Artikelserie - Stjärnmänniskor - Solens barn

Planeten Lucifera

2008-01-29 00:36 #0 av: pson

Planeten Lucifera, även känd som Maldek, har spelat en stor roll, både i Shans och hela detta solsystemets historia. Den var uppkallad efter sin sista härskare, Lucifer.

Lucifera var den 5:e planeten i detta solsystemet, och hade sin bana mellan Mars och Jupiter. Lucifera, som betyder Lucifers Sol, kretsade omkring sin sol, som hette Solas.

På Lucifera levde befolkningen i fred och harmoni med allt levande, och de var väl bekanta med samhörighet och glädje. Vid en tidspunkt blev somliga individers ego alltför stora, och de blev hagalna och önskade makt över andra. Samma individer blev stolta och arroganta, och det uppstod splittring och åtskildhet mellan folk. Det ledde till krig, varefter det åter blev fred mellan de ledande regeringarna.

Individer med dålig moral, sändes till Shan. Luciferas befolkning varnades om en kommande naturkatastrof, men som alltid ( även idag ) vägrade många att tro på varningarna. Endast en kontinent reagerade, och önskade att bli evakuerade till en av Jupiters Månar, Ganymedes. Andra valde att bli evakuerade till Atlantis på Shan. En vätebomb blev Luciferas öde

Efter den förutsagda naturkatastrofen, som naturligtvis skapade panik och rädsla, blev det åter krig på Lucifera. Denna gången utnyttjade man emellertid kärnvapen och utlöste en vätebomb som på ett ögonblick omformade Lucifera till en supernova. Lucifera och dess två månar, Lillith och Malona, bildar nu asteoridbältet mellan mars och Jupiter.

 

Explosionen förorsakade stora skakningar i hela solsystemet, och gjorde miljoner av själar hemlösa. Även Mars upplevde stora ödeläggelser pågrund av explosionen. Många var tvugna att evakueras, och planetens rörelser var tvungen att stabiliseras med hjälp av konstgjorda månar. Både Shans och Mars banor blev på den tidspunkten ändrade -  helt enkelt på grund av explosionen.

 

När vi ser på Shans tillstånd idag, är det inte svårt att se likheten med de feltagelser, som begicks av tidigare civilisationer. Se på vetenskapen, som hämningslöst kastar sig ut i försök på försök, med en dumdristighet och respektlöshet inför allt levande. Se, hur man väpnar sig till tänderna med dödsvapen, som kan förstöra hela solsystemet bara för, som man hävdar, att säkra fred.

Se på intoleransen och den avsaknad av lust till att förstå och acceptera andra folkslag och ursprung. Se, hur regeringar och prästskap antastar och i västa fall fråntar den största gåvan som Skaparen har gett till alla sina barn. Frihet!

Frihet att tänka, frihet att tala - till att handla. I Guds namn mördas människor som tänker annorlunda - mördas människor för deras rätt till tro! Gud är Ljus och Kärlek! Du ÄR Ljus och Kärlek i ditt väsens innersta kärna - den del av dig, som Gud skapade som sin bild.

 

Kan du vara passiv inför, att negativa krafter får övertaget på denna vackra planet?

 

View image detail

 

 

Ur: Stjärnmänniskor - Solens barn

Av: -pson-

Datum för publicering

  • 2008-01-28
Anmäl
2008-01-29 01:08 #1 av: KalleN

alltså hm.. är det bara jag men . när jag läser detta så  hm.. ja  det är säkert fantasi   det var hätte konstigt , men jag kände liksom igen detta,

alltså

 vart de senda till atlantis på jorden dess persioner ,som levde då

det känns som om jag skulle ha varit en av dessa . jätte konstig känsla fick jag när jag läste alltså  det känns  ja   hm.. ja jag kan inte förklara 

Anmäl
2008-01-29 01:09 #2 av: KalleN

var det värkligen shan ? hm..

Anmäl
2008-01-29 02:16 #3 av: Gahella

Kommer inte riktigt ihåg hur devisen är men ungefär: Det är inte endast genom det onda som härskar, utan genom de godas tystnad.

Min roll i detta liv, har varit att många gånger kliva in i ibland väldigt jobbiga situationer, för att stoppa våld, inbrott, olika form av övergrepp. Jag manas inifrån så starkt, så ibland är det som om något annat styr. De gånger jag tvekat, har erfarenheten visat att detta skulle JAG inte lägga mig i. Mina barn agerar på precis samma sätt. Vi är här för att skapa kärlek och respekt, och det är inte alltid ett kul göra, men nödvändigt.


Anmäl
2008-01-29 02:33 #4 av: pson

#1 kalle,allting är möjligt. Glad

Anmäl
2008-01-29 12:26 #5 av: Ewerhof

#3 Exakt. Det är inte bara läskigt att det onda får utrymme att sprida sig utan också hemskt att så många som säger sig vara goda stoppar huvudet i sanden. 

Något som jag reagerar väldigt starkt på är det 'fenomenet' att så många tror att de är goda världsmedborgare bara av den anledningen att de regelbundet läser dagstidningarna och håller sig medvetna om vad som händer i världen. Samtidigt kan grannen slå ihjäl (bildligt eller bokstavligt) sin parter och "vi visste ingenting". 

 

Anmäl
2008-01-29 12:53 #6 av: nera

Mycket bra inlägg pson!  Får en verkligen att tänka till ännu mera. NÄR ska mäniskorna lära sig, att vi är FRIA individer, att tänka själva, och inte behöver styras av andra större samfund som bara är egositiska och ska ha mer och mer, så att andra bara får lida.

Världsnyheterna sprider bara negativitet, så dem kan man bojkotta, vilket jag gjort för länge sen. Känner mig inte som en sämre medborgare för det...

Såna här berättelser ska vi väl kanske ta och lära oss lite av tycker jag, Det är ju bara att titta på våran egen historia, hur den upprepar sig hela tiden...När ska vi lära oss...Fundersam Möjligtvis Kanske när de som sitter på sina höga hästar och bestämmer, tar och börjar lyssna på oss " vanliga dödliga" som redan har nåt på känn. Vad vet jag? Bara en tanke från mig.

Anmäl
2008-01-29 13:03 #7 av: Gahella

Tänk på vår historia med alla bokbål, alla som sitter i fängelse och torteras för att de inte tycker och tänker som regimer. Hur vanliga människor fryser ut sådana som t.ex oss när vi talar från de andliga lagarna som manar till eget ansvar i allt. Sådant tycker ofta människor ÄR JÄTTEJOBBIGT.

Kom någon ihåg låten från 60-talet, du ska göra som svensons gör...och tänka som svensoson gör, typ ?


Anmäl
2008-01-29 18:39 #8 av: Solar

Vi kämper for Shan/Jorden ver dag och vi arbetar for LJUSET

 

Anmäl
2008-06-07 21:12 #9 av: Solar

Kanske man kan forstå mera omkring Månens betydning och sätt at funke på ved att läse denne artikel -

kram

 

Solar

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.