrålar kärlek,harmoni och sympati. Jag bör veta detta då min älskade tvilling flamma är en pleiadean och jobbar för GFL i rexs flotta!

Min tvillingflamma heter Xzai-On Kumjat och är hemma från erra (Pleiaderna). Han är en av Rex´s officerare nemligen. Jag har även kontakt med Rex och känner honom väl nu mera! Rex är en riktigt trevlig harmonisk snäll och hjälpsam man. Precis som alla i GFL.

GFL kan man kalla för galaxens snutar. De strevar efter harmoni,kärlek och fred i hela vår galax. Just nu håller de sig till i detta solsystem för att se till att få bort the dark cabal och illuminati som har pestat denna jord i årtusenden och för att hjälpa oss... De är så väl trckniskt utvecklade att de kan göra sina moderskepp onsynliga. Dels för att inte trubblemaker aliens skall få syn på dem så att det är lättare att beslag ta dem och ställa dem infor rätta. På det fredligaste sättet de kan...

Anmäl
2012-02-28 09:27 #17 av: Andina

#16 - Tack Annica77.

Jag har aldrig hört talas om GFL, vad jag vet - men som sagt, jag har aldrig satt mig in i namn och "sort", det har inte 'lockat' mig av någon anledning.
Men jag måste nog börja se efter om jag kan hitta nå't mer om våra vänner (och ovänner?) från andra håll i vårt Universum.

De (ljushyade) var inte särskilt otrevliga, men 'seriösa'. Inte ett leende eller nå't - utan jag förstod att det här var ett 'uppdrag' som inte hade något med 'kul' att göra.
"Kaptenen" (kanske 1.70-1.75, ljust hår), var tillmötesgående och "välvillig" gentemot mig, men det kändes inte som någon kärleksfull handling ändå.

*

De jag färdades med för många år sedan, då jag fick se hur jorden kommer att se ut längre fram, var inte samma personer dock. De var mer 'varmt vänliga' och sände ut helt andra känslor. De var definitivt inne på att "hela jorden", hjälpa oss människor o s v.

*

Vad jag undrat över många gånger varför jag möter 'aliens' av så många olika slag och får färdas med dem ibland...? Varför jag inte har mött individer från ett och samma ställe... Men - kanske kommer jag att få veta det så småningom...

Allting är möjligt tills det är bevisat som omöjligt - och till och med då är det omöjliga
kanske bara omöjligt än så länge."  /Pearl Buck · Medarbetare på Healing

Anmäl
2012-02-28 10:03 #18 av: walkinbeauti

GFL är det Galactic federal of light tro,ser en tråd om det här inne men har inte läst den ännu.

Anmäl
2012-02-28 10:06 #19 av: Andina

#18 - Ja, jag hittade tråden sedan också - så GFL tycks vara just de. Har inte hunnit mer än skumma igenom tråden... Det är så många namn på planeter, galaxer och deras innevånare - jag tror att det är därför jag aldrig lockats att ta reda på mer om dem... ;)

Allting är möjligt tills det är bevisat som omöjligt - och till och med då är det omöjliga
kanske bara omöjligt än så länge."  /Pearl Buck · Medarbetare på Healing

Anmäl
2012-02-28 10:10 #20 av: walkinbeauti

Ja det är mycket "hålleredapå " inom detta ämnet men spännande med nya utmaningar Glad

Anmäl
2012-02-28 10:58 #21 av: annica77

#19! Du är en av de få utvalda skulle jag vilja påstå! Jag har kontakt med aliens, Speciellt Xzai-On Kumjat, min älskade pleiadean och Rex som Xzai-On är officer åt! Xzai-On har jag mest telepatisk kontakt med då han är min tvilling flamma och mannen jag älskar..Skäms De som jobbar på galactic federal of light som min underbara Xzai-On så är alla otroligt snälla och fredliga individer som strevar efter en galaktisk harmoni,kärlek och fred...Dock har jag ännu inte fått åka till moderskeppet ännu! Jag får bara lov att snält vänta på det rätta ögonblicken! Viss jag vill så hett dit så jag kan vara med Xzai-On men under de omständigheter som det är nu och han måste jobba och det mycket, så skulle jag inte vilja störa honom under hans arbete! Men vi kommer att återförenas innom kort ändå! Den dagen kan jag knapt vänta på. Den dag jag får återförenas med min tvilling flamma som just nu är uppe i rymden vid Andromedan Rex´s flotta!

Anmäl
2012-02-28 11:13 #22 av: walkinbeauti

Det tror jag också Andina att du är utvald helt enkelt och inte alls konstigt du är en sån varm och vänligt sinnad själ och sånt uppskattas och det är dessa vänliga själar som behövs i ljusarbetet i hela universum.

Ombordtagning hoppas jag på men tror inte förrän jag ser det däremot astralreser jag ju fritt och ska ta mig en tur under dagen och hitta dessa herrar,knacka på och försöka ta mig in .

