E.T. / Utomjordiska raser

utomjordiska drömmar?

2011-12-18 00:46 #0 av: Patrikpersson

Hej Vad tycks? Här är nästan alla dem utomjordiska drömmarna som jag skrivit ner (och renskrivit lite)! Så kan ni få fatta er en egen uppfattning om detta är vanligt eller inte!Drömmen 30 oktober 2011

I drömmen är jag för omväxling skull 14 år gammal! Jag min mor samt min bror och en Indisk kille som jag är kompis med i drömmen befinner oss nere på en av USA:s stränder på ett av alla partyn i USA!

En kommunistisk organisation är däremot mot att det kostar pengar att komma in på stranden och deras ledare som påstår sig vara en död mumie från Egypten har uttalat en förbannelse över festen vid stranden.

Jag är därför orolig och vill komma därifrån. Den kommunistiska organisationen är inte stor och det är fullt med poliser vid stranden, men jag tänker att något kanske ändå sker och att vi kanske kommer till skada. Min mor vill inte att vi går och jag frågar därför om pengar till att få gå därifrån själv med min Indiske kompis. Min mor ger mig slutligen motvilligt och surt pengar och jag samt den Indiske killen flyr iväg bland dem höga husen vid stranden.

När vi kommer till ett av husen precis innan stängslen så vill min Indiske kompis ta rast i ett av husen. Det var jobbigt att springa runt bland alla torgstånd och kommers och han vill därför ta rast lite högre upp i huset där det finns panorama fönster. Jag är orolig och inne i huset så nynnar det en konstig men vacker musik. Det är liksom fullt med slavar som stönar och stånkar i musiken och emellanåt så talar det en anderöst i musiken vilken sprider sig runt dovt i huset utan att man kan se några högtalare.

Min Indiske kompis är som förtrollad av den vackra musiken och jag uppmanar honom till att vi skall fly därifrån. Jag säger: Detta är kanske kommunisternas högsäte och vi är förädare som betalt oss in genom grinden. Vi måste härifrån!

Vi ser hur solen går ner vid horisonten och precis när solen går ner så ruskar anderösten i musiken liv i sig själv och uttalar på engelska: Vake up time!

Huset vi befinner oss i börjar då att rulla! Någon har satt hjul på det stora huset och skrangligt börjar huset rulla ner mot stranden där festligheterna hålls. Jag och min Indiske kompis börjar därför springa ner för trapporna eftersom vi är rädda för att huset skall välta under sin skrangliga färd mot festen!

Där slutar drömmen och försvinner lika mystiskt som den uppstod.


WOW, en sådan vacker musik!Dröm tidigt 2011 (April)

I drömmen så befinner jag mig i dödsriket vilket är Gamla stan i Stockholm! Jag är 6 år igen och det är 1977! Jag och en tjej hoppar mellan taken i dödsriket vilket är Gamla stan Stockholm i min dröm och därefter hälsar vi på i en Cykelhandel som ligger där! Alla är trevliga och jag är på resa i dödsriket förklarar drömmen!Denna dröm hade jag i natt 2011-03-31:

Det ligger ett utomjordiskt skepp utanför vår planet Jorden. Skeppet är litet som en svart prick på himlen, men om man tittar riktigt noga på det så ser det ut som om det skulle kunna vara ett utomjordiskt skepp. Små konturer visar att det ser ut som något tillverkat och skapat och inte som någon stenbumling från kosmos. Skeppet ligger långt från jorden men är jättestort och därför kan man enligt forskarna se skeppet på ljusa dagen.

Hela jorden förbereder sig på en attack från skeppet och att det skall bli en batalj mellan mänskligheten och utomjordingarna. Armén och hemvärnet bygger barrikader på gatorna däribland min kompis från Luleå Gaston vilken i drömmen är soldat för hemvärnet. Jag är inte gammal i drömmen, inte mer än fem till sex år, men ändå så känner jag Gaston i drömmen som där är lika gammal som när jag lärde känna honom 2005. Gaston hötter med en vandringsstav mot himlen där skeppet finns och säger: Inte för att jag vet vad det där är för något, men om det kommer hit så skall det få stryk!

Luften är vårvarm och mjuk och i drömmen vandrar jag efter gator som jag inte känner till i verkligheten. Har aldrig sett gatorna, men dem är vackra i drömmen och det gör mig glad.
Efter några dagar så visar sig allt ha naturliga förklaringar och jordens invånare andas ut och återgår till det vanliga livet på jorden. Någon kväll senare så möter jag en vacker tjej som jag känner väl i drömmen men som jag inte känner till i verkligheten. Tjejen är sur på jordens invånare och utbrister till mig: Allt detta liv på den här planeten för att någon kille hade förutspått ett utomjordiskt skepp på sin blogg på Aftonbladet! Jag förstår att hon menar min blogg på Aftonbladet och förstår att hon inte vet att det är jag som skrivit bloggen. Jag blir generad och svarar: Men det kunde ju varit ett utomjordiskt rymdskepp! Tjejen ser förstående på mig: Äsch, såklart inte!

Jag åker därefter hem till där jag bodde som fem till sexåring och möter på kollektivtrafiken min mamma som ung. Min mamma arbetar konstigt nog för FN i drömmen och är vackert klädd, bättre klädd än i verkligheten. Hon är stylad till ansiktsdragen och har en kappa som liknar min filtrock DUKE OF WINDSOR samt en härlig halsduk i höstfärger lätt slängd kring halsen. Hon arbetar på en laptop och blir glad att se mig när jag kommer fram till henne. Jag känner samma känslor i drömmen som jag kände som fem till sexåring när mamma dök upp (en härlig upplevelse av lycka). Min mamma slutar upp med arbetet och vi stiger av på samma hållplatts där jag bodde som fem till sexåring.

Slut.En dröm 26/11 – 06

Drömmen börjar med att jag har köpt en film som jag inte vet något om. Det är ingen välannonserad film och filmen har jag mest köpt för att personen som sålde filmer i butiken varmt förordade denna film. Jag ska se filmen tillsammans med min kompis Andreas som i drömmen bor på en helt annan plats än hemma hos sig själv.

