Framtiden -2012 och efter

Hela filmen - 2012 The Online Movie (uppdat2010)

2010-08-26 19:32 #0 av: Amon

Fick filmtipset av Per-Staffan som översätter Sheldan Nidle, SaLuSa och Matthew Ward. Kanske har ni sett den förut - men här är den senaste uppdateringen aug - 2010.

I den här tre timmar långa filmen - hittar man kända personer som: Jose Arguilles, Gregg Braden, Dannion Brinkley, Dolores Cannon, David Flynn, David Icke, Bill Ryan och David Wilcott bland andra.

Have a nice time!

http://www.youtube.com/watch?v=Jc-55p1Al9k&feature=related#

Del I - HISTORIEN  BAKOM 2012  - Hur tiden ändrar medvetandet, sällsynta 26.000 års-cykel-händelser, hur det regionala samarbetsrådet (RCC) knyter an till 2012, 11:11, Sol maximum, 2011 och 2012, acceleration av skapande, siffrorna bakom 2012, att tiden snabbas upp, transformation av medvetandet, korruption av den gregorianska kalendern, andra slutdatum 2012, den Nya Jorden, världens chakran, tid resande och 2012 , Schumann resonans, alkemi och vårt solsystem , klimatförändringar, foton-bältet, I Ching, Maya astrologi, Galaktiska inriktningen, Mayans tidsbesatthet, tidscykler, slutet på en världsålder, tidsvåg noll.

Del 2 - MAYA_KALENDERN  - förklaras - Ian Lungold förklarar ingående de olika skapelsenivåerna i Maya-kalendern.

Del 3 - SÄDESFÄLTSCIRKLARNA  och  2012  - Daniel Pinchbeck, David Wilcock, Geoff Stray och Gregg Braden talar om sädesfältscirklarna och 2012.

Del 4 - RÄDSLA  och  2012  - Rötterna till terrorism, 11/9, social ingenjörskonst, hur få  kontrollerar många, Illuminati, RFID-chip, kärlek, rädsla och andlighet, vaccinationer, aspartam, fluor, genetiskt modifierade organismer (GMO), och Monsanto, regeringars och myndigheters propaganda, tankekontroll, TV:s manipulation av sinnet, ET:s -  hjälp från ovan, nykonservativa, rädsloskapande, medvetande och rädsla, frimurarna, Ordo abchao (ordning ur kaos), longitud och latitud 33, minskning av stress, sinnet och sjukdomar, gåvan av rädsla, rädsla och kärleksvibrationer.

Del 5 - DNA - UPPGRADERING  - DNA av kärlek och rädsla, aktivering av DNA, effekten av "fantom" DNA, känslor och DNA, Fibonacci sekvensen, DNA uppgradering, erkänsla och DNA.

Del 6 - ANDLIGHET OCH 2012  - negativa profetior kommer inte att inträffa !!!!!, synkronisitet och 2012, metafysiska fenomen, medvetande-formers verklighet, vänster hjärnhalva kontra höger, hjärntänkande, undertryckande av det kvinnliga, psykets andliga övergång, att söka inre sanning, undertryckande av känslor, avsikt, hur vissa människor kan hamna på efterkälken, Mandelbrot - sekvensen, tankar = manifestationer, harmonisk enhet, miraklet: DU, centrera dej själv andligt, vridning av fält och medvetande, kraften i meditation, att öppna en kanal till ditt högre själv, följ din intuition, kraften av ljus, nu är det dags att utöka ditt medvetande, tidsresor, expanderade medvetande, lyssna till ditt hjärta, möjlighet i slutet av 26.000 års-cykeln, undersökningsverktyg, grundriktningen.

Anmäl
2010-08-27 00:52 #1 av: enola

Ska ta mig en titt, tack för tipset!

Anmäl
2010-09-16 16:07 #2 av: Playja

Säger oxå tack Amon... skall även jag ta mig en titt ikväll! Skrattande

 

 

 

Anmäl
2011-07-31 06:29 #3 av: Hukanson

Puffar för den här tråden med en ny video som varnar för vad som kan komma efter 2012 - The Black Earth.

Kanske är det så ordnat att Mänskligheten har fått all den uppfostran som de skall ha av Föräldragudarna och nu får klara sig på egen hand/huvud. Klarar vi av ett fortsätta framåt i Ljuset ?

 

Oneness can not be divided.

Anmäl
2011-08-23 07:18 #4 av: Hukanson

Att ha ett utomjordiskt perspektiv på Jorden kan vara väldigt givande på så sätt att man kan hitta bortglömda saker i jorden vilket satteliter är bra på att göra.

Man har konfirmerat sanningen i att satteliter kan se bortglömda av jord övertäckta pyramider i Egypten - 17 stycken!

Läs mer om detta med bloglänken nedan:

http://psychedelicjunction.blogspot.com/2011/05/17-lost-pyramids-found-in-egypt.html?utm_source=BP_recent

För övrigt är det nu augusti 2011 och allt känns väl tämligen normalt tycker jag, inga stellärskepp i Folkets Park ännu och allt rullar på som vanligt - om man nöjer sig med att titta på ytan. Men djupt i oss alla kan det finnas små aktiva processer av okänt slag.

Men världsekonomin börjar bekänna färg och den är mörk och sorgsen på så sätt att den inte orkar längre fungera som förut, den behöver en grundläggande rening och helning.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2011-08-23 07:28 #5 av: Hukanson

En artikel om Mayakalenderns nionde våg samt en intervju med Johan Calleman kan man få sig till inspiration om man följer länken nedan:

http://psychedelicjunction.blogspot.com/2011/07/9th-wave-of-mayan-calendar-dr-calleman.html?utm_source=BP_recent

 

Oneness can not be divided.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.