Egna upplevelser

Mental manipulation av mörka sidan/aliens/negativ

2011-12-07 13:01 #0 av: [Fårettspelsnart]

Har blivit attackerad av några otrevliga väsen i min lägenhet de senaste månaderna, är helt slut och har nästan inte kunnat sova alls.

Är det någon som har något råd om hur man blír av med dessa på ett permanent sätt ?

Vill börja med att säga att jag är ganska säker på att dessa inte är den vanliga typen av jordbundna själar som man kan höra/se på TV-programmet "Det okända" med mera. De flesta av dem är osynliga men man kan se konturerna av dem när de rör sig, det ser ut som en vattenlinje ungefär och de verkar vara ganska tekniskt avancerade men inte speciellt högt utvecklade andligen (respekt/intelligens). 

De trakasseras genom att hålla på och prata med en när man försöker sova, försöker skrämma upp en genom att säga vissa saker som ex nu brinner det eller nu måste du springa ut, dränerar en på energi så att man är helt slut när man vaknar på morgonen eller har stickningar i händerna eller är genomsvett, de skadar ens energifält/ aura genom att hacka på det vilket inte alls är bra, petar på ens kropp vilket naturligtvis gör ont, ibland skakar de om stolen man sitter på och det har även hänt att de har lagt sig i sängen vilket är mycket otrevligt (har vattensäng och det börjar gunga ordentliget när de gör det så man kan inte ta misste på det). De kan även göra så att hela kroppen vibrerar i allmänhet inte heller speciellt kul. Jag kan höra dem telepatiskt/via tankarna, känner dem (kyla eller värme) och kan även se dem ibland (skuggor och de osynliga konturerna jag nämnde ovan).

Jag har försökt prata med dem men de låter ganska kalla, nonchalanta, stereotypa/enkelriktade och robotliknande och tycker att de har rätt att vara där och göra dessa experimentliknande saker på mig. Tror att de är halvrobotar också dvs hal robot och halv biologiska vet ej mer om hur de ser ut eftersom jag inte ser mycket mentalt utan hör mera. Har fått uppfattningen av att de sätter någon slags sändare på en som sänker ens energifrekvens och det gör att man mår pyton, blir deppig och nedstämd och tappar hoppet samt tror även att de kan få en att åka in i en annan dimension som är lägre vilket inte heller är bra eftersom det även finns en massa annat skräp där. Har även sett vissa i svärmar ute (vet ej om det är samma ras dock men de sätter också någon slags sändare på en och det stick när de gör det), de ser ut som små knott med är gråaktiga och vid vissa tillfällen har de varit här mycket, har känt mig helt förföljd av dessa. När de har varit här mer har de öppnat stora portaler från himlen som synts tydligt bland de mörka molnen. De är mycket obehagliga för att de är så envisa och inte verkar respektera annat liv, mer fjärrstyrda liksom. Ibland kan man få dem att gå men de brukar tyvärr komma tillbaka senare. Vissa öppnar portaler och då kan man se att det blir ett vitt område var som helt i rummet som försvinner efter en kort stund.  

Tacksam för alla typer av hjälp med att bli av med dem permenent!

 

 

Anmäl
2011-12-07 15:59 #1 av: Ghosthunter

Hade du frågat om vanliga andar så hade jag kunnat ge råd, men inte mot dessa, tyvärr.

Jag har varelser i min lägenhet som inte är av mänskligt ursprung. Dom har kommit genom en portal mot en annan dimension. Den ena ser nästan ut som en alien med vingar och den andra ser man bara som en svart kåpa, utan några synliga kroppsdelar. Jag ser dom bara som bilder i huvudet, men jag känner närvaro, det blåser kallt och det knackar och knäpper,,,etc.

Till skillnad från dig så vill jag ha detta, men jag befarar att dom har gett sig av, för alla tecken har upphörtObestämd

Men jag förstår dig och hoppas nån annan kan hjälpa dig!!

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2011-12-07 16:49 #2 av: Cristine

Mitt råd är att du tar hem ett medium, tala om hur det ligger tiill så h*n kan ta med någon.

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2011-12-09 03:18 #3 av: Hukanson

Konstig reaktion från dig, Cristine. Du vet ju att medium är för att föra våra avlidna medmänniskor till ljusdimensionen. Jag har inte sett att de har blandat sig i ufo-relaterade frågor. Däremot säger du att du har kontakt med stellarer och blir guidad - varför är då inte du själv mer skickad att hjälpa Fårettspelsnart till större förståelse??