Andreas bor i drömmen på ett internat och delar där rum med två tjejer i 19 – 20 års åldern som har en våningssäng i rummet. Andreas menar bistert att det kan bli svårt att se filmen eftersom tjejerna också vill se en film och att det bara finns en Tv på internatet.

Tjejerna sitter och småpratar på övervåningen av sängen och jag tycker att tjejerna är mycket vackra. Faktiskt så liknar en av tjejerna en Tjeckisk studenttjej vilken jag gillat men inte kunnat bli ihop med eftersom jag tyckt att hon var för ung för mig.

Jag tittar på denna tjejs kropp och finner den attraktiv, små bröst och liten rumpa, brunett med åtsittande jeans och med en enkel tröja. Jag sitter och tittar på henne och upptäcker till min fasa att jag blivit upptäckt. Hon har vänt sig åt mitt håll och viskar något antagligen surt till sin tjejkompis om mig. Jag tycker att det är pinsamt och vill vända situationen genom att vara humoristisk och hurtig. Tjejerna tycker att jag är rolig och jag försöker då sälja in en filmstund med tjejerna, att tjejerna ska se filmen jag köpt med mig och Andreas. Tjejerna går med på detta efter att jag menat på att denna film jag köpt är den bästa filmen genom tiderna.

Andreas blir inte glad när han får reda på att vi ska se filmen tillsammans med tjejerna och jag har börjat ångra min oväntade PR för filmen. För jag vet ju inte om filmen är bra.

På baksidan av filmen står det: Roliga karaktärer och att filmen handlar om jorden innan ett utomjordiskt slagskepp landar här. Filmen lovordas av en helt okänd tidning i USA NBT Network och jag tycker att detta oroar mig. För filmer ska ju lovordas av stora bolag för att vara bra tänker jag.
Filmen däremot visar sig trotts mina farhågor vara riktigt bra.

Hela filmen är gjord på osammanhängande filmklipp utan direkt mening på ett intellektuellt djupt sätt i mörk stil. Den är utformad som ett konstverk som gestaltar vanliga människors liv och strävande på jorden. Allt som oftast dyker huvudrollsinnehavaren upp med sin komik. Han är inte direkt humoristisk utan driver mer med seder och bruk på ett naturligt sätt. Vi får följa honom oftare än dom andra gestalterna i filmen vilka oftast bara gluttar förbi i enstaka filmklipp. Han har vänner och fiender och överlever livet genom sin naturliga humor.

Filmen blir nu en succé och tjejerna gillar den.
Efter en lång stund i filmen så kommer plötsligt ett filmklipp från Luleå Universitet. Det blir till glädje för alla i rummet vilka alla är studenter vid Universitetet.

Filmsnutten ska behandla att studenterna är sura på fördomar mot norrlänningar. Men tråkigt nog så går bandet av precis när studenterna ska börja diskutera problemet i filmen.

Tjejerna går då in i sovrummet igen medan jag och Andreas sitter kvar i allrummet.
Efter en stund så kommer tjejen med rumpan tillbaka. Jag gillar henne för att hon visat sig vara så smart under vårt kallprat under filmen. Det att hon varit smartare än mig har imponerat på mig och jag känner mig till och med lite attraherad av henne. Hon rör vid mig men ångrar sig efteråt och jag skojar med henne.

Hon tycker då att jag får massera hennes ben om jag vill, och jag vill. Hon lägger sig på magen på ett bord och jag går fram bakifrån henne.

Men när jag ska massera henne så upptäcker jag att hon har gripenklor (fot, äggläggnings mekanism, inget vi någonsin sett) till fötter som hon nu håller ett stadigt tag om mig med kring bröstkorg. Jag får lite ont i bröstkorgen men finner henne ändå mer attraktiv än förut. Ut från hennes ena häll så sticker det ut något som liknar en dolk, eller en pik, ett svärd. Den riktar hon mot mitten av min bröstkorg och jag tycker att det ser ut som om hon tänkte rensa en fisk.

Jag förvånas men blir inte rädd. Jag blir till och med mycket attraherad av att hon är så farlig. Dessutom så är allt detta som är så farligt med henne välvårdat och kvinnligt sirligt, vackert. Jag beundrar det kvinnliga och det djuriska hos henne och tänker att hon som är en sådan smart och belevad tjej också har dessa sidor av sin personlighet. Jag beundrar henne och känner mig stolt över att hon visar detta hemliga för mig som jag annars kunde ha föraktat hos henne.

Jag masserar hennes ben vilka under hennes jeans är fyllda av hårda muskler och hennes svärd och fötter vilka är varma och där det pulserar blod genom fötterna. Jag njuter dessutom av att hon tycker att det är skönt när jag masserar henne.


Rymddrömmar

Vad existerar och vad existerar inte? Existerar för exempel drömmar? Och vad existerar i vår verklighet?
Jag har haft återkommande drömmar sedan jag var ungefär fem till sex år gammal. När jag var liten så kallade jag drömfigurerna för DEM och när jag blev större så kallade jag dessa DEM för: existenser i mina drömmar, eller helt enkelt utomjordiska drömmar.Jag har länge tänkt omskapa drömmarna till någon form av science fiktion men här tänkte jag förklara lite lätt om drömmarna var för sig (en del gånger har jag funnit förklaringarna senare till drömmarna i verkligheten):

När jag var ungefär fem år gammal så fick jag lunginflammation och tillbringade då en vecka på sjukhus. Jag var som alltid ett utåtriktat barn och begav mig därför många gånger in på läkarnas rum lite längre ner efter salen. Läkarna var ofta inte där och det var spännande att titta på deras röntgenbilder som läkarna hade i lådorna och på väggen. Byrålådorna var dessutom fyllda med andra diverse ting som jag bläddrade igenom. Något därefter så mötte jag läkarna som då visade mig var detta var för något som fanns i lådorna. Läkarna var snälla och allt var bra med detta!

