Ljus & Upplysning

Slutet Av Skapelsen - Som Vi Känner Till Den?

2010-10-09 10:52 #0 av: Hukanson

Snubblade på en YouTube video som ger en häpnadsväckande vision av vår skapelseteologi - den håller på att ta slut! Den tid som vi känner till och tycker vi har tröttnat på är kommen till sin avslutning och konsekvensen av detta för oss här på jorden är ju sedan länge beskriven. Frågan är hur detta relaterar till de utomjordiska aspekter som samlever med vår jords utveckling?

Oneness can not be divided.

Anmäl
2010-10-13 19:02 #1 av: Kurina

Jahaja. Kampen mellan den nya och den gamla världen är intensiv just nu. Frågan är: vill man fortsätta att leva i rädsla och under andras kontroll eller i ljus och kärlek och bli sin egen mästare. Vad var det Jesus ville lära oss? Att vi kunde göra och bli som han och ännu bättre - om man nu ska hänvisa till bibeln

Anmäl
2010-10-14 22:03 #2 av: Hukanson

Att leva i ljus som en mästare med kärlek till Människo-Fadern och de människor man har omkring sig är en konst som få ännu har lyckats visa sig värdiga.

Cool

Oneness can not be divided.

Anmäl
2010-10-20 23:51 #3 av: Hukanson

Antag att det inte "ryker utan eld" utan det finns en anledning att ställa sig frågan hur man egentligen vill leva - därför att alla människor i hela världen snart måste börja grunna på hur de vill och behöver leva i en förändrad värld, en värld som är annorlunda än tidigare. Kanske kan det kallas mörkt motstånd att känna håglösheten i att tänka på det nu. Därför är det då berömvärt att kreera videofilmer som denna bifogade.

Kom ihåg att leva på den soliga sidan   Glad

Oneness can not be divided.

Anmäl
2010-10-21 00:49 #4 av: Kurina

Ljuset som redan finns på den här planeten är det som belyser allt som har gömt sig i mörkret. Det som har gömt sig måste komma till ytan för att transformeras. Därför ser det väldigt illa ut ibland men det sker en rening, både globalt och individuellt, och det gör ont. "Mörkret" kan inte gömma sig för ljuset.  

Anmäl
2010-10-22 13:14 #5 av: Kurina

Läsvärd Artikel. Bedöm själv

 

Is the dark side increasing?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.