Kanaliserade budskap

Kanalisering

2007-12-30 00:30 #0 av: pson

Kanalisering är ett budskap från ett ljusväsen från de högre dimensionerna och de på andra frekvenser.

 

Kanal = att vara en genomfart, ett instrument för något/någon

 

 

 

Man kan motta meddelande från vad som uppges vara Gud själv, Jesus, andliga mästare, gruppintelligenser, det egna högre jaget, det egna undermedvetna, andliga lärare som lever på jorden, energier av olika slag, varelser från främmande solsystem m. m.

 

Många människor idag kan kanalisera pga att stjärnporten är öppen igen Stjärnporten är en dörr som öppnats igen, och som varit stängd sedan Atlantis. Det är människans dörr till att bli kontaktad eller själva kontakta Gudomligheten*= ärkeänglar, mästare osv.

Stjärnporten har varit stängd sedan Atlantis tid och började öppnas så smått runt 1987 och har öppnats mer och mer sedan dess.

Orsaken till att den varit stängd, är för att människan skulle utveckla sig genom den tvådelade verkligheten nere i mörkret här på jorden. Den stängdes av Mästarna och det interplanetariska rådet, eftersom människan skulle utvecklas i mörker. Det var för att få öppna hjärtat och ödmjukheten genom lidelserna och motstånd utan att det skulle finans möjlighet av något ljus att hjälpa dem.

Människan var fullständigt avskuren och utelämnad från hjälp.

Man kan säga att kanaliseringarna har gjorts sådana att människan har fått en extra hjälp för att släppa allt skit som sitter i folks aura som de samlats på sig genom massor av inkarnationer, massor av liv här på jorden.

Huvudorsaken till att människan nu ska till att rensa sig igen från alla tunga energier, och släppa det, är på grund av att vi alla, människor, djur, allt är på väg att gå upp i dimension, våra vibrationer snabbas upp och det leder till att alla människor blir mer sensitiva, tåler inte stress, grovheter eftersom det gör att vi blir sjuka. Det de en gång har klarat, de blir de nu sjuka av. Förhållanden avslutas , eftersom man inte längre tolererar att leva ett liv som inte stämmer överens med ens medvetenhet.

Alla de kanaliseringar blir gjort för att hjälpa människan till att gå in och understötta hela denna mänskliga utvecklingen, att vi kan gå in och läsa en kanalisering, ett budskap från universums högre intelligenser, det är en trygghet och det är en gåva till oss, för att underlätta i en förövrigt bitvis svår tid.

 

Hur går en kanalisering till?

 En kanalisering går till på det sättet att det uppstår ett samarbete , ett arbetsförhållande , mellan ett ljusväsen och en människa här på jorden. Ljusväsen från de högre dimensionerna använder som regel tekniken till att ge meddelandena till personen genom att lägga sina budskap i människans tankar, eftersom tankar är ju energi och på sättet förmedlar människan  genom inspirerat tal, inspirerad skrivning, transtal och automatisk skrivning, och spänner över många olika områden.

Det är filosofiska läror, vetenskaplig information, anvisningar åt kanalen för självutveckling, goda råd i kärleksaffärer, matrecept, utomjordiska civilisationers syn på människosläktet osv.

De kanaliserade aktiviteterna utgörs ofta av helande, bildkonst och musik, men även dans och annat förekommer.

Kanalisering sker bäst i ett tillstånd av djup meditation eller under trans. Transen åstadkommer den nödvändiga öppenheten och mottagligheten. Varje kanal måste finna det för honom lämpliga transdjupet.

Vid lätt trans behåller kanalen sitt fulla medvetande under kanaliseringen. Han hör (om det är fråga om verbal kommunikation) det inkommande ordflödet och varseblir det som händer i omgivningen. Han kan se syner och känna emotionella eller andra energier strömma genom kroppen. En fördel med lätt trans är att kanalen kan avbryta kanaliseringsprocessen utan svårighet.

Vid medeldjup trans hör kanalen bara delar av budskapet och varseblir mycket lite av det som sker omkring honom. Efteråt minns han inte heller mycket av vare sig budskapet eller händelseförloppet. Han säger att han under händelseförloppet befunnit sig i ett förändrat medvetandetillstånd men inte varit medvetslös.