Något efter detta så vaknar jag upp på samma sjukhus och i samma rum.

I rummen finns det andra barn och sjuksköterskor som förut. Och vid ett obevakat tillfälle när ett barn ramlat och slagit sig så smiter jag iväg på upptäcktsfärd på sjukhuset. Jag hittar då ett liknande läkarrum och går in i det tomma rummet. Jag tittar runt i rummet vilket är fyllt av olika röntgenbilder på hjärnor och innanmäten som förut. Men när jag ska öppna en låda för att titta i lådan så är lådan förvånande nog tom. Jag tittar igenom alla byrålådor och dessa är också förvånande nog tomma. Inte ens sådant som läkarna förklarat för mig som akuta hjälpmedel som måste finnas där nära till hands fanns inte i lådorna utan lådorna utan lådorna var nu tomma (vissa lådor såg dessutom bara ut som lådor men var i själva verket bara synvillor).

När jag väl stått där en stund och funderat så börjar jag känna mig yr och började må dåligt. En röst svarar inom mig (ungefär): Det borde ha funnits något i lådorna?

Jag tittar mot dörren och där står nu en gestalt och tittar på mig. Gestalten ser inte mänsklig ut och är svår att definiera.

Jag blir då så rädd för gestalten så att jag direkt kräks i drömmen på golvet på sjukhuset av rädsla.Drömmarna fortsatte år efter år!

Jag hade lärt mig att vakna ur mardrömmar och försöker vid ett tillfälle vakna ur en dröm.


Jag är liten (kanske sex år gammal) och rädd. Jag befinner mig på ett skepp med andra människor. Vuxna och barnen som ser ut som om dom befinner sig i trans medan jag är vaken. Bevakningen av transporten är dålig men alla i gruppen gör ändå vad dem är programmerade till att göra. Men vid ett tillfälle så ser jag en (kanske) lufttrumma i skeppet vilken leder någonstans dit jag inte vet var.

Jag beger mig in i lufttrumman och börjar kravla mig i lufttrumman rakt framåt.

Lufttrumman delar många gånger på sig och jag söker olika vägar för att hitta en utgång. Till slut ger jag upp och tänker då bege mig tillbaka till där jag kom ifrån. Men upptäcker till min fasa att jag glömt vägen tillbaka. Lufttrumman delar många gånger på sig och allt tycks likadant överallt (dessutom obelyst svart).

Då kommer jag på att detta måste vara en dröm och bestämmer mig då för att vakna ur drömmen. Jag försöker vakna men misslyckas till min förvåning att vakna ur drömmen.

När jag då inte vaknar ur drömmen så nyper jag mig hårt i skinnet! Men vaknar inte heller då ur drömmen.

Jag börjar gråta inne i lufttrumman.

Efter att ha gråtit en stund så fortsätter jag att kravla lite till inne i lufttrumman och bara en kort stund därefter så hittar jag en utgång in i ett rum. Rummet är litet och utan öppna dörrar eller fönster.

Jag tittar mig omkring och just när jag vant mig vid skenet i rummet så börjar fönstermekanismen att låta surrande. Jag blir först himla rädd men eftersom inget farligt sker så lugnar jag ner mig.

Jag får då se en vacker utsikt: Utanför skeppet lyser månen klar och dammigt livlös under oss och längre bort så ser jag jorden. Jag kan till och med se att solskivan belyser halva sidan av jorden och allt ser fantastiskt ut.


Fler drömmar

Varelserna får nu en trevligare attityd mot mig i drömmarna! De börjar fråga mig frågor och tar hänsyn till mig som barn. Jag får en egen kompis varelse vilken tycks vara en kvinna.

Hon finns alltid i närheten av kaptenshytten och omkring den närmaste sfären av något stort (någon form av yttersta makt, kung, ledare). Ibland har vi svårt för kommunikationen eftersom hon talar till mig som om jag vore en vuxen men oftast kan hon anpassa sig till min nivå med vissa språkförbistringar.

Hon visade mig då en resa med modersskeppet.

Modersskeppet är stort som en större planet och känns mäktigt att resa med (kommer jag ihåg). Jag fick inte röra vid något inne i kontrollrummet men alla därinne behandlade mig som om jag var kung därinne (50 olika varelser med olika utseende).

På monitorer så ser man olika robotar som arbeta på stora fält av något (bilderna såg mycket ut som robotar som arbetar inne i ett kärnkraftverk). Andra monitorer visade stora parkanläggningar av kanske skog och blommor och andra monitorer visade stora hangarer med skepp som fanns inne i modersskeppet. (monitorer är en förklaring)

När man reser så ser det konstigt ut! Man åker inte i rymden utan i någon form av förvriden verklighet eller tomrum (ser konstigt ut, vet inte vad det är). Och när resan kom till ett slut så visades jag plats i skeppet med fönsterutsikt (antagligen en monitor).

Skeppet släcks ner och vi glidflyger förbi en stor planet (men skeppet jag åker i känns nästan lika stort som planeten). Framför oss kommer en jordliknande planet fram (inte jorden utan jordliknande).

Vi hör planeten inne i styrhytten av skeppet (tror jag). Planeten låter som om det fanns vackra syrsor på planeten. Och på planeten så finns det duttar som glöder i mörkret (antagligen städer uppförstorat på monitorn).

Helt plötsligt så börjar duttarna som förut lät som vackra syrsor låta som hiskeliga monster. Vi ligger hela tiden på nattsidan av planeten och jag kan därför se hur duttarna försvinner från planeten (dutten slocknar). Efter tre dygn utanför planeten så finns det inga duttar kvar på planeten!

Då tänds moderskeppet upp och alla monitorer visar att det är en hög aktivitet på skeppet.

Själva känslan av moderskeppet går att efterlikna med låten Mutter (Rammstein).


