Kanaliserade budskap

The federation of light, på svenska

2011-01-29 23:09 #0 av: Kurina

http://flinsweden.blogspot.com/2011/01/20-january-2011.html

 

Glada hälsningar till er, mina vänner. I den här världen, som verkar kämpa på så många nivåer, skulle det vara härligt om ni kunde ge oss någon uppmuntran för våra själar, och lite visdom för att hjälpa oss i dessa utmanande tider. Tack!
 

Detta är en lyckad formulering från dig då detta verkligen alltid är vår avsikt. Det skulle inte vara ändamålsenligt för oss att göra på annat sätt, för vi önskar bara tjäna och ge möjlighet till de av er på jordplanet som väljer att gå vidare med att inhämta minnena från det högre jaget, vilket i sin tur naturligtvis tillåter varje själ att tjäna helheten.
Det visar sig att det finns oro över frågor angående alla typer av underligheter som sker i er värld. Återigen ber vi er att endast fokusera på det som vi har erbjudit. Att koncentrera era tankar, via era hjärtan, och låta Kärlek leda er genom varje ögonblick i era liv. Vi är medvetna om vår fortsatta uppbackning i detta ämne och ändå KÄNNER VI att det är så absolut nödvändigt för er alla att förstå att det är DENNA KÄRLEK HOS ER som förändrar hela vibrationen på er planet NU... och därför måste man inse att vad som händer NU skapar dagarna som ligger framför er. Får vi upprepa några få påpekanden?


För all del.


Det finns så många som väljer att stanna kvar i rädsla, trots att de har fått alternativ. En sak vi inte kan göra är att göra valen för en individ. Det skulle vi aldrig göra. Vi kan bara hålla fast vid det som vi vet kommer att bidra stort. Detta är orsaken till att vi har kommit. För att hjälpa er förstå KÄRLEK. Det finns så många som har frågor om vad som kanske eller kanske inte sker inom de nästa få åren av er tid, och ändå, har vi inte sagt att hur världen ser ut under era framtida dagar beror helt på er själva? Ändå frågar många fortfarande vad som kommer att hända med dem. Kommer himlen att ramla ner? Är världen på väg att ta slut? Är svart svart? Och är vitt gult?
Vad som skall ske för varje själ är vad de väljer att åstadkomma inom tankens skapande. Förstår ni? Det är NI, ALLIHOP, genom att skapa tankar av Kärlek... genom att materialisera dessa tankar... genom ATT VARA dessa tankar... det skall bekräfta vägen som er värld skall gå. Det är därför så många från andra sfärer har valt att vara en del av denna fantastiska förändring. För att visa för er att LJUSET SOM NI ÄR är vad som kommer att vara det LEDANDE INFLYTANDET i er NYA VÄRLD. Vi kan inte, och skall inte, skapa den för er. Ändå är det genom den renaste KÄRLEK för vår familj som vi har tagit på oss själva att fortsätta att påverka era VÄSEN på ett sätt som tjänar hela NUET av vad som ÄR.


Släpp dessa rädslor som är gjorda av människor. För så många av er är nu medvetna tillräckligt för att förstå att det är vad de är. Ni är mer än gjorda av människor, eller hur? Ni är så mycket mer än vad ni tror er själva om att vara. Ni väljer att embarkera på en resa av en sådan magnitud för att få till stånd en värld som är en strålande ljus framtid. Ni har utstått mycket för att åstadkomma detta och måste inse att NU i era finaste drömmar lierar ni den nya vibrationen med era medmänniskor och genom detta reser sig verkligen den Nya Gryningen. Löften som gjorts till själen blir uppfyllda. De bedrifter som sker inom er själva på en själsnivå förbluffar kärnan i ert VÄSEN. För ni vaknar upp till er Sanning.

NI VET DET. NI KAN KÄNNA DET. Ändå är det nu vid denna kritiska tidpunkt som ni också måste inse att det finns en falsk komplott för att motverka allt som sker genom dem som är av Ljuset. Många är medvetna om dessa saker. Vi har verkligen ingen önskan om att ge det energi och fokus, för som ni har lärt er, genom att göra det så matar man istället den egoistiska energin hos dessa förlorade själar. Sorgligt nog överlever de genom spridningen av rädslor och mörker och för alla ni som tillåter er att för bara ett ögonblick falla i deras fälla omintetgör ni så mycket av det goda som har åstadkommits. Det är därför vi fortsätter med att upprepa vikten av att fortsätta med att stå fast i ert Ljus och er SANNING hela tiden. Ni vet bättre nu än att tänka ens för en sekund på saker som sänker er vibration. Var uppmärksam käraste vänner. Var på alerten! SLUTA... SNÄLLA SLUTA med att ladda ner energier som inte tjänar Ljuset!

Vi kan inte förstå det, vi finner det svårt att förstå varför ni gör det när ni har vuxit inom er egen förståelse. VARFÖR? Varför fortsätta med att mata mörkret när ni VET att det bara är LJUS som kan föra er igenom till den Nya Världen? Detta ger ingen bra genklang hos oss. Ändå är vi inte av den mänskliga formen. Detta uppskattar vi och därför, vad som kanske synes helt rimligt för oss, kanske inte verkar detsamma för er då ni arbetar inom energier som vi inte kan påverkas av. Det är därför vi talar på det här sättet vid den här tidpunkten. För att vi önskar så mycket att våra ord når fram till er.

MATA BARA LJUSET! VAR BARA LJUS! Släpp varje atom av det som inte strålar ut i KÄRLEK. Ni önskar flytta in i en värld som är av de finaste drömmar. Ni önskar att alla krig upphör. Ni ber om att dessa som lämnar er planet på grund av brist på mat aldrig skall tvingas återvända till sådana omständigheter. Ni ber om att så många saker från de djupaste såren i era hjärtan skall förändras. Vi säger till er... "Gör då så att de förändras. Gör då så att den här världen blir det ni önskar".

DET ÄR NI... NI SOM MÅSTE GÖRA DETTA. GENOM TANKAR... GENOM KÄRLEKSFULLA TANKAR.

Om ni vill ha en värld full av skratt, skratta då mer. Om ni vill vara fridfulla när ni vandrar i naturen, då... var fridfull när ni vandrar runt i naturen. Om ni vill ha en värld som inte har vapen, ge då inte under några omständigheter några tankar eller någon energi till vapen. Koncentrera er inte på det som ni INTE VILL HA. Ge intensiva tankar endast till det som ni gör. Uppför er i stil med hur er Nya Värld skall vara.

När ni var barn så lekte ni. Ni skapade en värld att tro på. Om ni tyckte om en speciell fantasi så återvände ni till samma "plats" om och om igen. Platsen och historien skulle expandera om man gav den mer tid. Detta är allt som krävs av er nu. Gå tillbaka till det barn ni är. Var en som leker och blir fångad inom den där världen av lekfullhet. Gör den världen till en plats som ni väljer att bo i mer och mer. Skriv ner om ni tycker att det är nödvändigt, allt det som ni skulle tycka om att er Nya Värld skall vara. Skriv manuset. Rita upp scenariot. Och viktigast av allt: KÄNN verkligheten av den där världen som ni skapar! Använd er fantasi. Föreställ er hur ni skulle KÄNNA i den här Nya Världen... och håll fast vid den KÄNSLAN... HELA TIDEN. Se upp med er själva när ni fokuserar på det som inte tjänar varken er själva eller någon annan och SE TILL att ni vänder på det till att KÄNNA KÄRLEK... HELA TIDEN. Om ni vill ha en värld full av KÄRLEKSFULLA VARELSER - då måste ni bli en sådan... ALLTID.

Gå vidare från att tycka synd om dig själv och din värld. Du finner dessa ord som en konfrontation, eller hur käraste Blossom?


Nej, inte alls... jag älskar det. Jag känner att vi är i behov av lite av en kick i ordvalet. Fortsätt gärna, tack.

Om ni fortsätter under de här sista dagarna i den gamla världen att få era hjärtan att brista genom allt ni ser omkring er, då kommer ni att fortsätta med att få era hjärtan krossade av allt som ni ser runt om er. När ert inre grips av sorgsenhet från en viss "katastrof", BLI då medveten om att genom att mata den sorgsenheten ut till dessa som är involverade hjälper inte. Hitta i det ögonblicket av sorg er egen styrka. Ta ett djupt andetag och ändra era tankar till solsken och skratt och föreställ er dessa själar som påverkas av någon särskild katastrof skrattande och älskande igen. Åstadkom förändring genom era tankar. Detta är så viktigt. Vi önskar att ni ser igenom detta som pågår... det som sker.

VAR UPPMUNTRANDE... till alla de som finns runt om er... överallt.

TA FRAM DE KÄRLEKSFULLA TANKARNA i tider när ni skulle finna det mycket lättare att brytas ner och fälla tårar för alla de som lider på så många sätt.

TA FRAM LJUSET till den där omständigheten eller situationen. DUSCHA DITT LJUS på platsen och människorna som lider.

FÖRSTÅR NI... FÖRSTÅR NI... FÖRSTÅR NI? Det är ert Ljus som kommer att göra skillnaden för dem. Om ni kan gråta tillsammans med dem ger ni efter för det som inte är till nytta. Det som inte tjänar. Vi ber er inte att tappa er känsla av medkänsla. Tvärtom, det är genom att vara stark och ge av Ljus som ni är medkännande.

Det känns som om det är en nödvändighet i den här visdomen.

Käraste själar som har blivit så väldigt nära oss. Vi älskar var och en av er... MED EN PASSION. Vi vet att under ALLA omständigheter, det mesta... det yttersta vi kan göra är att erbjuda vår KÄRLEK till er. Allt vi ber om är att ni gör detsamma för varandra.

Vad som möjligen inträffar i framtiden kanske förvirrar och förbryllar de som inte väljer att se igenom det. LYSSNA till ert hjärtas slag. Inom dess rytm talar er Sanning. Om de faller ur rytmen, lyssna då på dess KÄNSLA... INTE era tankar... INTE era rädslor... för har ni inte beslutat, när ni läser dessa ord idag... att rädsla inte längre skall vara en del av er makeup? KÄNDE vi inte just att så många... om inte alla... just tog ett beslut att ALLTID VARA AV EN KÄRLEKSFULL LÄGGNING och att koncentrera enbart på att åstadkomma en värld av KÄRLEK som ligger framför var och en av er?


Japp, jag tror att ni antagligen just gjorde det!
Då är ALLT BRA och så perfekt SOM DET SKALL VARA. Vi kommer dit...


Var exakt är dit?
Den exakta platsen som krävs för era käkar att ramla ner i förundran. Vi skickar till er alla vår eviga tacksamhet för att ni beaktar vad vi har att erbjuda för olika sätt av "upplysning". Vår önskan är att KÄNNA DEN KÄRLEK som var och en av er är, när alla energier som nu måste falla bort har lämnat er och bara den av Ljus kan absorberas från den ena till den andra, som ett igenkännande av att var och en är helt enkelt en del av den andra och bara uttrycker sig själv som en annorlunda manifestation av helheten.
 


Skål, mina vänner. Precis vad doktorn beordrade! I Kärlek och tacksamhet!
Webbplats: Blossom Goodchild Svensk översättning: Gertie

Anmäl
2011-01-29 23:37 #1 av: Amon

Tack så mycket Kurina - för att du lägger in Blossom Goodchilds meddelanden här i en nyskapad tråd! Skrattande Kyss Flört

Anmäl
2011-01-31 19:01 #2 av: Hukanson

Prosit!

Verkligen härliga ord, som från en ängel i en predikstol, hihi.

Men oh så viktigt det känns, så sant!  Att ge intensiva tankar till det vi gör. Leva i nuet. Medvetenhet. Träna på att tänka tankar som förändrar världen.. Ljusa tankar som låter världen bli det hjärtat önskar. Helande tankar för världen. Läkande tankar för världen. Vi bör träna på att bejaka ljuset i oss, inte mörkret. Önska något gott varje dag !!