Vid djup trans är kanalen medvetslös och kroppen kontrolleras av en annan varelse. Den som brukar gå i djup trans samarbetar vanligen med någon som vakar över kroppen och efteråt kan berätta vad som tilldragit sig.

När en annan varelse talar genom en kanal i trans kan detta märkas på språkbehandling, rösten kan ändras och kroppsrörelser och på att kunskaperna, synsätten osv markant avviker från kanalens egna.

 

Vad är ett Ljusväsen?

Det kan lättast förklaras som en själ eller ande som är ascenderad, uppstigen som har gått igenom en massa utveckling och som är rent ljus = visdom och kärlek.

Jesus, Ärkeängeln Michael, Ashtar, Dwal Kuhl , eller någon av kvinnorna som Kwan Yin ( hon har öst som ansvarsområde) Jungfru Maria ( som har väst som ansvars område), är alla exempel på Ljusvarelser.

 

Vem kan kanalisera Ljusväsen?

 

De är några som blir utvalda av den andliga världen  utifrån några strategiska val, om de har kanaliseringsförmågan, vart de befinner sig i världen, är det människor de kan lita på, som har en arbetsstabilitet de kan räkna med?

Det är stabila människor som blir valda, som lever ett liv utanför det vanliga, de som liver lugna parförhållande, ett avbalanserat liv med kärlek och självtrygghet. Man har utvecklats förbi dramavärlden. Alla som kanaliserar är på invigelsevägen, som är de sista 2 % av HELA den mänskliga utvecklingsvägen, vilket sträcker sig över flera 100´000 tals år totalt.

 

Hur vet man att man kanaliserar?

 

Det vet man genom att man sitter och skriver något ner, så blir man hela tiden matad med ord som man ska skriva, inspirationen flyter i ett flow i ämnen som man ibland inte själv har någon insikt i. Ibland kan man förmedla kunskap och visdom, som inte ligger på ens egen nivå.

Ofta kan man märka skillnad i skrivstilen och ordval när man kanaliserar, och ibland presenterar sig källan också. Antingen direkt via skriften, eller att man själva får förnmmelsen av att veta vem det är som man kanaliserar .

Man kan kanalisera sig själv, och är man i god kontakt med sin själ, kan man kanalisera sin ande. Det innebär att man öppnar upp för att använda sig av all den erfarenhet och visdom man själva samlat på sig under alla sina inkarnationer. Man hämtar guldet ur sin egen gruva så att säga.

Om man har en mycket gammal ande, som varit med sedan universumets vagga, så är det en ENORM visdom som ligger där. Det är en outtömlig källa av visdom och guldkorn.

 

Text: -pson- & solar

 

 

 

Av: -pson-

Datum för publicering

  • 2007-12-29
Anmäl
2007-12-30 01:25 #1 av: Ayena_old

Mycket intressant!

Anmäl
2007-12-30 01:52 #2 av: pson

Tack Ayena! Skrattande

Anmäl
2007-12-30 01:57 #3 av: [SharpMissy]

Jag har skrivit en text i trans en gång. Det var ett brev till min knarkande kompis. Idag är hon drogfri sen 17 år tillbaka.

Men känslan av att sitta där och pennan skrev själv, inte jag, den var ganska mäktig. Jag hade inte en aning om vad som kom ut, det läste jag först efteråt. Jag är säker på att det kom från mitt undermedvetna, från essensen av min själ.

Ett annat mycket bra exempel är ju Samtal med Gud av Neale Donald Walsch. Många kristna anser att han hädar som hävdar att han kan tala med Gud, men jag menar, gisses, varför talade Gud till folk för tvåtusen år sen men skulle bestämt sig för att vara tyst NU?? Nej, jag är säker på att han hade kontakt med vad-det-nu-är, alltingets kärna, Gud, skaparen eller urkraften. När jag läste första boken första gången var det som att himlen rasade ner över mig och allting föll på plats! Precis så här var det jag alltid hade trott/vetat inombords att det förhöll sig.

 

Anmäl
2007-12-30 02:09 #4 av: pson

Jag tycker Samtal med Gud böckerna är ett lysande exempel på kanalisering från Universum. Neal är helt klart en kanal för en högt utvecklad intelligens som med en helt underbar, fantastisk självklar skarp enkelhet ger svar på de frågorna som för oss är så komplicerade. Människor är experter på att komplicera allting! Men svaren är så enkla, om vi bara vågar se och tro på dem.

 

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.