Publicerad på Myspace 01 Nov 2007
skriven av Patrik Persson, juli 06, 2008
Publicerad på Myspace 01 Nov 2007


Ny Rymddröm 31/10-07

Jag befinner mig på lektion hos Sverker (Astrobiologi). Han meddelar där med sin vetenskapligt torra röst att vår värld äntligen har funnit en annan värld med liv. På tavlan projekterar Sverker fram en bild som ser ut som om den var fotograferad från jordens måne mot en helt annan värld än vår egna. Världen är oval som vår men saknar nästan helt vatten och har istället frodiga djungler. Tråkigt nog menar Sverker så är denna världpå tavlan bebodd av en för vår värld förhistorisk primat vilken inte kan samtala med oss. Dessa avstånd i tid och rum menar Sverker är tråkigt nog så stora och vi så ändliga i våra kulturer så att vi nog aldrig kommer att befinna oss i en samtid med andra av vår egen sort. Han tillägger, vi kommer nog för alltid att bli som ensamma fångar i vår egen tid och galax.

Jag beger mig med detta i mina tankar till min kompis Martins jobb och befinner mig där utanför en stund. Det känns liksom lite sorgligt på något sätt men ute så skiner vårvädret och grönskan är tydligt grön. Jag tänker på hur planeten såg ut och på Sverkers röst när något konstigt samtidigt sker.

Någon tar farväl på tredje våning och skyndar sig till tentamen. Personen tar inte trapporna utan springer på väggen ner mot marken. Detta gör personen utan problem och utan att bry sig om att jag ser personen.

Jag börjar då funderar på hur jag ska förklara detta för någon och om någon skulle tro mig om jag berättade detta jag sett. Då kommer det plötsligt ett minne i drömmen från andra drömmar. Hon bor där på tredje våningen! Jag som suttit hemma hos henne i flera drömmar och berättat om mig själv. Och lyssnat till hennes historier som låter som spännande barnsagor.

Hon är till sitt sätt enkel men samtidigt mycket komplex. Vacker som en ängel i allt sitt ljusa vita där hon sitter vid sitt köksbord som är belyst från en varm sommarsol i fönster som liknar kyrkans färgsmyckade fönster. Hon påminner mycket om Annabell i sitt sätt att röra sig (och tänka) samtidigt som hon påminner mig om min Terapeut på psykologprogrammet.

En varm känsla av saknad far då igenom mig som ett bloss. En känsla som jag aldrig tar miste på vad den betyder för mig.
Drömmen

Drömmen börjar med att jag vaknar upp ur drömmen i min dröm, det är ljust i rummet och jag sitter bland ett antal varelser och svarar omedvetet på deras frågor. Jag svarar på dessa frågor utan att jag har kontroll över vad jag säger eller utan att veta något om vad frågan är. Mitt svar blir, jag är psykolog, vilket jag då inte var och direkt efter att jag har svarat fel så blir jag generad och förbryllad över mig själv. Vad var frågan tänker jag och varför svarar jag fel? Jag hade visserligen tänkt mig att börja studera på psykologprogrammet (var när drömmen skedde 23), men ändå.

Gestalterna som frågat ut mig utan språk förflyttar sig mot något som liknar en innerdörr och jag bestämmer mig för att följa efter. Jag vill ändra svaret från mig och på något sätt få en förståelse om varför jag svarat på ett sådant sätt och varför jag svarat fel. Varelserna går ut genom något som liknar en innerdörr och jag tänker mig att detta är en innerdörr vilket man inte ska tänka sig i dessa drömmar enligt erfarenheter från liknanade drömmar (När jag var riktigt liten 5 eller 6 år så hade jag fördelen att inte förvänta mig något, förväntningar är nämligen alltid fel i dessa drömmar).

Jag tänker mycket i dessa drömmar som är fyllda med olika kom ihåg från olika andra drömmar av liknande karaktär samt jämförelser. Jag har för exempel redan upptäck i denna dröm att jag blivit längre sedan vi sist möttes dessförinnan. DEM har inte blivit kortare utan jag har blivit längre, så tänker jag i drömmen.

Drömmen fortsätter. Jag kommer ut på en gata efter en hiskelig färd genom innerdörren och som ni förstår så blir jag överrumplad över att komma ut på en gata, eftersom en innerdörr borde fortsätta vidare in i huset och inte ut på gator. Bakom mig finns nu ingen dörröppning tillbaka och varelserna är inte där framför mig heller. Jag har följt efter varelserna men varelserna visar sig vara borta. Husen där jag nu befinner mig verkar vara övergivna och allt är ålderdomligt, något som funnits där sedan länge men ännu ej är byggt någonstans i vår värld. Där fönstren tycks ha varit finns numera inga fönsterglas utan istället ett besynnerligt mörker. Om detta är fönster och om någon lever här är osäkert. Jag går omkring i staden och är överväldigad av upplevelsen från staden. Jag upplever min egen obetydlighet, men här på något bra sätt. Stjärnhimlen ser dessutom inte ut som vår men jag är osäker! Jag hittade inte karlavagnen och ingen måne.

Jag hör nu rop på hjälp i drömmen (skrik)! Jag springer mot rösten och upplever hur en tjej står i mitten av en bro. Jag vet vem hon är (hon sover just då bredvid mig i sängen). Jag tänker först göra något men på båda sidor av bron står det olika sorters varelser. Jag blir frustrerad och flyr, inte heller här helt medvetet (pinsamt, men jag gör faktiskt inget för att hjälpa henne).

Jag fortsätter att springa och kommer ner mellan husen i en trängre gränd på en gamla stan (Stockholm) eller gamla väster (Malmö) liknande gata, men här med högre hus. Det är trångt och på båda sidor reser sig husfasaderna mot himmelen som inte direkt syns här, det är natt. Jag är nu helt övertygad om att denna stad inte existerar någonstans på jorden och att den kanske kommer att existera och då möjligen långt in i framtiden. Jag börjar åter igen höra tjejens röst i mitt vänstra öra igen men nu telepatiskt. Hennes röst låter skrämd och jag hör egentligen inte rösten utan upplever den istället och får samtidigt uppleva hela hennes rädsla. Jag skäms då över att jag inte gjorde något för att hjälpa henne. Därefter mörknar drömmen sakta bort och jag vaknar upp.

Slut. .......