Skrattande

Oneness can not be divided.

Anmäl
2011-01-31 21:57 #3 av: Amon

Hey Kurina! Hoppas att du inte misstycker om jag sticker in med några av Blossoms meddelanden här - då jag ändå är inne och läser dem regelbundet!? Flört

Skall vi ta med de tre första översatta meddelandena från 28:e dec - 2010 - så får vi dem i rätt ordning - och börjar med detta:

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

28 december, 2010


Nu är julen över och vi går vidare in till nästa år. Mår ni bra?

Vi mår alltid bra. Mår du bra käraste Blossom?

Jag förmodar att ni alltid vet det genom att plocka upp mina energier.

Och ändå, är det inte artigt att fråga dig?

 

Jag antar det. Tack, jag mår bra. Får jag ställa en fråga till er om Ljusstrålarna jag talade mer er om förra gången vi talades vid?

Verkligen.

 

Några vackra pelare av Ljus dök upp i Norge som jag antog var det du hade talat om. Men vid fortsatta undersökningar verkar det som att har visat sig förut och det är på grund av väderförhållanden och iskristaller eller något vetenskapligt som far genom huvudet på mig. Jag var lite besviken, måste jag säga. Kan ni kasta lite ljus över den här frågan?

Vad ni såg i fotografierna som visades var ett igenkännande i konstform, materialiserat genom distinkta mönster av interstellär aktivitet.

 

Naturligtvis... jag visste det!

Det finns sådana på ert jordeplan som helt enkelt vägrar att acceptera att vissa tillstånd kan tillåta displayer från samlade molekyler som INTE är formade av något vädertillstånd... som visar sig på det sätt som ni informerades om.

 

Så med andra ord... var dessa former av Ljus det som ni talade om?

Nej, och ändå tillbakavisar vi inte frågan huruvida de är formade för att skapa nyfikenhet eller inte.

 

Så vad menar ni med interstellär aktivitet? Med tanke på att jag måste följa med i vad ni talar om.

Vi måste inte bli tekniska för att förklara någonting som är mycket enkelt. Det kommer alltid att finnas fenomen som anses som någonting de inte är för att hålla nyfikenheten i schack. Det kommer att vara så många som helt enkelt vill trycka ner dessa uppvisningar till något som de har blivit tillsagda... saker som de kan "förklara bort".

 

Så, ni säger att dessa ljusfenomen inte orsakades av vädret?

De orsakades inte av vädret och ändå bidrog vädret till formationen.

 

Vägleddes de av er?

Nej.

 

Hade de något att göra med er?

Ja.

 

Vad?

Vi ber de av er som är sympatiskt inställda till vår position att acceptera att händelser av det här slaget, som har och kommer att inträffa, är av annat syfte än just "skönhet".

 

Jag kämpar med att få igång flödet här. Kanske det är jag, dock... som oroar mig för att jag inte vet vad det är ni talar om. Låt mig säga så här för att hålla flödet igång, att de ljusfenomen som ni visade för mig i mitt inre öga var av mycket större vidd än de i Norge, men jag tänkte att det möjligen var s k "telepatisk licens".

När de som vi talade om anländer kommer det inte att finnas någon möjlighet att låta dem passera som vädret. För de skall finnas i alla sorters väderförhållanden och därför ta bort alla frågor med sådana möjligheter.

 

Jag tonar in mig till er igen då jag känner att länken är mycket svag. Jag skall fortsätta en stund och se om det blir lättare. Över till er igen... om vi kan.

Med tanke på villkoren i din värld just nu går det här väldigt bra. Och ja, vi talar om villkoren för extrema vädermönster som uppträder i många delar på er glob. Störningar äger rum som inte är exakt vad ni skulle kalla "politiskt korrekta". Dessa underliga tillstånd kan inte alltid förklaras genom Moder Natur och det är uppenbart för de av oss som kanske har intelligenta krafter som strömmar information från delar av er planet till oss... (kanske ni skulle kalla dem informatörer)... att manipulation med sådana krafter är mycket oklokt. Detta felaktiga förfaringssätt kan inte tillåtas fortsätta som de är. Det är djupt oroande att det som händer bakom scenen har en så förödande effekt och det är gränser för vårt tålamod när det gäller protokollet.

 

Jag är inte säker på exakt vart ni är på väg med detta... skulle ni kunna förklara mer?

Från perspektivet "Det Större Goda" finns det endast begränsad acceptans av manipulation med det som var avsett att vara naturligt. För mycket har "tagits över" på er planet under för lång tid.

 

Intressant, då jag har en känsla av... eh... "ilska"? Som inte är av ert väsen.

Det är inte av ilska min kära dam, men för att beskriva din kunskap av känsla kan du kanske beskriva det som sådant. Vi skulle föredra att det kallas "minskning av toleransen".

 

Jag skulle skämta här, men jag känner att det är olämpligt just nu.

De extrema nivåer till vilka vissa är beredda att gå för att maskera Sanningen kan helt enkelt inte längre tolereras. Vi är inte arga. Detta är inte vårt sätt och ändå har de kollektiva råden av de kombinerade Universa beslutat att vissa konfigurationer måste skingras för att hålla fast vid vissa rörelser .

 

Jag har absolut ingen aning om vad ni talar om!

Låt oss förklara då, för vi önskar inte att förvirra. Det finns verksamheter igång på planeten Jorden som har utformats för att avsky andlighet. De är definitivt inte av ett slag som kan kallas kärlekfulla. Vi ber dig att acceptera detta för vi skall inte frossa i dess energier. Det finns de på Jorden som tror att de är mästarna bakom många planer som de tror kommer att lyckas, men vi understryker med stor bestämdhet att sådan "förstörelse för att få egen makt" inte kommer att tillåtas att fortsätta. Vi skall göra detta ganska klart om vissa grymheter träder i förgrunden... och låt det bli känt att de kommer att utrotas innan förstörelsen är genomförd.

Det är olikt er vanliga sort av utbyte. Vad är det som händer?

Vi bara informerar dem som behöver veta att slutet av vägen är i sikte för dem.

Fred måste återställas i er värld. Allt hat... krig... ALLT som inte är av en kärleksfull natur kommer att upphöra och upphöra skall det. Den ursprungliga blåkopian för er existens skulle inte snedvridas i en sådan utsträckning. Det gavs en fri vilja men de som var involverade i utformningen visste inte om i vilken utsträckning detta skulle förändra kursen på den ursprungliga planen. Men NU... nu styr ni tillbaka på rätt kurs igen. Nu... käraste själar, återvänder ni till hemmets stränder, till vilka era hjärtan längtar. Den omvälvning som ligger framför er kommer snart att avta och det skall återigen, som det är utformat... vara en plats för era själar att bo i som är av "himmelsk komfort" för både sinne och kropp.

Du kollar upp att vi är din vanliga kommunikation, inte sant?

 

Ja, inte illa menat... alltid mitt bästa. Jag känner det inte obekvämt med er, bara lite annorlunda.

Vi godkänner din vaksamhet. Får vi övertyga dig om vår Sanning?

 

Behövs inte. Jag kan inte föreställa mig mitt liv... att efter all denna tid och tillit någonting som är ogynnsamt skulle kunna smita in, så jag är egentligen inte oroad... bara, som ni säger... lite vaksam. Jag känner också att, allteftersom vi går in i nästa decennium, saker och ting verkligen kommer fram i många olika aspekter och vi behöver lyssna till vår sanning för att anpassa oss. Plus jag har just gått tillbaka och läst om vad som har diskuterats och jag kan känna "er" där. Det var mer ämnet för diskussionen som var ovanlig.

Vi säger detta till dig, vad som är på gång, vad som kommer att visa sig själv, är långt bortom era fantasier. Vi har sagt detta till er förut och nu har ni möjlighet att låta det "sjunka in" till en plats där det kan bli accepterat och KÄNT. Dagarna som ligger framför är av stor förändring. De kommer att få er att "stå på huvudet" ibland för ni kommer inte att veta från vilken vinkel ni skall ta tag i alla de nyheter som kommer att drabba er.

HÅLL I HATTARNA. Vi önskar att ni skall vara väldigt upprymda!

 

Jag fick en sådan enorm kittling av Sanning när ni sa det.

För detta är vad som ligger framför er... Vår Sanning... Er Sanning. Det finns ingenting att frukta.

 

Jaa, jag tycker att detta är slutet på sessionen. Lite överallt idag, men det är som det är.

Innan vi tar adjö den här gången så önskar vi utvidga våra tankar av den renaste Kärlek till var och en av er. Vi känner oss så förenade på grund av detta samtal med så många. Vi är medvetna om hur många som har vaknat och hur mycket ljusare energin på er planet har blivit. Det finns INGENTING som kan avskräcka den NYA VÄRLDEN... den Nya Världen av Kärlek och upplysta varelser... som går in till sina rättmätiga platser. Tillåt er Kärlek att vara er styrka och vägledning. Tillåt allt ni är att bli den nya vägen i er värld. Släpp allt som inte längre tjänar och skingra alla tankar på frågor som inte hör hemma inom er energi av Kärlek.

Ni kommer att KÄNNA oss. Ni kommer att KÄNNA vår Sanning inom kort. Alla de som har samlats tillsammans och fortsatt att vara pelare av Ljus... Fyrar av hopp... skall känna igen sina själshem under dagarna som kommer. Det skall ske omedelbart. Alla tvivel skall skingras på att VETSKAPEN om Sanning är KÄND.

Tack allesammans! Detta är spännande, jag kan känna det. Vi ser alla fram mot att ta en kopp te med er och berätta historier om våra själars resor! I kärlek och tacksamhet.


Website: Blossom Goodchild
Svensk översättning: Gertie     
www.st-germain.seAnmäl
2011-01-31 22:06 #4 av: Amon

4 januari, 2011
Hallå där. Vi har nu kommit fram till år 2011. Jag känner att saker kommer att börja skifta mycket snabbt nu. Hur vill ni vägleda oss med ert första meddelande det här året?

Vi skulle vilja förbereda er för de spännande dagar som är just runt hörnet. Vi är nu i en position där vi kan ge er "näring" på ett sätt som är mer i överensstämmelse med det som vi har diskuterat med dig under alla våra diskussioner tillsammans. Vi som är i Federationen är nu i en situation där vi kan gå in på nya områden och stimulera känslor som har sovit.

Det låter bra. Är detta på grund av den energi vi nu lever i? Anpassning i tiden? Skulle vara bra om ni kunde utveckla det lite.

Vi har hållit tillbaka viss information på grund av att kunskap som vi gärna vill föra fram blir rätt förstådd. Människorna har nu vaknat till en djupare acceptans av vem de är och ändå är det många som skulle säga att de inte nödvändigtvis känner det så.

Ja, om de är som jag... jag KÄNNER mig annorlunda på något sätt och ändå skulle jag inte säga att jag nu vet vem jag verkligen är. Jag accepterar att jag är KÄRLEK, för ni har sagt till oss det gång på gång, och ändå KÄNNER jag inte det där fantastiska "VETANDET" om vem jag i SANNING är.

Men du skulle säga att du KÄNNER dig själv väldigt mycket mer än, låt oss säga... vid den här tiden förra året?

Jag förmodar att jag är mer närvarande. Ja, mina uppfattningar har förändrats, men det är svårt att mäta exakt hur det är meningen att vi skall KÄNNA i detta skede. Hur vet vi att vi är på rätt väg?

Därför att ni är det. Om ni inte var det skulle saker och ting KÄNNAS mycket annorlunda. Kom ihåg att vid den här tidpunkten är ni fortfarande boende i en materiell värld. På grund av det så är de flesta som finns runt om er av en materiell täthet och många som fortfarande sover klänger sig fast vid den speciella energin av rädsla för att förlora allt de har. De inser inte att allt de har finns inom dem. Ni har alltför ofta sett dem som genom "naturens nyck" har förlorat allt de har på den materiella nivån på ett ögonblick. Ändå kan man aldrig förlora allt man har tillägnat sig inom själen. Det finns ingenting och ingen som kan ta dig själv ifrån dig. Det kan inte ske.

