Framtiden -2012 och efter

Nu är det nära!!

2011-10-16 19:20 #0 av: Ghosthunter

I detalj vet jag inte hur det funkar, men vi är ju på väg in i en ny era. Det är slutet på denna eran enligt bl.a Mayakalendern och vi ska glida in i en femte dimension och vårt medvetande ska bli högre...etc..etc...och varje sån här era, historiskt sett, har slutat med mer eller mindre kaos [sic]

Detta är något som märks tycker jag. Fler och fler mår väldigt dåligt, terroristdåden har varit många, ekonomier faller, demonstrationer ökar, sjukdomar härjar, oväder och katastrofer blir bara mer och mer, liksom stora olyckor. Detta ska tydligen nå sin kulmen nu i slutet på eran och sen ska det bli bättre, iaf för dom som väljer den andliga vägen. Ett annat tecken är de senaste tidens Wall Street -demonstrationer som har spritt sig jorden runt. Folk börjar att tröttna på den stenhårda kapitalismen...det gillar jag skarpt och hoppas att detta blir större och får fler och fler anhängare!!Flört

En annan effekt, som är positivt, är att många tycks blir mer och mer mediala och medvetna, t.o.m jag själv har ju utvecklats i den riktningen på de senaste 7-8 månaderna och många andra talar om att många i deras omgivning också har fått dessa, eller förstärkt dessa gåvor, på senaste tiden.

Antal UFO-rapporter ökar också och Galaktiska federationen säger att vi nu ska vara beredd på på att våra vänner där uppe kommer ner i större omfattning och att dom kommer i fred och vill integrera med oss. Jag är beredd att ta emot dom.

Så det är definitivt något på gång med universum nu!!Glad

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2011-10-16 22:58 #1 av: [postmortum91]

låter spännande om det är så. Menar du att hela jorden kommer förintas och att folk kommer få leva kvar i ande världen?

-Postnatal

Anmäl
2011-10-17 08:36 #2 av: Ghosthunter

Nej absolut inte förintas. Men folk som väljer att leva i harmoni, kärlek, ödmjukhet och respekt inför andra, kommer att må mycket bättre än dom som fortsätter med sin girighet, egosim och materiella tänkande!Glad

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2011-10-18 00:00 #3 av: [postmortum91]

jaha ok då förstår jag

-Postnatal

Anmäl
2011-10-19 08:51 #4 av: Hukanson

Vi är en liten planet i ett mycket stort universum. Det susar förbi en mängd kometer av ibland stor massa. Det skulle statistiskt sett vara sannolikt om någon någon gång fick in en riktig fullträff. Detta kunde vara helt förödande för vår civilisation. Hittills tror vi att det möjligen har hänt en gång. Då försvann de flesta av jordens arter men livet överlevde. Människan blev till.

Vi har inte kontroll över planetens existensvillkor. Vi är beroende av att det går bra ändå. Vi får lita på att vi behåller vårt avstånd till solen, fortsätter att rotera jämnt och säkert, har månen inom bekvämt räckhåll och att de magnetiska polerna vänder så snabbt och obemärkt som möjligt när de måste göra det. Alla cycler som är fluktuationer i stabiliteten får vi lita på är någonting gott och därmed måste vi acceptera en ytterligare istid när den tiden kommer.

Jorden roterar onekligen runt galaxens centrum, tillsammans med vår kära Sol gör vi varv på varv i en cyklisk tideräkning på ca 26000 år.

Mayaindianerna har på något okänt sätt fått en kalender sig given som bevarats och traderats. Få europeer har förstått att tyda dess existens förrän Carl Johan Calleman knäckte koden. Den kalendern är en berättelse om hur gudarna skapar mänskligheten och hur gudarna tillhör universum och stjärnevärlden. I dessa dagar med alla stellarskepp och berättelser om galaktiska raser/civilisationer har vår verklighet kommit ikapp Mayakalendern och vi kan snart avsluta det gamla och börja själva skriva det nya från 2013. När vi själva ser de överlägsna "gudarna" landa på Jorden och skaka hand med Presidenter och Ministrar får livet en annan mening.

