Kanaliserade budskap

Kanalisering från Plejaderna

2008-02-16 14:46 #0 av: pson

 

Kära Läsare

 

Plejaderna är här. En koloni under Mt Shasta och även andra platser. Niburianerna och Annunaki har varit här ända tills nu, och vi KOMMER att ha ett skifte nu 2012.

Det har att göra med Photon bältet. Vårat Universum och vårat solsystem utvecklas ständigt och rör sig i en uppåtgående spiral. Vi kommer att komma nära dessa planeter igen, som vi var för 20.000 år sedan i slutet av Atlantis tiden.

 

Vi har blivit lovade av den Galaktiska Federationen att de ska rädda planeten och ingripa för att hjälpa oss, eftersom Jorden är speciell för varelserna i rymden.

Syrianer och Plejader är en del av den Galaktiska Federationen och i realiteten så är de två stora skepp på varje sida av Orion ( grytan) och de är synbara med era egna ögon om ni tittar på vänster sida av grytan så ser ni en stor orb som avger ljus i sekvenser.

 

Jag instämmer i att reptilerna finns på denna planet och kommer att göra anspråk på den lägre sidan av våran spirituella form för att hålla oss kvar i den tredje dimensionen och i åtskildhet. Men vårat öde är att utvecklas, uppstiga. Både Jorden och dess människor.

 

Det finns många olika läror av tankar om huruvida de uppstigna Jord varelserna kommer att flytta till en annan planet, och att denna planet kommer att dunsta bort, men det är inte frågan här har jag fått berättat för mig av den Galaktiska Federationen.

Deras mission är att rädda Jorden och det kommer de att göra.

Vi kommer att få Jordskiftningar och det har pågått det senaste åren, och det har skyndats på de senaste åren medan vi rör oss mot slutet på Photon bälten och rör oss bortom det.

Det är fortfarande mer som ska komma fram till 2012, och sen några år efterråt.

 

Reptilerna har infiltrerat människorna som håller i pengarna.

Illuminati.

Men pengar ska inte vara våran Gud och som är värderat mer i era själar. Människosläktet har inte förstått viktigheten av dess skapelse, och värdet av vad vi är kapabla till som själsliga varelser.

 

Några kommer att undervisa många igen.

Människan har sålt Jorden och gjort en vinst på det. Använt pengar som eran högsta tillgång.

Detta ligger inte i våra egna intressen.

Jorden är vårat hem, vårat liv, våran mat.

Jorden var skapad med allas våra behov för våran överlevnad och för våran skapelse.

 

Nu har vi våldtagit Jorden och respekterar den inte.

Vi har skapat våran egen mardröm.

 

Det här är balansen som kommer att få oss att gå på knäna när valet är borttaget ur våra händer, och vi måste slåss för att rädda vårat hem från att bli vräkta från det, för att vi inte behandlar det med respekt. 

 

Värdet av pengar kommer att devalvera, och vi kommer att märka att det är våran egen själ och förenade själar som kan rädda oss.

Våran Jord stönar under allt gift som blivit placerat i den och ovanpå den. Haven är också förgiftade.

Människosläktet har flyttat ut balansen med planeten de lever på. Vi måste tillbaka till grundläggandet för att återställa balansen.

 

Vi behöver titta på de inhemska människorna på Jorden för deras värderingar, för de förstår verkligen.

De Infödda Amerikanska Indianerna och deras hedersord.

De säger alltid att man inte kan sälja Jorden, för den hör till oss allihopa.

 

Jag måste tillägga Arcturianerna som är en livsviktig del av den Galaktiska Federationen och de hjälper oss igenom denna övergång.

 

Våran väg till uppstigning är att resa oss över fruktan och omfamna den kollektiva kärleken         ( energin) från varifrån vi kommer ( vårat hem ).

Se på livet från GUD AV ALLT och behåll tro kärlek och tillit i eran själsliga energi. Vi är själsliga varelser som har en fysisk upplevelse.

 

Dethär är en av våra många livstider på den här Jorden och vi har haft många andra på andra planeter och dimensioner.

 

Den här gången på Jorden är spännande nu när det är tid för förändringar.