 

Oneness can not be divided.

Anmäl
2011-12-09 05:31 #4 av: [kajmal--]

#0  försök få kontakt med några goda ljusväsen som hjälper dej mota bort de onda andarna.

Anmäl
2011-12-09 09:44 #5 av: Ghosthunter

Ja, jag tror inte heller att vanliga medium jobbar med såna verelser....men man kan ju alltid försöka, för dom kan ju rensa bort ond energi.

Jag har inget svar på detta faktiskt. Hade det varit Demoner så vet jag många saker som man kan göra.....men inte just mot aliensCool

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2011-12-09 16:47 #6 av: Cristine

Aliens och andar måste ha en mycket nära contakt  då det är guiderna som hjälper dig att kanalisera och min guide är en grey, han samarbetar  alltså med mina hjälpare.

Det är vad jag förstått.

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2011-12-09 16:55 #7 av: Cristine

Dessutom har jag aldrig haft någon kontakt med störande aliens så jag vet faktiskt inte hur man ska hantera dem.

Har du ett foto på det ställe där de mest håller till så kan jag be min guide titta på det (vet inte om det funkar så men man kan ju försöka)

 

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2011-12-09 17:24 #8 av: Cristine

Du kan be denna kvinna hjälpa dig, jag har med pendel försökt få fram namnet på henne, det är egentligen inget jag kan, men pendeln drog sidledes och snurrade på dessa bokstäver..sedan vet jag inte om de ligger i rätt ordning men pendeln svarar ja.Hon hjälper världen runt.

Wezhul

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2011-12-10 15:27 #9 av: [Fårettspelsnart]

Tack för alla svar, det är skönt att höra att ni i alla fall finns där. Se respektive svar till er nedan.

Ghosthunter

Ja, vanliga spöken är ju en baggis att bli av med jämfört med dessa. Jag har haft några sådana här också men de är det ju mer synd om eftersom de ofta inte ens är medvetna om att de är döda och var de är. De flesta behöver hjälp bara.

Andra utomjordingar/högre livsformer och naturväsen har jag också haft här och de är ofta helt ok också, eftersom de flesta går när man ber dem. Det verkade egentligen som om allting startade när jag hade gått ett antal kurser om Jordens uppstigning, efter det blev det nästan invation i min lägenhet och det kändes som att jag helt plötsligt hade ett motell för utomjordiska varelser (leende), så det blev litet för mycket liksom. När jag en gång frågade hur många det var där fick jag svaret att det var 35 st och efter det började jag dra ner på det. De flesta av dem är tyvärr inte heller kvar nu, det ar på den gamla goda tiden kan man säga. Jag tyckte speciellt mycket om tomtarna som är som små men mycket visa män med bestämda åsikter och feerna gillar jag också, de brukar busa ganska mycket så man får hålla dem i skick litegrann, de gillar att partaja mycket men som sagt var de är inte de jag har något emot. Det är de här andra. 

Bara för att de är svarta behöver de inte vara negativa eller farliga heller, det är som med dag och natt, de bara balanserar och är neutrala. Har lärt mig att det finns goda svarta varelser också och de är bra och att det finns ljusa väsen som är onda och ej bra, så det är litet förvirrande det här. De flesta personer delar nämligen bara upp dem i ljusa och mörka vilket blir litet fel då... men det kanske är lättare.

Min uppfattning är att när det är kyla på gång är det antingen att de har öppnat ett antal portar och att det är kallt av den anledningen eller att det är väsen som ej är bra att ha att göra med. När det gäller spöken/andar är de kalla om de inte har varit över på den kärleksfulla sidan och blivit renade, då kan de även vara arga/elaka. Har de det så känns de istället varma. Så min uppfattning är att kyla oftast inte är bra, det handlar också om hur de får dig att känna dig när de är där - hur mår du då ? (nedstämd, arg, irriterad, uppgiven eller glad, lycklig eller neutral). En annan person sa att väsen som lever på våra energier kan kännas varma när de sitter på en men att man kan uppleva kyla när de lämnar dimension 3 som de flesta på Jorden befinner sig i också. Hoppas att det kan hjälpa dig förstå mer. Jag hade tidigare också vissa individer här och när de kom knäppte det som om de knackade på en trävägg ungefär. De sa att de var här för att studera mänskligheten och var mer observatörer, de gjorde ingenting och gick motvilligt när man bad de några gånger och kom tillbaka litet då och då. De var mer neutrala. Sedan har jag haft andra som det knäpper i väggarna när de är här men jag hann inte få någon uppfattning av om de var ok eller ej (sorry). Om ni studerar dem är de ofta litet olika på något sätt. det verkar som att det händer oerhört mycket nu också och fort, så jag förstår om de du har haft kontakt med tidigare nu är borta. Så småningom kommer hela dimension 3 att försvinna (där vi har varit i så många år hittills) och med den alla de effekter vi hade där. Det verkar som att alla kommer att gå över i dimension 4 inom kort istället (2012), så inget kommer att bli sig likt igen - det är bara att försöka vänja sig.

