Artikelserie - En resa genom solsystemet

Solen

2007-12-01 23:22 #0 av: pson

Genom alla tider har Solen blivit dyrkad av olika civilisationer, som t.ex. Mu-folket, atlantiderna, inkafolket, mayafolket, aztekerna, egypterna och många, många fler

 

 

Men de har inte dyrkat den för att, som den jordiska vetenskapen hävdar, att dessa stackare var så primitiva och ovetande, att de trodde Gud var eller bodde i Solen, utan för att de visste, att Solen är den plats, varifrån Gudomligheten i detta solsystemet, Sollogos, arbetade. Sollogos är Solens Ande, och upprätthåller hela systemet i sin medvetenhet.

Den synliga, fysiska solen är inte fader till solsystemets övriga planeter, som det så ofta sägs, utan dess äldre broder. Varje esoteriskt studerande känner till den centrala, andliga Solen, Centralsolen, som är belägen i utkanten av Vintergatan. Centralsolen är att betrakta som Fadern.

Solen symboliserar Treenigheten genom 1) den centrala , andliga Solen, som motsvarar till Gud Fader, 2) Solens Hjärta, som motsvarar Gud Sonen, samt 3) Den fysiska Solen, som motsvarar Gud Den Heliga Anden. För egypterna symboliserade Solen (Osiris), Månen (Isis) och Merkurius ( Hermes) Treenigheten.

 

 

Som tidigare berättat är Solkroppen sammansatt av 12 himlakroppar, eteriska planeter, som befinner sig under Solens corona. Solsystemet är en atom i större format. Solen är atomens kärna, de 12 eteriska planeterna är kärnans protoner, och de 12 yttre, fysiska planeterna är elektronerna, som kretsar i deras banor omkring kärnan.

De 12 etersiska planeterna bakom Solens corona skapar solsystemets 12 vibrationsnivåer eller paralelluniversum, och var och en av dessa 12 eteriska planeter är förbundet med ett av de 12 solsystemen, varav detta solsystemet är det ena. Det är på dessa 12 plans översta plan, nämligen 10:e, 11:e, och 12:e planet, som vi har kontakt med Mästarna och Rymdkommandon.

Även Solen genomgår stora förändringar i sin förberedelse till de nya vibrationerna, och de hektiska aktiviteterna, som har kunnat konstateras på Solen är orsaken till att det på Solen har varit ett polskifte. Från att ha varit övervägande maskulin i sitt uttryck, har nu Solen blivit övervägande feminin i sitt uttryck. Detta polskiftet hände då Solen passerade in i stjärnkonstellationen Vattumannen.

 

 

 

Ur boken: Stjärnmänniskor - Solens barn av Tiá Ra Solera

Anmäl
2008-02-04 21:39 #1 av: pson

Cool Glöm inte att skydda ögonen! 

Anmäl
2008-02-05 01:13 #2 av: Gahella

Det var intressant att solen gjort polskifte till en mer feminim energi !


Anmäl
2008-02-05 11:29 #3 av: satori

#1 Va menar du? Är det extra viktigt nu?

 

Det finns vissa teorier om att solen är en rymdbas för utomjordingar.  

Anmäl
2008-02-05 12:16 #4 av: Gahella

Ja Satori det är jätteviktigt att vi skyddar oss från solen nu, genom att ozonlagret blivit så tunt. T.om indianerna i Amazonas blir brända av solen nu !


Anmäl
2008-02-05 15:29 #5 av: pson

Jag hade ett Youtube klipp inne för ett tag sedan, där man såg något som studsade på ytan och sedan flög iväg igen...  Ska se om jag kan hitta det och putta fram det. Det skulle ju mycket väl kunna fungera som en tankstation, för vissa rymdfarare.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.