Artikel kategori 1

Att få kontakt

2013-10-27 14:45 #0 av: Cristine

Du ber dem helt enkelt att visa upp sig för dig med ett öppet hjärta och medvetande. Var tålmodig och acceptera. Om du försöker göra detta med negativa eller egoistiska avsikter så glöm bort det. Om du gör detta eftersom du har lust att växa andligt, då kommer de att visa upp sig och upplysa er. Erfarenheterna är mycket personliga och ödmjuka.


ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

8 Aliens har beslutat att ta kontakt 2014: Stanley Fulham

En historia som vi vill dela med er kära läsare utöver den bombastiska effekter som gör att titeln är att analysera denna fråga lite. 

Det händer att Stanley Fulham militära ex NORAD   som förutspådde i publiceringen av hans bok Challenges of Change för att ge en viktig massobservation 13 oktober ( 2010 )i Förenta staterna, kommer i förgrunden igen, men den här gången i sällskap med  Alfred Webre.                      

Nu  säger Fulham att hans kunskap är på inrådan av åtta utomjordiska civilisationer från Reticuli, Plejaderna, Orion, Sirius, Bootes, Alpha Centauri, Comsuli, Zeta och Pouseti. 

De har beslutat att ingripa på jorden för att rengöra atmosfären som de skulle ha på andra planeter i liknande sammanhang, dvs när de inhemska arterna (i det här fallet människa)håller på med att förstöra sin egen planet. 

Tja, tills bara här kära läsare. Förlåt mig om kanske dessa rader som beskrivs i detta inlägg  känns som  ett kapitel i Star Trek eller Stargate , men detta händer  i dag .... det är sant, INGEN kan bevisa att informationen är falsk eller sann. utomjordingarna i det här fallet har fått en officiell talesman i Fulham , och expolíltica är ansvarig för att göra sin egen sanning ......kontakten ska vara öppen till 2014. 

I två år har vi haft konferenser och ämnen om något stort och extraordinärt som Carl Sagan sa.

Sedan den massiva iakttagelsen i  New York då... 13 oktober ( 2010 ) är  vår position välkänd( klicka för att se .) 

Länk: www.exopolitics.com

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2013-10-29 06:59 #1 av: [kajmal"]

jag har haft många kontakter sedan 2001.  men innan dess sökte jag efter kontakt i många år, försökte medvetet sända ut tankar att jag ville ha kontakt. först i stockholm , sedan när jag flyttade hem, jag sa att jag kunde hjälpa dem, det tog många många år.  strax innan de kom så gick jag ut på gården, höll en tändare upp mot centrum av stora karlavagnen,  och så sa jag i tankarna upp i skyn.  "vi har uppfunniteld".....det var inte så långt tag efter detta som de kom,  låg i sängen en eftermiddag , det var ljus skymning. så tittar jag ut genom sovrumsfönstret,  och ser ett ufo. en ljus prick som en stjärna, den far i cirklar runt , åt sidorna, fram och tillbaka, de är bakom en björk, så jag ser dem än på ena sidan än på andra sidan stammen ibland uppe bakom grenarna, det var tydligt att de sökte uppmärksamhet.  sågick det inte så lång stund, en månad kanske. kommer inte ihåg. förän besöken började. det var de grey som var de första..........2-3 första åren var väldigt intensiva.  när de skulle komma lyste det ljuskäglor på väggarna isovrummet, som förvarning. läste senare i jhon macks bok.  bortförd,  samma beteende.......ljuskägglor i sovrmmen på väggarna som förvarning

Anmäl
2013-10-30 13:36 #2 av: gubbenilådan

Den som söker den finner Skrattar

Det finns så mycket därute som vi icke känner till. Vilka grejer man har upplevt ute på vischan ibland Cool

Anmäl
2013-10-30 14:55 #3 av: Marr

Himla fin artikel du gjort Cristine!

Och visst är det så, be och du ska få se. Det har fungerat för mig i alla fall. Tror jag ska be rakt ut lite mer att fler får se. Fast då får man sluta upp med att titta i marken hela tiden.