Även om du vill ha de varelser du har haft där som du säger, rekommenderar jag att du skaffar dig så mycket kunskap du kan om vilka de är. Du kan få mer än du önskar annars, om du förstår vad jag menar. Jag har aldrig bjudit in några hos mig och skulle aldrig göra det heller eftersom det finns mycket därute som vi faktiskt inte känner till fullo. De som varit här har troligtvis kommit för att jag är intresserad och så uppfattar jag att många av de som varit här i början faktiskt är "gamla vänner" från andra tider och platser. Om jag fattar det rätt så har vi ju alla utomjordiskt ursprung på något sätt, så det förklarar ju saken i så fall.

Min uppfattning är också att vanliga medium inte jobbar med sådant här, de ligger på en annan nivå men tack för tanken om hjälp ändå, det kanske kan komma till pass vid ett annat tillfälle (demoner alltså). Jag har renat hela lägenheten på en massa olika sätt men det gör troligtvis bara att spökena ej kommer hit, det verkar inte ha så mycket effekt på dessa andra typer, speciellt inte robot-typerna.

Anmäl
2011-12-10 15:45 #10 av: [Fårettspelsnart]

Kajmal

Tack du också för ditt råd, det hade varit väldigt bra med några fler goda, ljusvarelser men det konstiga är att jag inte ens verkar få  kontakt med mina egna guider/hjälpare eller det Högre Jaget heller som jag haft tidigare. Tror faktiskt att de här andra har spärrat vägen/ kommunikationen till dem på något sätt. Det här med skyddsänglar har jag dessutom blivit litet besviken på faktiskt. En person jag träffade, och som var mer insatt i detta, menade att de hjälper en bara om man har visat att man kan försvara sig själv först. Förstår inte logiken i det faktiskt, eftersom det ju heter skyddsänglar. Jag hade en sådan tidigare som brukade varna mig när jag körde på motorvägen och det kom någon blådåre som körde väldigt fort ex. men han/hon är också borta nu. Har försökt kalla tillbaka dem men utan framgång. Ibland känns det nästan som att det är jag som har hamnat i en annan dimension istället, allting har blivit så väldigt annorlunda på senaste tiden. Det ser dock likadant ut men det känns inte likadant längre, jag trivs inte ens i mine egen lägenhet som jag bott i över 14 år.

Jag har kallat på allting jag kan komma på och bett dem om hjälp men jag tycker inte att det händer så mycket. Ibland har någon kommit tillfälligt men jag får uppfattningen av att de har för mycket annat att ta hand om just nu och nästan verkar tycka att jag borde klara det här själv (hur man nu skall kunna det utan att komma ihåg någonting av vem man är, varifrån man kommer eller vilka förmågor man har. Det är som att försöka snikra fast utan verktyg). Det verkar emellertid vara väldigt rörigt och händer väldigt mycket överallt för tillfället. Vet ej om detta kan vara en del av min andliga utbildning, något jag skall gå igenom kanske. Har hört att det kan finnas sådana perioder när man helt enkelt inte får någon hjälp, utan skall klara sig själv men detta är ju litet väl mycket kan man tycka. 

Anmäl
2011-12-10 16:10 #11 av: [Fårettspelsnart]

Christine

Tack även du för dina tips och råd Christine. "The Greys" försöker jag emellertid hålla mig borta ifrån, min uppfattning är att de inte har gjort så mycket positivt på Jorden efter alla bortföranden som har hänt här exempelvis. Jag kommer dock inte att behandla dig med orespekt, vi är alla i samma båt här och tanken är ju att vi skall sluta fred framöver mellan alla raser men jag vill inte ha mer problem för tillfället om du förstår vad jag menar. Det är fullt tillräckligt med de jag har nu.

