Astrologi

Har vi fått ett nytt stjärntecken?

2011-01-16 01:48 #0 av: Amon

Ormbäraren: The Serpent vaknar

Jan 15, 2011  Från:  Welcome The Light

[Har en axellutning förändrat Zodiaken? T]

14 januari 2011

Från hemsidan för Master astrolog Allison Rae.

Höljd i dunkel, vakner ormen. När som mänskligheten möter den stora helaren Ormbäraren, kastas vi ännu en gång ner i ett djup. Återfödelse väntar.

I dag firas början av ett forntida ljus på jorden.

Kanske har du redan sett rubriken. Ormbäraren hade tydligen en presskonferens.

Mainstream mediasphere lyste upp denna vecka med berättelser om ett nytt stjärntecken. Ja, det är potentiellt ett 13:e av zodiakens tecken som är känd från antiken, och det är åter på väg in i det astrologiska lexikonet idag.

Tyvärr är nyhetsinslaget hopplöst förvrängt, och tabellen som cirkulerar visar "nya datum" av astrologiska tecken som är helt fel.

Jag hör från människor från hela världen som frågar om detta meddelande och den så kallade "nya zodiaken." Detta är ett komplext ämne och hanteras bäst med ett öppet sinne och öppet hjärta. Det är inte så enkelt som en ny zodiak kontra den gamla. I själva verket finns det fler än två, beroende på hur man ser på det. Datumen för de astrologiska tecken, med syfte på Ormbäraren, skiftar inte på det sättet som nyheterna visar. Ändå är mysteriet spännande.

Till protokollet:

1. Det finns ingen "ny zodiak." Det finns en siderisk zodiak och en tropisk zodiak, båda mycket gamla. [se nedan] Det finns andra zodiaker, liksom olika traditioner.
2. Ja, det är en konstellation som heter Ormbäraren (eller Serpentarius) och som transiterar Solen på denna region av himlen varje december.
3. Ormbäraren får eller inte får vara ett av zodiakens tecken, beroende på ditt perspektiv. Om han anses vara ett tecken, passar han mellan Skorpionen och Skytten.

Utmaningen i att förstå allt detta ligger i skillnaden mellan den sideriska och tropiska zodiaken, vilket är en fråga som västerländska astrologer kanske måste komma till rätta med förr snarare än senare. Den förestående astrologiska revolutionen är ett ämne för en annan dag.

Under senare år har jag lagt ner mycket energi på undervisning och publicering om detta ämne, inklusive flera blogginlägg under solens transitering av Ormbäraren under 2010 och en särskild initierande resa in i hjärtat av Serpentarius (Ormbärarens "andra" namn) i december. Om du är intresserad av lite information av uppfattningar, kan du beställa ljudinspelning och omfattande studiehandledning här: http://www.starpriestess.com/events.html # Ormbäraren

Gåvan av ormenbäraren är ett heligt mysterium att utforska och avnjutas. Njut av resan.

Här är några länkar.

http://starpriestess.blogspot.com/2011/01/tales-of-serpent.html
http://starpriestess.blogspot.com/2010/12/great-moment-of-truth-approaches.html
http://starpriestess.blogspot.com/2010/11/triumph.html
http://starpriestess.blogspot.com/2010/12/holy-light.html

Ormbäraren Journey

Den ljudinspelning av vår initierade resa i december, tillsammans med en omfattande undersökning av Ormbäraren, finns här: http://www.starpriestess.com/events.html # Ormbäraren

Artikeln finns HÄR.

Anmäl
2011-01-22 20:20 #1 av: Hukanson

Otroligt intressanta uppgifter och länkarna ger massor för dem som har astrologi som sitt intresseområde. Det är ju jättebra att vi kan skilja på personlig astrologi och kollektiv planetär astrologi.

Tack Amos, ännu ett bra inlägg!

Oneness can not be divided.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.