Artikel kategori 1

Firar utomjordingarna jul?

2012-12-04 02:08 #0 av: Cristine

Mitt namn är Miscom och jag är healing och meditationsguide åt Cristine. Varför jag valde just henne beror på att Den äldre(5000 år) i vår flyttbara "by" var guide åt hennes äventyrlige och ateistiske(trodde han ja) fader. Han berättade om tiden han varit med honom och om jorden och allt som hände där.

Otroliga saker som jag hade väldigt svårt att tro på..från början var det inte många som trodde på vad han sade som att borna kunde dö utav något som kallades virus och parasiter och att vissa sådana spreds mellan dessa jordingar och att många fick en massa metall för att de gav ut sådant som de skulle de skulle äta mot det.

Jag hoppas hon nu lägger på minnet mitt namn som jag försök tala om några gånger men hon inte uppmärksammat det. Hon kallar mej utomjordingen och det är jag som kommer på tal varje gång det talas om utomjordingar.

Hon vet inte ens om att hon har en Kinesisk huvudguide. ¨

Nog om det för vi skulle tala om julen och firandet , nu vet jag vad det är men då blev mina ögon ännu större när jag fick veta att de firar vår broder Yser som en ikon på ett kors..osmakligt tycker jag, han dog ju aldrig utan han bara gick ur kroppen och bytte skepnad.

Iaf så talade Den äldre om att han blivit utbytt mot ett knubbigt ser med röd klädnad som flög okring med några konstiga djur och delade ut ting och att de dansade runt en planta som inte finns hos oss och som klädde av sig själv lite eftersom och när den blev nästan naken slängde de ut den i kylan.

Grymt tyckte jag ..vad var det för sorts varelser visste de inte vad kärlek är. Naiv var jag då för det var mycket mycket värre än så men det fick jag veta som guide.

Jag fick iaf julen på hjärnan det blev en obsession, jag ville promt uppleva en sådan så när jag fick en egen liten farkost tog jag mej ner till jorden och efter många svängar hit och dit och less på att bli utpekad flög jag över dessa plantor¨och kom till slut till ett hål i plantorna där jag såg en varelse dra en i foten och dra ner den under lådan som stod på marken. Jag smög mej fram till ett titthål och såg att varelsen åtminstonde gav den vätska, jag trodde det skulle komma fler varelser för att dans runt plantan men den blev ensam i den stora ytan där nere. På tal om vätska så år det livsviktigt för oss, vi behöver inte äta men vätska kan vi inte vara utan så vi hämtar upp härifrån ofta då här finns mycket. Vi förlorar vikt på bara några dagar om vi inte får någon ¨Jag for hem och berättade för den äldre som förklarade att jag måste vänta ett par veckor vad det nu betydde. Jag övertalade en kamrat stt följa med ner, han skällde lite kärleksfullt och sade att allt det där existerade inte men han skulle flyga mej dit för att bevisa det. Så vi flög i hans farkost då vi plötsligt ser nägot underligt komma farandes mot oss och min vän blev så överraskad att han inte kunde svänga åt sidan utan körde rakt på och vi föll mot jorden. Det var en skakande upplevelse må jag säga, jag föll under något stort med en massa fyrkanter över mej och mellan dem såg jag några fula och konstiga varelser som slog en ring kring min väns händer och han gick iväg med dem, den röde varelsen kom till sin ufo och de åkte iväg och där satt jag med alla kuber. Jag tog några med mej till farkosten för att visa för den äldre. Det var det första julfirandet på planeten jorden , väldigt underlig planet, och det tycker jag fortfarande.¨¨ Med kärlek Miscom.¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2012-12-04 08:55 #1 av: Andina

Åh, vad härligt, Cristine!!! Vilken underbar intervju av din guide! Du är fenomenal! Kyss Tack!!!

Allting är möjligt tills det är bevisat som omöjligt - och till och med då är det omöjliga
kanske bara omöjligt än så länge."  /Pearl Buck · Medarbetare på Healing

Anmäl
2012-12-04 10:16 #2 av: [Pandette]

Okej, den var lite smårolig. Även om du skulle kunna jobba på ditt språk, men fantasi har du iaf. Glad

Anmäl
2012-12-04 10:34 #3 av: stina63

Så fin Intervju cristine,,Glad

Anmäl
2012-12-04 11:26 #4 av: Cristine

#2 Skrattande Tack men först och främst så är jag för gammal för att börja lära mej tala bättre (71) jag har bott för länge utomlands. För det andra är det liksom meningen att han talar simpelt han är ju utlänning och ung när det händer.

En del scenarion är tagna ur mina drömmar jag haft genom åren.

Trevligt att se en ny medlem!

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2012-12-04 14:16 #5 av: [Catori]

Cool Vad mysigt att läsa Cristine,man levde sig in från början till slut Underbart att ta del av,tack snälla som delar med dig Kyss

Anmäl
2012-12-04 14:52 #6 av: Amon

Så Härligt Cristine! GladKyss

Anmäl
2012-12-05 07:38 #7 av: Marr

Vad underbart att Cristine tillslut uppfattade ditt namn, Miscom! Jag undrar om du är en av dom som hon tagit kort på utanför sitt fönster? Så måste det vara!

Ser med glädje fram emot att höra mer från dig Miscom, genom Cristine! Vi här vet ju att Cristine är mycket god och speciell...ja hon är ett ljus och många vill ju komma igenom, genom henne.

Blir så glad av det här att jag är helt rörd. Tack Miscom och Cristine och miljoner med varma kramar till Er! Kyss

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2012-12-05 09:23 #8 av: Cristine

Tack alla! Men snälla Marr ,jag är en helt vanlig gammal tantSkäms

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2012-12-05 09:53 #9 av: Marr

Jo då fast med ett väldigt speciellt ljus och tack vare din distanshealing med hjälp av Miscon är nu min hysteriska tandläkarskräck borta! Kyss

Tror inte jag är rädd för något längre förutom att mina djur ska försvinna men det gör dom inte. Dom är så duktiga att dom inte ens går över E20, för det har jag strängeligen sagt till dom. Flört

 *Jag tror mer på Ufo, än på Sifo*

Anmäl
2012-12-05 10:05 #10 av: Cristine

He he  härligt med lydiga djur.....Flört och att du förlorat din tandläkarskräcK

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2012-12-05 12:22 #11 av: Gahella

Ja du är mycket speciell mina ögon också Cristine, och en mycket kär vän från eviga tider känns det som. Och att du har en kinsesisk huvudguide kan man faktiskt känna in genom din ödmjuka visdom som du alltid har

Tack för den julberättelsen! Ja han heter MISCON och inte utomjordeingen, hahahaha

Och den andre heter inte Jesus utan Yser, ja det va ju något nytt :))

Och vilken chockartad kulturkrock det måste va för den stackarn, och jag förstår honom ;D


Anmäl
2012-12-05 12:27 #12 av: Cristine

Åh tack snälla du för de orden!Skäms

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.