Kajmal, jag har också stått med tändaren i luften. Blinkat 3 gånger med den och bett dom blinka tillbaka. Tänk vad förvånad, mest överlycklig jag blev när jag fick 3 blink tillbaka en gång för länge sen. Då var det 2 bollar som stod utanför, ovanför gärdet hemma och pulserade till varandra. Tror det är någon form av kommunikation till varandra med dessa pulseringar, fast vad vet jag...Dom kan stå timvis och pulsa till varann, medans jorden snurrar runt sin axel och stjärnhimlen "flyttar sig".

Åhh Gubbenilådan, så du har också sett, berätta gärna vad om du vill...

Tack Cristine för den fina artikeln!Blomma

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2013-10-30 15:06 #4 av: Cristine

Var så god!

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2013-10-30 19:32 #5 av: [kajmal"]

har blinkat med tändaren tiil  lysande farkoster, och de har svarat

Anmäl
2013-10-31 06:44 #6 av: Marr

Ja Kajmal du vet ju vad jag pratar om...Glad

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2013-11-09 16:41 #7 av: Piixy

#3 hur menar du med att man får sluta upp med att titta på marken hela tiden? Berätta gärna mer :D

Anmäl
2013-11-10 00:11 #8 av: lyrah

Det har hänt mig några gånger d där med tändaren, japp dom verkar signalera tillbaka,helt omöjligt att dom skulle blinka så tydligt , synkat och många gånger tillbaka efter mina signaleringar, och från en sån höjd av en slump, d måste ligga avancerad teknologi bakom, dom är helt ljudlösa, hur ofta signalerar satelliter och flygplan till mig från en sån höjd dom befinner sig på, har alldrig hänt, har sett dessa ljusbollar fara i grupp genom natthimlen tom när d var flygförbud över scandinavien, men d verkade inte gälla dessa ljusbollar

Anmäl
2013-11-10 06:49 #9 av: Marr

Piixy, jag menar att människor tittar inte uppåt tillräckligt mycket om man vill se. Nu för tiden är vi ju så upptagna med att ta sig fram. Trafikljus, sirener och massor av intryck man bör hålla koll på om man ej ska bli överkörd på gatan t.ex.Skämtar

Har fördelen att mest bott utanför stan där man inte är så påverkad av "livets larm & stress runtomkring.

Sedär Lyrah! Javisst är det lustigt och konstigt. Blev så lycklig första gången det hände då jag behövde stöd och styrka, så jag kommer aldrig glömma det. Ja ljusbollarna behöver inte bry sig om flygförbud...Skrattar

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2013-11-10 10:41 #10 av: Piixy

aha aa då förstår jag :D

Anmäl
2015-03-09 13:17 #11 av: Huygens

Min fundering är om det är helt olika varelser som blinkar tillbaka. En del sitter kanske i en liten ickefysiskt farkost och har tråkigt. Antingen har dom fått tillåtelse att blinka tillbaka eller så är dom lite olydiga mot sina ledare och blinkar bara för att det är roligt.

Anmäl
2015-03-09 13:32 #12 av: Marr

Hehehe Huygens...kanske dom varit olydiga...det är ingen som blinkar till mig numera.  Det där vilka dom är som svarat på blinkningarna innan...det undrar jag med.

I vilket fall kommer jag aldrig glömma den gången då livet var hemskt jobbigt och kände mig som en "utomjording" på denna brutala plats.

När jag fick 3 blinkningar tillbaka av "ljusbollarna", blev jag alldeles varm och lycklig och full av  kärlek och längtan.Hjärta

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2015-03-09 19:51 #13 av: Cristine

Till mej har de blinkat tillbaka när blixten på kameran gått av.  De svarade dottern igår. och jag fick in två små ljusbollar alldeles ovanför vägen om det inte är blixten, med det konstigaste  fotot gjorde Nadesch och jag var tvungen att förstora det för att se vad det var. >Det man ser är flaggstången och kablarna som kryssar, men vad är det som flyger omkring under kablarna och ser ut som flera sammansatta tuttar.Förskräckt

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2015-03-10 21:21 #14 av: m2studio

Fina bilder

Jag tror på många saker som inte syns. Ha öppen sinne.

Vi tror, ser,hör och mm, men vi förstår ej i vilken värld vi lever.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.