Presentation av medlemmar

Ny här!

2010-01-11 11:49 #0 av: Zebrima

 

Hej!

 

Är ny här och tänkte presentera mig. Jag hittade hit lite av en slump efter att ha googlat på "varning för vaccination" då jag redan från början känt ett starkt motstånd till vaccineringen och att det är något som inte stämmer och vi inte fått veta när det gäller den. Kikade sedan runt bland inläggen och oj vad jag känner mig "som hemma" efter att ha läst dem!

 

Tänkte berätta lite om mig själv. Jag har alltid varit intresserad av det paranormala och sett och känt saker som andra inte vill kännas vid. T.ex. har jag sedan barnsben sett energiformationer i form av flygande, pyttesmå prickar i klungor. År 1999 hade jag en spontan uku/astralresa, som jag tror triggades igång efter en operation på hypofysen. Jag kom då i kontakt med utomjordiska varelser och blev totalt skräckslagen, men "räddades" av min kvinnliga ljusguide. Det märkliga med upplevelsen var att jag så väl kände igen varelserna men jag kan inte minnas att jag någonsin sett de tidigare.

 

Efter detta hade jag säkert 20-30 upplevelser där jag sögs ut ur kroppen och såg olika planeter och varelser. som jag kommunicerade med. Jag hade dock svårt att kontrollera dessa upplevelser själv, vilket gjorde de mer eller mindre skrämmande och till slut krävde jag att de skulle upphöra, vilket de också gjorde. Ibland känner jag att de är på gång igen och att jag sugs ut ur kroppen precis innan jag ska somna, men jag är inte vid medvetande på samma sätt i upplevelserna längre.

Ett par år efter detta såg jag dock ett UFO på himlen i "vaket tillstånd". Först trodde jag att det var ett flygplan, för det var som en stor ljusboll som närmade sig mig. Jag stod inne i huset en tidig morgon i gryningen. När farkosten kom nära släcktes lamporna och jag såg en triangelformad farkost, mindre än ett flygplan. Den flög lågt, precis ovanför takåsarna och det var alldeles tyst. Den såg lite ut som en stor pil och var gråbrun i färgen.

Jag har den senaste tiden fått en stark känsla av att "något är på gång" och att det är dags för mig att ta tag i detta, eftersom tiden börjar bli knapp. Dock har jag blivit medveten om att jag förbereder mig på olika plan, även "omedvetet" så att säga.

Det var lite om mig. Jag är väldigt glad att jag hittade detta forum!

/Zebrima

Anmäl
2010-01-11 15:19 #1 av: Akvamarin

Hej Zebrima!

Jag hittade hit i höstas. Kul att du hittade hit. Intressanta, spännande och otäcka upplevelser. Hoppas du blev bättre somatiskt efter operationen! Har du dina uku under kontroll nu?

Som jag skrev under avatartråden känner jag också att något är på gång och känner mig jagad av detta. Haft känslan sedan många år nu men den har verkligen intensifierats de senaste månderna. Jag läser just nu en bok av James Endrery "Beyond 2012" som börjat bra. Det mesta känner jag till sedan tidigare än så länge. En del av det Drunvalo Melchizedek sa i intervjun som Gahella länkade till var känt sedan tidigare men en del var nytt. Enligt vetenskapliga teorier räknar man med att den magnetiska polen ej ska skifta plötsligt utan under loppet av många år men man vet inte med säkerhet. Under tiden polerna skiftar kommer dock solens instrålning öka så mycket att DNA-skador uppstår och risk finns att vi inte kommer ha tillgång till djur och växlighet som förut. Elektroniken fungerar inte heller normalt. Människan existerade inte under senaste polskiftet enligt vetenskapen. Vi får se vad som händer.

kram

Akvamarin

Anmäl
2010-01-11 15:32 #2 av: Playja

Zebrima   och varmt välkommen!!!

Vilken fin presentation. Picture6863.gif smiley  thumbs up image by dawnabee

Hoppas du kommer trivas här inne på Uj (utomjordiskt)

 

 

 

Anmäl
2010-01-11 16:51 #3 av: Zebrima

#1 Akvamarin: Mycket intressant! Jag ska förkovra mig mer i det där.

Jag känner också att det är polskiftet som är på gång och kanske även planeten Nibiru som närmar sig. Jag tror i så fall att dessa händelser går lite hand i hand och att det är Nibiru som påverkar polskiftet och gör att vi drabbas av övervämningar och andra naturkatastrofer. Kanske för att Nibiru har någon form av laddning som stör jordens magnetfält.

Anmäl
2010-01-11 22:06 #4 av: enola

Välkommen hit, du lär du nog trivas med resten av alla ufon här. Kul att du delar med dig av dina upplevelser också!

Anmäl
2010-01-12 16:19 #5 av: ufo-anna
Ja... Jättefin presentation av Zebrima!!! :)

Ni vet väl om att det även diskuteras mycket utomjordiskt inne på UFO Sajten, så varmt välkomna även dit!! ;)

[Ufo Sajten hittar ni här:] Ufo Sajten!

KRAMAR TILL ER ALLA!!!!

//Anna// :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.