Faktiskt har jag märkt på senare tid att så många, speciellt den yngre generationen, diskuterar planer för framtiden. Vad de vill göra nu för att vara säkra när de pensioneras. Jag sitter här i tysthet och tänker: "Snälla ni... detta är en meningslös konversation", och ändå säger jag ingenting... för de är omedvetna om att om trettio eller så år, när de går i pension, kommer världen inte att vara något liknande det som den är nu. Jag VET detta, men jag kan inte säga det för de skulle tro att jag är galen!

Ändå när era dagar under det här året fortgår så MÅSTE de erkänna att de planer som de kanske funderar på att göra kanske nu inte är så relevanta. Du har sett förändringar som visat sig i er värld under det senaste årtiondet som tidigare skulle ha varit en "drömvärld". Vi säger till er att det här året skall visa mer av detsamma, men att det som tog ett decennium för att visa sig kommer att ske inom det kommande året. Detta är orsaken till att vi har förberett era själar. Allt vi har gjort är att påminna er om vem ni är, och ni tror att ni inte har kommit ihåg. Ändå har ni det. Denna upprymdhet som så många av er känner är på grund av att ni har kommit ihåg detta. Ni är redo att frossa i undren som ni kom till den här planeten för att avslöja och ni kan nu VETA inom er at dessa under är på väg att inträffa. Alla de förberedande lektionerna, ledande till det som ni nu är medvetna om, har varit för den här tiden när er glädje skall stråla ut från er Varelse... för den kan inte göra något annat. Därför att ni är av den. Det är inte längre en fråga om att vilja tro på det, det är en fråga om att VETA det. Och så många av er VET det och ändå väljer ni fortfarande att tro ibland att ni inte gör det!

Mitt hjärta är just nu på ett av de där "här är jag, kan du KÄNNA mina känslor?" Som om man håller på att bygga upp till någonting".

Vi låter dig helt enkelt veta att vi är nära.

Ni måste vara mycket nära för det blir starkare och jag känner det som att jag behöver tegelstenar runt om mina anklar för att hålla mig jordad. Nära som i... var? Menar ni bokstavligen eller helt enkelt på ett sätt att vara kopplad till er?

Vi menar att om du skulle...

Jag måste blunda då energin var så stark och jag kände energin från Federationen komma in på min högra sida, som när jag direkt röstkanaliserar med White Cloud och andra. Underbart fridfullt. Vid den tidpunkten arbetar jag med min vänstra hjärnhalva för att kunna skriva och "de" är fortfarande här på den högra. Detta är normalt, ändå är de så mycket mer "närvarande" på den högra sidan. Svårt att förklara. Så vad händer nu?

Det är för att ingenting är annorlunda med tanke på kommunikation, annat än att vi har flyttat "in till" en ny fas med dig.

Av ren nyfikenhet: vilken skillnad kommer det att göra? Jag menar, jag kan känna skillnaden men hur kommer det att förändra vad som sägs mellan oss?

Det ger oss möjligheten att sända strålar av energi genom dessa ord. Kan du känna dina fingrar på ett annat sätt?

Ja, jag följer bara flödet för att se hur allt detta slutar.

Vi föreslår att du fortsätter på det här sättet.

Hade ni planerat detta?

Naturligtvis, och ändå var det redan accepterat av dig på en annan nivå.

Det är okej för mig, men ändå förmodar jag att endast tiden kommer att säga mig varför. Vad menar ni med att sända strålar?

Vi menar att genom anslutning på en djupare dimensionell nivå inom dig Blossom så kan vi komma i kontakt med de som läser de här orden på ett djupare, mer konstruktivt sätt. De som VET detta inom sig kommer att lätt kunna förstå vad vi talar om. För det är inte bara genom dessa ord som vi nu ansluter oss med alla, men vi är nu... genom dig... kan vi direkt koppla upp oss med deras hjärtan som läser dem. Många, då de andas djupt... som de kommer att göra i detta skede, KÄNNER den förbindelsen FRÅN OSS. Direkt FRÅN OSS.

Hur fungerar det?

Vi behöver en kanal för att göra förbindelsen.

Det är jag, förmodar jag?

Verkligen! Det skulle vara mycket svårt att göra detta om det inte fanns en gemensam nämnare (?). Genom dig som vår elektriska ledning... i brist på ett bättre sätt att förklara det för dig... vi har nu möjlighet att koppla upp med energin som kommer från oss... genom dig som ledningen... till dessa som väljer att knyta an till den anslutningen. Det gör det mycket lättare att göra det genom "någon" hellre än att slumpmässigt sända ut den här energin och hoppas att den kan träffa rätt.

Det är mycket udda... eller inte... men uppenbarligen har detta kommit totalt ut ur det blå och konceptet hade aldrig slagit mig förut, och ändå, när ni tar fram den här idén genom mig, jag har känslan att mycket av vårt arbete tillsammans har byggts upp till detta hela tiden.

Verkligen!

Jag är dock fortfarande osäker på vad dessa anslutningsstrålar... och jag VET att ni vill att jag skall säga "Gyllene anslutningsstrålar"... faktiskt kommer att göra? Vad kommer folk att uppleva från dem?

Varje individ skall VETA inom sig själva. Liksom tidigare när vi har "givit"... många har känt många saker. Var och en oroade sig för huruvida andra hade upplevt samma sak. Då vi kan fördjupa vår förbindelse med var och en så kommer det att vara olika presentationer för varje själ och det blir INGEN TVEKAN om att det är från OSS. Så många har väntat så länge på den här återföreningen. Och nu blir det av.

Jag vet att det kommer att bli många som frågar tusen frågor som finns i deras huvuden. Vilken form kommer detta att ta? Hur kommer de att veta att det är ni och inte deras fantasi etc, etc? Vilket råd kan ni ge oss?

Inget som är nytt för dig. Och vi VET att många redan har besvarat den där frågan i sina huvuden innan de läser vårt svar. Lita på dig själv och vad du KÄNNER är hur du kommer att VETA VÅR SANNING. Om det KÄNNS obekvämt, då är det inte från vår energi. Ändå, vi föreslår att ni rensar sinnet från allt skräp för att inte tillåta rädsla för det okända att ingripa och avbryta kommunikationen.

DU KOMMER ATT VETA ATT DET ÄR VI GENOM VÅRT LJUS INOM DIG.

Detta är verkligen ganska banbrytande, vet ni. Jag är lycklig för oss för jag vet så många som har väntat på detta så länge. Min oro är att det kanske finns de som inte känner något av detta och kommer att bli nedstämda. Och också, hur snart kan vi förvänta oss att dessa Gyllene Strålar visas för oss på ett individuellt sätt? Och även, hur snart kan vi vänta oss att dessa Gyllene Strålar presenteras för oss på ett individuellt sätt? Det kom in i mitt huvud nu, så jag måste säga, utan att komma ur spår för mycket, att det är samma sak med pelarna av Ljus: när kan allt detta som ni talar om förverkligas?

Angående mottagandet av de Gyllene Strålarna så beror det på olika stadier hos individernas acceptans och växt. Det kan bli omedelbart för några men för andra inte förrän den tid de kan fullt ut acceptera att denna "händelse" verkligen inträffar.

Behöver bara hålla på att ställa frågor om detta... så vad ni säger är... att ni... genom mina fingrar på det här tangentbordet... på grund av er djupgående förbindelse nu via "ingång i mitt huvud" på detta annorlunda sätt... ni har möjlighet att göra en amslutning med alla de som läser dessa ord?

Ja. Nådde inte vårt budskap i oktober många och väckte själar helt ut ur det blå?

Ja, jag vet detta som ett faktum därför att många skrev in för att säga det.

Ett faktum, ja. På samma sätt är det ett faktum att vi... genom energin i våra ord genom dig... sänder ut det... kommer att kunna göra det som vi säger.

Ändå... vad jag inte förstår är exakt vad dessa Gyllene Strålars "zaps" kommer att likna. Talar vi om starkt ljus i rummet? Eller talar vi om att lyftas ur bädden? Vad?

Vi talar om sätt som gör att ditt hjärta kommer att säga: "Hallå! Hallå, jag vet att det är ni!"

Ni inser väl att detta är så väldigt spännande för alla, eller hur?

Du inser väl att detta har varit en del av planen hela tiden, inte sant?

Tja, jag känner, att vara bara jag, att det blir intressant att se hur detta utvecklas. Jag ler därför att för mer än ett bra år tillbaka startade jag med en sida Gyllene Strålar på min hemsida, men med en annan avsikt än den ni talar om idag. Den ville inte riktigt ta fart. Kanske det är nu den kommer att få fart och vi kan fylla den med allas upplevelser?

Kanske det. Vi ler också för dessa "zaps" skall ge mycket uppmuntran och igenkännande till var och en.

Och pelarna av Ljus? När kan vi förvänta oss dem?

Nu när vi talar.

När vi talar NU, eller vid en annan tidpunkt? Fräckt, jag vet!

Fortsätt att titta. Vi vill tillägga att ALLT som vi har sagt kommer att inträffa. Vi är medvetna om att det finns de som känner att du hittar på dessa ord, för "löften" har inte blivit uppfyllda på det sätt som många skulle önska. Vi är inte av en energi som skulle eller ville ge er falska löften. Det KOMMER ATT BLI en tid när era hjärtan sjunger hälsningar till oss. Det kommer inte att bli någon oro för vem vi är och varifrån vi är. Om vi är Sanning eller vi är bedragare. Alla dessa skiljaktigheter när det gäller olika saker som vi har berört skall rensas bort och endast SANNING och VETANDE skall flöda.

Jaa, det var det, jag kan KÄNNA att detta är slut för idag. Intressant dock att där inte var... vad jag kallar... faktiska träffar (zappings). Så jag kommer att vara intresserad av att se huruvida det... bara genom att ni kommer djupare in i mitt huvud... det blir så som ni säger.

Vi säger "fräckhet"... litar du inte på att det är så?

Jag repeterar "fräckhet" ... det har ingenting att göra med att lita på er... jag har förtroende för er. Det är detta "Lås oss vänta och se vad som händer" inom mig som jag har kommit att lära mig och älska! Tack så mycket... så spännande! I kärlek och tacksamhet.


Webbplats: Blossom Goodchild
Svensk översättning: Gertie     www.st-germain.se

 

Anmäl
2011-01-31 22:09 #5 av: Amon

7 januari, 2011
God afton till er. Jag vet att detta är lite oväntat (av mig, kanske inte för er) men många människor har skrivit och frågat om jag kunde fråga er om någonting ganska udda som händer i vår värld. Jag får se om det är lämpligt för er att svara, om inte, då accepterar jag det. Det gäller fåglar och fiskar från hela vår planet som dör i tusental. Har ni möjlighet att förklara för oss varför detta händer?

Först skulle vi vilja ta upp en fråga av en annan karaktär, om det är okej för dig?

Visst.

Vid olika tillfällen under kommunikation med dig har vi fördjupat oss i speciella ämnen som vi känner är lämpliga att diskutera. Skulle du säga att detta är korrekt?

Japp.

Hursomhelst så finns det kommunikationer också bland oss som diskuteras på en nivå som kanske inte alltid är tillfredsställande för så många. Skulle du säga att detta också är korrekt?

Jaa, om det är angående att folk vill att ni svarar på frågor som de tror att ni skulle... då, ja det är också korrekt.

