Artikel kategori 1

Var kommer vi ifrån?

2014-11-26 14:10 #0 av: Cristine

Omdiskuterat i världens alla hörn, vem har rätt vem har fel? Det pekar mer och mer emot att vi var ett experiment, men se själva och ge er syn på saken.

.Var så goda!

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2014-11-26 16:48 #1 av: Ghosthunter

Jag tror på att vi har tillkommit till på flera ställen ute i hela kosmos, på en mängd olika planeter.  Kan vara en anledning till olika raser på jorden.

**ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ DCLXVI**

"Döden innebär inte ett slut, det är bara en förändring"

"Världen skulle må bra med lite mer Värmland"Anmäl
2014-11-26 18:06 #2 av: Huygens

En bra dokumentär. Frågan var vi kommer ifrån är själslig också. Sitter någon och simulerar vår verklighet? :)

Sitchen fick lov att prata en del. Jag undrar vad dom där sakerna är som liknar avlånga glödlampor med ormar i, Egyptiska stenrelieferna.


Anmäl
2014-12-02 16:50 #3 av: Eliiza

Hej på er!
Experiment? Tja, måhända både ja och nej. Vår historia om hur vi alla olika människor kom till vår planet, Jorden, är (iaf i mina ögon) fantastisk, och utspelar sig över många hundratusentals(!) år.

För att göra en lång historia extremt kort, så kan jag nämna att sk "Skaparöverherrar" från Sirius för många många tusentals år sedan skapade en genmanipulerad aggressiv ras, med ett relativt kort livsspann på bara ca 100 år, som skulle skydda dem mot angripare. Denna ras satte sig sedan med tiden upp mot dessa Skaparövreherrar och flydde med hjälp utav räddande välgörare, och med livet som insats, till...bl.a...just det...Jorden...

Denna gen, som via manipulation överfördes till dessa människor, som påtagligt påskyndar åldrandeprocessen och begränsar det mänskliga livet till runt max 100 år, är tyvärr en dominant gen. Så, på blott några tusentals år hade denna gen spridit sig och drabbat hela Jordens mänsklighet.

De ur-raser som en gång från början kreerades på Jorden finns inte längre kvar. Alla människor på Jorden är alltså bärare av DNA som härrör från människor som kommer från avlägsna och vitt skilda solsystem och planeter, som t.ex. från Lyra/Vega-regionen.

Jorden har, till och från, besökts av rymdresande människor sedan 22 miljoner år tillbaka.

För ca 50000 år sedan reste tusentals människor iväg från Jorden och bosatte sig i Plejarerna, och sedan dess har de levt fredligt där.

De människor som kom hit senast i vår jordiska historia, för knappt 26000 år sedan, är kineser och japaner.

Med vänlig hälsning,
Eliiza

Anmäl
2014-12-02 22:18 #4 av: maria-svensson

Något som jag har fått veta, är att vi som själar kommer ursprungligen från den stora källan i våran galax centrum och våra kroppar är konstruerade med dna från flera olika raser. Vi ska tydligen ha övernaturliga förmågor när alla dom sk skräp dna kopplas ihop, men det gör dom inte förrän vi har nått ett visst stadie av medvetande. Som jag fick veta för länge sedan, att man ger inte en människa ett vapen som inte har ett förstånd först

Anmäl
2014-12-02 23:58 #5 av: Sanyara

Det är intressant och tankeväckande att ta del av det här och olika synpunkter och kommentarer.
Jag tänker nog för mycket. (?)
Men, just nu känner jag mig mest förvirrad och vet egentligen inte vad jag ska tro😨
Vad kan man veta, egentligen?
Vad ska man välja att tro på, egentligen?
Alla olika teorier kan ju vara både sanna och/eller falska eller ingenting alls.
Det är en salig soppa alltihop för mig just nu.

Jag önskar att jag ifrån mitt inre kunde känna starka impulser omkring det här och kunna urskilja vad jag ska annama och vad jag ska förkasta.
Men, men så blev det inte just nu i alla fall.
Fast, lite vägledning inifrån från mig själv har jag nog fått genom att ta del av det här ändå😊
Tack för inläggen.
Det är bara att försöka 'forska' vidare😊

Anmäl
2014-12-03 00:14 #6 av: Cristine

Vi är nog alla lika förvirrade, allt man tar in från olika håll blir till en enda röra och då  ska man sitta och sortera vilket inte är lätt alla gånger.

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2016-04-22 23:36 #7 av: [emds123]

Vi kanske är här på ett experiment för att se om en ras kan leva med aggressivitet, avundsjuka och allt sånt där blandat med godhet och kärlek för alla. Kanske vi alla måste överge och komma över ondskan inom oss. Eller? En teori iallafall.

Men jag tror experimentet snart tar slut. Man ser hur klockan tickar för jorden. Jag tror nog alla märker av det. Det kanske är slut för mänskligheten snart.

Jag ber för att Moder Jord ska hela sig. Det är som om att man kan känna hur mycket den lider om man håller sin hand på marken, andas in alla avgaser och kollar på miljökatastroferna och utsläppen.  Det är hemskt. Det är som ett oväntat självmord av mänskligheten..

Anmäl
2016-04-23 07:08 #8 av: Hukanson

Hur förklarar vi att människan är kapabel till obegriplig grymhet och ondska? Om Gud är God och Kärlekslagen varför skapar då Guds Barn allehanda våldsamheter, ojämlik svält, utslagning, fattigdom, lidande? Är det ett expriment i dualitet som har kommit till sitt slut?

Religionen säger att ondskan finns så att människan ska vilja välja det goda...slå in på vägen av lydnad inför källan till kärlekslagen. Men det kan vara så att vi nått en nivå av världens ljus nu att vi kollektivt kan säga att ljuset och kärleken har vunnit och ondskan inte längre behövs...den kommer att försvinna.

Oneness can not be divided.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.