Är du säker på att det verkligen är en av the Greys du har som din guide ? Så det inte är exempelvis en Zeta istället, de ser nästan likadana ut med det klassiska utomjordiska utseendet med stora svarta ögon, korta till växten och gråaktig dräkt. Det jag har hört om de Greys är att de är på utdöende om de inte redan är borta, det var bara typ 3000 st kvar nyligen. De har haft problem med att få ordning på sin genetiska arvsmassa som inte har klarat att överleva/fortplanta sig utan hjälp av andra väsens energi/själar, det är därför som de har gjort dessa bortföranden. Fast personligen tycker jag inte att de har rätt att skada andra väsen för att rädda sig själva på det sättet, det är därför som jag inte är så förtjust i dem.  Är inte heller så förtjust i deras "arbetsgivare" the Reptilians, som har ställt till det ännu mer på Jorden, det är de som är de riktiga gangstrarna.

Jag önskar dig dock lycka till vännen, det är en tuff tid för alla !

 

Anmäl
2011-12-10 17:33 #12 av: Ghosthunter

Oh, tack så mycket, väldigt intressant det som du har skrivit om och jag kan hålla med dig i nästan allt.

Du frågar hur jag mår p.g.a dessa varelse. Jag kan bara säga jag lider av depression från och till och det har jag gjort väldigt länge, så detta som var här beror det nog inte på. Tvärtom så skulle jag nog säga att det får mig att må bättre då jag är så intresserad av detta och tycker det är uppiggande och spännandeFlört

Eftersom du är så kunnig och erfaren så vill jag gärna fråga dig en sak om det är okay?

Sen en månad tillbaka så har jag ständigt känt kittlingar och ett lätt tryck på mitt kronchakra. Innan så var det bara så när jag visste att det var en ande i min närhet, men nu är det så nästan hela tiden och det pågår trots att jag stänger chakrat och var jag än befinner mig.

Har du känningar av detta också och vad är din uppfattning om vad det kan vara??Glad

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2011-12-10 19:25 #13 av: Cristine

Så här ser han ut.

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2011-12-11 02:30 #14 av: Koalani

Fårettspelsnart: Medier är till för att samtala med de döda, inte för att föra krig mot aliensar! Jag är specialiserad i dessa robotaktiga aliens, jag får såna till "ljuset" varje vecka. Jag säger det så för de kan inte gå till samma ställe som andarna, för deras själ är robotaktig. Dessa gråa tillverkas hela tiden, så de är långt från att dö ut! De har ingen själ, de är halvbiologiska och halvrobotar.

Jag tror att de kom till dig genom den kursen. Det är väl typiskt att  föredragshållaren, läraren, mediet, osv har ett omedvetet avtal med dem och på det viset får de rätt att gå till folk som betalar för deras tjänster.

Sändarna du kände är implantat. Genom dem utför de experiment men de kan också skicka olika negativa känslor eller meddelanden till folk. De suger energi och man blir förr eller senare sjuk eller deppig. Så man ska inte bara skicka iväg utomjordingarna utan också ta bort dessa implantat. Ett år är en lång tid, vi får hoppas att de inte har hunnit sätta många av dem... Skicka PM till mig.

Anmäl
2011-12-11 09:15 #15 av: Ghosthunter

Hur kan robot och halvbiologiska varelser komma som ett andeväsen?Cool

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2011-12-11 17:41 #16 av: Koalani

De är entiteter de också, de har en eterisk kropp, liksom andra utomjordingar. När jag använder termen robot menar jag förstås inte en mekanisk robot, det är deras "själ" som blivit robotaktig til den utsträckning att det inte är nån själ längre. Guiden sa att för att förklara för mig noga hela processen hur detta blir till är det som att förklara termodynamisk vetenskap, så vi har inte hunnit göra det än.

Anmäl
2011-12-11 18:15 #17 av: Ghosthunter

Ah, dum som jag var så trodde jag verkligen att det var robotar....ja, men då kommer ju saken i ett helt annat lägeFlört

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2011-12-11 20:00 #18 av: shpere

#13
Bilden kommer från en datoranimerad sekvens som en kille gjorde för något år sedan, tog lite tid för dom på ATS men till slut hittade dom honom.
Men det visste ni nog redan säkert....

Andar och andra varelser från den sprituella världen skall inte blandas ihop med extradimensionella varelser vilket är två helt olika saker och från två helt olika existensplan.

Anmäl
2011-12-11 20:10 #19 av: Koalani

Så vad ska detta bild föreställa?

Utomjordingar från mörkret som t.ex. de gråa samarbetar med demoner, så de sitter väl på samma plan.