Det är därför så många av oss Atlantisar är här för att guida  och dela våran kunskap som ligger öppen att ta till.

Kunskapen om Universum, dess historia och lösning är bara en stund ifrån. Den håller att ställa in sig  på kraften av Vilka vi egentligen är, sammankopplade med våra Högre Jag genom meditation först och främst.

 

Vi måste låta bli att köpa fruktan, vilken är en separation som de lägre energierna vill låta oss att tro. Det är fruktan som stoppar oss att skapa en bättre värld.

Det är kollektiva tankar som kan ändra våran kurs i ett ögonblick. Rädda denna planet och människor och återställ Jorden. ( Hela henne)

 

Vi har glömt kraften av manifestation, av skapande. Men vi är vakna.

Det är det kollektiva medvetandet, ju fler människor som arbetar mot Guden av Allt, ju mer kraft kommer det att skapa och det kommer att ändra kursen vi är på väg emot.

 

Vårat framåtskridande och skapande har inte blivit genomtänkt med respekt för Jorden, och det har slutat med att vi förgiftat oss själva.

 

Snart kommer vi inte att kunna äta av det som finns i marken eller äta av plantor och kreatur som behöver marken för våran kombinerade överlevnad.

 

Så Jorden rör på sig och försöker att kasta av sig sitt gift genom jordbävningar, vulkanutbrott, precis som när vi hostar och snyter oss för att göra oss av med virus eller förkylning.

 

Och fortfarande så blir vi omhändertagna av andra varelser i Universum som hjälper oss att vakna upp för att se vad vi håller på med.

Det är därför den Galaktiska federationen finns omkring. Den ger oss information som han hjälpa oss att rädda Jorden och dess människor.

Men lyssnar vi?

 

De har ett beslut, och de kan inte lägga sig i förrän vi har hunnit till 2012 när vi ska utvecklas       ( röra oss uppåt i spiralen  i vårat Universum).

Spiralen är liknande DNA:et där två trådar flätats ihop åt gången och rör sig utvändigt samtidigt.

2012 markerar sammanflätningen av två trådar och sen kommer vårat Universum att fortsätta sin utvändiga resa igen.

 

Sist vi hade sammanflätningen var för 20.000 år sedan med Atlantis. Historien har registrerat detta som Noah´s Arks.

Noah var en Vis En från Atlantis. Men resten av Atlantis var inte registrerad. Inte heller vad det stod för eller lärdomen som kunde ha blivit lärd.

Det är orsaken till Stigandet av Atlantis, hellre än medvetenheten av kunskapen om Atlantis. Så vi kan fina svar och lösningar.

 

Så efter 2012, var beredda på att se Ljusvarelser från andra planeter som kommer att anbringa balans tillbaks till Jorden.

Fast än så länge kan de bara hjälpa oss indirekt genom tankar.

Även Nuberianer och Annunaki arbetar genom tankar för att rikta igenom deras planer.

 

Det här kommer att upphöra 2012 då vi kommer att ha nog med uppstigna själar för att ändra på detta, och de lägre dimensionerna kommer att ligga öppna för alla att se.

Medan våran klarsynthet , klarhörande ( att se och höra andar och andra dimensioner) kommer att bli att delar av oss som kommer att se sanningen.

Det är en del av Uppstigningen som själar talar om.

 

En del av oss är katalysatorer under dessa tider och, har framsynthet för att hjälpa dem som håller på att vakna upp. Alla kommer att vakna till 2015 till klarseende och klarhörande.

 

Nostradamus förutspådde dessa tider och han var kopplad till enheten och hade vetskap om det förflutna och framtiden. Han var i Atlantis för 20.000 år sedan. Han registrerade " landmärken" i historien, men han var oförmögen att skriva ner det han såg för skräcken att bli dödad som kättersk.

Så han skrev i koder. Han blev visad 20.000 års historia, men skrev bara ner det som var relevant för hans tid för att varna mänskligheten.

 

Fundera över detta och se hur du kan göra någon skillnad. För varje människa KAN göra skillnad. Genom Tankar som har mer kraft än vad vi vill erkänna.

