Artiklar

Bioquantum Alternative Healing System

2008-01-02 18:11 #0 av: pson

Det existerar ett system av 9 dimensionellt healingsystem som kallas Bioquantum Systems Technique ( eterisk kirugi), som har använts på Jorden många gånger i många civlisationer genom historien.

 

Det erbjöds och accepterades av många länder på det tidiga 50-talet. Det erbjöds i Mexico ca 13 år sedan och accepterades av Dr. Martin Pena, Mexico City. Martin var den första i Mexico som mottog det. Hans healingsystem är brett använt I Mexico och Syd Amerika. 

 Denna healingform kommer från Arcturus, som är ett stjärnsystem  lokaliserad I stjärnkonstellationen Björnväktaren i mitten av Skyttens galax, i vilken vi lever. Vårt solsystem befinner sig på kanten av denna galaxen, en av tolv inom den galaktiska strukturen känd som zodiakens eclips. Var och en av dessa konstellationer är styrd av en av de tolv stora Ärkeänglarna som tjänar Källan Jag ÄR ( Moder/Fader/Gud/Skapare)

Ärkeängeln Michael styr Skyttens galax och är ansvarig inför Skaparen för den mänskliga evolutionen i vårt solsystem. Han styr från mitten av  galaxen  i ett stjärnsystem känt som Arcturus. Den Arcturianska rasen, Ärkeängeln Michaels barn, skapades speciellt för att assistera mänskligheten i deras spirituella utveckling i denna eran i historien.

Arcturianerna är mästare på healing, som har den specifika agendan att eliminera all form av inträngande kirugi, som kan skada integriteten av den mänskliga kroppen. Dessa 9 dimensionella healers är Kristallvarelser, som är obegränsade i sin förmåga att förstå den mänskliga genetiken och de är kapabla till att heala de flesta sjukdomar som människor drabbas av.

Som mänskliga varelser, har vi en fysisk kropp och en eterisk kropp. Den eteriska kroppen är en holografisk blueprint och det innehåller det energimeridiansystem som används vid akupressurterapi och dess variationsformer. Det innehåller även systemet som kallas chakra. Det finns de 7 chakra som följer från hjärnan ner till ryggradsslutet, och även chakra som befinner sig AT THE OCCIPITAL JUNCTURE där nacken möter skallen och i alla arm- och benleder, handflatorna och fotsulorna.

Detta healingsystemet kan på den eteriska nivån återskapa vilket organ eller system som helst, som är skadat genom sjukdom, olycka eller defekter från födseln.

Dr. Armandeus ( latin för Guds hand) kirurgiska team och hans healers på Jorden arbetar med healingprocessen för att återskapa vävnad, körtlar och organ utifrån DNA kodningen från den personen som blir healad. Den eteriska healingen blir överförd till det fysiska planet inom 3-7 dagar, beroende på individens ålder. Det är en utbytningsprocess i vilken den nya eteriska formen tar bort de fysiska problemen och återskapar ny vävnad i takt med att den ofriska vävnaden spolas ut genom kroppens utrensningssystem.

  

Relaterade länkar

Av: -pson-

Datum för publicering

  • 2008-01-02
Anmäl
2008-02-04 20:02 #1 av: pson

Puttar upp...

Anmäl
2008-02-04 20:25 #2 av: Solar

Super artikel pson -

Andromeda folkene fra de högare dimensioner har oxå deres medical-team körene som hjälper os her på Jorden -

ja der er verkligen mycket hjälp at få från vore venner i galaksen och från nabo-galaksen -

mycket interessant tycker jag -

kram

Solar

Anmäl
2008-02-04 21:12 #3 av: nera

Detta har jag tydligen också missat!! Fot i munnnen Bra att du puttar upp ... .Nu går min printer varm här...Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.