Kosmiska energier/frekvenser

radioteleskop seti menningslöst

2009-05-25 09:46 #0 av: semjal

medvetandestörnin ,påverkan på sin omivning genom sina tankar, medvetandekontroll på omvärlden, vad har tankar för våglängd frekvens dom mäter dom visst med avancerade instrument, men var tar de vägen sedan mäniskorna är besläktade med varandra alla raser ,om det säjs att vi har electricitet ihjärnan har det nån frekvens  wattstyrka, är det så orimligt att tro att telepati överföring av tankar existerar , avståndet obegränsat på jorden, vad vet forskarna som med bestämdhet säjer motsattsen när en tanke har tänkts är det hjärnvåor nån slags frekvens ,våglängd, som alla mottagliga människor kan läsa av , de mäter hjärnan ,var tar tankarna vägen sen då, hur många har inte sakt ja tänkte precis samma sk, som jag skrivit tidigare så kommer många framsående uppfinningar ungefär samtidigt på olika håll på jorden, det är ingen illfällighet att de som sysslar med en viss sak, snappar upp saker av sin omgvning även om det äller jorden runt, som det är med seti meninslöst att söka liv med radioteleskop,om man hittar nåt så är det möjligtvis civilationer lägre än oss, om man istället skulle lyssna efter hjärnvågor (vilken frekvens de nu har)helst ovanför atmosfären, skull det kanske finnas en chanc  med radioteleskop att få in kontakter,nu skull det heller inte ge särskillt mycket, om inte främmande intellegenser ansåg att de skulle tla sända ut frkvenser av sig själva heller maskiner, för att vi nu kommit så långt i upplysnin, att det skulle vara möjligt att försöka få en kontakt, det är många som omger oss det är mänsklig fåfänga, som tror att radioteleskop med nuvarande omfång skull hjälpa oss att få kontakt ............de talar när de talar ....annars är vi bortkopplade från deras frekvenser

Anmäl
2009-05-25 13:58 #1 av: Gahella

Jag delar samma tankar som dig sejmal. Tror vi har kontakt med den högre världen då vi ställer in vår tanke-frekvens på den.

De som startar upp nya uppfinningar är i kontakt med blå-kopian, den Guddomliga planen som ska manifisteras fysiskt. Att fler får ta del av dessa uppfinningar, är väl för att garantera att den blir av!

Men för många är detta så abstrakta tankar så de vill ha mätbara instrument på allt. Men det är också i sin ordning då vetenskap och andlig kunskap nu ska sammansmälta och bli Ett..Glad


Anmäl
2019-02-22 03:28 #2 av: kamjal#

såg nyss på ancient aliens på tv, det finns antika byggnader runt om i världen, med mindre rum, som påverkar människors mående med frekvensen 110 hertz, kan det vara rum skapade, för telepatisk kontakt med gudarna?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.