Kan vi då få föreslå att om ett visst "projekt" är på väg som kanske eller kanske inte är relevant till våra kommunikationer med din planet, det är för oss, med all respekt, för att ta ett beslut om huruvida VI känner, eller inte, det vara värt ett svar. Ni misstolkar våra ord för vi känner att ni ifrågasätter "vi känner att det är värt ett svar"?

Ja... om många vill veta svar på frågor som angår dem, varför kan ni inte bara ge dem det?

Därför att vi vet bättre än att vara så oseriösa med vår kunskap. Det finns mycket information som är känd av oss som skulle vara farlig att relatera till för några i er värld. Därför väljer vi, och vi vet att det är klokt, att hålla tyst om vissa saker tills den tid kommer när det är säkert att avslöja dem. Om vi skulle berätta för er om SANNINGAR som så många av er önskar veta vid DENNA TID, är det mycket sannolikt att den informationen skulle tas emot även av de som vet att vi vet Sanningen och de skulle sprida informationen för att det gagnar dem.

Det är inte det att vi önskar att vara hemlighetsfulla för att hålla dig undrande och förvirrad. Det är helt enkelt inte så alls. Många misstolkar vårt "hålla tyst", som du skulle säga, som att lura er eller "hålla er i mörkret"... "spela tankespel". Vi är medvetna om att allt som talas om när det gäller vårt sätt för kontakt och det som vi väljer att avslöja för er. Ändå kan det inte bli på annat sätt just nu för orsaker som vi just har nämnt.

Okej, jag förstår fullkomligt. Kanske är det därför jag har vetat hela tiden att jag inte skall fråga utan bara låta er säga vad ni behöver säga.

Ordet kanske ingår inte i detta. För du har vetat orsaken på en djupare nivå och därför följt ditt vetande utan att ifrågasätta.

Betyder detta att det skulle vara lämpligt för er att ge oss information angående vad som händer med fåglarna och fiskarna?

Det betyder att om vi skulle säga allt vi vet så skulle det sända många in i hysteri.

Med "hysteri" (tailspin) menar ni då en flygning nedåt eller en förvirring?

Både och! En frustrering som det skulle bli... vi ber er att acceptera att vi vet vad vi gör. Vi kan inte äventyra vår position genom att tillfredsställa nyfikna sinnen... lika väl som vi uppriktigt skulle önska att lugna de överaktiva hjärnorna.

Ändå kan ni se att från vår position så skulle vi vilja veta vad som orsakar det... är det något kosmiskt, logiskt, väderrelaterat, relaterat till gifter, relaterat till profetior... vi skulle gärna vilja få någon slags förklaring på Sanningen om detta. Tydligen är våra forskare förbryllade.

Inte alla av dem! Vi förstår uppriktigt dina skäl för frågorna och vi förstår också att du vanligen inte skulle ställa en fråga av den här naturen, om du inte kände att det är viktigt.

Mer för det antal personer som har bett mig fråga er. Det är inte så att jag känner mig tvungen... jag är själv nyfiken och vill veta, för att vara helt ärlig mot er.

Du är aldrig något annat Blossom. Att avslöja vad som händer när det gäller dessa bevingade varelser och dessa energier från vattnens värld skulle vara alltför riskabelt. Allt vi kan säga för att vara till någon hjälp är att vad du har fått veta är orsaken inte är något vi stödjer.

I mitt hjärta just nu vet jag och respekterar vad ni säger, och därför skall jag inte gå vidare i den här frågan. Jag accepterar att det inte är lämpligt för Sanningen att komma fram just nu vid den här tidpunkten. Det är sorgligt för många att detta händer. Finns det något sätt som vi kan hjälpa till på?

Genom att veta att Sanningen kan vara den enda vägen som gör er fria. Ändå är tiden för den friheten inte riktigt här än, men som du vet, den är inte så långt borta... även inom er tidsram. Vi är tacksamma till dessa som följer sina hjärtan och vet att detta är så som det måste vara... just nu. Så ni kommer att jubla när all SANNING är avslöjad och ALLTING vi har sagt till er kommer att ge er ögonblickliga kontakter med ert VETANDE! ALLT NI VET på ett ögonblick! VET käraste själar på Jorden att vad som nu händer är KÄNT.

Ibland väntar jag på ytterligare några få ord i slutet på meningen och de kommer inte. Sedan inser jag hur det är avsett att vara och det är mer kraftfullt precis som det är.

Får vi besvära dig med några få minuter till av din tid?

Inget besvär alls.

Ni i er värld har bekymmer för vad som skall hända i kommande dagar. Ni undrar om saker som ni på ert nätverk försöker att finna lösningar på, puzzel som inte kan lösas... NU. DÄRFÖR ATT TIDEN INTE ÄR INNE. Vi föreslår att ni skulle finna mer värdefull tid genom meditation och att VETA ALLT är bra. Faktiskt mycket bra. Ta den tid vi alltid ber er om och vi känner att vi inte ber om mycket, för det är ert hjärtas val att följa sin kallelse... ändå vet ni alla att den minut ni börjar stänga av från er värld och sätta på till vår, det är den mest fördelaktiga praxis för allas bästa. Men med all respekt, så många har fallit i fällan att söka kunskap när det inte alltid är en kunskap som är värd att ha. För det är varken visdom eller Sanning. Det finns mycket som är ett hopkok av människors sagor för att lura er ande till en plats där Ljuset är svårt att KÄNNA.

Återigen, från en plats av VETANDE, ber vi er att ta vara på det som är av mest värde för er själ. Att ansluta till ert hem! Det är där all Sanningsenlig information har sin tillflykt. Det är där era batterier kan laddas om när trötthet har gjort att ni tappar sugen. Hem är där VI är. Hem är inte en plats, som vi sagt tidigare. Det är ett VETANDE i din själ att du är KÄRLEK.

För KÄRLEK ÄR ÖVERALLT och ALLTING. DU ÄR ÖVERALLT OCH ALLTING. EN energi av KÄRLEK... DU... ALLIHOP... och ALLA DELAR AV ALLA ER... är den ENDA ENERGIN AV KÄRLEK. För där finns ingenting annat, någonsin, någonstans... KÄRLEK... BARA KÄRLEK.

KÄNN DET INOM ER VARELSE, VAR AV DET I ER KÄNSLA!

Vi utökar våra tankar av tillgivelse för dig. Vi är så totalt medvetna om att din energi på planeten Jorden lyser klarare än någonsin förut och att den Gudomliga planen faller på plats i var och en och i varje ögonblick... och det beror helt på er... ALLA AV ER.

Välsignade familj från och av stjärnorna... tillsammans åstadkommer vi den NYA GRYNINGEN.

Vi ses där! I SÅ mycket Kärlek och tacksamhet.

Och vi skulle säga detsamma.


Webbplats: Blossom Goodchild
Svensk översättning: Gertie    www.st-germain.se

 

Anmäl
2011-01-31 22:11 #6 av: Amon

...Och så till det senaste meddelandet via Blossom Goodchild:

28 januari, 2011
God kväll på er. Som vanligt har jag tänkt mycket på saker och ting. Som vanligt har jag tänkt på min relation med er. Som vanligt, jag kommer alltid fram till samma resultat. Att LITA på det faktum att vad ni KÄNNER är lämpligt att tala med oss om är antagligen den mest värdefulla information vi kan få vid varje tillfälle när vi har kontakt. Så, återigen, som vanligt, överlämnar jag det i era skickliga händer... trots det faktum att det finns de som KÄNNER att ni borde komma fram med mycket mer information angående saker som händer på Jorden just nu.

Vi tackar dig för att du respekterar våra önskningar och vi VET också att även om vi ibland kanske säger ord som verkar vara en upprepning så är vi medvetna om vår plan och varför vi gör så. För de som finner våra kommunikationer med dig lite uppstyltade, då önskar vi naturligtvis att de hittar sin väg och tillfredsställande svar från andra källor som är tillgängliga för dem vid den här tidpunkten. Vad vi önskar är att du först och främst tänker på att vi, som vi så ofta påpekat, är här för att hjälpa. Att inom er VARELSE skapa det som tjänar er och därför tjänar det hela. Det är inte så att vi är likgiltiga för navigerbar dragningskraft och frågor som verkar dra till sig oro hos många, det är verkligen inte så alls. Men vi önskar verkligen att ge er det som kan lyfta och öka frekvenserna hos alla involverade i detta stora skifte som ligger framför er.

Vi KÄNNER det inte som om det är till stor nytta att skingra orden som så lätt kan förstöras och förvridas, så att det lämnar bara förvirring och tvivel. Vi önskar att ge er kunskap om ER SJÄLVA. Detta är VÅRT uppdrag. Det är därför nödvändigt att hålla oss till sådant som vi tycker är mest användbart för er.

Och det passar mig fint. Ibland irrar mitt sinne iväg från vägen och kanske jag blir influerad av saker jag läser eller hör om och sedan hamnar jag i tvivel om mitt arbete med er. Hur lätt vi kan bli missledda. Men det bästa av allt detta är att på DEN MEST lämpliga tidpunkten så skriver någon till mig med de exakta orden som jag behöver höra, även om de är omedvetna om hur jag KÄNNER. Det får mig alltid all le, för jag KÄNNER att NI troligen har något inflytande över detta.

Vi tycker inte om att se att du KÄNNER DIG förlorad och förvirrad. Särskilt där vi är bekymrade. Ändå är vi medvetna om att för var och en av er är det er egen resa. Vi kan inte vandra dessa steg för er. Vi kan vägleda er, vi kan överväga åtgärder att ta för att nå det bästa resultatet, men vi kan inte göra era val för er. Om ni tillåter er själva att smälta in i era egna hjärtan... istället för det som ni så ofta gör... tillåter era tankar att ta över kontrollen... ni skulle absolut finna att ni hade vandrat några kilometer när ni trodde att det bara varit några få steg.

Okej. Så, vad är ämnet för idag? Oh. Bara en snabb sak om jag får? Fler och fler av dessa LJUS-pelare verkar visa sig på ovanliga ställen och nu visar ovanliga former... även väderexperter säger att detta inte är normalt. Några få ord om detta... om ni inte har något emot det?

Vi är mer än medvetna om viktig information som visas i vad som är "skrattretande" berättad för er som faktiska nyheter.

Vad menar ni med "viktig information"? Jag är ledsen att jag blir lite förvirrad genom det sista uttalandet.

I det, det finns de som blir uteslutna för vad de vet är Sanningen, och det är det verkligen. Ändå tyvärr, i er värld så har under lång tid det som ÄR SANT sopats under mattan och trampats på med kraft. Vi vill föreslå att de som "talar" till er angående klimatförändringar och många saker, om vad som tas upp eller faktiskt inte tas upp, är lite mer än "egendom", om vi säger det snällt. Så många som ni anser vara "viktiga" faktiska frågor är långt ifrån vad de påstås vara. Du undrar varför och många frågar dig varför vi helt enkelt inte talar till dig på ett mer "bokstavligt sanningsfullt" sätt om detta. Vi är oförmögna till lögner. Ändå, vad vi VET är Sanning är oftast bäst att vi bevarar till en tid när de som skall meddela vad som VERKLIGEN pågår har möjlighet att göra det, utan att det har hörts från "andra platser" först.

Vad menar ni, från er?

Verkligen.

Varför det?

Därför att det som kommer att avslöjas är av sådan omfattning att för de som väljer att veta och acceptera det som SANNING är... om du vill... redan "nödgade" att få viss information från vissa själar. Det är bestämt så. Och det är inte för OSS att blanda oss i särskilda planer. Om vi skulle avslöja vad som komma skall, innan den tid då det är lämpligast att avslöja det, då skulle vi inte bara vara förrädiska mot er utan mot oss själva också.

Så är detta orsaken till då att ni håller tyst om många saker när jag frågar er? För att det inte är ni som skall säga något?

 

Ja.

 

Mycket bra att veta. Det later mycket vettigt som en förklaring till varför våra konversationer har gått i den riktning de har.