Ny Rymddröm 31/10-07

Då kommer det plötsligt ett minne i drömmen från andra drömmar. Hon bor där på tredje våningen! Jag som suttit hemma hos henne i flera drömmar och berättat om mig själv och lyssnat till hennes historier som låter som spännande barnsagor.


Drömmen 1994

Drömmen börjar med att jag vaknar upp ur drömmen i min dröm, det är ljust i rummet och jag sitter bland ett antal varelser och svarar omedvetet på deras frågor. Jag svarar på dessa frågor utan att jag har kontroll över vad jag säger eller utan att veta något om vad frågan är. Mitt svar blir, jag är psykolog, vilket jag då inte var och direkt efter att jag har svarat fel så blir jag generad och förbryllad över mig själv. Vad var frågan tänker jag och varför svarar jag fel? Jag hade visserligen tänkt mig att börja studera på psykologprogrammet (var när drömmen skedde 23), men ändå.


Drömmen 1994

Jag fortsätter att springa och kommer ner mellan husen i en trängre gränd på en gamla stan (Stockholm) eller gamla väster (Malmö) liknande gata, men här med högre hus. Det är trångt och på båda sidor reser sig husfasaderna mot himmelen som inte direkt syns här, det är natt. Jag är nu helt övertygad om att denna stad inte existerar någonstans på jorden och att den kanske kommer att existera och då möjligen långt in i framtiden. Jag börjar åter igen höra tjejens röst i mitt vänstra öra igen men nu telepatiskt. Hennes röst låter skrämd och jag hör egentligen inte rösten utan upplever den istället och får samtidigt uppleva hela hennes rädsla. Jag skäms då över att jag inte gjorde något för att hjälpa henne. Därefter mörknar drömmen sakta bort och jag vaknar upp.


Drömmen 2011

I drömmen så befinner jag mig i dödsriket vilket är Gamla stan i Stockholm!

En dröm 26/11 – 06

På baksidan av filmen står det: Roliga karaktärer och att filmen handlar om jorden innan ett utomjordiskt slagskepp landar här.


Denna dröm hade jag i natt 2011-03-31:

Det ligger ett utomjordiskt skepp utanför vår planet Jorden.Konstigt va? Drömmarna passar ihop! Brukar era drömmar passa ihop?

Jag frågar er eftersom Psykologin är en rätt så obeprövad teori där många kan ha åsikter! Jag tycker att drömmarna är konstiga! Tillräckligt konstiga för att man skall kunna tro att drömmarna inte är drömmar utan budskap från en annan värld och civilisation!
Vad tror ni? Jag är intresserad av alla åsikter  Glad
Anmäl
2011-12-18 02:06 #1 av: Cristine

Vilka häftiga drömmar du har patrikpersson!Glad

 

Jag själv drömmer mycket konstiga drömmar, där jag ofta frågar ut dem för jag är med på skeppen.

Om dina drömmar innehåller budskap

kan jag tyvärr inte säga, men det är mycket möjligt.

 

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2011-12-18 14:47 #2 av: Choklad

ja drömmar kan passa ihop. Men det är nog inte så vanligt.

Fantastiska drömmar du har!Glad

U R us

Anmäl
2011-12-18 18:15 #3 av: Patrikpersson

Hej Cristine och Choklad

Tack : )

Jag skall se igenom våra forum här på utomjordiskt i fokus för att kunna förstå mina drömmar bättre!

Tack Cristine

Tack Choklad

Jag kan visa er lite av besättningen ifall ni vill? Den jag går bredvid är Modern. Det är hon som pratat med mig sedan jag var liten. Hon finns i skeppets hjärtekammare och hon lägger antagligen ägg i ett Bi liknande samhälle.

Konstigt   : )

Anmäl
2011-12-18 18:57 #4 av: Choklad

#3

klart jag vill se Glad

U R us

Anmäl
2011-12-18 21:11 #5 av: Patrikpersson

Tack Choklad : )

Jag kan börja med en dikt till modern på skeppet vilken jag konstigt nog älskar fast att hon är en dröm:

Från kattens rike till ett fjärran land 

Hon finns i den dova salen 
i
hjärtekammaren

hon finns i det mjuka mörkret 
på min barndoms sänghimmel 
som julstjärna 

fanns alltid där 
finns alltid där 

som något man älskar och fruktar 

som vinden 
kanske solen 

eller som en mycket avlägsen och obruten dröm 

en främmande värld 
mystisk och omsorgsfull 
som lyft på änglavingar 

så nära att du funnits inuti mig 
där jag aldrig vetat vem du är. 

Var kommer vi ifrån 
och vart är vi på väg? 

är all denna kärlek verkligen oåterkallelig 

eller finns det bara mörker 
i universum 

slits alltid den mekaniska hävarmen likadant 
och hur låter tystnaden i din
turbinhall

så får jag vara dig nära nu 
för du skrämmer mig 

och vilken julklapp får jag öppna först? 

Patrik Persson 12 dec 2011

och vilken julklapp får jag öppna först? 
Patrik Persson 12 dec 2011

Modern ser fasansfull ut men ändå vacker. Hon är sirlig och kvinnligt mjuk men är ändå med sitt sätt farlig. Detta med farlig är attraherande och hon har detta sätt som gör en mjuk och vimmelkantig i huvudet. Man ser inte längre och då tar hon tag i en! Det är hon!


Därefter så kan jag beskriva vårt första möte som mörkt! Hon jag hoppar från hus till hus med i dödsriket är min döda flick kompis från när jag var litet barn. Vi lekte Svarta Madam i hennes föräldrars badrum. Jag fick en feber som inte gick ner och fick vistas på sjukhus och hon fick en svår huvudvärk och vaknade aldrig mer från drömmarnas rike.


Alltså, det jag tänker mig är att vi omkring mig smittades av ett virus vilket muterade! Mutationen stannade kvar och de som överlevde får konstiga drömmar. Vi som fick viruset betraktas som en av DEM! DEM har en stark VI känsla där alla är en grupp slutna till varandra i ett Bi liknande samhälle.


