Övrigt

Trevlig helg från mig!

2009-11-27 18:52 #0 av: Playja

Tittar in  och önskar alla en riktigt trevlig helg!   Glad

Här har jag tvättats alla fönster (21 st)och och upp med stjärnor samt adventstakar... sen blir det utebelysningen som skall fixas... Hej å hå! *s*  Imorgon tänkte jag kolla filmen 2012 igen och se om jag gillar den lite mer.. tyckte den var en besvikelse första gången. Obestämd Det var liksom inget nytt!.. och hade förväntat mig mer.

Kram

 

 

 

 

 

Anmäl
2009-11-28 01:54 #1 av: enola

21 fönster lät inte kul :D Men julpyntet lät roligare. Jag har också haft kul idag!

Jag har kanske inte berättat detta men jag och tjejen ska flytta några hus bort, bort från lilla 1an till en 2a. Ett av rummen blir pysselrum som vi ha lääängtat så mycket efter!

Så ikväll har haft förarbetsfixning i nya lägenheten + fest! Det gick hur bra som hellst, vi var kanske 6-7 st som hjälptes åt med att sandpappra, spackla och fixa det mesta som lägga papp på golv och dra ut spik å skit. Imorn blir det slipa spacklet och måla väggarna i stockholms vitt. Blir nog inte lika mycket fest imorn eftersom slutresultatet är lite viktigare :D

Så om jag syns ännu mindre på sajten än vanligt, på sista tiden, så står jag med en pensel i högsta hugg. Men en urtrevlig helg åt er alla!

Anmäl
2009-11-28 12:58 #2 av: Gahella

Tack detsamma Playja! Kan tänka mig du har gjort jättefint där hemma, det kan jag se i detta fina inlägg som du smyckat så fint!

21 fönster, herregud:O Och jag piper över 5;) Nä den rullen står jag över, väntar på något större i detta tema:)

Oj vilken härlig kompisanda enola, då lär ni bli klara med blixtens hastighet och va roligt det måste bli under tiden:) Lycka till!

Jag ska ev. tvätta mina sista fönster i dag, får se om jag har lust annars gör jag det en annan dag. Idag kommer min lilla familj hem hit på glögg och pepparkakor och min svärson(avskyr det ordet) ska laga sin goda broccolipaj med valnöter i, gottis! Sedan ska jag fortsätta att pussa på lilla Mimmi så mycket jag bara får:)

Önskar ALLA härinne en jättefin 1:a advent!


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.