Vänligen acceptera att det finns frågor som vi kan ge information om och frågor som vi inte kan informera om. Vi upprepar återigen vår position. Vi kommer för att ge hopp. Dock är vi medvetna om att en del under dessa dagar KÄNNER att "hopp" är något som fattas.

Ni har förlorat mig där, ja, egentligen förstår jag den meningen. Det betyder att man behöver hopp för de tycker inte om situationen de kanske är i? (brist på någonting).

Detta är hur en del nu ser på det... men för oss själva i vår position skulle vi alltid önska att duscha er med strålar av hopp. För i denna tid som ni lever i KÄNNER vi att där det finns hopp kan det finnas styrka att fortsätta. Vi "hoppas" att vi skall fortsätta med att erbjuda "hopp".

Och jag hoppas det också! Tillbaka till pelarna då? Jag vet... jag är lite fräck här!

Vi skulle inte vilja ha dig på annat sätt. Och verkligen, vi är glada att bli förda tillbaka på rätt spår. Vi har fått frågan från dig förut, om dessa pelare som syns nu har någonting att göra med vår "taktik". Vad vi väljer att tillägga här är att vi inte bara kan påverka maktstrukturerna, vi kan även stå för många fenomen som din värld kanske påstår vara något annat än vad det är.

Så... är dessa pelare från er...?

 

Vi plockar upp din frustration och vi ler åt dig. Vi skulle säga att de är influerade av oss. Vi skulle också säga att på grund av nära förestående omständigheter skall vi göra det känt att det kommer att vara skillnad mellan dessa pelare av Ljus som är influerade av oss och dessa som är direkt från oss.

 

Märkligt nog, de jag har sett nyligen, även då de är olika och uppenbarligen ovanliga, ändå inte har det "kännetecknet" som ni visade mig i mitt inre när ni först talade om dem. Jag känner att det inte kommer att ifrågasättas när ERA pelare visas. Jag KÄNNER att vi kommer att veta.

Det är till fördel för dessa på Jorden att ha dessa skillnader. Hur ofta har vi förklarat att det finns ett skäl till allt vi gör? Det kan inte förstås av er alla gånger och vi är medvetna om att på grund av detta kan mycket förvirring och tvivel uppstå. Och ändå, här är du kära Blossom, fortfarande pratande med oss.

Och här är ni, kära Feddy's, pratande till mig! Ibland undrar jag om jag kanske blir degraderad och någon annan med mer referenser för detta kanske hoppar in istället. Jag skulle verkligen sätta igång med en strid för orättvis uppsägning.

Vi ler och där är saker vi skulle vilja säga angående din position, som du hindrar oss från att säga.

Nix. Jag bara skyddar mig själv från att skriva ner det. Jag har fått det, och tackar. Fortsätt då...

Vi har många gånger också använt uttrycket "Håll i hatten". Under det här året 2011 kommer du att fatta mer av varför vi har talat på det sättet. Men vi önskar förstärka detta faktum om och om igen att...

DET FINNS INGENTING ATT VARA RÄDD FÖR!

Har ni "fattat det"? Har ni verkligen... från den djupaste platsen i hjärtat FÖRSTÅTT DET? Vi ber er att allvarligt och mest samvetsgrant arbeta på detta. Tillåt er själva att VETA från det innersta djupet inom den ni är... att...

DET FINNS INGENTING ATT FRUKTA!

Det har aldrig funnits något sådant och det kommer aldrig att vara så. Fruktan existerar inte om ni inte väljer att ge den liv. Därför välj att INTE ge den liv. Inte ge den ett ögonblick av din dyrbara andedräkt. Låt varje andetag som du gör både inåt och utåt vara bara i den djupaste, uppriktigaste VETSKAP att ni rör er framåt mot DE MEST OTROLIGA tiderna som er själ någonsin har upplevt. Hur kan man frukta det? VET att allt detta nu inträffar och allt det som kommer att hända i den tid som ligger framför er är en del av den mästerliga, GUDOMLIGA plan som kommer att föra med sig undergången för dessa som under så lång tid underskattat den kraft som är KÄRLEK.

Koppla samman er med ert hjärta på ett nytt sätt. Lär känna ert hjärta och dess kvaliteter. För när ni gör så... då tillåts ni at gå in i en ny förståelse av vem ni är. Dessa saker KAN vi tala om för er.

Tänk MED ert hjärta. Tänk PÅ ert hjärta. Gå IN I ert hjärta i varje ögonblick. VAR ert hjärta. Hitta er själva inne i det. För det är i Sanning var er själ bor medan ni är på Jorden. Och är det inte dags nu? Det är alltihop inom tidsplanen... för er att gå dit och hitta den Högre aspekten av ert SJÄLV. Det SJÄLV som skall komma ut i det fria och väcka andra. För genom ATT VARA KÄRLEK finns det inte en enda själ som kan förneka att ni kunde vara något annat.

Det KÄNNS som om detta är slutet på sessionen. Tack så mycket. Jag KÄNNER i alla fall mer frid med vad ni har erbjudit här. Jag ser fram emot att prata med er igen snart... och jag ser också fram emot att se "ERA" Ljuspelare, inte bara de ni har influerat.

Och vi ser fram emot den energi som skall flöda när du gör det. Håll humöret uppe, som man säger i din värld. Det är verkligen det enda sättet för dem att känna sig hemma.

Vi skall göra vårt bästa. Okej, tiden är slut! I Kärlek och Tacksamhet som alltid.

www.spaceweather.com för information om mer Ljuspelare.


Webbplats: Blossom Goodchild
Svensk översättning: Gertie    www.st-germain.se

 

 

Anmäl
2011-02-01 06:01 #7 av: Hukanson

Tack Amon och Kurina - och tack till Blossom Goodchild som har en så underbar relation med ?  Vilka är det hon samtalar med egentligen...har jag missat någon väsentlig information? Skulle vilja veta mer om vilka jag uppskattar att få information från. Verkligen intressanta kanaliseringar.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2011-02-01 13:48 #8 av: Amon

#7 Tips: Gå in på hennes hemsida:  Blossom Goodchild

- där kan du få mycket information - fast på engelska förstås - men det funkar väl för dej? "White Cloud" heter hennes andliga kontakt. Flört

Anmäl
2011-02-03 00:45 #9 av: Amon

Hej Govänner!  Nu lägger jag in det här meddelandet som egentligen skulle ha varit FÖRST upp i tråden. Men det har inte blivit översatt till svenska förrän nu. Och det handlar om när Blossom första gången får sina "Pelar-visioner".

20 december, 2010
Hallå där mina vänner. Jag är säker på att ni är medvetna om att många firar Jul vid den här tiden på året och sedan... 2011 ligger framför oss. Jag undrar vad ert budskap för det nya året innebär?

Det innehåller en symbolisk gest. Det bär med sig en lätthet för hjärtat, för även om de kommande tiderna kommer att se er tänjas till era gränser, så skall de också ge er förmågor som kommer att förvåna er. Men det är bara genom öppnandet av ert välsignade hjärtas rum som dessa förmågor kan ges tillträde. För dem som väljer att öka med en hastighet som tjänar dem, vänligen acceptera de möjligheterna att stor förundran för vad varje individuell själ kan frambringa skall värma hjärtat som har längtat efter ett erkännande av någon form, att dess sanna själv är mer än vad det hittills varit. Fyll er varelse med VETSKAPEN om att vad som komma skall är vad ni väntat på. Era själar har stigit fram till målet. Så många av er har lyssnat till den inre kärnan och kommit till ett beslut som tillåter att frukten av arbetet nu kan skördas.

Tvivla inte på detta. Om ni väljer det kan ni KÄNNA i dessa ord SANNINGEN av det som vi presenterar för er. Ert projekt för Uppstigning som EN fortsätter att trotsa dessa som ville att denna plan skulle misslyckas. Men det kan den inte. Allt runt omkring er är bevis som visar på motsatsen. Ändå VET NI att detta bara är en illusion. När ni KÄNNER SANNINGEN, hur kan ni någonsin acceptera att ni ger efter för det som inte är för ert bästa goda? KÄNN DET! För när ni gör det kan ni faktiskt fysiskt främja överflödet av glädje som nu är inom er och runt om er.

Många har så länge måst uthärda transmutationen av energier. De har stått starka som kommunikatörer och tillåtit sig själva att vara fyrar vars Ljus bokstavligen talat har mörknat till en form som har kunnat sprida sig in till en eter som är utan kraft. Det har smält in i sig själv och kan inte längre göra skada. Dessa stora krafter av energi som har strömmat genom er varelse har nu förlorat sina skäl till att fortsätta. Detta är en stor förmörkelse som MÅSTE inträffa för att rengöra allt som inte kan medföras in till den nästa eran.

 

Stor förmörkelse? Kan ni förklara det lite närmare?

Det som låtsas ha styrt över er planet under alltför lång tid nu har förmörkat det Sanna Ljuset.
Det har nått sin definitiva avslutning och bara förändring kan lösa dessa rastlösa kvarlevor som endast traktar efter förvrängning.

Du upplever det lite svårt att ta emot dess ord, inte sant?

 

 

Ja, lite. Jag har känt att det har flutit lättare. Någon särskild anledning?

Det faktum att vi är närmare än du tror... är en av dem.

 

 

Till mig?

Verkligen.

 

 

Så varför skulle det göra det svårt? Jag trodde det skulle vara det motsatta.

Förvrängning av vibration när den smälter samman på en Högre skala.

 

 

Så när vi säger nära... vad talar vi om här? Och i vilket avseende?

Stäng dina ögon

!

Vad såg du?

 

Pelare av Ljus... som de uppstod från skyn. Jag hade KÄNSLAN av att vi kommer att uppleva detta under det kommande året.

Det skall ni... och de skall inte kallas någonting annat än vad de är. Deras uppenbara briljans skall inte gå obemärkt förbi. När de presenterar sig själva på det här sättet, bli inte avskräckta av historier av vad de kanske eller kanske inte är. VET att de är från oss!

 

 

Vad exakt är deras syfte?

Många. De är från oss till er för att "sätta igång festen", kan vi säga. De kommer att ses på olika platser tvärs över planeten Jorden och de skall vara av sådan magnitud att de inte kan sopas åt sidan eller ignoreras av er media. De skall ges många namn. Själar skall hänvisa till bibliska scenarier för de kommer inte att veta något annat att relatera till.

 

 

Så dessa pelare av Ljus, kommer de att komma och gå? Hur skall de visa sig och för hur länge vid varje given tidpunkt?

De kommer inte att vara ljusblixtar som man kan missta för en elektrisk storm eller åskväder. Som du såg i visionen som vi presenterade för dig, detta är pelare som innehåller Ljus. De skall strömma ner till er planet och skapa en display och knappt har upprymdheten för en speciell visning lugnat ner sig... så skall en annan ta över på ett annat ställe i er värld. De kommer inte att kunna fifflas med. Vi har skyddande skärmar som kommer att avvärja varje försök som kanske görs.

Även när de visas på era skärmar inne i era hus kommer många att vakna från sin sömn genom dessa strömmar av energi. För de innehåller nästa fas på er resa för mänskligheten.

 

 

Förmodligen behöver jag lite mer att gå vidare med det sista påståendet.

Igen, ord att beskriva med är otillräckliga.

 

 

Försök igen!

Dessa pelare av starkt Ljus kommer att tjäna er på många sätt. De skall frigöras ut i atmosfären till vad bara kan beskrivas för er som en energi... vilket det är i grunden... ändå är det vad denna energi innehåller som är den magiska dosen. Den kommer att lyfta upp er andlighet. Den kommer att vara som aromen i din moders kök.

 

 

Inte i min sons ögon, helt klart! Jag menar, jag vet vad ni försöker att säga, men...

Så låt oss säga det. Vi FÖRSÖKER att hitta likheter med hur detta kan ge näring åt era själar. Era själar kommer att känna igen energin som avges från dem. Vi kan bäst beskriva KÄNSLA på det här sättet. Det kommer att bli som om...

