Kanaliserade budskap

Kosmisk energi

2008-01-11 01:48 #0 av: pson

Kanalisering av Mästare St. Germain

I Lemuria och andra tidiga kulturer utvecklade människor en formidabel kunskap om hur man fysiskt samlar in och lagrar gudomlig energi. Pyramider och kristaller och vissa metallegeringar gav människorna oändliga mängder energi samt en teknik som användes för att skapa kommunikationssystem, transportsystem, byggnader mm, vilka var bra mycket mäktigare än de som vi i västvärlden idag anser vara människans största kulturella och vetenskapliga prestationer.

De kunde kontakta Gud genom ljud, med vilka de kunde förflytta enorma stenblock över långa avstånd och placera dem med en precision som får dagens arkeologer att häpna. Vi talar om kosmiska ljud, vilka - som någon sorts laserstrålar - både kunde skära och transportera dessa stenblock. Pyramiderna i Egypten byggdes med dessa principer som användes i Lemuria.

Pyramiden innehåller alla de grundläggande skapelseformerna och -vinklarna. Denna speciella pyramidiska konstruktion innehåller Gud i sitt centrum och från detta centrum strålar det ut en energi, som kan vara kanske en miljon gånger större än den energi som går åt i ett plan som flyger från Europa till USA.

 För att ge en bild av vilka energier som är tillgängliga för människan. Denna direkt absorberade kosmiska energi är inte bara starkare, den har dessutom ett större aktivitetsområde (t ex att läka sjukdomar) och vidare är den miljövänlig eftersom den inte behöver förbrännas, utan används direkt.

På senare tid börjar människan återigen ge sig in i denna primära teknik centrerad runt den högsta gudomliga energin. Därför är det nödvändigt med några varningens ord, eftersom det historiskt finns en tradition av att missbruka många av dessa energiformer. Men den här grundläggande kunskapen är i vilket fall som helst nödvändig för jordens återuppbyggnad, och new age-vetenskapen kommer att bli beroende av en kunskap om, bland andra, pyramiderna och deras funktion.

Från Lemuria seglade en stor del av folket till de intilliggande kontinenterna och etablerade kulturer i Indien, Kina och Atlantis. Även sydamerika, centralamerika och en del av nordamerika koloniserades av Lemuria.

Dessa skepp seglade genom att använda antenner, tillverkade av en metallegering, som kunde absorbera kosmisk energi direkt. Eller också förflyttade de sig med hjälp av antingen kristall- eller metallbatterier, laddade på land innan avfärden.

Vinden utnyttjades samtidigt som ett suplement (tillägg), och denna kombination av laddad gudomlig energi kombinerad med vindkraften är det bästa sättet att skapa energi för människor på planeter. Människor i utvecklade samhällen kommer återigen att börja utnyttja dessa metoder, men många kommer att tro att de som skapelsens mästare för första gången manifesterar denna genialitet.

 

 

 

  

Relaterade länkar

 

Av: -pson-

Datum för publicering

  • 2008-01-11
Anmäl
2008-01-11 09:18 #1 av: [Mariann]

så här har jag uppfattat Lemurien

"I den lemuriska tiden var medvetandet i mänskligheten så drömmande och så lite individuellt, att det har varit mycket lite egentlig civilisationsuppbyggande och mycket få möjligheter för att samarbeta med en individuell intelligens i mänskligheten."

Så i det ljuset verkar "st germain" vara ute å cykla...

om det är så att jorden  för 18 miljoner år sedan befolkades av mer djur eller djurmänniskor och det under första 100.000 tusen år gick utvecklingen mkt långsamt och därefter ska "lemurien" funnits, så kan man ha sina funderingar om man inte romantiserar denna tid på jorden... vill göra den större o häftigare än den var...

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.