Jag tänkte att var krångligt att visa hur tolkningarna går till och därför skriver jag min uppfattning först om deras värld här och följer därefter upp med ett exempel nedan. Det är tolkningar och tolkningar kan vara felaktiga, men jag har haft med dem att göra så länge så att jag tror att jag kan förstå deras värld.

Deras värld tycks grundas på KÄRLEK. Kärleken till modern vilken är skeppets ledare. Hon är mjuk och finns i skeppets hjärtekammare. I hjärtekammaren sker parningsakten där hon väljer partner. Hon är mycket förstående och älskvärd och Hon är smart men samtidigt världsvan och bestämd. När hon väljer så grabbar hon tag i den valde och liksom överrumplar honom. För allt förspel sätter sig liksom i hjärnan och man blir liksom Glad för vad som än sker mellan henne och sig själv, även om hon så är dödlig. Hon tycks lägga äggen i mannen. Mannen bär därefter äggen, antagligen till sin död när äggen kläcks. Ur äggen kommer olika former av varelser som har olika uppgifter. Deras uppgifter är militär, psykologer, vetenskapsmän och andra former av tekniker och övrig personal. Flertalet tycks vara kvinnor. Våldsamma kvinnor som inte riktigt går att jämföra med oss. Deras samhälle kommer av gemenskap och har alla kvinnliga attribut för ett kvinnligt samhälle. Allt i samhället bygger på att dem alla på skeppet är VI och alla utanför skeppet är DEM. Är man som jag på skeppet så är jag VI och behandlas som en VI med dem. Deras samhälle blickar ständigt framåt och har inte fattigdom och motsättningar om PENGAR som vår värld har. Deras värld expanderar på bekostnad av våra världar. Anses inte världen som duglig att samarbeta med så är världen förstörd. Det är hiskeliga scener som spelas upp för mig som barn där vi går omkring i ruin städer bland fortfarande levande varelser utan att hjälpa dem. 
Men kärleken till modern går aldrig att ta fel på! Jag får säga att jag älskar henne! Hennes rum är som en stor julafton, precis som när man var liten. Kammaren sjuder av henne och hon är mycket barnkär! Hon upplever allas känslor inom sig. Är någon rädd så upplever hon det på något konstigt sätt på håll men inom sig. Hon kan alltså uppleva från sin kammare på skeppet hur dem av henne går på en främmande planet inom sig (det är en fantastiskt härlig upplevelse).

Vi skulle bli skrämda av deras värld! I deras värld finns framtiden hela tiden! Deras skepp ligger vid olika svarta hål i universum och väntar på rätt tillfälle för att resa iväg! 

Om drömmarna kan jag skriva så här:

Drömmarna är konstiga! Dem använder metaforer och sådant jag inte vet för att hela tiden överrumpla mina tvivel! 
Exempel drömmen om mumierna:


När jag kollade privata badstränder i USA så hittade jag att det fanns privata badstränder i Miami! MUmien sover där på ett hotell vilket kan anses som en Pyramid! Vi står längst upp i pyramiden vilket är dess öga! Ögat på pyramiden finns på baksidan av dollarsedeln:
Den Indiska pojken är egentligen en annan tjej kompis pappa som var stormästare för Frimurarna. Jag sov tillsammans med henne vid ett tillfälle och det tar drömmen upp! Jag var mycket förälskad i henne men var samtidigt kompis med hennes kille vilken också studerade till Psykolog där jag och hon studerade. Det var vi 3, jag hon och hennes kille. Vi var kompisar och hon hade låtit mig sitta på sin pappas platts i sitt barndoms hem. Hennes pappa var död och jag minns hur tagen jag var över hennes kärlek till sin döda far. Hennes far dog och hon sörjde mycket hans död!


I Miami så har man Andreas korset på Flaggan! Andreas är den kompisen jag ser filmen tillsammans med i drömmen dessförinnan! Alltså, drömmarna passar kusligt nog ihop fast att jag inte kände till Andreas korset, badorten, samt Guds öga! 
.......

Modern på skeppet är mycket intresserad när jag möter en tjej och tjejerna gestaltas ofta i mina drömmar! Detta för att hon är kvinnlig! Sådant som kärlek är hon mer intresserad av än Pengar och prylar! Hon håller alltid ett granskande öga när jag är kär! Det är som om hon nästan kommer ut från mina ögon för att få se bättre. 

Alltså, drömmarna är ofta om kärlek och där jag är förälskad! Jag gillar sådana tjejer som tar för sig och denna Indiska tjej är en typisk sådan tjej! En sådan tjej som viskar i ens öra att det inte är farligt att ligga i hennes säng! Vilket det egentligen är. 

Det var en liten enkel förklaring. Vad tycks?
Jag är ju kille och mina förklaringar kan lätt bli för fakta tråkiga! Men jag skriver prisbelönt poesi också och där arbetar jag med kärlek och förundran, sorg och tvivel på ett mer kvinnligt sätt.

Anmäl
2011-12-18 22:16 #6 av: Cristine

Det första jag ser när jag kommer in här är en pyramid och jag har nyss drömt om en!Förvånad

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2011-12-19 01:25 #7 av: Patrikpersson

WOW Glad

Anmäl
2011-12-19 11:02 #8 av: Choklad

#7

Jag skulle kunna tolka dem, men jag vet inte om du skulle bli arg på mig. Massor av symbolik finns här.

