Artiklar

Arcturus

2007-12-08 21:14 #0 av: pson

Edgar Cayce har sagt i hans undervisning att Arcturus är en av de mest avancerade civilisationerna i vår galax. Det är den civilisation i den 5:e dimensionen som är en prototyp till Jordens framtid. Dess energi arbetar som en emotionell, mental, och spirituell healer för mänskligheten.

 

Bild från YaYaBla.nl

 

Det är även en energi-stjärnport genom vilken människor passerar genom död och återfödsel. Det fungerar som en vägstation för icke-psysiska medvetenheter att bli anpassade till fysisk form. Kunskapens Bok: The Keys of Enoch, beskriver det som halv-vägs programmeringscenter använt av de fysiska broderskapen i detta universumet för att styra alla de omgångar med experiment med "fysiska" i slutet av detta universum.

Arcturus själv är den starkaste stjärnan I Björnväktaren, vilket ligger uppskattningsvis 36 ljusår från Jorden.

Fascinerande information kommer från en bok av Norma Milanovich, som heter We, the Arcturians. Av alla utomjordiska civilisationer, känner jag mig mest dragen till Arcturus, antagligen för deras totala fokus i varje aspekt av samhället på vägen mot Gud-realisering. Av den anledningen ska jag gå lite närmare in i detalj och beskriva deras underbara civilisation.

 Arcturianerna  lär ut att den mest fundamentala ingrediensen för att leva I den 5:e dimensionen, är kärlek. Negativitet, rädsla och skuld måste försvinna och transformeras till kärlek och ljus.

Arcturianerna arbetar i nära samarbete med de uppstigna Mästarna, som de kallar Broderskapet av Alltet. De arbetar även nära med vad de hänvisar till som Galaktiska Kommandon. Arcturianerna reser genom universumet i deras stjärnskepp, som är något av de mest avancerade i hela universumet.

En av anledningarna Jorden inte har blivit attackerad av krigiska, negativa E.T´s har varit deras civilisationes rädsla för Arcturianernas avancerade stjärnskepp. Deras skepp är i teknik som är långt mer utvecklad än vad vi kan föreställa oss. Ett av deras skepp som cirkulerar runt Jorden kallas Stjärnskeppet Athena, efter den grekiska gudinnan.

Det Arcturianska samhället styrs av de äldre, som vördas av det arcturianska folket för deras kunskap, visdom, och extremt höga vibrationsfrekvens. Ju högre vibrationsfrekvens, desto nämre Ljuset, Gud.

Arcturianerna är korta i fysisk mening, ungefär 1 meter långa, och slanka. De liknar varandra väldigt mycket, vilket de är väldigt glada över eftersom det tar bort de negativa aspekterna i att jämföra varandras utseende, som är så vanligt på Jorden. Arcturianerna är de mest kärleksfulla och okritiska varelser du någonsin kan föreställa dig. Deras hud är grönaktig, de har väldigt stora, mandelformade ögon. De har bara tre fingrar. De har förmågan att förflytta saker med deras tankekraft och är fullständigt telepatiska. Deras näringskälla är en mousserande vätska som är fullständigt komplett till deras behov.

Deras ögon är mörkbruna eller svarta. Deras huvudorgan för syn, är faktiskt deras telepatiska förmåga, inte deras fysiska ögon. Deras hörsel överglänser till och med deras telepatiförmåga. De har även en förmåga att förnimma, känna med baksidan av deras huvud.

Medellivslängden ligger mellan 350 till 400 år. Deras enormt höga spirituella utveckling tillåter dem att undgå åldrandet, eftersom de har förmågan att överskrida tid och rum.

Deras liv upphör när kontraktet som har arrangerats för deras existens är avklarat. Det finns inga sjukdomar eller ohälsa på Arcturus; det har blivit eliminerat sedan århundraden tillbaka.