Anmäl
2011-12-12 14:24 #20 av: [Fårettspelsnart]

Till Ghosthunter

Här är svar på din fråga.

Min uppfattning är att det du upplever, trycket på ditt kronchakra är att du har påbörjat/kommit till en del i din andliga utveckling som heter uppstigningsprocessen där du kan uppleva olika symptom (fysiska, emotionella och andliga). Vet ej exakt vad just det där med effekterna på huvudet är faktiskt men jag vet att de finns med på listan över uppstigningssymptomen. Andra vanliga symptom är irritation, nedstämdhet, starkare drömmar, ifrågasätta sitt liv, sömnproblem, intresse av det andliga, mer kontakt med varelser från andra dimensioner, uppleva mer känslor, ändrade matvanor, yrsel, hjärtklappning med mera.  

De flesta som är på Jorden just nu är här av en speciell anledning, nämligen att vara med om denna andliga uppstigningsprocess/ "Uppstigningen" som ibland även kallas "Det spirituella uppvaknandet", "Det förhöjda medvetandet" eller flytten till "5:e dimensionen" med mera (du kan söka på dessa ord på internet så hittar du mer info om detta, om du söker på engelska hittar du säkert mera än på svenska - prova med de engelska orden "Ascention", "Spiritual awakening" och "Fifth dimension").

Detta betyder att hela Jorden, vårt solsystem och hela vårt universum tar ett utvecklingskliv uppåt från 3:e dimensionen där vi har varit i en himla massa år, till 5:e dimensionen vilket är en mycket stor händelse i vår utveckling och det påverkar alla som bor på Jorden oavsett om de vet om det eller ej, antingen om de vill det eller ej och dessutom både positivt och negativt. Vi har dock varit med om att besluta att vi skall vara med här själva och målet med denna händelse är mycket positiv även om det kan vara kämpigt under tiden dit eftersom det kan innebära en ganska intensiv personlig läroperiod och kroppslig rening från negativa energier både från detta livet och andra liv. Många har dock ej fått tillbaka sina minnen om att vi har kommit överens om att göra detta ännu, men så fort man börjat komma in i det här brukar de flesta bli väldigt intresserade av att ta reda på vad som händer/det vill säga börja söka information om detta, vilket innebär att ta reda på vem de är totalt sett, vart de kommer ifrån, vad de gör här och vad de skall göra sedan. Det innebär även att bli mycket intresserad av det man kan kalla det andliga området och andlig och personlig utveckling med allt vad det innebär. Det är därför som dessa personer ibland kallas för andliga "Sökare". Så det är oftast ingen slump att man blir intresserad av sådant här dessa saker utan betyder enbart att du nu är redo/det är dags/det är rätt tidpunkt för detta nu. Det kan innebära att man får gå igenom en del jobbiga händelser i livet men oftast också att man börjar uppleva mer fantastiska saker som man inte trodde innan också. En sak är dock säker, det blir inte som det varit förut så det är bra att vänja sig vid det. Att banksystemet håller på att braka ihop, många länder upplever ekonomiska svårigheter, flåss om frihet, ökade antal naturkatastrofer med mera är globala tecken på detta, ditt tryck på huvudet (att förlora sitt arbete eller göra slut med sin partner efter många år kan vara andra) mer personliga effekter. Vill dock betona att detta inte innebär att Jorden kommer att gå under eller att vi kommer att dö, det enda som kommer att gå under är det gamla sättet att vara/se på saker som inte längre passar in i ett mera utvecklat samhälle.

När vi väl har landat i 5:e dimensionen, vilket är delade meningar om när det kommer att inträffa, men ett exempel är att år 2015 kommer de flesta på Jorden som skall dit, ha nått sin destination. En del har redan kommit dit och när man gör det beror troligtvis på vilken andlig utvecklingsnivå man befinner sig på och hur mycket man har att reda ut sedan tidigare (karma, negativa energier/skräp, lärdomar, utvecklingstakt, svårighetsnivå m.m). Även om vägen dit kan vara jobbig, är det i alla fall min åsikt att det är värt det här eftersom vi då kommer få en värld som är mycket mer ljus, positiv, kärleksfull, andligt utvecklad, rättvisare, intelligent, renare, trevligare, bekväm, högteknologisk och mycket bättre på många sätt. Det är människans evolution som nu tar ett rejält och snabbare steg framåt.

Lycka till!

