Framtiden -2012 och efter

Den Sanna Vetenskapen

2011-10-09 08:45 #0 av: Hukanson

Utvecklingen av det mänskliga i denna världen fortskrider enligt en plan som utformas i högre energivärldar. Hela solsystemet genomgår just nu en period av transformation till ett högre energirikare tillstånd och det sammanfaller med Mayakalenderns magnifika avslutning in det Universella medvetandet.

Vi på jorden är imponerade av den kunskap vi bygger upp på våra Universitet och tar ofta sanningen för given - men vi har ingen del alls i sanningen innan vi förstår att Universitet måste undervisa om den Universella Lagens Principer.

För de som kan tro och läsa innantill finns det redan nu en undervisning om detta och Utomjordiskt har som vanligt en länk med i utvecklingen:

Lagen om Universell Utbyte Av Energi - med speciell inriktning på ekonomisk verksamhet: http://blog.ashtarcommand.org/8-8-11-ashtar-money-and-the-universal-law-of-energy-exchange

Oneness can not be divided.

Anmäl
2011-10-15 19:53 #1 av: [Starman]

Okej, vilken eneriform är det som ni flummare snackar om? Definiera eller sluta jiddra om den. :/

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.