I det Arcturianska systemet finns inga extrema temperaturer. Deras civilisation är en av de som har överkommit dualiteten, och lever i enhet. Yrken på Arcturus bestäms av en persons vibrationsfrekvens och färgen i auran. Till exempel, de som har ansvaret för att ta hand om barnen, måste ha lila som den övervägande färgen i deras aura, för endast de visaste själarna är tillåtna att umgås med de unga.

Det samma gäller för de som tillåts bli gravida. De blir scannade och testade i termer av deras aura- och vibrationsfrekvens, och när de blir utvalda av de äldre att bli havande till ett Arcturianskt barn, går de igenom en fantastisk process. Vibrationerna av båda involverade individerna höjs till en 7-dimensionell frekvens inför graviditetsprocessen för att försäkra att man föder fram de högst utvecklade själarna. ( den 7-dimensionella frekvense när samma som för en uppstigen Mästare). Fortplantning är en ära på Arcturus och en av de högst aktade sysselsättningarna.

Den faktiska fortplantningsakten utförs inte på det fysiska sätt som på Jorden. På Arcturus utförs det genom en typ av sinneslänk i vilken mannens och kvinnans energier är perfekt balanserade. Under tiden i denna skapande process, flödar en typ av elektronkraft genom de två, och det skapar ytterligare en, som är en kopia av länken.

Den nya livsformen tas sedan till ett speciellt rum som utströmmar den rätta vibrationsfrekvensen tills varelsen är redo att integreras i en familjegrupp på Arcturus.

Många varelser från Arcturus är satta på andra planeter eftersom det högre Rådet har befallt det som en betydelsefull handling.

På Arcturus finns inga tävlingar. Varje tanke, ord, handling, och sak blir bedömd utifrån dess förmåga att höja vibrationen närmare Gud. Om det inte gör det, finns det inte på Arcturus. En persons vibrationsfrekvens är direkt relaterad till kontrollen han har över sin kropp, känslor, tankar, handlingar, och skapelser. Arcturianer har total kontroll över deras jag.

De har utvecklat en förmåga att överträffa egot, det separata, lägre, rädslo-baserade jaget. Framgång är bedömt endast i termer av mätning av Ljusfrekvens. Det finns maskiner som konstant kollar vibrationsfrekvensen som varje individ på planeten manifesterar. Om en särskild Arcturian får den feedback att han inte når sina egna mål för utveckling, så sänder genast de äldre lärare för att hjälpa den individen.

De Arcturianska Stjärnskeppen

De Arcturianska Stjärnskeppen är de elegantaste i hela universum. De är har propeller av kristaller som int ekommer från den planeten utan från en planet i Vintergatan som inte har blivit upptäckt av Jordens forskare än. De här kristallerna har ett sätt att dirigera ljusenergi från Den Stora Centralsolen.

Arcturianer säger att de inte längre använder datorer eftersom behovet för dem försvann för lång tid sedan. De har andra system som är långt mer avancerade. En sektion på Stjärnskeppet är en kopia av Arcturus. Det har förmågan att ta vilken besättningsmedlem som helst tillbaka till Arcturus i dess eteriska kropp. Detta hjälper till att stärka och föryngra de som är hemifrån under långa perioder under tiden de färdas i universum. Jordens frekvens är väldigt tuff för arcturianer pågrund av deras 5-dimensionella frekvens.

Arcturianer äter inte men är förmögna att inta energi. Arcturianer sover endast en kort stund, en gång om veckan, men för dem är det en helig tid att göra själsresor och förena sig till högre kungarike av medvetenhet.

Ett annat rum i det arcturianska stjärnskeppet har en komplett databank, innehållande varje aspekt av Jordens liv och även av liv från andra planeter. Arcturianer kan inta information genom deras telepatiska förmåga och genom deras nervsystem. Den här processen påminner om att äta, men det sker på en energinivå. De kan tillgodogöra sig information hundra gånger snabbare än en vanlig människa på Jorden.