Anmäl
2011-12-12 14:37 #21 av: Cristine

Mina tankar har också varit inne på samma spår och det låter väldigt logiskt det du säger.

En del av det du säger vet jag är sant.

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2011-12-12 15:49 #22 av: Ghosthunter

#20 Jag blir helt stum av förundran om vad du kan och hur bra du är på att beskrivaFörvånad

Jag får verkligen hoppas att du har rätt och mycket av de symptomen som du beskriver stämmer in på min nuvarande situation. Jag fick nämligen reda på att det är en Demon som hänger fast vid mig idag och det får jag verkligen inte hoppas. Det återstår att se vad som kommer att hända.

Stort tack för ditt underbara inlägg!!

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2011-12-12 20:12 #23 av: Koalani

#20 Detta är väl New Ages filosofi och budskap om vad som håller på att hända. Min erfarenhet är lite annorlunda. Visst är vi på väg till femte dimensionen, men det händer inte utan en kamp. Kampen är mellan ljusets och mörkrets krafter. Onda aliens vill stoppa oss från att stiga för att förtsätta ta vår livskraft, som är deras näring. De suger vår energi och tar själsbitar ifrån oss tills de har hela vår själ. Sen antingen dör man eller en av dem lever kvar i vår kropp. Jag vill inte skrämma nån, jag bara skriver vad jag upplevt i mina klienters kanaliseringar.

Anmäl
2011-12-12 21:25 #24 av: shpere

#20

"Min uppfattning är att det du upplever, trycket på ditt kronchakra är att du har påbörjat/kommit till en del i din andliga utveckling som heter uppstigningsprocessen där du kan uppleva olika symptom (fysiska, emotionella och andliga). Vet ej exakt vad just det där med effekterna på huvudet är faktiskt men jag vet att de finns med på listan över uppstigningssymptomen. Andra vanliga symptom är irritation, nedstämdhet, starkare drömmar, ifrågasätta sitt liv, sömnproblem, intresse av det andliga, mer kontakt med varelser från andra dimensioner, uppleva mer känslor, ändrade matvanor, yrsel, hjärtklappning med mera. "
Många läkare skulle kalla det för depression.

Ber om ursäkt på förhand, inte meningen att detta ska tolkas som ett påhopp av inlägget.
Men sen när är New Age tro utomjordiskt?
Nog för att New Age är väldigt mycket....
Jag har nog kanske lite för bestämda åsikter för vad som skall kunna klassas som utomjordiskt.

Men parallellt så skulle man nog då kunna dra slutsatsen att kristendomen och dom flesta andra tros system också är utomjordiska från sitt ursprung.
Jag har ingen tvekan om att det finns andra livsformer som har någon typ av religion, frågan är om tekniskt avancerade kulturer har det eller gått ifrån det pga tekniken.

Jag har hållt på med det mesta som finns att pröva...
Det finns varelser som hemskt gärna vill få oss att tro "att det här kommer hända, så här kommer det bli för er när det händer er", "tro" är det dom vill.
Sen finns det dom som kan vissa vad som kan hända och exakt hur det kommer att se ut och hur det kommer ske.

Dom som vill få oss att "tro", det är oftast dom som hör till "bad guy" sidan i universum.
Skillnaden är att det är dom med teknologin som kan visa vad som är vad och varför det är så.

Men vill man tro och därmed också sätta sin själ på spel för något som är väldigt osäkert, det är upp till var och en.
Demonologi är en väldigt instabil syssla... Med instabila effekter som resultat.
Hmm...
Det var väl min lilla femöring.
Kommer väl kanske mer om jag får tid till att skriva...

 

Ha det!

Anmäl
2012-01-15 18:49 #25 av: AngelSarah

Hej,

jag har och är åter igen utsatt för dessa...de krälar runt mig. Anders Östman på "atomens öga" i Sundsvall hjälpte mig tidigare.

Jag fick nog dessa efter att ha varit på ett föredrag av "Michelle Phillips"...det verkar som om  dessa kom via henne, som om hon på ett undermedvetet plan gett dom tillåtelse att "hoppa på" de som gått hennes kurser..men vad vet jag?

De tog sig in i min kropp. Planterade en sändare under min hmm..vad det nu heter långt ner under hjärnan som styr hormoner och annat kanske det var...hmm...nåväl, dom påverkade mina tankar och känslor och liksom styrde mig lite eller försökte iallafall. Dom hade planterat in ett slags rör via vilket dom tankade ifrån min själ och min livskraft. Marina Munck är ett medium som hjälper och plockar hem förlorade själsbitar.

