Artikelserie - Stjärnmänniskor - Solens barn

Rymdskepp

2007-11-29 00:52 #0 av: pson

Låt oss börja detta avsnitt med att göra klart en sak: Ett UFO är ett oidentifierat flygande objekt! Men rymdskepp, som tillhör Rymdkommandon, är alltså inte oidentifierade – det är De gudomliga Väktarnas fartyg.

 

 Vi skulle också kunna kalla dem för Ljusskepp, för de tillhör det Kosmiska Ljusets Broderskap.

Stjärnskepp kan resa genom tid och rum, utanför tid och rum - alltså igenom olika dimensioner, och ändå är de ytterst handgripliga. UFO kan endast resa i samma dimension - nämligen den fysiska. Alla andra besökande är identifierade, eftersom de, som arbetar för Det gudomliga Ljuset, alltid identifierar sig ovanför Sirius och Rymdkommandon, som vaktar denna del av rymden.

Det hade inte funnits mycket anledning till att försöka förklara om Ljusskeppens teknik, men fartygens framdrift beror på den kosmiska urkraften, samt ett djupgående förståelsen för Lagen om magnetsim, och inte, som jordiska vetenskapsmän uteslutande kan föreställa sig, vid användning av atomkraft.

När principerna för en ombildning av frekvenser till materia blir nyttjade, kan man framställa olika vibrationer som kan manifesteras i envar sfär. En ändring av frekvenserna i dessa multidimensionella fartyg, frambringar dematerialiseringen i ett frekvensområde, och materialisering i ett annat frekvensområde.

Interplanetariska resor är möjliga genom en såkallad frekvensmanipulation av tid/rum relativitet. En hastighet på 27 gånger ljusets hastighet är inte ovanligt för dessa Stjärnskepp. Oftast passerar de igenom det negativa jordplanet på väg till andra planeter - andra dimensioner.

På grund av att regeringars talesmän förnekar Stjärnskepp och UFO existens och förlöjligar ögonvittnen, har man försökt jaga och beskydda Stjärnskeppen, men eftersom Stjärnskeppens rörelser är ögonblickliga, är där ingen skada skedd.

Regeringarna vill gärna ha ett finger med i hemligheten runt Stjärnskeppens konstruktion och framdrift, men det kräver inte någon vidare fantasi att föreställa sig hur det skulle ha blivit missbrukat, så det är inte aktuellt i någon närmare framtid.

Det finns många typer av Stjärnskepp, och jag känner naturligtvis inte dem alla, men jag vill här beskriva några få och mycket utnyttjade typer.

 

De största Stjärnskeppen - och de mest imponerande och vackra, är de stora interstellara stjärnskeppen, moderskeppen, som ofta är cigarrformade, tallriksformade eller stjärnformade. De är indelade i många etager och har med sig många mindre Stjärnskepp, som ofta komme rfrån olika planeter, Stjärnor elelr solsystem. Det är tusentals av passagerare och besättningsmedlemmar på dessa skepp.

 

 

De  interplanetariska Stjärnskeppen är också väldigt stora, och kan vara tallriksformade, stjärnformade, klockformade ( äldre modell) , pyramidformade e.t.c. De största av dessa Stjärnskepp är också modersskepp, som bär med sig oändligt många mindre Stjärnskepp - rekogniseringsfartyg, och naturligtvis många besättningsmedlemmar. Besättningen är ofta sammansatt av människor från olika planeter.

 

De pyramidformade Stjärnskeppen är solar-skepp, vilket betyder att de kommer från Solen ( ett av Solens 12 kroppar), från andra Solar eller från Centralsolen. Stjärnskeppet "Astara", Sanat Kumâras Stjärnskepp, har form som en 8-taggad stjärna, medan Stjärnskepp från Shans inre oftast är klockformade ( de kan också ha andra och mer " moderna" typer)

De mindre Stjärnskeppen, som endast flyger " kortare" turer, t.ex. mellan planeterna i detta solsystemet, är fortfarande stora efter jordiska förhållande. Och ändå är en besättning på 10 - 12 mannar inte ovanligt.

Gemensamt för alla Stjärnskeppen är, att de är mycket vackert och komfortabelt inredda - enkelt, men smakfullt. På de stora Stjärnskeppen finns stora audiotorier, som är uppbyggda som de gamla amfiteatrarna. Stora, smakfullt inredda salonger, där besättningsmedlemmarna kan njuta av varandras sällskap, är också standard på alla Stjärnskepp.