 

 

Jag fortsätter att se en sida av säkerhetsbältet låsa sig in i det andra.

Tack för det. Trots att beskrivningen är ganska egen så är det den enda som vi kan hitta på för att förklara. Då energin som dessa pelare ger ut länkas med er... det skall kännas på det sättet. Som om ni har hittat den saknade biten av pusslet och det plötsligt bara faller på plats.

 

 

Jag KÄNNER vad det är du försöker uttrycka. Jag hoppas att andra gör det också när de läser det.

Ja, det gör de, därför att det är själens vetskap. Därför blir det förstått... och vi vill saga att detta är bara början. Vi har talat med dig så länge om underverk som skall komma. Tänk på det som vi har talat om och föreställ dig det som din förberedelse som skall leda dig in till nästa steg. Och med varje ny presentation kommer era själar att fatta det. Allting som inte har låtit som sunt förnuft för er... skall göra det. Det som vi skall begåva er med kommer att fylla er varelse med förnyat hopp.

 

Det skall vara "skrattretande" förklaringar på det som vi vill överraska er med, men ni skall veta bättre. För det är ni som har stannat kvar i er Sanning, när oddsen staplades upp emot er, som skall ha det sista skrattet - som vi tror att ni säger.

Många av er har valt att leva i rädsla för allt ni har hört och blivit informerade om. Vi säger till er att detta är onödigt. För allteftersom nästa år utvecklar sig skall så mycket av det få er att le stort från öra till öra. Era hjärtan skall fyllas till brädden med den inre vetskapen som vi har talat så mycket om med er.

 

Återigen måste jag säga... jag kan KÄNNA denna glädje... och det får mig att "känna av" den. Jag förmodar att ni är medvetna om "glädjen" som hittat en röst genom mig den andra kvällen med White Cloud?

Det ÄR att vara hörd! Denna röst av GLÄDJE är i resonans med dem som är villiga att acceptera sin SANNING. Detta är ytterligare ett sätt på vilket vi kan förklara energin som är inom dessa strålar som skall regna ner över er.

 

 

Och ni kan inte säga hur länge de kommer att stanna?

Länge nog för att bli igenkända som "inte av den här världen".

 

 

Och vi talar om fem eller sex hundra?

Till att börja med, som en inledande tjänst, kommer det att bli minimalt. Det kommer att bli en överraskningstaktik upp till en sådan punkt att de kan observeras utan rädsla. När de väl har smält samman med era psyken kommer de att samlas i antal och stanna där under en längre tidsperiod.

 

 

Detta är allt mycket spännande och ett mycket nytt koncept för mig. Kommer de verkligen att nå ända till marken?

Nej, det är inte nödvändigt. De kan också färdas tvärs över kontinenterna.

 

 

Vad... synligt?

Ja.

 

 

Är det nödvändigt? De kan säkert manifesteras varhelst de vill. Är de kontrollerade av er?

Ja. Överallt som de "berör" så lämnar de sina spår. Så även om det inte är nödvändigt att färdas så är de konstruerade på det sättet.

 

 

Hur kontrollerar ni dem?

 

Tankemässigt.

 

Häftigt! Inga batterier då?

De är av ren energi. Inget framdrivningssystem är nödvändigt.

 

 

I mitt inre öga, när ni visade mig dem tidigare, så var de enorma.

Det skall de vara.

 

Jag påminns om när ni talade om "energi" att ni sa att den fanns i behållare (ja, det är det bästa sättet för er att beskriva det på). Är detta kopplat till varandra?

Återigen, det är för svårt att förklara konceptet för dess Sanning.

 

 

Bara i detta... energi kan skapas blixtsnabbt, kan jag tänka mig. Men att bära runt den i behållare verkar ju en aning konstigt.

Ändå så finns det sådana behållare, eller vi skulle hellre beskriva dem som "aktivatorer". Kanske vi kunde säga att varje atom av energi inom en "aktivator" är som ett frö. Och vad gör frön? Naturligtvis! Så varje atom inom "rymden" för en "aktivator" kan planteras och därför växa och expandera på nivåer långt bortom era jordiska beräkningar.

 

 

Så, är detta en energi "special"? Är den annorlunda från vad vi känner till?

Ja, den är annorlunda. Den är av en mer finkänslig närvaro. Med ord från er värld kunde vi nästan kalla den "helig" eller "gudomlig". Vi visar den för er som om den är kontinuerligt övervakad. Som om vi kollar temperatur och så vidare.

 

 

Men återigen känner jag att detta är bortom vår förståelse i jordiska termer i motsats till vad ni egentligen övervakar.

Så är det.

 

Så tillbaka i spåret igen... är fröna från den här gudomliga energin av den sort som finns inom dessa pelare av Ljus som är på väg hit?

Precis.

 

 

Och jag förstår att dessa frön på något vis är kopplade till vårt Högre Jag.

Du är i god förbindelse med oss.

 

Japp. Känner mig verkligen på er våglängd.

Vi skulle låta dig veta om det som en återförening med en aspekt av det Högre Jaget.

 

 

Vilket naturligtvis spelar en stor roll när de väl är förenade med dessa frön, som en hjälp i vår Uppstigning.

Återigen högsta betyg!

 

 

Inte riktigt. En eller annan av oss kommer att föra dessa ord vidare. Bara en fråga om huruvida jag trycker på B för Bold för fetstil, faktiskt. Det är så det känns idag... som om jag VET dessa saker därför att jag är intonad till er.

Och vi skulle säga att detta är vad "vetande" är. Att VETA alla svaren från det inre. Du måste vara intonad.

 

 

Jag kan känna nu att vi närmar oss slutet på vår session och att det där VETANDET inte kommer att finnas här.

 

Ändå kommer det att finnas en tid när alla kommer att vara "intonade" permanent och allt VETANDE skall vara känt.

 

Vad kan jag säga? "Tack så mycket" dyker upp inom mig. En fantastisk session! Jag ser fram mot med absolut GLÄDJE att få uppleva sådden av den här högre energin... vattna den... och KÄNNA den växa. Ljuspelarna är någonting vi alla skall titta uppåt för att se.

Ni kommer inte att missa dem.

 

 

Jag sätter min TILLIT till dessa ord mina vänner.

Och vi lägger till vår KÄRLEK till Sanningen i dessa ord.

 

Jag hoppas att ni ser vår planet lysa upp den här julen med en glöd av Högre energi som vi strålar ut nu... eftersom vi är av den.

Det är klart... och så är vi för den här dagen.

 

I Kärlek och så mycket tacksamhet.


Website: Blossom Goodchild
Svensk översättning: Gertie    www.st-germain.se


Anmäl
2011-02-03 12:16 #10 av: Hukanson

I kärlek och tacksamhet vill jag också tacka alla inblandade för att vi får läsa detta på iFokus-sajten. Visst har vi en sällsynt "tur" att få spegla den verklighet vi bär inom oss på dataskärmen och medvetandegöra aktuella skeenden för vad som är i görningen.

En nyckel till framgång för oss är att vara "intonade" på dem som ger Budskapet, "in tune" på engelska. Vilka erfarenheter har vi på hur man blir det? Kanske var och en bara gör som vanligt med detta i fokus. Tänd ett ljus och be en bön om att få vara in tune med det du läser.

Det har ju redan funnits stora ljusmolnspelare på himmelen, tex det stora cirkulära lysmolnet över Moskva förra året. Det roterande ljuset i Norge väckte stor uppmärksamhet. Men det var alltså bara början. Det ska verkligen bli intressant att se om det blir sant det som de talar om nån slags bildskärmar i luftrummet som skall visa innehåll som kan fotograferas och läggas in på webben - copy the light and paste, folks!

Oneness can not be divided.

Anmäl
2011-02-03 13:08 #11 av: Hukanson

Man kan vara pessimist också, förstås. President Ronald Reagan filosoferade under sin tid om att det vore ett sätt att förena mänskligheten till ett om vi hade en gemensam fiende som krävde en gemensam ansträngning att besegra.

Kanske det är det som är här nu. Dessa ljuspelare som skulle resas till allmän beskådan skulle ju kunna vara kärnvapenbestyckade robotar uppskjutna för att försvara oss mot dessa alien ufos som bombar oss (tex Jerusalem) med ljusimpulser - vem vet vad det innehåller eller innebär.

Är det inte ett hot mot vår fria vilja? Ett hot mot vår rätt att växa i frid, fred och frihet - vår frihet att växa i Vår Gud ?

Jag frågar för att medvetandegöra oss om vår rätt att fundera dessa frågor.

Kanske Vår Gud är på deras sida. Kanske Vår Gud har tröttnat på vår ondska och vill sätta sin Kärleks Sannings prägel på Världens rika. Var finns de siare och profeter som har att berätta visheten i Vår Guds namn ?

Oneness can not be divided.

Anmäl
2011-02-08 22:36 #12 av: Amon

7 februari, 2011
Blossom:
Ja, god morgon mina fina vänner. Det är fortfarande tidigt, speciellt för en kanalisering, ändå känner jag mig uppumpad och redo att ta emot. Hoppas ni är tillgängliga och som alltid redo att ge av er expertis på denna "levande" seans.

Federation of Light: Vår expertis är snabbt på väg att bli densamma som hos många av den mänskliga rasen. En ras som väljer och har blivit utvalda vid denna tid att "minnas" all denna kunskap som vi helt enkelt påminner er om. När ni ytterligare öppnar era hjärtan KÄNNER ni mer av denna Kärlek som är ni. Detta är en del av ert komihåg och ändå "tror" ni att det är någonting nytt.

Kom också ihåg att KÄRLEK VET ALLTING. Så ju mer ni minns fullheten av den KÄRLEK NI ÄR... ju mer minns ni av er själva... vilket i sin tur ger er svaren som många av er söker. Vi säger, och har sagt många gånger, Att ALLA svaren ligger inom er... och vi är medvetna om att det är en kamp att KÄNNA TILL detta i grunden. Ändå, förstår ni? Ju mer ni väcker upp er själva till detta underbara Ljus som finns inom er ju mer KUNSKAP dras fram... inte av oss... utan av ER!

Allt ni behöver veta... det vet ni redan. Det som ni inte behöver veta är inte värt att slösa energi på och ändå, vi ler, för många av er har en önskan om att behöva veta dessa saker som är onödiga att veta.

Denna KÄRLEK som är DU, denna Kärlek som du nu blir mer och mer en del av i dessa uppvaknandets timmar, är bara en fraktion av den KÄRLEK som du i SANNING är. Du kan inte överbelasta dig själv på en gång med denna Högre energi av Kärlek på grund av det faktum att det skulle slå ner dig om du skulle få den i Ett dynamitpaket. Lite i taget öppnar ni er själva till dess kallande. Ni absorberar den in i era hjärtans plats och när den väl har tagit plats där börjar den så sakta presentera sig själv för er genom sitt gudomliga väsen. På ett sätt som kommer att få er att vingla av glädje och skratt, för ni har äntligen "förstått det" och ni hade ingen aning om hur underbart "det" skulle bli.

Blossom:
Kan ni förklara lite mer om det? I det där... vi är KÄRLEK... ingenting annat... och ändå säger ni att vi absorberar en Högre nivå av Kärlek... och ändå, är den inte redan inom oss?

Federation of Light: En mycket bra observation! Det finns inget nytt för er att veta att ni är KÄRLEK, även om det tar en stund att tillfullo smälta det för de flesta av er. Man glömmer i sina dagliga rutiner... att man är den kärlek man är. För är det inte så att enformigheten i tankarna så ofta riktas mot det som INTE verkar vara av KÄRLEK? Ändå, varje tanke, antingen den är negativ eller positiv... ÄR av KÄRLEK... för det finns ingenting annat.

