Astrologi

Sanningen i gungning?

2011-09-24 04:38 #0 av: Hukanson

En sanning som alla människor har tagit för given sedan Albert Einstein upphöjdes till 1900-talets universelle geni är att ljuset är det högsta absoluta. Ingenting i universum färdas fortare än ljuset och dess hastighet är en konstant som aldrig förändras.

Nu offentligör italienska forskare sina resultat som visar att det finns en neutrino-partikel som rör sig fortare än ljuset!

Så var den världsnyheten berättad - kommer världen nånsin att bli densamma? Nu måste hela den fysiska vetenskapen ompröva sina heliga trosföreställningar och vidga sina vyer för att komma med nya djupare insiktsfulla teorier om den värld som vi inte har en chans att se med våra ögon för de har inga receptorer för neutriner bara för fotoner.

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/utrikes/article13669134.ab

Vad säger ni om det, det finns partiklar som rör sig snabbare än ljuset!! Kanske våra tankar är av neutrinär karaktär? Vårt medvetande? Snabbare än ljuset! wow! Mind over light, utomjordingar?

 

Oneness can not be divided.

Anmäl
2011-09-26 10:16 #1 av: Ghosthunter

Det är en helt otrolig upptäckt som kan naturlagarna att skrivas om. Det finns dock redan en "sak" som färdas snabbare än ljusets hastighet och det är nämligen vårt medvetande. Medvetandet är ju också nåt som inte är beroende av rummet. Men eftersom detta inte är nåt som går och ta på, så är det ju tyvärr inte förenligt med vetenskapliga lagar och upptäckterGlad

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2011-10-04 02:58 #2 av: Morphogenesis

För en lite mer nyanserad bild av det hela

http://blogs.discovermagazine.com/cosmicvariance/2011/09/23/faster-than-light-neutrinos/

Men visst är det hemskt spännande?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.