Artikel kategori 1

Mot friheten

2013-04-15 07:27 #0 av: Cristine

Livet är som en balansgång på lina. Det finns många faror för mänskligheten, vissa är verkliga och vissa imaginära. Jag tror att den trauma-baserade tankekontrollen är den största faran för den mänskliga rasen. Det ger onda män möjlighet att utföra onda gärningar och gå helt obemärkta, men alltmer kommer fram i ljuset, nu vet vi vilka de är.


Utan förmågan att utföra denna sofistikerade typ av tankekontroll med MPD, droger, hypnos, elektronik och andra metoder för kontroll, kan dessa organisationer inte hålla sina mörka onda gärningar hemliga.

Med hjälp av våra galaktiska vänner går vi ur slaveriets tid och har nu påbörjat en ny för motkraften har vi, nu när vi vet vad vi ska bekämpa.

Nu är vi inne i den gyllene eran.

Det finns många nya högfrekventa energier som  kommer att påverka oss alla, de kommer att översvämma jordens  fält med  ljus. De ger vishet, healing, skydd och villkorslös kärlek.

Många  platser och portaler i världen aktiveras just nu 

 Massor  av personer försätter sig i livsfara när de går ut med sanningen                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               de börjar få ett stort inflytande på folket om börjar vakna upp mentalt och andligt.

Vi är på väg att klara oss själva

vi ska få lära oss vad riktig frihet är.

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2013-04-15 12:45 #1 av: Amon

Jättefin och inspirerande artikel Cristine! Tummen uppPokalHjärta

Stämmer mycket bra överens med den sanning som jag själv tror på!Glad
Men hur och var hittar du alla vackra bilder du lägger in på olika ställen?

Anmäl
2013-04-15 13:09 #2 av: Gahella

Tack Cristine!

Ja nu är vi på G och har lämnat kali yuga och den mörka tidsåldern bakom oss! Och då kan det bara bli ljusare :)

Enligt några peruanska healers/shamaner kommer det vara lite oroligt i världen fram till c:a den 21/6 men sedan skulle det börja plana ut.


Anmäl
2013-04-15 14:11 #3 av: Amon

Då passar nog Paul McCartneys: "FREEDOM" att lyssna på nu: http://www.youtube.com/watch?v=iaghRe_z7iE 

Anmäl
2013-04-15 17:36 #4 av: Cristine

Tack Amon och Gahella, jag är  ledsen att jag är så ordfattig. Jag är väldigt dålig på artiklar, men vad göra. Ibland skriver jag dem på spanska och översätter eftersom jag har lättare att uttrycka mig på det språket. Vi är en konstig familj för näst äldste gör det på Franska som han tycker är ordrikast och lättast. Han gjorde ju hela sin skolgång där.

 Örnen har jag haft jättelänge Amon så jag kommer inte ihåg varifrån jag tog den ..kanske från Peru eller Mexico..annars använder jag photobucket till nästan allt. Du kan kopiera den Amon men måste öppna den någon gång då doch då för att den ska flyga..fråga mej ej varför för jag vet inte.

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2013-04-15 18:07 #5 av: VSK

Mot ljusare tider vi fara Glad

34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl
2013-04-15 18:11 #6 av: Gahella

Cristine, jag tycker du är kärnfull och koncis i dina texter BlommaOch uppskattar innehållet oerhört mycket!

Ja nu drar vi Glad


Anmäl
2013-04-15 18:15 #7 av: Amon

Så fungerar det nog i en flerspråkig familj - vilken tillgång att kunna så många olika språk! Glad 

Jag tycker du skriver perfekt - det är väl inte ordmängden - utan innehållet som är det viktigaste! Tummen upp

Och så har du ju också tillgång till två duktiga medarbetare! Blomma

Anmäl
2013-04-16 09:58 #8 av: [KosmosBill]
tradlos-stralning.pdf

#0 Utan förmågan att utföra denna sofistikerade typ av tankekontroll med MPD, droger, hypnos, elektronik och andra metoder för kontroll, kan dessa organisationer inte hålla sina mörka onda gärningar hemliga.

Här i pdf-filen så beskrivs ett av de sätt som de påverkar oss ogynnsamt.