Längtan, rädsla för det som du vet ska komma. Men jag ser också mod, och en vilja att utföra något.

m.m.

eftersom du läst psykologi, så skulle det vara intressant att veta hur du funderar kring dina upplevelser?

jaha..då förstår jag bättre ang din vackra poesi.Glad

 

U R us

Anmäl
2011-12-20 01:11 #9 av: Patrikpersson

Hej Choklad

Du får gärna tolka mina drömmar! Det skulle vara kul att få veta vad du får det till att vara! Jag får det till att vara följande:
Jag gör reklam för filmen för tjejerna i drömmen om jag och Andreas ser på film: A-ha, The sun alwas shines on Tv(Skeppet menar, att när vi är framme vid vårt mål efter det svarta hålet så kan vi se på er Tv)


Drömmen om mumierna vid badstranden: A-ha, The sun always shines on Tv, A-ha Manahattan skyline, A-ha Angel in the snow, Pang i bygget, Mumienfilmerna 1 -3, Miami, Flagga med Andreas kors, Amerikanska revolutionen startade den Marxistiska världen, jag är skepp 2 som sjunger Laleh Snö framlänges för skepp 1 som sjunger baklänges A-ha, Liftarens Guide till Galaxen - Delfinerna visslar Amerikanska Nationalsången. (Helenas pappa Stormästaren för frimurarna är död, Gud är död, Sathya sai Baba är död, vi bygger dig en gravvård)


Jag i dödsriket med min tjej kompis som dog när hon var ung; Ni lekte svarta madam i spegeln och svarta madam kom tydligen fram ur speglarnas värld, skeppet passerar nu genom ett svart hål och befinner sig i sömn eller i dödstillstånd, detta är markkontrollen Huston som talar, Gud är död, Sathya sai Baba dog i april(Skeppet beger sig in i ett svart hål ungefär 120 000 - 200 000 ljusår bort och besättningen dör för ett litet tag innan dem framstår igen 3 ljusår bort från oss)


Jag 1993: Deras heliga stad, dem två skeppen som förliser efter att dem blivit lurade i en fälla, mina psykologiska erfarenheter och min personlighet samt flickväns personlighet (Jag befinner mig i en stad som kanske fanns för länge sedan hos dem, en helig stad, lika helig som våra heliga städer - Gamla stan i Stockholm liknar ju deras Gamla stad som jag besöker i drömmen)

Jag hos Sverker astrobiologin: Skeppets färd genom universum, skeppet reser längs universums vägg genom ett svart hål, skeppet syn på oss - Så tråkigt att ni var en lägre primat! (Skeppet visar sin färdriktning och sin syn på oss människor)

 

Drömmarna menar detta tror jag: Dina kompisar i testet är döda Patrik! Vi ber dig om ursäkt för detta! Vår syn på er har försämrats eftersom vår målsättning inte gick att genomföra! Vi ville ha dig som kontaktperson för att lugna folket eftersom folket blir oroliga om skeppen dyker upp. Er värld betstår av önskan till pengar och prylar och där skiljer vi oss i vår syn på livet Patrik. Du Patrik tycker som alla andra om pengar och prylar! Du Patrik tycker att Brahms är en fantastisk tonsättare! Vi tycker att era prylar är skräp och att era pengar är konstverk med pyramider i USA! Vi har gott om pengar och prylar men är mer värda som varelser än pengarna och prylarna. Du och din värld Patrik har nästan inga prylar och inga pengar och för er är detta ändå så viktigt! Vi tycker att ert sätt och ert samhälle är ett lägre samhälle! Vår målsättning gick inte att genomföra för att pengarna betydde för mycket för er! Vi bygger dig en vacker gravvård Patrik!

Det är en tolkning: Men jovisst, drömmen om att jorden ser skeppet och att detta leder till att armén befäster jorden är en dröm som skulle kunna ske! Överallt i världen så är det kravaller och militären försöker skydda samhället mot delvis oss själva och delvis det som finns på himlen! 

Skeppen tycker att vi är underlägsna dessa på flera områden och är irriterade!

Det jag tänker att skeppen vill är att bygga ut vårt solsystem och ha jorden som bas för sin verksamhet! Borra gas på Jupiter och järn på Mars! Alltså vi skulle kunna samleva med dem för dem kanske inte är direkt intresserade av jorden som prio 1! Men vårt samhälle irriterar skeppen och då tycker dem att dem kanske plockar bort oss för att slippa bekymmer! 

Så det var min tolkning!

Din tolkning Choklad! Jag är intresserad! Men vi kanske skiljer oss åt i tolkningen men jag är en kille som tolkar och du är en tjej! Det jag saknar har varit en tjej som tolkar drömmar!

Så skriv gärna din tolkning Choklad Glad

Anmäl
2011-12-20 02:42 #10 av: Patrikpersson

Förenkling

Det passade med en förenkling här:
Skeppen säger till mig: Sorry, sorry Mr Fawlty (och menar min tjej kompis död och min barnvakts död vilken dog senare av sin höga feber och jag överlevde - det var tragisk när jag var ungefär 6 år gammal)

Skeppen säger att jag är Gud! Alla testpersoner var Gud och dem fick se hur alla dog av deras virus. Skeppen ser antagligen det när testpersonerna dör! Jag antar att flickan dog när systemet skulle startas upp! För dem finns någonstans i hjärnan! En ärftlig svaghet kan göra så att systemet orsakar en hjärnblödning. 

Så här är det: Vår Gud är en snäll och förlåtande cykelhandlare! Deras Gud är jag! Jag är mycket liten men förlåter inte dem för deras misstag! På deras Bibel står det: Better safe than sorry! Gud förlåter inga misstag!

Eftersom dem då inte kunde genomföra detta med att upplyfta mig vad det gäller pengar och makt till att få något att säga till om på jorden så ger dem mig en snygg gravvård tillsammans med alla er andra!


Jag tror helt klart att dem vill bygga ut vårt solsystem! För annars så är inte resan lönsam! Resan genom ett svart hål kostar 1 jordklot! Det är 2 skepp som kommer alltså kostnad 2 jordklot! Om man däremot bygger ut gasverk på Jupiter och bryter Järn på Mars samt hämtar energi från solen så kan kostnaden betala sig 1000 gånger om! Det innebär att vi kanske inte är så intressanta att plocka bort utan att dem kan tänka sig att leva med oss på jorden. Men för det krävs att vi kan samleva med dem! Och det är detta med samlevnaden med oss som skeppet undrar över!

För om det blir så att det blir revolter och armén börjar skjuta på dem så är det ju lika bra att plocka bort oss! 