Det går att förena tro och vetande därför att det finns bara en verklighet. Allt är en fråga om tid och utveckling.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2011-10-19 10:10 #5 av: Ghosthunter

Så sant som det är sagt, HukansonGlad

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2011-10-19 14:21 #6 av: Howliten

mmm... det är spännande tider. Calleman säger ju att kalendern tar slut den 28 oktober 2011. Alltså mindre än 10 dagar kvar. Om han har rätt vet jag inte men det lär man ju få veta om man lever då. Flört
Att kalendern tar slut betyder inte att mänskligheten tar slut. Kanske är det bara kapitalismen som dör ut och människokärleken som tar över.

 

Anmäl
2011-10-19 16:05 #7 av: Ghosthunter

Att kapitalismen tar slut är inte så bara..hehe!!Skrattande

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2011-10-19 20:16 #8 av: Hukanson

Det har blivit en klyscha att kapitalismen är så dålig därför att pengar är roten till allt ont typ men det är ju farligt att komma med svepande generaliseringar utan att kunna formulera ett perspektiv i ämnet. Kapitalismen grundas på frihet, det får vi inte glömma. Vill vi ge upp friheten? Den individuella friheten att kunna arbeta och själv hantera sina arbetsresultat, att kunna förmera ett kapital genom eget arbete. Det är ju en lång tradition som detta representerar. Faktiskt har vi hittintills aldrig haft något annat system. Bara i religionens skyddade värld har det uppstått tillfälliga paradisiska gemenskaper.

Så att hoppas på ett kapitalismens slut är att hoppas på en total revolution! Ett helt nytt sätt att vara och umgås, ett nytt tankesystem från grunden. Detta måste enligt universella principer komma uppifrån, från det andliga - att manifesteras av människorna i tanken, i handlingen , i det materiella och fysiska.

Är det Stellarerna, Galactic Council mfl som ger världen detta nya ande-tänkande? Eller kommer allt från vår Gud och Skapare, vår Föräldragud?

Det tål att tänka på. Timmarna går obevekligt framåt och det berömda Disclosure rycker allt närmare. Trådarna som ligger lösa kan börja nystas upp och vi förstår plötsligt att allt följer en plan men den är ofarligt kärleksfull. Allt förändras till det bättre men förändring kan vara besvärlig för människor.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2011-10-21 11:50 #9 av: Magical

Är det detta du menar? Se länk: http://galacticchannelings.com/svenska/major_happenings.html

Anmäl
2011-10-22 05:41 #10 av: Hukanson

I mina ögon är det litet hippie-rörelse att demonstrera sig till makt över Wall-street och det globala finansiella systemet men det fyller tydligen ett behov hos många attt få visa upp inför media att de har kraftiga känslor inför orättvisor och maktmissbruk.

Men i dessa dagar har ju alla och var och en anledning att titta mer på sig själv och hur man själv är och vad man förstår om tillvaron.

Är det berättigat att acceptera ett "Pleiadian High Council" ? Vad har de för rätt att vara auktoritet i denna världen om de ens existerar? En bra fråga som får sitt svar om man undersöker tecknen på dess existens. Exempelvis genom att läsa The Ground Crew sajten.

http://thegroundcrew.com/channeled_messages.htm

Så här kommenterar de Wall-Street occupationen;

Occupy Wall Street is what’s on our minds.
We’re shining Light on what has been unkind.

The banks and corporations colluded with each other
To bring us to this place of awakening together.

The people of Main Street deserve to be heard
They need their empowerment and to speak their word.

Trying to bring reason to the ways of the past
Is silly and trivial and will not last.

Greed, power, lies and corruption
Will end in some type of disruption.

Those who think they are elite and inculpable
Will pay for their lack of scruples.

The “little people” are using the streets
It’s one way they can make ends meet.

Let’s “Occupy Wall Street” in whatever way we can
Let’s give them something to do to revise the old plan.


 

Oneness can not be divided.

Anmäl
2011-10-26 02:10 #11 av: [kajmal--]

#0 det är sant. jag har pratat   med andra, och läst att . många har tappat kontakten med sina guider.....det verkar som den stora kraftansamlingen!

Anmäl
2011-11-13 22:10 #12 av: [Pennylane1]

Det var visst bara tråden som dog...

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.