 

Hur kommer det att bli i framtiden när alla kan läsa av varandras tankar?

 

Det kommer att hända, det som klarsynthet och klarhörande för med sig. Sen har vi inget val, förutom att hålla fast vid det som är rätt och bra för Allihopa. För alla kommer att veta om det.  

 

Nu kanske ni säger att detta kommer att anbringa militärisk lag och brist på val. Men vi har höjt oss till att acceptera Guden av Alltet och vill att det ska bli så.

Det här kommer att föra planeten till uppställning.

Det kommer att anbringa balansen.

Så det är viktigt att vi arbetar på våran uppstigning, så vi kan hjälpa andra att göra upp med detta när förändringen sker, och också på inriktningen av ritningen för framtida hälsa av våran överlevnad.

 

Behåll tron, kärleken och tilliten.

Triangeln av kärlek, som blev given till oss av Thoth, en forntida anförtrodd med Jorden.

Det var han som placerade guidning för denna planet i en KristallSkål  för Atlantisianerna.

De var han som talade om Smaragd Tabletter. 

 

Sammankopplingen av " himmelen och Jorden". Tro  Kärlek och tillit i oss själva, och tro kärlek och tillit i våra innersta väsen ( våra själar som är del av den totala själen )

 

När man sätter två trianglar tillsammans, så får man en enhet med båda, våran uppstigning, våran fullständighet. Vi ska bli Ljusvarelser som vandrar på Jorden igen.

 

Det är också en Arcturian symbol. De två tresidade pyramiderna är sammanlänkade som en femuddig stjärna.

Det var symbolen av Atlantis.

 

Så vi är inte lämnade ensamma, och bevisen finns där om ni har ögon att se med. Vi blir guidade varje steg på vägen.

Jorden blir omhändertagen, dess energi är stark, och energin kommer inte att dunsta bort, för det skulle orsaka att hela solsystemet dunstade bort.

 

De sprirituella människorna som bebor Jorden, framställer en stark vibration och det kan kännas in av Ljusvarelser ute i Galaxen .

De känner av våran smärta och våran glädje, och både uppstigna varelser och lägre vibrationsvarelser kommer att dras som "nattfjärilen till ljuset" för att hjälpa eller ta något ifrån oss.

Det har pågått i eoner.

 

Det är de Upphöjda varelserna som ska hjälpa dem som är vakna att förbli starka och vara uppmärksamma på det Högre Syftet på denna planet och dess invånare.

 

Välsignelser till er alla och styrka.

Ingrid Whitecloud ©

                                        

Översatt med tillstånd av författaren av nera 080216

 

Anmäl
2008-02-16 18:52 #1 av: nera

Jag gillade denna text jättemycket. Det var mycket tänkvärt i den. Vi måste nog ta och sätta fart och hela våran Jord på allvar nu, om vi inte ska bli alldles botkollrade av allt gift och ödlor som nästlar sig in och vill styra oss med att det bara är pengar som gäller, och hålla oss kvar i de lägre nivåerna av energi...De flesta kanliserade budskap handlar just om detta nu, att hela våran Jord, plus att vi verkligen börjar tänka med Hjärtat och Själen istället för att vara styrd av alla ha-begär eller att bara ha mycket pengar... 

Anmäl
2008-02-16 18:55 #2 av: Solar

Ja Nera - det har du absolut rät i - helt enig -

krammer

Solar

Anmäl
2008-02-16 19:06 #3 av: pson

ja, det är en mycket bra text! Tack för översättningen!  Glad

Anmäl
2008-02-16 19:07 #4 av: nera

Skrattande Nöjet var helt på min sida!

Anmäl
2008-05-07 22:26 #5 av: Gahella

Den här har jag helt missat, kanske fler som har? Mycket aktuell läsning, tycker jag.


Anmäl
2008-05-07 23:30 #6 av: Newage

Mycket bra läsning, tackar för den.