Där fick jag också alla drömmar att gå ihop vilket oroar mig! Drömmarna har förut varit - var för sig! Och nu går drömmarna i varandra på alla sätt och vis! Dem är alltså som dem tycker nära! Nära är 3 ljusår bort! Jag vet inte hur lång tid det tar att bromsa sig fram till jorden därifrån!

 

(Jag är hennes man vilken hon lurar! Fawlty tower! Han lever på skeppet och vet inte om henne. Hon är hans närmaste kompis och alla på skeppet befinner sig i ett spel där han inte vet något. När den sexuella akten genomförs så dör han! Han fick vara Gud och fick allt och därefter så föds barnen vilka jag förmodar ser ut som larver först! Hon är mycket barnkär och därför är jag oftast ett barn i drömmen: jag vill inte döda dig än men den tiden kanske kommer när oroligheterna börjar på din planet - så ledsen min Gud, jag är så ledsen min Gud, för att pengarna betydde så mycket för er).

 

Detta kanske inte var så mycket text vilket är lättare att förstå Glad

Anmäl
2011-12-20 03:53 #11 av: Patrikpersson

Hur rik
Tja det blir ju som ni förstår storskaligt! För att stoppa uppror och sådant så krävs det Gud för världen och Gud för världen skulle väl ha lika stora tillgångar som dem rikaste i världen.


I deras värld betyder inte pengarna allt! Okej, jag vill ha 100 miljoner dollar! Jovisst, här får du 100 miljoner dollar! Med en idé att bygga ut solsystemet så blir tillgångarna obegränsade!

(I vår värld så bryr man sig inte så mycket om vad en personalchef tycker! För om jag skulle ha 10 miljoner kronor så skulle det bara innebära en risk att bli överfallen! Det jag behöver är väldigt mycket mer!)


Lustigt nog så kunde det faktiskt ha lyckats! Skeppet och modern lyckades (utan att jag kan förstå hur) att få mig till en position där detta eventuellt var möjligt! Det som saknades i vår värld var tro! Och pengarna var för betydelsefulla!


Hennes idé grundar sig säkert i deras världs sätt att agera i liknande fall där dem råkat ut för det vi råkar ut för just nu! Vi är alltså lägre stående: Vär värld är fattig och saknar resurser och allt vi önskar är resurser!


Detta är hiskeligt för mig! Jag vet hur hemskt det såg ut när dem plockade bort världar när jag var barn!

Anmäl
2011-12-21 22:29 #12 av: Patrikpersson

Hur är modern

Detta var ju en konstig värld som jag fick fram!

Och jag tror att modern faktiskt är så här:

Äggen kläcks och kammaren fylls av larver!
Modern talar för sig själv: Men ser man på en liten larv som kommit fel! Oj, oj, oj lilla larv! Nej men ser man på, den lilla larven killade sig i örat med bakkroppen! Oj, oj vad skall det bli av dig lilla larv? Jasså, det var en drönar larv! Hmmm... jag har planer för dig lilla drönar larv! Du får förpuppas här borta och du lilla ståtliga prinsess larv får förpuppas här bredvid drönar larven! Och flickor ni får vara här och ni där.... 

Alltså, en mycket kärleksfull moder!

Och i så fall så är hela deras ritual en form av problematik till varandet och livet! Till att kärleken i slutändan blir att hennes man dör i kärleksakten! Något ofrånkomligt men något som i deras värld är på det sättet! Han får allt och är den lille killen som har en mäktig kompis tjej i bakgrunden som han inte vet vem hon är! Han vet aldrig något och det är ingen som säger som det är heller!

Det är hans religion Better to be safe than sorry som överförs på testpersonerna i deras laboratorium! Eftersom den antagligen passar oss bra!

 

Detta är konstiga varelser som jag tycker mig få fram! Det är konstigt och i och med att det är konstigt och inte särskilt likt oss gör så att det är mer trovärdigt till att vara något utomjordiskt!

Det är i slutändan något ruskigt! Och det kan vara trovärdigt att det är ruskigt i Universum! Att slutna arter faktiskt överlever där och att andra arter som tror på sin egen överhöghet dör! För vi tror på vår egen överhöghet! Vi tror att vi är bra och bäst i universum! Vi talar alltså stort om oss själva och därefter springer vi! Precis som den lille drönaren gör!

 

Vad tycker ni?

Anmäl
2011-12-22 14:25 #13 av: Choklad

En fråga: varför delar du upp allting i tjej resp. kille?

I drömmarnas tolkningar så är det inte så viktigt. (enligt mig)

jag kan tolka en del , det viktigaste, men det skulle ta mig minst en månad att tolka allt.

En del av det du ser är på riktigt..en del är symboliskt.

Och;  Du får lova mig då att inte bli alltför arg på mig.

Om jag minns rätt, så är drönaren den som befruktar drottningen?

Vad i detta är det som du reagerar på?

finns det en rädsla, eller en längtan?

eller något annat?

U R us

Anmäl
2011-12-23 00:06 #14 av: Patrikpersson

Hej Choklad 
Kul att du hänger med! Du behöver inte oroa dig: Jag brukar nästan aldrig bli arg! Helst inte på inlägg som dina.

Hmm... Svår fråga! Glad

Jag kan skriva här att dessa drömmar har tagit mig ett helt liv att drömma! Tolkningarna har jag gjort under många år men då bara var för sig. Att jag nu får drömmarna att gå ihop är enormt häftigt och samtidigt oroande.

Det är mest att jag kan tänka mig att det är MAN - KVINNA som spelas upp för oss! I filmen Pang i bygget "Fawlty towers" förekommer citatet: Brahms! Brahms third racket - Brahms tredje skräp!

Människan skickade upp en sond i rymden med en bild på oss själva samt musiken från Brahms på en skiva!

Jag förmodar att skeppet visar oss sin bild av sig själva! Hon med en äggläggningsmekanism mot mitt bröst samt jag som är Mr Fawlty i Fawlty Towers vilket också översättas på engelska -Fawltys snopp! 
Jag har en snopp och hon har en äggläggningsmekanism! Glad

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.