Anmäl
2013-04-24 17:27 #9 av: words-of-inspiration

En sak som hjälper mig mot yttre påverkan, vad det än vara månde, är att jag tänker; "Vill jag ha det här? Behöver jag det? Får det mig att må bättre än jag redan gör? "

Medvetandegjordes för många år sedan om vikten av att tänka medvetet. För att få kontroll och behålla den över mitt liv, så att jag kan skapa det så som jag vill ha det.

Den filosofin har blivit en livsstrategi.

 


 

Anmäl
2013-04-24 19:14 #10 av: Marr

En sån fin artikel! Hjärta

Sätter sig på plats i hjärtat direkt och passar mina tankar som handen i handsken. Glad

Mycket bra skrivet och väluttryckt! Tack Cristine! Blomma 

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2013-05-05 09:36 #11 av: Cristine

Nu börjar farten skruvas upp så nu gäller det 
att hänga med..detta blir nog slutet på eliten och dess anhängare vad ska de göra om alla banker kontrolleras av andra och de blir utan pengar.

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2013-05-05 09:45 #12 av: Marr

Tack för påminnelsen Cristine!

Själv så har jag aldrig följt "nyheterna" så dåligt, som under de sista 3 månaderna. Ja det är spännande tider på så många områden nu. Det här är ju en av dom verkligt stora grejerna...Mycket intressant att se hur det utvecklar sig.

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2013-05-05 10:45 #13 av: Cristine

Nu tror jag att det som siats i Amons tråd kommer att hända då det stämt hitlls. Både skrämmande och spännande tider Marr!

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2013-05-05 11:13 #14 av: words-of-inspiration

Hej Cristine.

Jag har läst din insändare flera gånger och eftersom jag vet för lite om det du skriver om har jag ett behov av att ifrågasätter sanningshalten i texten. Märk väl att jag inte påstår att du har fel. Eller ljuger. Jag vill bara ha "mer kött på benen" innan jag känner mig bekväm med innehållet.

"Livet är som en balansgång på lina."
 Menar du för dig personligen eller gör du dig till tolk för alla levande varelser? Om du menar att livet är en balansgång för dig, då förstår jag. Men inte om du gör dig till tolk för alla andra.

Jag behöver en förklaring på vad Traumabaserad tankekontroll är för något för att ha behållning av den fortsatta texten. Och varför du anser den vara farlig för den mänskliga rasen. Och vilka är "de onda männen" som obemärkt kan utföra onda gärningar. Tydligen vet du vilka de är så det vill jag också veta.

I nästa mening byter du ut "onda män" mot organisationer som utför "onda mörka hemligheter." Vilka är dessa organisationer?

"Med hjälp av våra galaxiska vänner" (vilka är de?) "går vi ur slaveriets tid" (vilket slaveri? Och vilka menar du med "vi"?) "nu när vi vet vad vi ska bekämpa" (vad är det vi ska bekämpa?" 

Det kanske jag får svar på när du förklarar vilka de onda männen är och organisationerna med de onda mörka hemligheterna?

"Nu är vi inne i den gyllene eran." Hur vet du det? Vilka är "vi"? Och vad innebär det för oss? Vad är gyllene eran för något? Det låter på dig som att det är något bra, men tror du alla tror och tycker det?

"Det finns många högfrekventa energier (varför högfrekvent och inte bara energi?) som kommer att påverka oss alla?" Enligt kvantfysiken så består universum och allt däri av energi. Energi kan aldrig dö - bara omvandlas. Vad är det för energi du menar ska påverka oss utöver den som redan finns?

"Många platser och portaler aktiveras i världen just nu." Ja, de naturliga frågorna blir ju; Hur vet du det? Var då någonstans? Hur ser de ut? Var hamnar man när man går igenom de? Kan de från andra sidan portalen ta sig in till oss? Vad händer då?

"Personerna utsätter sig för fara" (vilka människor och vilken fara utsätter de sig för?) "när de berättar sanningen" (är det här sanningen? Vems sanning? Är den din?)  

"Vi är på väg att klara oss själva, vi ska få lära oss vad riktig frihet är."
Klara oss själva från vad? Vad är riktig frihet? Hur når man riktig frihet? Och frihet från vad?

Så som din text är formulerad är innehållet väldigt luddigt för mig. Kan du räta ut frågetecknen för mig är jag väldigt tacksam.  
  


 

Anmäl
2013-05-05 11:37 #15 av: Cristine

Hej WOI!