Anmäl
2008-05-08 00:03 #7 av: nera

Härligt Gahella. Det är bra med påminnelser Glad

Anmäl
2008-05-08 00:15 #8 av: pson

Ja här finns mycket info, kort och lättfattligt tycker jag  =)

Anmäl
2008-05-08 00:35 #9 av: Gahella

Ja det här va riktigt kul att få gå igenom lite nygammalt. Kan ju vara kul för de nya medlemmarna att få ta del av, tänkte jag.


Anmäl
2008-05-08 00:42 #10 av: pson

absolut!  Jättebra att damma av trådarna ibland, så de får lite ljus på sig! Cool

Anmäl
2008-05-08 00:44 #11 av: nera

Ja för "gamla" blir de ju egentligen aldrig! De har bara kommit i skymundan. Det mesta tåls att läsa om gång på gång, med jämna mellanrum. = )

Anmäl
2008-05-08 00:46 #12 av: Solar

Ja där står mycket bra i dom litt äldre ting vi har sat in -

bra att ta dom fram igen -

kram

 

Solar

Anmäl
2008-05-08 16:16 #13 av: Newage

Hittade denna på YouTube, fresker i taket i en kyrka målade på 1400-talet, föreställer 2st rymdskepp?

http://www.youtube.com/watch?v=RcrzD0PfyPs&feature=related

VAD är det????

Anmäl
2008-05-08 23:18 #14 av: pson

Ja, bra fråga. Visst ser det ut som att det skulle kunna vara farkoster med " chaufförer.  Det finns en del sådan här avbildningar, bl.a i pyramiderna också.  Vad är din tanke om det?  =)

Anmäl
2008-05-09 10:34 #15 av: Newage

Att vi har haft/har besök från rymden.
Frågan är bara on VI är mogna för att upptäcka det.
Inte minst krigsmaken som är misstänkta mot ALLT dom ser, finns någon film på YuoTub, piloter som jagade (sköt ) mot "UFO?"

En OTROLIG sanning om VI skulle vara den enda beboliga planeten i Universum.

På tal om Univeseum, åker till Göteborg över helgen just för ett besök, b.la där.

Anmäl
2008-05-09 10:51 #16 av: Newage

Hittade denna:
http://www.youtube.com/watch?v=vlttT1qVH-w
finns säker fler typ denna
http://www.youtube.com/watch?v=BDPGVH4_2dc&feature=related

Frågan är vill DOM att vi skall se dom?
Eller frågan är?
Gillar dom Zoegas eller Gevalia kaffe?
Har även gröt te att kjuda på.

Trevlig helg

PS #14
ancient hieroglyphs
http://www.youtube.com/watch?v=YIVSgyQGxdc&feature=related

Anmäl
2008-06-11 20:11 #17 av: nera

Puttar upp denna tråd igen med tanke på Gahellas video som var så intressant, för den som vill läsa mer Glad

Anmäl
2008-06-11 21:25 #18 av: Gahella

Tänkte det kunde vara kul att se lite bilder från Egtpten, som påminner om den här kanaliseringen.


Anmäl
2008-06-11 21:26 #19 av: Gahella

En till att läsa!


Anmäl
2009-05-27 23:08 #20 av: Monky

Spännande sånt här!

Snubblade över Barbara Marciniak på youtube som kanaliserar från Plejaderna.

Det var så mycket som föll på plats när jag lyssnade och jag har känt att många av mina egna tankar blivit bekräftade, även sånt jag inte läst  tidigare i böcker.

Glad

 

Anmäl
2009-05-28 11:36 #21 av: Playja

#20.. Hej Monky!   Jag skulle fixa din länk till YouTube men det blev något fel så adressen  försvann.  Sorry!  Skäms

Var det detta klipp du hade tänkt visa?

Barbara Marciniak<-- till klippet

Annars får du lägga in länkadressen igen.

 

(Medarbetare på Utomjordiskt)

 

 

 

Anmäl
2009-05-28 21:50 #22 av: Monky

Hej! Glad

Det var inte den, men det var Barbara Marciniak fast det var Bringers of the Dawn: Teachings from the Pleiadians (Part 1)

Prövar igen med länken Skrattande

http://www.youtube.com/watch?v=CkUnGXqWx3U

 

Men den där andra lät spännande, den ska jag lyssna på!!

