Artikelserie - Stjärnmänniskor - Solens barn

Evakueringsplanen

2008-01-01 16:03 #0 av: pson

Det finns en evakueringsplan för Shan som kommer att bli verksatt utifall stora naturkatastrofer, polskifte eller atomkrig.

 

 Miljoner av mindre Stjärnskepp befinner sig omkring Shans sfär - redo att evakuera de, som önskar att bli evakuerade. Ännu högre upp i sfären ligger enorma moderskepp med en storlek jämfört med New York och Chicago, där jordborna kan vara sålänge tills de åter kan landsättas.

 

Det finns större, interstellara Stjärnskepp, men de omtalade moderskeppen som bara precis är inrättade till ett sådant ändamål, kallas Shan-cities ( Shan-städer). Varje Shan-stad representerar sin sfär, motsvarande till var och en av de stråltyper, som strömmar till detta solsystemet. Moderskeppen är indelade i "etager", och varje etage representerar ett utvecklingssteg.

 

Rymdkommandon känner till alla, som just nu är inkarnerad på Shan. De känner till varje enskildes utvecklingssteg, "hemuniversum", stråltyp, familjeförhållande, uppväxt, karma etc. De Stjärnmänniskor som tillhör innerkretsen av Rymdkommandon, och som är inkarnerad på det fysiska planet, är konstant övervakad.

 

Oavsett om de känner till deras ursprungliga identitet, är de övervakade av Rymdkommandon som noga följer deras utveckling, deras handlingar, känslor och tankar osv. Rymdkommandon har fullt överblick över vem som befinner sig vart. Det vill säga, att i tillfälle att en katastrofliknande situation skulle förekomma, kommer ingen att bli övergiven - med mindre de själv önskar det! Ingen blir tagen ombord mot deras vilja, för ingen, som går Ljusets väg, förgriper sig på andras fria vilja!  

 

De frågor, som oftast ställs är om föräldrar och barn blir separerade vid en evakueringssituation, och vad som i såfall kommer att ske med djuren.   Det kommer naturligtvis an på situationen. Om Rymdkommandon exempelvis bara har 5 minuter till evakuera en hel kontinent eller större delar av Shans befolkning, kommer det inte finnas tid nog för Stjärnskeppen till att landa. De som önskar att bli evakuerade kommer då att bli strålade ombord från den plats de befann sig på i den gällande tidspunkten, d.v.s. att de själva skulle gå in i levitationsstrålen, som blev projicerad ner från Stjärnskeppet.

 

Vid ett sådant tillfälle hade många människor gått över ( dött), för endast ett fåtal har så mycket Ljus i auran, att de kan tåla den kraftiga uppstrålnings energin. Barn är oftast mycket renare i auran än vuxna, och komemr under alla omständigheter evakueras först, tillsammans med andra svaga och hjälplösa. Också djuren, som är utan delaktighet i den självdestruktiva mentalitet som huvudsakligt härskar på denna planeten., kommer att bli evakuerade vid en katastrofsituation.

 

Det finns fysiskt inkarnerade Stjärnmänniskor, som är specialtränade och som i en situation som den ovanstående, kommer att kunna lyfta många människor i deras aura, och således fungera som "step-down transformatorer", som alltså nertransformerar den starka uppstrålningsenergin. Dessa människor lever i total avhållsamhet från alla världsliga "nöjen", för att kunna hålla deras aura så ren och högt vibrerande att de kan utföra sin uppgift.

 

Det är en av många sätt att tjäna sina medmänniskor på. Några av dem har ytterligare till uppgift att bygga uppstrålningsstationer där de bugger upp ett speciellt energifokus. Dessa strålningsstationer kommer att vid tillfälle bli aktiverade, så att männsikor kan söka sig dit och bli uppstrålade, beskyddade av den aktuella Stjärnmänniskans aura.

 

I en evakueringsstation, där Stjärnskeppen har tid till att landa kan de, som önskar gå ombord på Stjärnskeppen. Vid ett sådant tillfälle kommer alla överleva en fysisk ombordtagning, för här har Rymdkommandon möjlighet att "långsamt" att häva vibrationerna i Stjärnskeppen, så ingen får aurachock eller går över ( dör).

 

En närliggande fråga att ställa skulle kunna vara vilka kriterier människorna fördelas inom, på Stjärnskeppen. Var och en människa har en grund vibration, som hör till en av de 7 stora manifesteringsstrålarna, som strömmar till detta solsystemet. Varje stråle har sin färg - sin vibration. Således har varje av de 7 Shan-stadsmoderskeppen också sin grundvibration eller strålenergi, och på det viset blir människorna fördelade, så de förs till det Stjärnskeppet som matchar deras egen grundvibration.

Dock kommer barn att bli förda till speciella Stjärnskepp med mycket högre kärleksvibrationer, och med specialtränade besättningsmedlemmar, som arbetar i Världsmoderns Medvetenhet.