Ett Arcturianskt skepp har rum som stärker vibrationen hos de som kommer in, så kommer inte bli överväldigad av även den starkaste energi på planeten Jorden. Arcturianerna kan göra tidsresor. De har även skyttelfärjor som är globala i formen som används för att aktivera energipunkter och nät på Jorden som har legat vilande i många århundrade ( Cropcircles )

Arcturianerna har arbetat med Jorden ända sedan liv först uppstod här på planeten. De har många baser på Jorden, och de har även tre baser på Månen. Många av deras baser på Jorden är inuti berg. Arcturianer kan manifesteras fysiskt, men de existerar även i det eteriska tillståndet, så fysisk materia är inget hinder för dem.

Det finns en förångande avdelning i ett stjärnskepp som ögonblickligen kan få en person eller objekt att försvinna. Det används endast om en person har dött. Det fantastiska med den här maskinen är att vad som än blir förångat, kan bli återställt när som helst igen, bara genom att gå igenom skeppets register.

Ju mer jag lär mig om Arcturus, desto mer realistisk verkar Star Trek.

Många själar blir förda till Arcutrianska stjärnskepp genom drömstadiet där de blir hjälpta och bearbetade, men Arcturianerna går aldrig emot personens fria vilja, så som De Grå gör.  Arcturianerna är här för att assistera människor genom inträdandet i 4:e och 5:e dimensionens verklighet och med att höja deras vibrationsfrekvens. De arbetar som beskyddare och väktare av det högre medvetandet i universum.

De är stationerade i varje land på planeten, och har faktiskt baser överallt i universum. De är här, för att undervisa mänskligheten men har haft svåra tider med att hantera regeringar och militären, som primärt är intresserade av militär teknologi, inte spirituell upplysning.

Arcturianerna skulle kunna hjälpa i även större och mer öppnare utsträckning än vad de gör nu, men folket som styr Förenta Staterna och världen är så materialistiskt och egoistiskt orienterade att de vägrar ta emot hjälp från de här otroligt avancerade varelserna. Istället, har U.S.A. gjort en deal med De Grå som är väldigt själviska varelser, endast intresserade av att ta över världen för deras egna giriga syfte.

 

Källa:

 

Anmäl
2007-12-08 21:24 #1 av: pson

Kopierat från den första Arcturus tråden jag gjorde:

Arcturus är den ljusaste stjärnan i stjärnbilden BjörnvaktarenLänken öppnas i nytt fönster och landskapetLänken öppnas i nytt fönster JämtlandsLänken öppnas i nytt fönster landskapsstjärnaLänken öppnas i nytt fönster.

Det är den ljusaste stjärnan på norra stjärnhimlen och den tredje ljusaste på hela himlen. Arcturus är en röd jätte och den är minst 110 gånger massivare än solenLänken öppnas i nytt fönster samt är relativt fattig på tyngre grundämnen och är därför en av de äldsta stjärnorna man kan se med blotta ögat.

Namnet, som betyder just Björnvaktaren, är känt redan hos den klassiske grekiske författaren HesiodosLänken öppnas i nytt fönster , och används alltså också för hela stjärnbilden, som domineras av denna stjärna.

Ett enkelt sätt att hitta Arcturus är att följa en båge som startas av de nedersta stjärnorna i KarlavagnenLänken öppnas i nytt fönster. Om du fortsätter ännu längre ner kommmer du till SpicaLänken öppnas i nytt fönster.

Anmäl
2007-12-10 12:54 #2 av: nera

Nu har jag läst igenom allt detta som jag drog ut på skrivaren, och nu undrar jag bara lite över " De Grå" som det skrivs om här på slutet !! Är " De Grå" en motsvarighet till " gråa själar" som även fins bland oss " vanliga dödliga", fast i  en annan dimmension bara ???

Vi kan ha både " gråa" och " svarta" själar runt oss här på jorden med. Är detta nåt liknande fenomen..??