Antar att ni känner till henne redan. För egen del är det nyupptäckt men det som sägs känns som något väldigt sant för mig.Dessutom har jag lyssnat igenom Samtal med Gud 1, 2 och 3 och har länge kännt att jag vill ta "nästa steg" i informationstillgång utifrån.

 

Anmäl
2009-05-28 23:25 #23 av: Playja

#22... Vad bra att du hade kvar din rätta länk. Skrattande

Har lagt till kanalen på mina favoriter på YT för det var ju en fullmatad sida och

Bringers of the Dawn: Teachings from the Pleiadians

fanns i 10 delar såg jag.

Skall kolla in klippet lite senare. Tack för tipset!  Glad

 

 

 

Anmäl
2009-05-28 23:38 #24 av: Monky

#23 Den är min nya "bibel" - fast på mp3 Glad

Så underbart att lyssna på när jag åker t-banan på morgonen bland alla sura, trötta och allvarliga miner. Den ger sån ro och hopp om något större i livet!

 

Enjoy!

Glad

 

 

Anmäl
2009-05-29 01:13 #25 av: Cristine

Jag ska också titta igenom dem!Glad

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2009-05-29 02:21 #26 av: semjal

jag drömde som jag skrivit om i en bok att jag skulle lära androider på en planet bland plejaderna att tänka

Anmäl
2009-05-29 12:30 #27 av: Gahella

Oj vilken grej sejmal, var det någon form av utvecklingsplanet i Plejaderna då?


Anmäl
2009-05-29 20:13 #28 av: [Hukanson]

OK Semjal , ifall du är Buddha på Plejaderna - hur har du tänkt dig hjälpen med Noas Ark ??

Oneness can not be divided.

Anmäl
2009-05-31 00:44 #29 av: Ewerhof

#28 *fnissar* Du är för jordiskt praktisk nu, Hukanson.

Anmäl
2009-05-31 10:10 #30 av: [Hukanson]

Choppa , det är frustrerande att det inte går att dela andens hemligheter med det kroppsmateriella kommunikationssystemet . Det hade varit smaskens att få ett scoop med Semjal där han talar ut om sina andliga ansträngningar på Plejaderna . Men när den dagen kommer då det är möjligt har jag första tjing ! 

Oneness can not be divided.

Anmäl
2011-03-16 17:06 #31 av: Ztaren

Detta med 2012 är alltså inte en UNDERGÅNG? att vi kommer att dö?... utan bara att vi kommer utvecklas?

Anmäl
2011-03-16 18:31 #32 av: [Hukanson]

"Så efter 2012, var beredda på att se Ljusvarelser från andra planeter som kommer att anbringa balans tillbaks till Jorden.

Fast än så länge kan de bara hjälpa oss indirekt genom tankar.

Även Nuberianer och Annunaki arbetar genom tankar för att rikta igenom deras planer.

 

Det här kommer att upphöra 2012 då vi kommer att ha nog med uppstigna själar för att ändra på detta, och de lägre dimensionerna kommer att ligga öppna för alla att se.

Medan våran klarsynthet , klarhörande ( att se och höra andar och andra dimensioner) kommer att bli att delar av oss som kommer att se sanningen.

Det är en del av Uppstigningen som själar talar om."

----------------------

Denna kanalisering är tre år gammal och vi har haft förmånen att få en mängd nya kanaliseringar genom Amon bl a.  Jätteintressant! Vi vet ju en hel del mer nu och världens ände 2012 är faktiskt mindre än 10 månader avlägset. Allt har varit stilla och lugnt, förändringarna har skett på ett inre plan - fram tills nu. Nu är allt kaos och strålningsfaran från de kärnkraftverk som vi har varit så varnade för har ökat till hälsofarlig nivå. Japanska dödsoffer har krävts och fler skalv, vulkanutbrott och kärnkraftshaverier är att vänta. Dessutom inbördeskrig i Khaddaffiland och regeringskris i Egypten.

Låt os inkludera en bön om frid i våra meditationer. Låt oss tända ett ljus för vår förmåga att göra rätta val.

 

 

Oneness can not be divided.