Det du ber om  är omöjltigt att tillgodose, då skulle jag behöva gå tillbaka 2 år i tiden och skulle fylla tråd efter tråd med  sanningar, osanningar, undringar fakta, ja vad vet jag.

Det råd jag kan ge dej för att få en god  överblick om vad som har hänt rekomenderar jag dig att titta på David Ickes videos.


 

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2013-05-05 12:24 #16 av: words-of-inspiration

Ok, tråkigt förstås, men förståligt.

Ska jag tolka det du säger till mig att det inte är dina utan David Ickes ord och tankar du förmedlade i din insändare?

I så fall borde det ha framgått och min fråga till dig blir; "Köpte du det han sa utan att ifrågasätta trovärdigheten i hans påståenden? Står du fortfarande för innehållet i din text? Eller har din livsåskådning förändrats under de två åren? 

Anmäl
2013-05-05 12:28 #17 av: Cristine

Jag står för det jag skrivit mer än någonsin, läs igenom de sista trådarna vi lagt ut.Skämtar

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2013-05-05 13:43 #18 av: words-of-inspiration

Jag hade nöjt mig med att du gav mig fakta så hade jag kan bestämma själv vad som är sanning och osanning (för mig).

Men så som du framställer din historia utan underbyggande bevis, blir innehållet i din ursprungliga text för flummig och inte trovärdig för mig. 

Men hittar du några bevis eller fakta som verifierar de påståenden du skriver om får du gärna berätta. Jag tror inte jag är den enda som vill veta det.

Det skulle kunna höja livskvaliten för många människor om det är sant, men är det falskt skulle det kunna förstöra livskvaliteten för många människor som litar på att det är sant det du skriver om. Och det tror jag inte du eller någon annan vill. Eller hur?

 


 

Anmäl
2013-05-05 17:32 #19 av: Cristine

Det jag skrivit om har jag tagit ur texter och videos som vi alla härinne sett och diskuterat vridit och vänt på, vi är de flesta överrens om att det är sanningar annars skulle vi inte lägga ut dem här. Om New World Order 
kan du läsa i Marrs tråd. Onda män  är Illuminati som står bakom NWO

och styr Obama, Pentagon, Cia, Monsanto den största delen av militärstyrkorna, Haarp,  Chemtrails, vaccinerna, Eu etc..

 Det är klart att det verkar flummigt för dej som inte är insatt. Men det är för stort för att förklara så här, du blir nog tvungen att instruera dig själv som vi andra fått göra. Du kan läsa gamla trådar det finns fullt upp med fakta och videos.

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2013-05-05 18:16 #20 av: words-of-inspiration

Du har rätt; jag är inte insatt i de texter och de videos som du med flera har läst och sett.

För flera år gjorde jag ett medvetet val om att bara släppa in positiv energi i mitt liv. Jag skapade det paradis jag lever i. Skulle jag nu börja forska i de saker du föreslår betyder det att jag släpper in ondskan och det kommer aldrig att ske. 

Det du beskriver ger mig obehagskänslor. Den världen kan aldrig bli min.

Men det har varit intressant att få möta dina tankar. 

 

 

 

Anmäl
2013-05-05 18:44 #21 av: Cristine

Då har du alldeles fått det om bakfoten Woi , de flesta som är här är mediala och bekämpar  ondskan, men vi måste veta vilka vi bekämpar.

Nu är vi inne i den gyllene eran.

Det finns många nya högfrekventa energier som  kommer att påverka oss alla, de kommer att översvämma jordens  fält med  ljus. De ger vishet, healing, skydd och villkorslös kärlek.

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2013-05-05 19:49 #22 av: words-of-inspiration

Min sanning är att den enda ondska man kan bekämpa är den man själv upplever att man har. Och man gör det oändligt kärleksfullt. Den enda du kan förändra är dig själv. Det är där all förändring börjar.

Och det börjar med att man blir medveten om sina tankar. Och vilka känslor de skapar hos en. Och ifrågasätter sanningshalten i de. Det är min sanning. Och den räcker så bra för mig. Det räcker en hel livstid.   

Anmäl
2013-05-05 20:08 #23 av: Cristine

Det har vi redan gått igenom Woi men vi kan inte bara sitta och ta emot när de förgiftar vår mat, sprider manipuleraden grödor över hela världen, sprayar farliga  nanokemikalier över oss som gör att folk får cancer och andra dödliga sjukdommar, när de med Haarp  orsakar jordskalv och tzunamis som dödar miljontals personer för att inte tala om  alla döda fiskar som flutit omkring elle tusentals fåglar som fallit från himlen t.ex.