Men min teori är samtidigt att i a f här i jordelivet, så väljer man nånstans att BLI "grå" eller "svart", för jag tror inte att någon föds som en  mörk eller grå själ??? Hur är det med andra dimensioners " De Grå", och står "De Grå" bara för elände och vill de bara förstöra för oss människor här på jorden?? Vad vet jag? Bara en undran . Hoppas ni uppfattat mina frågor här Hemlis

Anmäl
2007-12-10 15:25 #3 av: pson

De Grå, är egoistiska och känslokalla varelser, som gärna vill ta över så mycket de kan, bl.a. vår planet. De är vad man kan kalla "Den mörka sidan" i verklighetens Stjärnornas krig.

Eftersom vi har vår fria vilja, så kan vi människor välja om vi vill vara ljusa, eller mörka, beroende på vilka tankar vi väljer. Tankar skapar verkligheten, så tänker du negativt, så kommer du attrahera och manifestera negativ energi. Det är där som De Grå slinker in och tar tag i människorna.

De Grå arbetar på ett väldigt manipulativt sätt. Se på U.S.A. Artiklen berättade om att De Grå och U.S.A. har gått ihop i ett samarbete. Se på amerikanarna. Deras mat, deras kultur, deras rasism, deras vapenproblem, skolmassakrar, etc etc. Det är De Grå, som arbetar på det viset.

Det finns många konspirations teorier, om att Bush & Co är med i Illuminati, och här finns en video om det.

Det är därför mycket viktigt att vara kärleksfull mot sin nästa, bry sig om varandra, hjälpa varandra, visa kärlek, omtanke, och fokusera på det som är Ljust och Gott.

 

Anmäl
2007-12-10 16:11 #4 av: nera

Ja, då var det precis som jag trodde

Anmäl
2007-12-10 22:31 #5 av: pson

Det är verkligen  fascinerande, och så logiskt sätt de lever på. Som bara det med att de som har hand om barnen, ska ha övervägande lila i sin aura.... såklart! Barnen är så viktiga, och de är framtiden!

Anmäl
2007-12-10 22:34 #6 av: nera

Ja. Detta reagerade jag också på! Lät så himla självklart Skrattande

Anmäl
2007-12-10 22:39 #7 av: pson

Det finns så mycket som blir knäppt när man ser hur samhället som vi lever i ser ut idag!  Men jag är glad att alla former av healing och alternativa former av behandlingar kommer fram mer och mer, och inte blir stämplat som hum bug, flum flum och new age trams. För det är precis raka motsatsen!!

Anmäl
2007-12-10 22:49 #8 av: nera

Javisst är det så!! Det kommer att bli mer och mer accepterat  i tillvaron, och tur är väl det.Skrattande

Brukar också tänka på hur mycket " skit" som vi blir i tutade redan som små, att saker och ting skall vara på , och att man skall tänka ett " visst" vis, bara för at det " alltid" har varit så. Plus också det vi  vanliga dödliga redan vet om, blir tyvärr inte riktigt erkännt förräns en " expert" erkänner det Fundersam

Anmäl
2007-12-10 22:55 #9 av: pson

#8 exakt!  Ibland läser man "Nu har forskarna kommit fram till att det är farligt att röka och det är farligt att gör ditten och det är farligt att göra datten"..    Det är ju saker som man kan räkna ut med sunda förnuftet....   Men det är ju klart...forskningsresultaten är nog bara saxade bitar ur en större undersökning, många gånger...

Anmäl
2008-02-04 21:02 #10 av: pson

putt

Anmäl
2008-02-04 22:03 #11 av: Solar

Skön läsning -

tak for denne artikel -

kram

Solar

Anmäl
2008-02-04 22:59 #12 av: Gahella

Ja att läsa detta känns så självklart för mig. Jag tror vi alla känner så här. Det är mycket av det här som vi försöker leva efter, för det är så starkt i oss.


Anmäl