Kanaliserade budskap

Ert ursprung

2008-01-09 20:15 #0 av: pson

Denna information kan komma att chocka många av er. Hur som helst är det dags för er att få reda på varifrån ni härstammar.

 Kanalisering av Theodore

 

Så småningom kommer berättelsen om ert ursprung att accepteras, men först måste den presenteras av många olika källor och på många olika sätt. Detta är bara en av dessa källor och ett av dessa sätt.

Människor utvecklades inte naturligt på jorden. De utvecklades av varelser som besökte er jord för miljontals år sedan, genom att genetiskt manipulera apliknande primater. Dessa utomjordingar var de första att upptäcka jorden, förutom en tidigare utomjordisk koloni som landade här och for iväg när era utomjordiska förfäder anlände.

Utan tvekan är det chockerande att utomjordingar ändrade DNA:t på vissa primater på jorden. Och ändå har era forskare börjat leka med samma teknologi - "Sådan fader, sådan son" skulle man kunna säga. Oavsett om ni accepterar det eller inte, så har genmanipulation varit en del av humanoidernas historia närhelst de har varit intelligenta nog att använda det

Ni är endast en form av humanoider. Universum är befolkat med många, många humanoida former, med några grundläggande likheter. Låt oss se på några av dessa likheter för att definiera vad vi menar med humanoider. Humanoider står upprätt på två ben och har (för det mesta) två armar med varierande sorters fingrar och tår. De har känselapparater, som varierar från art till art - i ert fall, en näsa, en mun, hud, ögon och öron.

De har naturligtvis huvuden också, i varierande storlek till deras kroppar, som innehåller en hjärna eller en liknande mekanism som styr intellektuell och fysisk funktion. Varelser som har dessa grundläggande fysiska attribut kan sägas ha humanoid form. Människor är endast en humanoid art, den som finns på er planet.

De tidiga primaterna på jorden hade en humanoid form. De kan dock inte kallas för humanoider, eftersom de saknade den allra viktigaste ingrediensen: en själ. Så den mest avgörande humanoida komponenten är inte alls fysisk, utan andlig. En själ - inte bara intelligens - är det som skiljer människor från andra levande varelser på jorden. Inga andra varelser på jorden, förutom valdjur (delfiner och valar) har individuella själar.

Alla andra har en grupp- eller svärmsjäl. Själen kan utveckla intelligens, men intelligens, även om den utvecklas, kan inte utveckla en själ. Även om djuren på er planet fortsätter att utvecklas med intelligens, kommer de aldrig att bli besjälade. Endast ni och valdjuren har detta privilegium och ansvar.

Varelserna som koloniserade er planet visste detta. De visste att endast intelligens inte kunde skapa en själ. De visste att primaterna inte kunde ha utvecklats på egen hand till dagens människor. Om humanoider skulle kunna leva på jorden, måste de antingen komma någon annanstans ifrån och anpassa sig till jorden, eller skapas genetiskt med hjälp av en art som redan finns på jorden. Har ni insett att även själen är inkodad i generna? Det är den. Allting är det.

Att anpassa sig till en främmande planet kan dock ta många hundra år och vara ganska plågsamt, speciellt i början. En sådan anpassning tar även sin tribut i liv, något som era förfäder ville undvika så mycket som möjligt. Därför valde de att skapa humanoider genom att kombinera sina egna gener med primaternas gener för att skapa hybrider. Detta hybridarbete pågick i många tusen år tills utomjordingarna kunde para sig med hybriderna och producera avkomma.

Vid denna tidpunkt stoppades genmanipulationen och utvecklingen tilläts fortsätta på naturlig väg. Det fanns många långa perioder då utomjordingarna inte aktivt var involverade i medskapandet av de framskridande humanoiderna. De perioder då utomjordingar var mer involverade resulterade i märkbara framsteg, men dessa perioder blev färre och färre allteftersom mänskligheten utvecklades Ni kan tycka att skapandet av liv genom genmanipulation är oetiskt.

Om ni anser att detta är att "leka Gud", så är ni inte ensamma. Det ämnet är kontroversiellt även bland avancerade utomjordingar. Vårt universum är baserat på fri vilja, vilket innebär att den som uppfinner något får använda det. Liksom alla andra val, resulterar detta i lärdomar. Ni är här för att lära och i detta avseende finns det inget som heter fel val; alla val leder till någon form av lärdom.

Ur Skaparens (Guds) perspektiv, om vi får anta att vi förstår Skaparen, är skapandet av ännu en plattform för medvetet liv inte bara tillåtet utan det uppskattas. Hur detta görs, vart det leder och motivet för att göra det är vad som kan anses vara etiskt eller inte. Vad var motivet till att skapa människosläktet på jorden? Motiven var olika, liksom de skulle varit för vilken strävan som helst som kräver många människors samarbete.

Många av era skapare (humanoider) reagerade på en önskan om en utpost för sina framtida reinkarnationer - en annan värld där de kunde reinkarnera. Andra reagerade på samma vetenskapliga drift och nyfikenhet som driver mycket av ert vetenskapliga arbete. Medan det här experimentet, det  var ett experiment eftersom resultatet var okänt, för andra var ett gyllene tillfälle att samskapa med Skaparen.