Blossom:
Okej... så säg att någon har en enorm ansamling av ilska mot någon annan och önskar att något hemskt skulle hända den personen? Jag menar det skulle säkert inte vara av KÄRLEK?

Federation of Light: Jo det är det. För det finns bara KÄRLEK.

Blossom:
Så, säger ni att det är KÄRLEK på en lägre frekvens då?

Federation of Light: Precis.

Blossom:
Jaha, och exakt hur lågt går den frekvensen?

Federation of Light: Till den allra lägsta som finns. Tänk på detta en stund och tänk på det djupt från den varmaste platsen i ditt hjärta. I er värld talar ni om "de mörka". Det talas mycket om allt de gör, en del finns det grund för en del finns det inte det. Ändå... om ni VERKLIGEN förstår att vi ALLA ÄR ETT... dessa som skadar sina bröder och systrar... dessa själar som har makten och har begått grymheter som är okända för många... är också ERA bröder och systrar. Inte bara är de en del av ER familj... DE ÄR EN ANNAN DEL AV ER! För där finns absolut INGENTING ANNAT än energin av KÄRLEK från vilken ALLTING härstammar.

Blossom:
Många kommer att finna det svårt att acceptera.

Federation of Light: Då behöver de inte acceptera det. Har vi inte alltid bett er att VARA i er EGEN SANNING? Om det vi säger inte är SANT för en del, då är det helt enkelt inte deras SANNING... just nu!

Låt oss fråga... hur ser du på denna nya värld som ni är på väg in i? Ni har fått veta att den kommer att skapas av er och kommer att VARA av den största KÄRLEK med inget utrymme för hat, girighet etc för att gå in i. För att VARA av den här själens kaliber kan man inte önska något illa för någon annan levande själ. Därför, tror du inte att det skulle vara bra att börja med FÖRLÅTELSE för dessa som befinner sig i sådant mörker? För dessa själar är delar av din själ. Vill DU vara på en sådan plats... någon minsta aspekt av dig? Så, skulle det inte vara mest fördelaktigt för alla att börja med en gång att sända ert LJUS till dessa som riktar sådan "rädsla" mot andra. Ändå, är det inte deras egen rädsla? Rädsla av att inte VARA SANNINGEN av vem de är? De har förlorat sin väg för länge sedan och skadan som gjorts har blivit långtgående. Ändå säger vi till er... VI ÄLSKAR DEM och vi föreslår, om ni vill leva i en värld där det inte finns något sådant som krig och oroligheter... att ni gör detsamma.

Blossom:
Jag vet att dessa ord som kommer igenom, att de naturligtvis är helt logiska. Jag undra hur många som är beredda at göra så? Inte för att det ni säger är fördelaktigt, utan för att deras hjärtan VERKLIGEN menar det. Vi rör oss fint inom denna nya förståelse som ni tar fram och jag tror att det kommer att vara många som nu varsamt skickar sin KÄRLEK till dessa som är så väldigt förlorade. Den delen av oss själva som behöver återvinnas från djupet av allt som är den allra lägsta energin av KÄRLEK och lyfta upp det till allt det kan bli. Tack så mycket.

Federation of Light: Så, för att avsluta vårt svar... KÄRLEKEN som nu kommer igenom på en HÖGRE nivå till er planet är helt enkelt en HÖGRE nivå av er själva som kopplar upp sig till aspekten av KÄRLEK, som är ni själva, ner till jordplanet vid den här tiden. Tack vare den vibrationella dragningen av er jord genom tiden... kan en viss nivå av denna KÄRLEK inte accepteras på er planet.

För att förklara det på ett bättre sätt... den kunde inte smälta in... för dess konsistens är av en annorlunda kaliber och var omöjlig att blanda. Emellertid, på grund av den exceptionella höjningen i vibrationen som helhet, kan denna Högre nivå nu kombineras med den som lyfter sig själv och därför tillåter att det största samarbetet genom alla tider genomförs.

Kom ihåg att ni är ALLTING I ALLA TIDER.

ALLA DELAR av er är DEL AV ALLTING... ALLTID!

Vid den här speciella tiden just nu... då du Blossom skriver dessa ord... och andra läser det... erfar ni alla en minutaspekt av er helhet. Ni är fokuserade på denna pyttelilla, dock mycket viktiga, partikel av er själva som upplever detta ögonblick som en människa på planeten Jorden. Det kommer att bli en annan pytteliten, ändå mycket viktig, del av er som gör samma sak på en annan del av er planet och verkligen på många andra planeter. Dock är detta bara en partikel av det hela.

Blossom:
Ledsen att jag avbryter... Hur fungerar detta angående ens Högre jag? För jag KÄNNER att ni bara har talat om aspekter av en individs Högre jag i motsats till ENHETEN av oss alla. Hur skall jag säga det... eh... är vårt Högre jag... säg det Högre självet av Blossom Goodchild, den Högsta delen av Blossom Goodchild och denna aspekt av henne på Jorden... eller är Blossom Goodchilds Högre själv inte ett individuellt Högre själv... är det det HÖGRE SJÄLVET av allesammans kombinerat... t ex är det den "GUD" som vi alla är delar av? Jag förklarar inte detta särskilt bra... klart? Men förstår ni vad jag säger?

Federation of Light: Du frågar om huruvida den Högre delen av ditt själv som vi talar om tillgängligheten av, är det HÖGSTA som finns?

Blossom:
Ja, jag menar, finns det biljoner av Högre Jag som sedan kunde röra sig högre in i den ultimata energin av ren KÄRLEK... den KÄRLEK som vi kommer från... den KÄRLEK som är på toppen av kedjan så att säga?

Federation of Light: Din lärare White Cloud har talat om detta för länge sedan med dig. Det är mer en fråga om att förena punkterna, om du så vill. Ja, där är en position där en individs Högre aspekt är dess egen. Ändå finns det också en position MYCKET högre upp där dessa individer inte längre är separerade. Låt oss försöka förklara detta... två skulle bli en... lite högre upp på skalan... där en som en gång var två... smälter samman och blir ett med en annan som en gång var två... låter detta förnuftigt för dig?

Blossom:
Ja, jag förstår fullständigt det konceptet. Och från vad jag lärt mig från White Cloud så är detta var vår "själsgrupp" kommer in. Vi smälter in med vår själsgrupp.

Federation of Light: Och ändå gör ni detta på många nivåer. Ens själsgrupp är en enorm myriad av själar för varje grupp. Så vi kan säga att "längre upp"... själsmyriader smälter samman från två till en och så vidare.

Blossom:
Ja, jag förstår. Och det är alltid en sådan glädje i att koppla upp för första gången (igen) med en medlem av er grupp... här nere? Er "Ros" som White Cloud skulle säga. Er själ bara vet när ni just har mött ett kronblad från er ros. Det är ett sådant igenkännande!

Federation of Light: Och verkligen, detta nya vågstycke som ni alla är på... denna nya väg... kommer att göra att ni KÄNNER den vägen... slutligen... med ALLA själar. Det kommer att bli som om, inte bara är ni förenade med kronblad från ER ros, ni är sedan förenade med rosor från samma buske. Och ni kommer att känna igen varandra i Kärlek. Inser att ni är alla anslutna till samma stam. Känner igen att fast ni är individer... så är ni en del av samma Gudomliga skapelse.

Blossom:
Jaa, jag känner plötsligt att det var det. Och ja, som vanligt mitt i prick... tiden är slut. Tack för detta, det är så uppfriskande.

Federation of Light: Det är ingenting annat än angenämt för oss att friska upp minnena hos var och en av er. Vi erbjuder vår KÄRLEK så att ni KÄNNER den på ett djupare sätt än någonsin förut. Vi VET att detta är möjligt i dessa de mest spännande av dagar. Lys det Ljus som ni är tvärsöver hav av mörker. För att VERKLIGEN förlåta dessa som har missförstått sig själva innebär att ni VERKLIGEN förlåter er själva för missförståelsen av dessa som missförstod!

Blossom: Underbart vackert sagt! JAG ÄLSKAR ER!!! Som vi alla gör. I kärlek och Tacksamhet!


Website:
Blossom Goodchild
Svensk översättning: Gertie     
www.st-germain.seAnmäl
2011-02-09 06:23 #13 av: Hukanson

En mycket intressant diskussion det blev här!

Finns det något störrre än det högsta i människan?

Människan är Guds Barn skapad till Guds avbild har vi fått lära oss som sanning.

Det mänskliga köttet är framavlat på jorden och har intet med saken att göra.

Men i och med att det finns något gemensamt, Gud och Guds Barn är ett, så vad är då större än föreningen Gud-Guds Barn ?

Om vi redan är det högsta vi kan vara och det inte finns något större ...

Förvånad Skrattande Gråter

Oneness can not be divided.

Anmäl
2011-02-18 11:22 #14 av: Kurina

#1  Fortsätt gärna att lägga in nya meddelanden Amon. Jag tycker dom är mycket upplyftande och positiva i sin karaktär. Det var därför jag la in dom här. Vi behöver vara fokuserade på det som är positivt för att det positiva ska få näring och växa.

#13 gillar dina funderingar Hukanson Glad Kyss .

Men jag tror att den mänskliga kroppen har ett viktigt syfte, nämligen att "anden" ska kunna ha en fysisk upplevelse. Vad syftet med denna "upplevelse" är i det långa loppet har jag inte förstått ännu. Men jag tänker så här att under flera generationer så har vi förädlat kroppen för att kunna ta in mer av andlighet i det fysiska/biologiska kropp vi har. Kanske för att kommande generationer ska kunna födas med större del av sin högre andlighet, och även vi själva när vi inkarnerar igen, för att kunna skapa ett himmelrike på jorden s a s. Det är vad jag funderar på i stora drag.. Skrattande

Anmäl
2011-02-18 13:35 #15 av: Kurina

Ligger efter med läsningen men, so far so good.

"Ja, om de är som jag... jag KÄNNER mig annorlunda på något sätt och ändå skulle jag inte säga att jag nu vet vem jag verkligen är. Jag accepterar att jag är KÄRLEK, för ni har sagt till oss det gång på gång, och ändå KÄNNER jag inte det där fantastiska "VETANDET" om vem jag i SANNING är." från #4

Känner likadant. Jag är inte samma person som för ett år sedan!! Mycket fridfullare och accepterande, nöjdare t o m. Att jag inte VET just nu gör inget, det kommer.

Anmäl
2011-02-18 17:42 #16 av: Hukanson

Kurina, vi får förstå att den biologiska kroppen inte har evigt liv än, vad jag vet. Därför måste den än så länge dö. Men det går ju att tro att Gud har förordnat sin Enfödde att födas i biologisk kropp såsom en Frälsare för att i sinom tid föra den biologiska kroppen till evigt liv. Alla människor som då lever i biologisk kropp kommer att inträda i evigt liv - men det är ju en andlig egenskap och inte en biologisk. Vad vi vet går det inte att få en biologisk organism att leva i evighet men den kan ju innehålla evigt liv i form av ett Guds Barn, det har den ju redan gjort i och med Jesus Kristus. kanske den femdimensionella Världen innebär i sinom tid just detta. Vad härligt att få vara med som en Ljusarbetare att hjälpa mänskligheten in i det eviga livets civilisation! Människor kan!

ps. även om man måste byta ut ordet evig till ordet oändlig, så är det i alla fall bättre än dödlig.

 

Oneness can not be divided.

Anmäl
2011-02-28 22:28 #17 av: Amon
17 februari, 2011
Blossom: Hallå däruppe! Jag känner mig väldigt mycket i den rätta zonen och redo för en pratstund, om det passar er?

