Artikelserie - Stjärnmänniskor - Solens barn

Planeten Shan´s skapelse och utveckling

2007-11-28 21:54 #0 av: pson

Jorden, vars andliga namn är Shan, är ur kosmisk synvinkel en mycket ung planet.

Det är den yngsta planeten i det här och närmast liggande solsystem. Det betyder med andra ord, att de bröder och systrar som bebor de andra planeterna i detta och de närmast omkringliggande solsystemen är mycket längre framme i både teknisk och andlig utveckling.

Den andliga utvecklingen kan i stort sett sägas vara i parallell utveckling med förmågan att älska.

 Före  planeten Shan började att ta form, fanns endast ett stort neutralt område i rymden. Detta mörka " tomrum " var ett förbjudet område för alla invånare från andra planeter. Vår Gudomliga Skapare höll på ett skapa en ny planet - Jorden.

Det tog dock några miljoner år innan mörkret i detta området gradvis avtog. I flera miljoner år glödde denna nya himlakropp med ett vidunderligt ljus, och av detta ljus tonade en ny planet fram - redo att bli koloniserad.

 

Varje planet har en evolutionscykel för sin egen ras. Shans var på det viset att det skulle finnas 7 rotraser med 7 underraser i varje. Varje rotras har sin Manu. Manu har ansvaret för en rotras utveckling, och är prototypen för sin rotras. Egentligen existerar det 2 Manuer för varje rotras, nämligen en rot-Manu, som sägs vara övervägande negativt polariserande, och en säd-Manu som sägs vara övervägande positivt polariserande. Rot-Manu kan man betrakta som arkitekten, medan säd-Manu är den som bygger huset. Vidare är varje rotras under en av de 7 heliga planeternas ledning.

 

Under en rotras´s utveckling är alla de 7 stora manifesteringsstrålarna de viktigaste, vilket vi kommer att gå djupare in i kapitel längre fram om kosmiska energier som strömmar till detta solsystemet.

 

Under Shans skapelseprocess blev det kallat till möte på respektive Venus och Terminus Hatonn i Andromedagalaxen angående bosättningen på den nya planeten. Endast en stor del av plantriket har genomgått en naturlig utveckling på Shan.

 

Shan blev koloniserad av många raser från andra solsystem, men de ursprungliga människorna, Adam-rasen, kom huvudsakligen från Jupiter och Plajaderna. Många högt utvecklade civilisationer ankom till Shan, bosatte sig och gjorde en tidsresa tillbaka motsvarande ca 800.000 år.

 

De två första rotraserna på Shan utvecklade sig under förhållande som omtalas som " Paradisets trädgård", men deras utveckling var mycket social och mycket olik från den nulevande människorasen, som fanns på planeten. Deras utveckling är obegriplig för många, så låt oss blott konstatera att de var icke-fysiska. Den första rot-rasen var könlös, och formerade sig genom celldelning eller spaltning. Den andra rot-rasen var androgyn, och formerade sig genom knoppbildning, likt en blomma.

 

Vid varje ny rot-ras ankomst skedde naturomvältningar, för att klargöra en kontinent till bosättning. De bäst ägnade folkslagen och raserna överlevde, medan de misslyckade försvann från Jorden yta.

( De misslyckade är de som lämnar mycket kvar att önska i deras utveckling, alltså inte de som man i nutiden samhälle mycket missvisande och med ett nedvärderande uttryck kallar för förlorare. I ett samhälle där en människa kallas för förlorare eller misslyckad på grund av dess bristande förmåga eller lust till att skapa sig en social position ( pseudo-identitet) på samhällets premisser, är det samhället som är förloraren!) * författarens anm. *

 

Den första rot-rasen omkom emellertid inte, men blev ganska enkelt till den 2:a rot-rasen. Den 2:a rot-rasen utvecklade sig på en kontinent, som sedan kom att kallas Hyperborea. Den 3:e rot-rasen kallades den lemuriska rotrasen, som jag kommer att berätta mer om i nästa kapitel. Det skall blott nämnas, att negrer och melaneser är blandade rester av den 3:e rotrasens sista underraser.

 

Den 4:e rotrasen kallades den altlantiska rotrasen som även kommer att beskrivas närmare i nästa kapitel, men låt mig här tillägga, att kineser, mongoler, indianer och polyneser är rester av denna rotras sista underraser. Den största, nuvarande rotrasen är den 5:e rotrasen, den ariska rasen. Av den 5:e rotrasens underraser är hinduer den 1:e underrasen, det latinska folket och kelterna den 4:e underrasen, anglosaxerna, skandinaverna och germanerna den 5:e underrasen, samt amerikanerna och australienarna (immigranterna), som genom blandade äktenskap skapar den 6:e underrasen.

 

De stora folkvandringarna, som nuförtiden pågår överallt på planeten, är ett led i Den gudomliga Planen. Folkvandringen skulle skapa större förståelse och respekt för främmande kulturer, flytande gränser mellan land och männikoraser, men skapar fränlingshat! Denna planeten är inte den enda planeten i detta solsystemet där innevånarna inte uppfattar sig som ett förenat folk, och där landsgränser hindrar människorna från att fritt flytta runt på planeten.

 

Men nog om rotraser. För de, som önskar att studera detta omfattande ämne närmare så finns det finns flera bra och fördjupande böcker omkring detta ämne.

 

 

Ur: Stjärnmänniskor - Solens barn

Av: -pson-

Datum för publicering

  • 2007-11-28
Anmäl
2008-01-24 02:31 #1 av: pson

puttar upp

Anmäl
2008-01-24 02:33 #2 av: Solar

bra artikel - Glad

Anmäl
2008-01-24 12:26 #3 av: Gahella

ja jag har hört något liknande förut.


Anmäl
2008-01-24 19:50 #4 av: Solar

ja väldig interessant -

Anmäl
2008-01-24 20:23 #5 av: nera

Opps...Denna har jag visst missat..Skall med ens printa ut den..Flört

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.