2009-09-17 09:33 #0 av: [budewabo]

Mayakalenderns budskap om framtiden - Föredrag med Carl Johan Calleman

Må 21 sep kl 18.30-21.00
Plats: ABF-Huset (Sveavägen 41, Stockholm)

Inträde: 350 kr

Mayakalendern skiljer sig från övriga kalendrar som vi känner till genom att den inte bygger på fysiska eller astronomiska fakta. Mayakalendern är istället djupt förankrad i de kosmiska energier som utvecklar mänsklighetens medvetande. Eftersom vi närmar oss Mayakalenderns såkallade slutdatum har intresset för den nu ökat dramatiskt över hela världen.

Carl Johan Calleman berättar om Mayakalenderns ursprung och visar hur mänsklighetens historia följer Mayakalenderns beskrivning av energiernas skiftningar på Jorden. Han behandlar frågan om vad vi kan förvänta oss av framtiden, baserad på en djupare förståelse av evolutionens nio utvecklingsstadier som fullföljs 28 oktober 2011.

Carl Johan Calleman är en världskänd auktoritet inom forskning på Mayakalendern. Calleman är unik eftersom han baserar sina teorier på ett nära samarbete med mayakulturens mästare i kombination med en akademisk bas. Han har en Ph.D i biologi och har föreläst världen runt om cancer.

Calleman är författaren av flera böcker om Mayakalendern:

The Mayan Calendar (Garev 2001), The Mayan calendar and the Transformation of Consciousness (Bear and Co 2004) and The Purposeful Universe (Bear and Co, December 2009).

Läs mer om Calleman på hans hemsida: www.calleman.com.
BINDANDE FÖRANMÄLAN: Vattumannen (Drottningg. 83, Stockholm).
Tel: 08-10 96 15 Mejl: bokhandeln@vattumannen.se

Betalning senast 19 september kl 16:00.

http://www.vattumannen.se/Event.aspx?Event=112