Artiklar

Plejaderna

2007-12-10 18:17 #0 av: pson

Detta stjärnsystemet är ett litet kluster av sju stjärnor lokaliserad i stjärnbilden Oxen; den ligger 500 ljusår från planeten Jorden. Plejader är en humanoid ras som besöker Jorden ofta och med vilka vi delar en gemensam historia. Lyrianerna från Lyra är våra gemensamma förfäder.

 

Bild från Lightworkers.org

 

The Pleiadians

Källa: ALIENWORLDS
LEEFINKLE@aol.com

 Namnen på de 7 stjärnorna i Plejadsystemet är som följer ( eng.):

1. Taygeta

2. Maya

3. Coela

4. Atlas

5. Merope

6. Electra

7. Alconye

Beroende på de många krigen på Lyra, har många fridfulla Lyrianer försvunnit och rest i många år tills de kom fram till det sjunde klusterstjärnorna i Plejaderna. De landade på en planet, som nu kallas Erra, vilket är lokaliserat runt Plejadstjärnan som heter Taygeta.

Det var här som de startade deras nya civilisation år 228,000 f.Kr.

Plejadinnevånarna är en väldigt urtida ras av humanoider. De håller ett arkiv med den kompletta historien av Jord - människornas evolution från allra första början till vår nutid. Plejad-innevånarna påstår vår planet är 626 miljarder år gammal.

Omkring 225,000 f.Kr. upptäckte Plejadinnevånarna ett litet solsystem med en planet som kallades Jorden på en av deras upptäcktsuppdrag från Plejaderna. På Jorden upptäckte de att tre olika typer av grupper med ociviliserade bodde där. Den större av dessa grupper var ljushyad och av Lyriansk härkomst.

Lyrianerna hade landat på Jorden tidigare och var tvungna att stanna och ingå i en inkarneringscykel , pågrund av deras dåliga behandling av de ursprungliga brunhyade infödingarna. Detta blev deras karma. Vid denna tidspunkten bestämde Plejadfolket sig för att stanna och skapa samhällen på Jorden.

Den Galaktiska Federationen tillät Plejadfolket att ingå en inkarnationscykel med människorna på Jorden. Platserna som var skapade för dem att göra detta på var Bali, Hawaii, Samoa och Indien. Civilisationer uppstod och kom till Jorden med många krig, fridsamma cyklar och naturkatastrofer mellan 196,000 f.Kr. och 10 e.Kr Plejadfolket stannade med människorna på Jorden fram till 10 e.Kr och försökte att hjälpat till med att utveckla olika civilisationer så som Lemurien, Maya, Inka och en civilisation på Machu Picchu. De försökte även guida människorna mot en mer spirituell väg.

Omkring 10 e.Kr lämnade de sista Plejadfolkets ledare, som kallas Plejas för gott, eftersom Plejadfolket tillslut åstadkommit fred där hemma i Plejaderna. De kände att det var dags för människorna att utvecklas på egen hand. Innan de lämnade Jorden, lämnade Plejadfolket en spirituell ledare, som kallades Jmmanuel, som senare blev känd som Jesus. Jmmanuel var en väldigt utvecklad själ, vars fader var Gabriel från Plejadsystemet och Maria som var av Lyriansk härkomst.

Jorden har utvecklas på egen hand utan direkt ledarskap från Plejaderna, fram tills vår tid.

I en väldigt nära framtid, i tiden efter år 2000, kommer Plejaderna att hjälpa mänskligheten mot Ljuset.

Följande är en kortfattad beskrivning av Plejadisk kultur på deras hemplanet Erra. Erra befinner sig  runt stjärnan som kallas Taygeta. Erra är 10 % mindre än Jorden. Plejadfolket lever i ett Gudomligt samhälle ( som dyrkar familjen, barnen, kvinnorna). De befinner sig på en 5-dimensionell frekvens, vilket består av kärlek och kreativitet.

Omkring 400,00 människor lever på Erra, vilket Plejadfolket känner är det optimala antalet för välfärden på deras planet. Erras folk är telepatiskt och därför har de inget behov av telefoner. Deras hjälpmedel till att resa runt på planeten är gjort av ett rörsystem. Plejadfolket är i huvudsak vegetarianer, men vid enstaka tillfället äter de kött. De har inga medicinska problem eftersom de kontrollerar sin hälsa genom deras egen tankekraft. Medelåldern på en Plejadperson är 700 år. Deras hud är vitare och mjukare än vår. Plejadfolket har inget blod, deras minnes matris är i ljus.

Plejadfolket har ingen valuta, så som vi har; de delar planetens resurser med varandra Allt materiellt gods ges gratis till folket, baserad på hur mycket de bidrar till deras samhälle.

När barn föds in iett Plejadiskt samhälle, lär de sig, under de 10 första åren av sitt liv, attförstå syftet med deras liv. Sedan spenderar barnen nästkommande 60 - 70 åren att bli utbildad till olika uppgifter.

Plejadfolk reser i rymdskepp som kallas Strålskepp. De har olika storlekar för olika användningsområden. De är uppskattningsvis 6.5 m i diameter, kan bära åtskilliga människor och har interplanetariska kapaciteter. Strålskepp kan resa miljarder mil på mindre än en sekund, när de reser i hyperrymden. På grund av denna förmågan, tar resan mellan Erra i Plejaderna och Jorden bara 7 timmar.

Plejadfolket kommer att landa tillsammans med andra fredliga utomjordiska raser efter att större förändringar har ägt rum på Jorden. Efter år 2000, kommer Plejaderna hämta moderskepp för att hjälpa överlevande på Jorden med mat och tillfälligt härbärge. De har teknologin att odla mat direkt på deras moderskepp genom att använda speciell jord och säd. Plantorna växer omedelbart till full storlek.

Så folket på Jorden, ha förtröstan, hjälp kommer att finnas när ni behöver det. Allt ni behöver göra just nu är att hålla er kroppsfrekvens i Kärlek, så ni kan stiga upp till den 5:e dimensionen. Sedan kommer ni vara en del av den nya civilisationen av ljus, på en planet av ljus. Vi ses på Den Kosmiska Festen år 2012!

 

 

 

 

Anmäl
2007-12-10 19:00 #1 av: nera

Åhh pson, vad  kan jag säga om inte TUSEN TACK för denna information SkrattandeKyss

Anmäl
2007-12-11 00:32 #2 av: pson

Vassego!  Flört

Jag kommer ihåg en gång på min msn-lista så var det en kille som hade skrivet " jesus was an alien". Lite komiskt tyckte jag då, och trodde det mest var hans motstånd för Jesus som fick sig ett sådant uttryck.

Men när jag senare har läst mer om det, och här i denna texten får ytterligare "kött på benen" så verkar det hela inte fullt så o-troligt längre.

 

 

Anmäl
2008-02-04 20:55 #3 av: pson

Puttar upp nu när jag ändå är runt och rotar lite i arkiven  =)

Anmäl
2008-02-04 21:38 #4 av: enola

Är själv oxe och har starka dragningar till plejaderna sen första gången jag läste om dem. Jag har kanske bott där i nått liv känns det som. :)

Anmäl
2008-02-04 21:56 #5 av: Solar

Ja informationerne kännes rät for mig - god läsning -

kram

Solar

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.