Vidare har alla besättningsmedlemmar naturligtvis deras rum och det finns dusch ombord. Det är emellertid inte samma form av vattendusch som vi känner till på Shan. Det är en stråldusch, d.v.s. att det kommer ljudstålar ut ur duschen. Några av er nickar kanske igenkännande, medan andra tycker det låter märkligt att man ska rengöra sig med ljudstrålar. Men här på Shan kan man rensa vissa former av fast materia med ultraljud, och man kan i stort sett säga att det är samma princip. Ljud är också vibrationer.

Belysningen ombord på Stjärnskeppen är vacker och indirekt, och verkar inte komma från någon källa. Det finns inte heller dörrar på skeppen, det verkar som om väggarna flyttar sig, när man ska ut eller in.

Men nog om stjärnskepp. I mycket närliggande framtid kommer de, som ska bli kvar på Shan i den Nya tiden, själv få möjlighet att både se Stjärnskeppen och resa i dem, när de ska besöka solsystemets övriga planeter.

 

 

 

Ur: Stjärnmänniskor - Solens barn

 

Av: -pson-

Datum för publicering

  • 2007-11-28
Anmäl
2008-01-24 02:31 #2 av: pson

puttar upp

 

Anmäl
2008-01-24 02:34 #3 av: pson

Interplanetariska resor är möjliga genom en såkallad frekvensmanipulation av tid/rum relativitet. En hastighet på 27 gånger ljusets hastighet är inte ovanligt för dessa Stjärnskepp. Oftast passerar de igenom det negativa jordplanet på väg till andra planeter - andra dimensioner.

Guldeken, det var det här du pratade om, att det tar 8 minuter till Andromeda!

Anmäl
2008-01-24 12:01 #4 av: Gahella

YES och jag som älskar att åka fort, det bästa som finns är att sitta i ett jumboplan, hur den ökar mer och mer i fart och KRAFTEN och det går bara fortare och fortare....Mmm jag ryser.


Anmäl
2008-01-24 19:48 #5 av: Solar

bra artikel - Glad

Anmäl
2008-01-24 20:25 #6 av: Ijin

Mja.. svårt o tro att skeppen inte kommer ligga snurrandes i rymden för att skapa "artificiell" gravitation..

Anmäl
2008-01-24 20:49 #7 av: Guldeken

Pson du har nog rätt på ditt sätt, men mina skepp färdas i tunnlar som planeten skapar eller som skapas articifiellt genom att sända ut en liten skiva så bildar den en tunnel av gissa vad ..VIT TID därigenom färdas alla skepp. I tunnlarna tar det ingen tid. Bara hoppen mellan planeterna. Utomjordingarna brukar säga när någon kanaliserar dem eller har ett möte med dem... hur färdas ni? de svarar oftast ...Vi hoppar i tiden...

Och det är precis vad som sker. Det går lika snabbt som en tanke..den tar heller ingen tid. Men det här finns jättemycket mer att skriva om. Alla skepp ifrån Ljusets Förbund eller den ljusa zonen använder sig av vit-tid-tunnlar men det finns andra i universum som använder sig av andra tunnlar anpassade efter deras frekvens o vibration. Det är oxå därför man nästan aldrig ser skepp ute i atmosfären..de åker inte där om de inte gör det för att sätta lite griller i våra huvuden i alla fall de som inte tror.

Så det finns olika tekniker och olika skepp och olika material som de är byggda av. Det finns gamla klockskepp som går än men man använder inte de för att de strålar för mycket. Men alla skepp strålar och är farliga för vad man glömmer ,de är gjorda för att passa den dimension de lever i. Interplanetariskt så åker de i universums rymd hemma i sina galaxer där finns pilotskolor som måste använda sig av rymdens utrymme men detta är farligt för de kan alltså bränna sig på tiden för tid finns överallt men på olika sätt. Här mäter vi sträcka i km/h eller mil utomjordingarna säger att det är si och så många sarasch. det är deras mått på hur långt bort något ligger.

Anmäl
2008-01-24 23:32 #8 av: Gahella

Wow, det är ju som att läsa science-fiction här...coolt


Anmäl
2008-01-25 00:51 #9 av: pson

#8 Science fiction bygger på verkligheten  =)

Anmäl
2008-01-25 00:59 #10 av: Gahella

Yes I know...


Anmäl
2008-01-25 01:49 #11 av: pson

FlörtCool

Anmäl
2008-01-25 21:43 #12 av: satori

#9 Eller tvärtom ;-)

Anmäl
2008-01-25 22:24 #13 av: Solar

#9

ja det er jag enig i - Glad

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.