Nåväl, dom är nu åter tillbaks. Jag har i sängen runda släta vanliga stenar som jag fick tips om hjälper lite. Dom går inte på där dessa ligger på samma sätt. Tex så sätter jag en i vardera strumpa, en kring mage/midja, uppe vid huvudet...

Jag fick veta av ett medium att dessa varelser bedövat mina skyddsänglar så att jag inte kunnat nå dom. Precis vad jag känt på mig. När jag varit tvungen att vara på någon plats i lägenheten där dessa är väldigt "på" så har jag där tänt "Nag Champa" rökelse. Då blir det lugnt en liten stund. Tex framför min dator har jag haft problem.

 

hoppas att du blir hjälpt!kram

 

Anmäl
2012-01-15 19:54 #26 av: Koalani

Menar du att du blev av med dessa sändare eller att stenarna får symtomen att lindra sig?

Anmäl
2012-01-17 19:21 #27 av: Hukanson

I dessa lägen - som AngelSarah och Fårettspelsnart hamnat i - är det viktigt att hålla fast vid något som man tror på. Det kan ju vara en tro på stenar och föremål med välgörande egenskaper men bättre är att vända sig till det som mänskligheten har förklarat vara sant och starkt beskyddande krafter.

Även om man måste erkänna att i en konfrontation med andliga varelser och väsen, vare de mörka eller ljusa, måste människan visa upp egenskaper som intelligens och glädje, humor och tålamod. Man bör försöka vara ett medium själv i dessa lägen.

Om man klarar att ha den attityden förstår man vikten av Ljuset. Människan tillhör Ljuset. Därför kan man åkalla Ljuset för beskydd. Det finns många mantra att använda för att åkalla ärkeänglar och skyddsänglar. Läs boken "Stora boken om Änglar" av Cassandra Eason tex.

Att leva i dessa tillstånd av nattliga besök är ytterst nedbrytande och obehagliga. En strid som kanske känns verklig och viktig men får sådana konsekvenser att många hamnar på avdelningar där de inte får någon andeorienterad behandlig utan mer somatiskt bedövande och lugnande. Tyvärr kan det bli en långvarig pensionerad tillvaro.

Jättebra att samtala med andra om detta. Det är så många som upplevt liknande.

En sak som verkar vara syftet med sådana här besök är att VÄCKA upp oss till att erfara och förstå att det finns en andlig dimension av tillvaron - och att den är faktiskt en naturlig del av vår existens. Vi har ande i oss som vår sanna identitet, varför skulle det då inte finnas ande utanför oss?

Andligheten har en "etik" som man behöver acceptera. De är mäktiga i sin andliga kraft. De har förmåga att använda språket och göra fysiska gärningar. Man kan kalla dem astrala väsen. Icke heliga utan astrala. Någon nivå av astralitet. Om vi vill stå emot dem behöver vi ta vår tillflykt till Heligt Ljus - det är det enda som hjälper permanent.

Håll kontakten med Utomjordiskt!

Oneness can not be divided.

Anmäl
2012-01-17 19:25 #28 av: Ghosthunter

Ja absolut. Vi är hela tiden omgivna av det helande kärleksfulla ljuset, det är bara så att vi inte ser det!Glad

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2012-01-18 01:57 #29 av: Koalani

Vi är omringda av både ljusa och mörka entiteter här på jorden. För att bara de ljusa ska nå oss ska vi vara klara i vad vi affilierar oss till. Jag har en bild på ärkeängeln Mikael i varje rum och ber honom ofta om extra beskydd. Det funkar!

Anmäl
2012-01-19 10:53 #30 av: AngelSarah

Ja, jag är nu av med sändarna...pust...och dessa krypningar och störningar när man ska sova har jag lyckats att stävja med stenar. Köpte faktiskt igår en påse stenar (blandade, ej jätterunda dock mjuka och lite mindre storlek)...har strösslat på själva bäddmadrassen och faktiskt lite längs kroppen och även under kudden! funkar jättebra.

Dock så finns det, har jag förstått, visst många positiva väsen och annat runt oss som vi också kan känna av men som vi bara känner krypningar av...men som låter bli att skada oss och springa runt och sätta sändare på oss!

(Jag har faktiskt också bergkristall i fönster och tänder lyktor i alla väderstreck i lgten och där vi sover har vi en lykta vid varje väderstreck...är det ett fönster eller dörr på aktuell vägg så sätt lyktan framför fönstret eller dörren. Änglar har jag satt upp också lite överallt...jag körde mkt jesuskors tidigare men som ett medium sa så står ju faktiskt korset för Kristi lidande och änglar känns ju mysigare).