I Vatikanen lät påven bygga tron åt satan. De var alla satanister, varför tror du blixten slog ner i Vatikanen när han avgick

Våra vänner därute har bett os om hjälp att heala moder jord och sända kärlek för att utrota ondskan. De är själva med och hjälper till  och har räddat jorden åtskilliga gånger.

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2013-05-05 20:20 #24 av: Cristine

Här har du våra vänner som kommer ner för att heala oss

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2013-05-05 20:45 #25 av: VSK

vet ej om det här blir OT nu, men vet ni varför dagens ungdomar är så mkt mer mogna fysiskt sett nu är för tex 25-30 år sedan (samma ålder)?

Jo det beror på alla kemikalier som finns i diverse mat. -dock minns jag inte vilken tv-kanal jag såg detta på och när, men det är flera år sedan.


34 titlar20 SM-Guld, 7 World Cup, 5 Europacupen & 2 Svenska Cupen. Gillar du att fota eller att kolla på foton, kika än här. Gillar du allt med sport, kika in sidan. Intresserad av det rymden har att erbjuda? Tryck här

Anmäl
2013-05-05 22:13 #26 av: Cristine

Jo det finns videos på Youtube om det!

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2013-05-05 23:46 #27 av: Amon

Det finns också många runt om i världen - som kanske inte är så insatta i vad Cristine skriver om i denna tråd - men som ändå tydligt märker att det är något stort på gång: En Global Social Revolution! Tummen upp

Som tex denna pensionerade kvinnliga läkare som har fått många utmärkelser för sitt fredsarbete - det är väl värt att lyssna på henne:

Anmäl
2013-05-06 10:16 #28 av: Cristine

Mycket bra video Amon!

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2013-05-06 10:49 #29 av: Marr

Ja en bra video! Många intressanta talare på detta TED-talks. När jag såg denna kvinna kom jag tänka på den oerhört respektabla kvinna; Rauni-Leena Lukkanen/Kilde. Med risk för att bli tjatig tar jag med denna video ännu en gång där hon talar om Mind Control, för dom som inte hört henne förut. Finns en del 2 också...

http://www.youtube.com/watch?v=ztDjYWK0k9A

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2013-05-06 12:29 #30 av: Amon

Ja Marr - jag tänkte faktiskt också på Rauni-Leena Luukanen när jag såg och hörde Mary-Wynne Ashford!Glad  

Och Rauni-Leena är ju helt outstanding! En sån modig, rak och insatt kvinna - beundransvärd! Hon säger sanningar som många inte ens skulle kunna tänka sej existera!Tummen upp

Anmäl
2013-05-06 17:08 #31 av: Gahella

För mig handlar det om att lysa upp detta mörker som handlar om omedvetenhet, som ofta ligger grund för onda handlingar. Och om alla vänder ryggen till det och inte ens vill ta i det med tång, hur skulle det då se ut?

Allt som sker i världen är en del av en själv varse man vill inse det eller inte. Och ja när vi väljer att se detta obearbetade inom sig själv är att hela sig själv och jorden.

Men det innebär inte att det ena utsluter det andra, utan jag är glad att jag får ta del av, och dela med mig av info och insikter för att göra det jag kan för att få en helare jord och mänsklighet. Det tycker jag är omtanke och kärlek.

För om inte jag vill veta att monsanto ödelägger stora delar av världen, om inte jag bryr mig om att det finns barnslavar i världen som sitter och tillverkar saker åt oss för några futtiga ören, vem ska då bry sig och skapa en bättre verklighet även för dem.

Jag tror på undervisning och info, och på det sättet har man bl.a fått ner antalet könsstympingar på flickor och kvinnor och även tonårsfödslar i stora delar av Afrika.

Och det händer för att någon vill se och har förmågan att göra något åt det Hjärta


Anmäl
2013-05-06 18:59 #32 av: Gahella

Den här tycker jag är bra


Anmäl
2013-05-06 19:15 #33 av: Cristine

Tänk att jag letade dr Rauni igår i över en timme men jag kunde inte komma ihåg henns namnLedsen

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.