 

Vi står inför mycket, mycket stora planetariska förändringar, och för varje gång det företas en atomprovsprängning, framskyndas dessa förändringar så övergången till högre dimensioner riskerar att bli onödigt hård. Rymdkommandon är i konstant alarmberedskap ifall an evakuering skulle bli nödvändig. Det gäller att försöka inte gripas av panik.

 

Alla som önskar det, kommer att bli tagna ombord! Se till att du var dag fyller din aura med Det stora vita Ljuset, Kristusljuset. Det rensar och healar dig, och gör det lättare för dig att kunna tåla den starka uppstrålningsenergin - levitationsstrålen, för även om det sker i en annan Stjärnmänniskas aura, är strålen väldigt kraftfull.

 

Under alla omständigheter, som vår älskade Mästare Kristus Sananda, uttrycker det: Frukta icke. Många miljoner bröder och systrar, som har stor erfarenhet av evakueringssituationer - erfarenheter, som de fått i deras Själars ungdom i andra universum - har ställt sig till råds. Ingen kommer att bli efterlämnad mot sin vilja.

 

Även djur och plantor kommer att bli evakuerade, för alla former av liv har lika stort värde för Skaparen. Ingen har större värde än andra! Var och en form för liv är lika högt respekterat och värdesatt, för vi kommer alla från samma Skapare. Var medveten om det!

 

 

Ur: Stjärnmänniskor - Solens barn av TiaRa Solera

 

 

Av: -pson-

Datum för publicering

  • 2008-01-01
Anmäl
2008-01-01 17:16 #1 av: Ijin

Hmm Om ändå..

Anmäl
2008-01-12 22:02 #2 av: pson

Puttar fram till intresserade

Anmäl
2008-01-12 23:51 #3 av: enola

Enligt "visioner från plejaderna" (gud vad jag tjatar om den boken nu) så räddade dom en del människor förra gången vi gick igenom detta (inträdet in i fotonbältet). Detta skulle ha förhindrat oss att gå in i ljuset, så denna gång kommer vi inte bli behandlade på samma sätt. Vi kanske får mer hjälp här på planeten istället för att vi blir evakuerade till rymdstationskollonier.

Anmäl
2008-01-13 00:01 #4 av: pson

HUr ska vi få hjälp på planeten om den är fylld med katastrofer?

Vad menar du med att "förhindrat oss att gå in i ljuset"?   *nyfiken*

Anmäl
2008-01-13 00:28 #5 av: Solar

ja det er jo plan B - som kan træde ikraft vis det er nødvendigt

 

kram

 

Solar

Anmäl
2008-01-13 01:07 #6 av: enola

#4 Jadu, kanske evakuera människor till stabilare områden, dem har nog teknologi utöver vår fantasi som skulle kunna hjälpa oss på många sätt.

Enligt boken så kommer vår planets färd genom fotonbältet att aktivera oss så vi får kontakt med alla 9 dimensioner, när vi vart upplockade sist så hindrade detta vår utvekling. Tror det var nått med att vi inte skulle förlita oss på utomjordslig hjälp varje gång nått hemskt händer heller.

Anmäl
2008-01-13 01:27 #7 av: pson

#6 Ska vi inte förlita oss på utomjordslig hjälp? Thats what friends do!! Eller...  hahaha....  

Jag förstår nog vad du menar...  Precis som man inte kan bo hemma hela livet och tro att mamma och pappa fixar biffen, så är mänskligheten tvungen att stå på egna ben tillslut.  

 

Anmäl
2008-01-13 21:20 #8 av: Ijin

#7 sant, tror inte att dom kommer hjälpa oss, om vi är så pass brutala satt vi krigar ihjäl oss så tror jag itne precis att någon vill hjälpa en^^

Anmäl
2008-01-23 21:05 #9 av: Ewerhof

I en berättelse som jag skrivit blir alla människor teleporterade till olika platser enligt tre modeller. Det finns inget hot från 'utomjordingarna' utan de kommer enbart för att hjälpa oss. Huvudsyftet är att jorden ska helas från all mänsklig påverkan och behöver få vara ifred. Allt som allt har de 7 dagar på sig att förflytta människorna.

Det roliga  är att jag upplevde att jag själv hittade på början till följd av en dröm jag inte kunde glömma och sedan spann berättelsen vidare av sig själv. Och så läser jag 'överallt' här i trådarna om detta tema och likartade tillvägagångsätt i allas tankar.

Känns lite skumt. 

Anmäl
2008-01-23 21:12 #10 av: Solar

Ashtar Kommandoen opererer med en tidsfaktor for at rydde Jorden på ungefär 15-30 min -

det kan gøras på 5 min via teleportation - men mange vil dø fordi de inte tåler den snappe vibration -

så vi hoppas at det blir 30 min i ro och fred -

Ashtar Kommandoen har jo millioner af kæmpe stjerneskibe liggende utanfor Jorden - dom største kan take en by som N.Y.

Kram

Solar

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.