Federation of Light: Det är stor glädje från VÅR VARELSE att kunna försäkra oss på det här sättet om service till er planet. Vi har tänkt mycket på fortsättningen av dessa kommunikationer och hur det är lämpligast att gå vidare med dem. Får vi visa vår tacksamhet till alla som har tagit in det i sina hjärtan som vi känt är mest passande att skildra till er, för att era själar skall vara av Ljus och få en djupare förståelse. Det verkar som det vore en förlust för oss att överväga en paus i denna kommuniké under en kort tid, därför har vi beslutat att vi skall tillåta våra kanaler att förbli öppna för lite längre tid än som förväntades under den här fasen.

Blossom: Oh! Var det i er plan att göra ett uppehåll då?

Federation of Light: I enlighet med den Gudomliga lagen kan vi bara erbjuda det som vi känner är upplyftande. Vi hade konstaterat att kanske, för en stund, man möjligen kunde ha nytta av ett avbrott i servicen från oss för att samla tankarna och omvärdera sina positioner i det stora perspektivet av saker och ting. För varje individ har sin del att spela och det är viktigt nu... i dessa tider... att förstå självet och varför det är här. Vi undrade om det kanske kunde bli en tid ungefär som översynen innan examen - utan examen - för det är verkligen inget test som görs.

Blossom: Ändå säger ni att ni har bestämt något annat.

Federation of Light: Vi har diskuteras konsekvenserna av att göra så och tog ett beslut att vi skall fortsätta. Men vi koncentrerar oss på det som vi anser är av värde för dem på er planet vid den här tiden. Detta är inte att säga att vi är omedvetna om frågor om motsatsen. Vi är medvetna om alla saker. Hur vi väljer att reagera på dem är vårt bekymmer och kanske vi skall säga att där är mycket som vi väljer att hålla tyst om för att följa våra ansvarstaganden... vår del i denna mycket stora Gudomliga plan.

Blossom: Så då... vad är det du gärna vill tala om? Jag känner att ett "skifte" är på gång/har redan inträffat idag och kanske vi återigen flyttar upp en nivå.

Federation of Light: Det är för att förändringar skall inträffa inom Mästarplanen. Detta har medgetts och skall så ske.

Blossom: Förändringar av vad slag?

Federation of Light: Av det slag som tillåter de av er som så flitigt plöjer genom fälten och sorterar ut agnarna från vetet. För de av er som inte tillåter själens själv att vara förtryckt av det som försöker mycket hårt att göra så... för det fortsatta stödet för de som liknar oss själva, som har varit i kontakt med er och ni har så vördnadsfullt visat er vara en del av vårt team... att ge service när era hjärtan var lågmälda... att lysa ert Ljus när ni kände att flamman höll på att slockna. Ni krigare som valdes att vara här vid denna tid är nu på väg att komma in i ert eget. Mycket snart, käraste ni, kommer Ljuset som vi har talat om att skina ner på er jord.

Blossom: Eh... lite förvirrad... Ljuset?

Federation of Light: Ljuset av vilka vi verkligen är. Ni har föreställt er oss på många olika sätt. N i har funderat över varför vi är här, vem vi är och orsaken till de pågående kommunikationerna.

Blossom: Fastän vi funderar så tror jag att de flesta av oss ganska väl vet nu att ni har pratat genom mig för att hjälpa oss att förstå mer djupt vilka ni är, om det överflöd av Kärlek som finns inom er och hur man öppnar upp till den. Är det inte därför ni är här?

Federation of Light: Det är självklart men vi skulle lägga till med stor glädje att där är mycket mer i det än det.

Blossom: Som vad då... om jag får vara så djärv?

Federation of Light: Det som ni är... det som ni börjar minnas av ert sanna jag börjar komma upp till ytan i en takt som är mycket tilltalande och i överensstämmelse med vad som är planerat för er värld. Därför, allteftersom er vibration höjs, är det så... att ni kan acceptera det som i det förflutna, på en lägre frekvens, inte var möjligt att kommunicera med er. Ni har haft vetskap om de olika "Ljuspelarna" som vi har talat om och ändå säger vi till er att de som skall levereras direkt från oss kommer verkligen att förvåna och förbrylla.

Blossom: Förbrylla?

Federation of Light: Ja Blossom, förbrylla. För magnituden av sådana skall inte kunna ses som någonting annat än vad det är...

ETT TECKEN FRÅN OSS!

Vi säger till er alla att det skall bli början på den djupare förståelsen inom er själva, som skall ta fram mer TILLIT inom er... mer GLÄDJE... för GLÄDJE är i er skapelse... men som har förtryckts med tiden för att dämpa sanningens ande inom er. Det skall bli så att ju fler av dessa LJUS som visar sig... ju mer själar skall komma ut ur sin förvirring och VERKLIGEN känna igen dem för vad de är. En gåva från oss till er. För som vi har sagt, de skall innehålla en energi som kommer att utge en sådan "kraft" att den kan hjälpa er på så många sätt. Kanske liknande en elektrisk ström som kan stimulera sinnena.

När tiden går så snabbt i er värld så märker många av er skillnaden inom jaget. Många har kanske också lite problem med att släppa de gamla mönstren. Det är inte en kamp som är nödvändig mellan det gamla och det nya. Det är helt enkelt en fråga om tacksamhet till det gamla jaget och att släppa det till den intighet varifrån det kom. Var tacksam för den tjänst det har gett och släpp det nu. För det är verkligen tid nu att flytta in till er Högre kropp. Tid att inse den kraft inom er som är redo att anpassas till den energi som levereras till er och tillsammans kanske dessa energier stärker kärnan i Moder Jord - hennes plan, er och vår.

Dessa pelare som vi sänder till er skall också innehålla en intelligens. Många av er har känt under en lång period av er tid, kanske till och med från när ni var ett barn... att där är "mer för er än vad som möter ögat" och ändå har ni känt er innesluten i en mänsklig kropp som var oförmögen att "innehålla" allt det ni är. Det är svårt att uttrycka KÄNSLAN vi VET att så många av er har känt. När ni nu tillåter er själva att gå in i en ljusare vibration av er själva så skall det göra det möjligt för er att acceptera nedladdningar som ni bokstavligen talat har väntat på. Som om ni har väntat på att någonting skall anlända i er brevlåda och det aldrig har kommit. Ni undrade om det hade kommit vilse för väntan har synts ändlös, men i dessa de mest spännande av alla tider... dessa brev är på väg.

Blossom: Wow! När ni sa att jag kan känna att jag själv blir riktigt upphetsad... Under åratal har White Cloud talat om "information" som har laddats ner till människor. Ibland i kanaliseringar kom "andra varelser" igenom och "zappade" personens panna med "mina siffror". Energin var fenomenal när detta hände och folk frågade vad detta handlade om. White Cloud skulle saga att information hade blivit inplanterad och att det var som att få ett kuvert med dina beställningar i och man skulle VETA den exakta tidpunkten när dessa kuvert skulle öppnas och sedan skulle det vara "Alla systems Goll". Detta utlöste ett sådant samband med vad ni talar om. Är detta vad ni menar?

Federation of Light: Och återigen vill vi säga... och så mycket mer. Vi visar dig ett uttag och en plugg... det skall vara som de två "låsen in i varandra", anslutningen skall vara gjord och reaktionen skall verkligen vara av den "nya DU". Det DU som kan godkänna frekvenserna av denna kunskap som är för dig. Olika själar skall ta emot olika nedladdningar för var och en är individuell och som vi har sagt "har sin egen roll att utföra".

Blossom: Skall denna information komma från samma "Ljus"?

Federation of Light: Det kommer inte att vara bara det enda Ljuset. De skall uppträda i olika intervaller över olika delar av er planet och får vi be er att notera än en gång att det inte kommer att bli något förnekande av vad dessa är. De skall inte kunna bli "mörklagda" eller bli misstolkade. Det kommer inte längre att vara en hemlighet... vår existens skall bli allmänt känd och er värld som ni en gång trodde att den var skall visas för er som den VERKLIGEN är.

Blossom: Denna information som så många har väntat på att få och mer så... när vi tillåts öppna kuvertet... vad är det vi skall vänta oss? Jag KÄNNER att jag vill säga att det kommer att bli som en enorm svallvåg... en aktivering när anslutningen sker... men jag kan föreställa mig till exempel, om det skulle hända mig... att jag inte plötsligt blir en raketforskare... eller en riktigt bra kock!

Federation of Light: VI lämnar raketforskningsinformationen till de som redan är raketforskare.

Blossom: Och recepten till de som redan är kockar, förmodar jag... Hej och hå!

Federation of Light: Informationen som skall laddas ner till själar kommer att vara av en genre som den särskilda själen är insatt i. Den skall inte vara som du har skojat med oss om... för det måste redan vara en förståelse för ett visst ämne. Det är därför vissa talanger har givits och bestämts innan födelsen för att själen skall använda dessa gåvor... för just den här tiden när de kan förbättras inom individen för att stärka helheten.

Blossom: Jag förstår vad ni säger men, jag vet inte, där måste finnas många människor som kommer att läsa detta och som tänker: "Jag är sådan eller sådan"... hur kan det vara möjligt att jag kan bli nedladdad med mer information om "sådant och sådant", och vad för gott skulle det möjligtvis göra i vilket fall? Förstår ni vad jag försöker att förstå?

Federation of Light: Det gör vi. Vad som hjälper är om ni accepterar att VAR OCH EN AV ER ÄR SUVERÄNA VARELSER! DET ÄR VEM DU ÄR I DEN HÄR ASPEKTEN AV MÄNSKLIG FORM SOM SKALL FÖRBÄTTRAS. SKÖNHETEN HOS ERT "FULLA" JAG HÅLLER PÅ ATT GES TILLBAKA TILL ER... DÄRFÖR FÖRSTORAS ASPEKTERNA HOS ER SANNING SOM ÄR INGET MINDRE ÄN REN KÄRLEK.

Vi betonar igen... var och en av er har en del att spela. NI ÄR ALLA LIKA MYCKET VÄRDA. Skulle skaparen välja någon framför en annan? Ge mer till den ene än till den andre? Det kan inte vara så FÖR NI ÄR ALLA ETT!

Var och en skall ha ett kuvert att öppna. Kanske det hjälper er att förstå om vi säger att... när vi säger att olika kuvert skall innehålla olika order... det finns de som har accepterat, skall vi säga, "mer speciella uppdrag att utföra än andra". Detta gör dem inte större eller mindre än någon annan, det är bara en fråga om service eller tjänster som har distribuerats enligt de talanger eller förmågor som finns för varje givet uppdrag. En del roller kanske "verkar" vara större än andra, men i ögonen på de som VET finns ingenting som är av mindre service än någon annan, för det är deltagandet och ATT VARA EN DEL AV hela planen som gör att planen fungerar. Om några känner att deras del inte spelar någon roll gör de ett stort misstag för sig själva, för det är genom var och ens deltagande som den GUDOMLIGA planen tillåts att röra sig mot fullkomnande och uppfyllande.

Känn att ni är upplyfta - det som vi talar om kommer att göras känt för er.

Blossom: Oh, vad bra. För utan att vilja dämpa den här mycket upplyftande kanaliseringen...

Federation of Light: Gör inte det då. LITA på dig själv och oss, Blossom. När du ser själv att det som vi talar om - det blir en sådan KÄRLEKSFULL kontakt därför att vad du har KÄNT SOM en SANNING hela tiden - äntligen skall bevisas. Inte bara för de som alltid har VETAT utan också för dem som aldrig har ens övervägt möjligheten.

Må regnbågar av Ljus nudda vid era hjärtan och era sinnen och fylla era sinnen med en KÄNSLA av närvaron av det GUDOMLIGA inom er. För det är det ni är... vi kom helt enkelt bara för att påminna er om det.

Våra VARELSER bubblar av KÄRLEK för er och det spännande som ligger framför oss.

Blossom: Och min VARELSE gör detsamma "rakt tillbaka till er" och jag skulle tro att jag har sällskap av tusentals när jag gör det.

I Kärlek och sådan tacksamhet!


Website: Blossom Goodchild
Svensk översättning: Gertie     www.st-germain.se
Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.