Anmäl
2011-06-18 19:17 #33 av: Mr Lindemann

Finaste av de som läser. Jag kanaliserar detta från en före detta prästinna från det forna Egyptien som nu har sin hemvist Athena.

 

Budskapet som kommer fram kan verka lite fragmentariskt, men är äkta  i sitt förmedlande

Jag vet inte hur många Invigda det finns, eftersom de
inte ger sig till
känna till vem som helst med sitt
vetande.

Den Invigde möter människan på den nivå den människan
befinner sig. Därför är det svårt att veta vem
den
Invigde är. Den människan överröser oss inte med sitt vetande,
utan
förhåller sig hellre ödmjuk mitt ibland oss. Den
Invigde möter inte vem som
helst med ord. Ifall man är
vaken kan man känna igen denne genom andligheten
som
hon utstrålar och på hur hon förhåller sig
till
omvärlden.

Hon är inte den intellektuelle som med sin
intelligens
formulerar briljanta meningar och som därigenom
strävar efter
omvärlden erkännande.

Hon är inte heller den människan som strävar efter
omvärldens
erkännande, för att han hellre bevarar en inre
obundenhet till
omvärlden.

Därför tjänar den människan livet än att utöva makt
över
den. Bevarar och vårdar, än att härska och
söndra.

Den Invigde söker
sig inte heller till Astrologi, eftersom
den hos henne inte längre har någon
giltighet. Hon har
redan kommit dithän i harmoni med sig själv
och
omvärlden, därför spelar planeternas inverkan inte längre en
roll.

Den människa är befriad från planeternas inflytande - till skillnad
från alla andra där planeterna spelar en roll och fortfarande driver
sitt
spel med dem.

 

Så kommer den högste av oss at nedstiga för att vara ett exempel för er hur

 

Anmäl
2011-06-20 23:57 #34 av: [Starman]

Börjar ni inte tröttna på de här kanaliseringarna? Det är ju samma jävla grej varje gång. Galaxer i uppstigande,förhöjda medvetanden, annalkande superkrafter till alla och att man inte ska vara rädd för framtiden. Det är ju EXAKT SAMMA GREJ VARJE JÄVLA GÅNG.

Hoppas förresten att de här kanaliserade budskapen infrias, det vore ashäftigt. Men jag är långt ifrån att TRO att så kommer hända.

Anmäl
2011-06-21 11:12 #35 av: [Hukanson]

Starman , självklart handlar det om samma sak varenda gång för det är ju bara det det handlar om - vår planets situation i Galaxen.

Ta fram en jordglob och Nationalencyclopedin och börja fantisera mänsklighetens utveckling så kanske du förstår att vi nu lever i en svår tid av socio-ekonomisk utveckling dä vi måste balansera alla HOT mot vår överlevnad med en Positiv Utveckling av frid och fred och framsteg.

Det är vår situation, mänsklighetens situation på planeten.

Men Planeten själv har också ett Liv. Den går också i en Cyklisk Utveckling runt Galaxens centrum - den Galaktiska Solen. Det tar ca 23 000 år för vår Jord att med vår Sol som beskyddare färdas runt Galaxen och den gör det i en speciell bana som går ibland över, ibland under Galaxens mittlinje. Just nu fullbordar vår Planet (Gaia, Tellus) en sådan Cykel och firar födelsedag på en högre nivås cykelinträdande.

Detta sammantaget med Närvaron av de bröder och systrar vi har i parallella civilisationer i Galaxen här som vill hjälpa oss i denna övergångsperiod - därför att de har intelligens nog att förstå problemen vilket inte vi har i alla avseenden.

Det är viktigt att ta tillvara denna gyllene chans att tllgodogöra sig den undervisning som ges för om tjugo år är allting över och mänskligheten får troligen stå ensamma igen, klara sig återigen helt på egen hand. Den som då inte har lärt sig läxan får gå med rumpan bar.

 

Oneness can not be divided.

Anmäl
2011-06-21 11:43 #36 av: [kajmal--]

kannaliseringarna är bara önskedrömmar !  har inget med verkligheten att göra

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.