Artikelserie - En resa genom solsystemet

Jupiter

2008-01-14 23:35 #0 av: pson

Jupiter – i mytologin Zeus, som blev mest känd för sin förförarskicklighet och sin förmåga att verkställa sina önskningar utan några tveksamheter.

Jupiter är en enastående syn med sina många månar som kretsar runt den. Några är konstgjorda, andra är naturligt skapta. Jupiter är närmast ett solsystem i sig själv, med alla sina sateliter. Så vitt jag är orienterad, är de enda av Jupiters sataliter som är bebodda Io och Ganymedes.

En flimmrande tåga samt ljuseffekterna som förvrängs av Jupiters glödande kraftfält, döljer den verkliga Jupiter. Här ses mäktiga skyformationer, stora landmassor och enorma hav, och här finns den äldsta civilisationen i hela solsystemet.

Luften på Jupiter är lätt som eter* och vibrerande - den både känns och är regenererande, och atmosfären har en gyllene färg. Här residerar de, som styr människans utveckling i denna sektorn av Rymden.

På Jupiter befinner sig Adam-rasen - stora, majestätiska ljushåriga väsen, vars hud har en gyllene utstrålning. Jupiter är hemmet och vaggan för mänskligheten i detta solsystemet - och födelseplatsen för det mänskliga livet på Shan.

Men det bor även andra människor i Jupiter-systemet, än de tidigare omtalade långa, ljushåriga väsnen. Det bor både långa, kortare och dvärgar. Detta beror på de tidigare omtalade olyckor, där många var tvungna att evakueras, bl.a. till Jupiters månar. De är så att säga Jupiters adoptivbarn.

De, jag har arbetat tillsammans med från Jupiter i denna inkarnationen under healingar, har huvudsakligen arbetat från det eteriska planet - i denna förbindelse med regenerering av celler.

Läkarna och healingsteknikerna från Jupiter är i det hela taget mycket skickliga - långt över vanlig jordisk standard  och förståndsnivå, när det gäller ändringar i den eteriska mallen ( dubblett).

Här utförs inget mindre än mirakel.

 

*(av grek. atiher = luft) ansågs under antiken vara ett slags kosmiskt energiflöde, ett material som solen och stjärnorna var gjort av. En eterisk massa som var själva livskraftens energisubstans, skapat av allt levande. Susning.nu

 

Ur: Stjärnmänniskor - Solens barn

  

  

Av: -pson-

Datum för publicering

  • 2008-01-14
Anmäl
2008-01-15 00:01 #1 av: Gahella

Intressant.Fundersam


Anmäl
2008-01-15 12:57 #2 av: nera

Skrattande  Mycket !

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.