Denna sista grupp förväntades ge projektet andlig vägledning Fastän det fanns många motiv för att skapa mänskligt liv på jorden, så kände de inblandade det andliga ansvaret för vad de föreslog och sökte andlig vägledning för hur de skulle gå till väga. Eftersom de inte var ofelbara, uppmärksammade de dock inte alltid den andliga guidning de fick eller förstod den klart. Detta resulterade i många lärdomar för dem.

Deras mellanhavanden med er idag skiljer sig från dem som var förr på grund av vad de lärt sig av att vara "gudar". De kommer inte att göra om samma misstag som de gjorde förut, dock kan de fortfarande göra misstag. Ni står idag inför samma dilemman som de gjorde. De ifrågasatte om de kunde konstruera en livsform som skulle gagna planeten; ni frågar er - eller borde fråga er - samma sak angående den teknik och de kemikalier ni framställer.

 Ni kan inte veta hur en kreation kommer att utnyttjas eller hur den kommer att utvecklas, även fast ni kanske har specifika mål i sikte, eftersom den när ni väl har skapat den, är bortom er räckvidd och blir någonting som andra agerar på enligt deras fria vilja. I ett universum baserat på fri vilja är framtiden svår att sia om, även för avancerade intelligenser så som era förfäder. Och, tyvärr, är intelligens ingen garanti för godartade skapelser.

Förmågan att skapa godartade kreationer beror inte enbart på skaparens intelligens, utan också på skaparens andliga utveckling. Ju mer skaparen står sammanlänkad med Skaparen, desto mer kommer kreationen att nytta det stora hela. Å andra sidan, ju mer skaparens linje skiljer sig från Skaparens och ju mer intellektuellt avancerad skaparen är, desto skadligare blir kreationen. Intellektuell utveckling går inte alltid hand i hand med andlig utveckling och faktum är, att den ofta stör den andliga utvecklingen.

Vi sa att era förfäder sökte andlig vägledning för sitt arbete. Detta är till deras stora heder, för många i universum är inte lika andligt utvecklade som era förfäder, men är ändå kapabla att manipulera gener. Världar har kommit och gått på grund av sådana individer, som inte upplevde sin bindning till Skaparen, utan ansåg att de hade rätt att agera både som skapare och gud åt sina kreationer. Dessa experiment misslyckades och skaparna (och deras kreationer) lärde.

Faktum är att många skapare endast lärde genom att reinkarnera som sina skapelser! Så fungerar det. Även de värsta situationer kan användas för att utveckla oss.

 

  

Relaterade länkar

 

Av: -pson-

Datum för publicering

  • 2008-01-09
Anmäl
2008-01-09 21:43 #1 av: Ijin

tror tyvärr inte att universum är fullt av humanoider.. För om alla är som jorden så lär det fan inte finnas några kvar alls:p

Anmäl
2008-01-09 21:43 #2 av: nera

Vad lustigt..senast igår så tänkte jag tanken att om det nu är som så att vi härstammar från några primater sedan långt tillbaks, så kan man ju undra när självaste själen " aktiverades" i primatkroppen ...Så idag så ligger här en artikel om det! Häftigt!! Om detta nu är sant, så kanske jag får nog ta och ändra mina tankegångar  till att vi kanske härstammar rån primaterna ändå . Jag skrev ju lite om detta i ett annat inlägg...Ja ja, man är inte sämre än att man kan ändra sig.. Fot i munnnen  Tack psonGlad 

Anmäl
2008-01-09 21:57 #3 av: pson

#1 Det kan ju vara så att det finns humanoider, som är långt mer utvecklade andligt än vad vi människovalpar är  Glad

#2 Ja, du ser, jag tror inte på slumpar  ;)   Jag tycker det är en intressant tankegång, och jag har läst om det på fler ställen, men formulerade på lite olika sätt, men grundtanken är den samma. Glad

Anmäl
2008-01-24 02:43 #4 av: pson

Denna hör samman med tråden "Forskare finner E.t gener..."

Anmäl
2008-01-24 11:26 #5 av: Ewerhof

"människovalpar" Tänk om vi är en av de mer lyckade experimenten? Tänk om universums fortlevnad står och faller med oss människor från Thellus?

Drömmen om att bli ett med ett ljusets cosmos kanske inte blir bättre än så här? Hm... 

Anmäl
2008-01-24 12:00 #6 av: [Mariann]

Ja, man får nog ha ett öppet sinne...

Det är otroligt lätt å tro (romantisera)att allt utanför vår Jord skulle vara bättre, att alla där skulle kommit mkt längre, vara mer andliga osv. men i mina ögon är så inte alltid fallet.

Det finns en jätte blandning därute... precis som pson säger...

Men jag tror också att många av dessa ljusplaneter och system, kan mycket väl ha kommit långt i sin utveckling MENTALT... men saknar detta djup i hjärtat- detta guld- denna heliga vibration- som ska skapas här  ( med tiden). Därmed inte sagt att den vibrationen inte finns på fler ställen, naturligtvis gör den det... men tyvärr inte i det omfång man kunde hoppas.

Det är därför man kan säga att.... de som väljer den djupa hjärteutvecklingen på Jorden, de som får skapat guld i auran, de som kan förmedla heligt liv genom sina kroppar... de lär aldrig bli arbetslösa i universum!

För denna den helt speciella vibration är det inte på så oändligt många ställen man kan utveckla.... Så när många av de lysande planeterna har bestämt sig för en vidare utveckling, så lär det bli en allmän kallan på de av oss som just har denna specialitet....

My point of view.

GladMariann

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.