Jag har haft problem också med att stänga kronchakrat men sen fick jag tips om att tänka sig en blomma som sluter sig och även att dra igen en kraftig lucka över kronchakrat och jag har helt klart fått det lugnare omkring mig. Där jag sitter och skriver framför datorn har jag strösslat med lite sten i bakkanten av soffan och det är mindre krypningar nu här.

Ärkeängeln Mikael är så bra att be om hjälp till (jag är född på hans dag för övrigt, Mikaelisöndagen!...:0)).

Min bön till Mikael brukar gå nånting såhär:

(Jorda dig först)

"Snälla ärkeängel Mikael kom och hjälp mig nu. Jag ber dig först att klippa av alla trådar och rör som går ifrån mig"... (ev lägg till: ..."till andra människor, andar, väsen och varelser")...sedan säger jag: "Omslut mig sedan i ditt ljusbeskydd av det lila och djupblå ljuset".

kram

 

Anmäl
2012-01-19 11:09 #31 av: AngelSarah

Hukanson:

Detta med stenarna är mera bara något, av allt som jag prövat i min desperation, som visat sig funka. Detta efter det att ett medium i Sthlm sagt åt mig att jag var alltför ojordad och behövde jorda mig...gå ut och stampa på marken, promenera i skog och mark och om du vågar: krama träd! Björkar ska visst ha den bästa auran/energin...se till att skapa dig en nära relation med Moder Jord...etc...

Rent krasst så är jag ute så mycket jag hinner och orkar.

Förutom stenarna så ber jag mkt och ber om hjälp, förstås till ljuset/ljusa energier, ingenting annat.

Tex kan jag åkalla Gud moder Azna, sinnets väktare...Gud fader Om, kraftkällan (enl. Sylvia Browne så var det visst viktigt att säga även sinnets väktare...och kraftkällan!).

Ärkeänglarna: Mikael, Gabriel, Rafael, Uriel,

Änglar, Skyddsänglar, hjälparandar, Guiden

eller bara säga: Jag ber om hjälp ifrån himlens hjälpare som har rent ljus och som vill mitt högsta bästa!

kram

 

Anmäl
2012-01-19 14:40 #32 av: Koalani

Om dessa "sändare" är borta var de då inga implantat, för de försvinner inte så där bara med bön och stenar. Det ska hemskt mycket arbete till och det kan ta ett helt år eller längre. Så vad du hade var förmodligen nåt annat. Med mindre du bara hade ett eller två implantat. Då har kanske din guide kunnat upplösa dem. Våra klienter har ofta hundratals implantat, och det tar som sagt över ett år att bli av med. Hoppas du inte får fler problem!

Anmäl
2012-01-19 16:04 #33 av: Ghosthunter

Angående implantaten.....jag trodde det var som typ små metallbitar eller chipp...men ni verkar påstå att det är nåt ickefysiskt?!!

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2012-01-19 20:06 #34 av: Koalani

Det finns både fysiska och icke-fysiska implantat, eteriska.De eteriska är gråaktiga, som en slags dimma med konddenserade pinnar i den.

Dessa blir fjärmade av min medarbetare i astralplanet med hjälp av våra andliga guider.

Men guiderna kan också göra det själva i vissa fall, om personens karma har avbalancerats och hon ber om hjälp.

Anmäl
2012-01-20 09:26 #35 av: Ghosthunter

Okay....då vet jag det!!

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2012-01-20 16:02 #36 av: AngelSarah

Här kommer en bra kraftfull affirmation för att ta bort negativa energier:

Med min viljas makt och min tankes kraft tar jag bort alla negativa implantatsändare och dess kopior i min kropp (våra kroppar (namnet på personen)) och löser upp dem till ljus och kärlek i alla dimensioner i alla världar från tidens begynnelse och min (våra själars födelse).

(Som ovan men byt till det du vill bli av med, negativa energier, negativa andar, negativa väsen, negativa varelser, negativa celesta energier, negativa teresta energier)

Med min viljas makt och min tankes kraft skickar jag tillbaka alla andras energier hos mig dit den kom ifrån. Med min viljas makt och min tankes kraft tar jag tillbaka all min egen energi renad och helad genom ett filter av gyllene ljus från den heligaste källenergin.

 

kram och ljus till er alla!

 

 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.