Utomjordiskt

Ufo över tempelberget i Jerusalem

2011-02-03 11:22 #0 av: Amani

Det här pressmeddelandet kom från Raeliska Rörelsen:

Det finns många videoklipp på Youtube också. Bara att söka på UFO Jerusalem 28 January 2011 eller nåt liknande.

UFO över Jerusalem: Ett försök från Elohim att väcka det utvalda folket

Enligt flera vittnen, som filmade händelsen, dök ett UFO upp i Jerusalem klockan ett den 28 januari över Sions berg och Tempelberget.

Vittnena sade att de märkte det stora, ovala UFO:t svävande ovanför den horisonten. Vid ett tillfälle, sade de, sjönk UFO:t ned nästan till marken, direkt ovanför Klippdomen och Tempelberget. Det svävade där för en kort stund och ett blixtrade ljus sken upp omgivande byggnader, och sedan sköt det uppåt i en otrolig hastighet.

- Det är tur att dessa vittnen fångat detta UFO på film, så att den israeliska allmänheten kan bli mer medveten om förekomsten av dessa utomjordingar på vår himmel, säger Leon Mellul, ledare för Raeliska Rörelsen i Israel.

- Men mer än något annat folk i världen, borde judarna inte behöva några observationer att påminnas om deras närvaro, eftersom dessa utomjordingar har varit med oss sedan början av vår existens. De kallas Elohim i Bibeln. De är forskarna som kom till jorden, såg att ljuset var gott och skapade alla former av liv här, inklusive oss människor till sin avbild, säger han.

Mellul sade att de raeliska skrifterna ger en tydlig redogörelse för hur Elohims forskarteam i Israel, för länge sedan, skapade det judiska folket och hjälpte dem i generationer.

- Detta UFO över Jerusalem för fyra dagar sedan, passar perfekt med alla beskrivningar av "Elohims härlighet" förklarade han.

- Men vad som är ännu viktigare är varför de dyker upp nu. För 37 år sedan skickade våra skapare Elohim deras sista budbärare, den förväntade Messias, Rael, för att informera folket på Jorden om deras önskan att träffa oss igen, eftersom Vi har nått en nivå av vetenskaplig kunskap som tillåter oss att förstå att de inte är gudar. De har även bett Rael att bygga en ambassad i Jerusalem. Men för sjunde gången i följd, har Israel vägrat att bevilja det tillstånd som krävs för att bygga ambassaden, och nu är andra länder på väg att acceptera vår begäran. Men våra Skapare vill fortfarande komma tillbaka till Jerusalem. Det är där kärlekshistorien med deras skapelser startade. Detta UFO är mycket mer än bara ett ljus på himlen. Det är en påminnelse till det judiska folket att deras skapare väntar på att de äntligen slutar bråka och istället fokusera på sitt ursprungliga uppdrag - som är att välkomna Elohim i det tredje templet, säger Leon Mellul.

Mer information om budskapet från våra skapare finns på www.rael.org. För att läsa Yahves senaste budskap till det judiska folket från april 2009, gå till

http://raelianews.org/comment.php?comment.news.373

Nyheten finns också att läsa på www.raelnews.org

 

Anmäl
2011-02-08 09:38 #1 av: Hukanson

Finner det otroligt att Rael får hela uppmärksamheten med detta. Hela internet svämmar över av kanaliserade budskap från rymden. Vad har Rael givit världen annat än politiska påtryckningar och , åtal och sexfixerade samlevnadsbudskap?

Rael var ett första försök på 70-talet och kunde ha blivit något annat än en Guds och religionsförnekande opportunist sekt.

Ta istället fasta på de källor som kommer till världen. Ashtar, Galactic Council , Sananda, Mikael , St Germain. De har sina medhjälpare på Jorden och de lever mer anspråkslöst och harmoniskt. Framförallt förnekar de inte Gud och Helig Ande.

Oneness can not be divided.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.