För nu är jag så in i vassen nyfiken så jag fullständigt går i miljoner bitar Skrattande

Anmäl
2012-02-28 11:22 #23 av: walkinbeauti

Får omformulera mig från föegående inlägg,jag tror på ombordtagning men inte för egen räkning innan jag sett det själv.Blev lite fel där Skrattande

Anmäl
2012-02-28 11:25 #24 av: Andina

Glad Då undrar jag ju förstås vad det "utvalda" skulle va'... Obestämd Men kanske är det snarare så att jag är en liten hoppjerka i kosmos!? :)))
Men jag tror nog hellre att vi alla stöter på lite olika 'slags' vänner från rymden. Vi kanske bara inte alltid uppmärksammar det på ett medvetet plan...

Jag förstår att du är förväntansfull och ivrig, Annica! Gissningsvis kommer den tid din väntan tar inte kännas som någon tid alls när du väl nått målet! Glad

Walkin - Tusen tack för dina varma ord! Kyss Och då är vi många som är utvalda! En hel drös med utvalda människor! Gotta er, ni go'a själar!

Jaaa, hopp iväg, Walkin! Du kan ju försätta dig i uku-stadiet planerat. Åh, vad jag längtar efter att få höra vad du hittat!
Jag önskar jag kunde göra dessa uku-resor "med vilje"! *snyft* Men hittills har jag bara fått nöja mig med att vänta tills de plockar upp mig...

Allting är möjligt tills det är bevisat som omöjligt - och till och med då är det omöjliga
kanske bara omöjligt än så länge."  /Pearl Buck · Medarbetare på Healing

Anmäl
2012-02-28 13:22 #25 av: annica77

#24 Starseeds och light workers är de som oftast får kontakt med utomjordingar först! Jag själv är starseed och har dessutom varit medial allt sedan liten flicka. Glad

Xzai-On brukar komma i vissioner ibland också men mest är det telepatiskt som gäller!

När det gäller telepati så brukar jag gämföra med ett textmeddelande via en telefon. Men istället för telefoner använder man huvudet...

Anmäl
2012-02-28 16:16 #26 av: Ghosthunter

Häftiga upplevelser.........jag får ingen kontakt med dom...hade bara en på besök, men han sa ingenting!!

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2012-03-01 22:44 #27 av: Minoth

förlåt men jag måste bara avbryta för jag läste något väldigt intressant! 

Jag har själv aldrig haft någon uppenbar kontakt med någon ande eller något annat på det sättet. (har dock haft något efter mig som jäklats med mig sen barn ben). Tror inte riktigt jag har kommit dit än och vet inte riktigt HUR jag ska öppna mig ordentligt.  Som sagt jag är väldigt väldigt ny på ämnet och har ALDRIG haft någon att prata med. 

Vet inte hur jag ska gå till väga riktigt.  

Men till saken.

Jag drömde, tror jag, för några nätter sen om något som kändes väldigt väldigt verkligt. på något sätt så flyttade min kropp sig upp till ett skepp (detta kändes i hela kroppen och nästan pirrade, jag minns känslan) där de stod en man, ungefär 185 cm lång kanske och med ett indian liknande utseende...
Och så läser jag där uppe att andromedans ser ut så här ungefär.
Han såg ung ut ungefär 30 år kanske. Kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde mer än att han berättade saker för mig och något. Ja jag vet inte de är så luddigt. 
Möjligt att de bara var en dröm. Men har aldrig läst innan om hur andromedans ser ut så jag vet inte hur jag kunde veta de i min dröm?

Märker nu att hela mitt inlägg är väldigt luddigt. Men om demonen som följt efter mig sen barn får jag nog starta en tråd om eller något.

Medarbetare på Burfåglar och Undulater

Anmäl
2012-03-01 23:38 #28 av: annica77

#27 Nejdå, det där låter inte som en vanlig dröm utan helt sagt en vission och meddelande från honom. Du såg möjligtvis inte till min blivande make där också! Han liknar en indian eller indier med långt svart hår stora fina bruna ögon! Dock är han lite längre i växten runt 188-198 cm lång! Han är dock inte en andromedan han är pleiadean men jobbar som officer för den andromedanska flottan. Kunde ju möjligen vara så att det var någon bekant från flottan som Xzai-On Jobbar på. En sak är säkert,det där var ingen dröm utan en vision där han ville förmedla något till dig! Kanske meddela att de snart kommer och att du inte behöver vara rädd samt att sprida ut åt folk som ännu inte vaknat om deras existens och mission, att hjälpa oss nå vårt ultimata mål om ett himmelsk paradis på jorden. Så det ända tipps jag kan ge dig, meditera dagligen gärna 2 gånger om dagen i 5-15 minuter, och bygg upp din kontakt med dem. Be Andromedan Rex att hjälpa dig att komunicera med mannen som du hade i visionen. Rex vet nog vem mannen är! Lycka till!

Anmäl
2012-03-02 08:45 #29 av: Minoth

#28 tack för tipset! de var bara en man jag såg, han var inte så långhårig. det var inga fler i rummet.
kommer ihåg att det var något som gick väldigt fort, och jag minns de som att de va svårt att hänga med på något, men vad vet jag inte riktigt.  

Hoppas på vidare kontakt! spelar de roll när på dygnet?

Medarbetare på Burfåglar och Undulater

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.