Artikelserie - Stjärnmänniskor - Solens barn

Kosmiska Råd

2008-02-06 23:22 #0 av: pson

Saturnus Tribunalen - Den Galaktiska Tribunalen - Det Galaktiska Rådet - Den Interplanetariska Konfederationen - Det Planetariska Koordinerade Nätverket

 

Saturnus tribunalen

Solar tribunalen har sitt säte på Saturnus. Detta är regeringssätet för politik och rättvisa i den sektor av rymden, som Shan är en del av.

Varje planet i detta solsystemet är representerat av en medlem i Rådet, och det sägs, att omkring 700 delegater från invånare i denna galax deltar i Rådet.

Den nuvarande förmannen för Saturnus Tribunalen är den högt älskade Kadar Mon-Ka. För många jord-år sedan blev Mon-Ka nominerad till denna ställning, vilket han accepterade. Kadar är en titel.

Kadar Mon-Ka är planetarisk härskare på Mars, och samtidigt med hans förpliktelser på Mars, var han tidigare denna planets representant i Tribunalen. Han är nu Shans inofficiella representant i Tribunalen, och en mycket varm talesman härvid. Hans talsgåva och kärleksegenskaper är legendarisk i hela galaxen.

Kadar Mon-Ka var, som de flesta andra medvetenheter och Mästare, tidigare inkarnerad på Shan. Hans senaste inkarnation var som härskare över den gamla Inca-byn, Machu Picchu i Peru, den legendariska Viracocha. Han är en ofantlig universell själ. Kadar Mon-Ka leder också den intergalaktiska basen ( är överst ansvarig) i Sydamerika, som är förbunden med Mars på ett sätt som det inte är tillåtet att berätta om här.

 

Den galaktiska Tribunalen

 

Den galaktiska Tribunalen har sitt säte bakom Stjärnsolen Aldebaran, som ligger i stjärnbilden Oxen. Ett videunderligt , vackert väsen vid namn Kla-La, som är vetenskapsman och pyramidmästare, och den översta ledaren i denna tribunal.

Kommandör Soltec, är rådgivare i vetenskapliga frågeställningar  i Den galaktiska Tribunalen. Soltec är kommandör på Stjärnskeppet " Phoenix", där man arbetar med astrofysik, samt med andra avancerade vetenskaper, som ännu är okända på Shan. Soltecs namn vittnar om hans talang för att styra och arbeta med de våldsamma solenergierna. Han har sitt ursprung i stjärnbilden Centaurus, och är som de flesta av sina bröder, mycket humoristisk.

 

 

Det galaktiska Rådet

Det galaktiska Rådet har sitt säte på Terminus Hatonn i Andromeda-galaxen. Kommandör Hatonn är en av de ledande organ i detta Råd, samt i den intergalaktiska basen, som ligger i Nordnorge.

 

Den interplanetariska Konfederationen

 

Den interplanetariska Konfederationen omfattar 10 utav 12 planeter i detta solsystem. Den består av en andlig hieraki, bättre känt under namnet Det Stora Vita Broderkapet, under ledning av Mästaren Kristus Sananda.

Planeternas konfederation har en flotta på många tusen stjärnskepp, och ett motsvarande antal besättningsmedlemmar, som leds av kommandör Ashtar Sheran. Den galaktiska Konfederationen har en stor del av sin flotta på stand-by, under tillfällig ledning av Ashtar i händelse av evakuering. Jag kan tillägga, att Rymdkommandon har en flotta på totalt flera miljoner stjärnskepp.

 

Det planetariska koordinerade Nätverket

 

Nätverket är representerat vid Väktarna, Federationen, Konfederationen samt det Det universella ljusets Broderskap, varunder också Ashtar- och Jupiterkommandon tillhör. Var enda viktig sak som angår Shans säkerhet, inklusive evakueringsplanen, går genom Den interplanetariska Konfederationen. De universella lagarna förbjuder ingripande från andra, med mindre den interplanetariska existensen och utvecklingen är hotad.   

 

Forts. med Den Galaktiska Övervakningen(GS), Regnbågs Rådet och det Karmiska Rådet kommer i egen artikel

 

 

Ur: Stjärnmänniskor - Solens barn

Av: -pson-

Datum för publicering

  • 2008-02-06
Anmäl
2008-02-06 23:27 #1 av: shintaida

Så många INTRESSANTA inlägg Du har, Pson! Jag fullkomligt glufsar i mig kunskapen!

Tack och varma kramar för text som man förstår! *kraaam*

Med Stjärnljus // Shintaida

Anmäl
2008-02-06 23:36 #2 av: pson

Kyss Tack & Kram tillbaka, vännen!

Anmäl
2008-02-07 01:58 #3 av: Solar

Ja det er bra text -   Glad

Anmäl
2008-02-07 10:37 #4 av: nera

Åhhh, nu går min skrivare igen för fula muggar! Tack igen för bra info Glad

Anmäl
2008-02-07 18:23 #5 av: skogsgubben

Varför är det inte tillåtet att här berätta om sydamerikas förbindelse med Mars?

Anmäl
2008-02-07 18:30 #6 av: pson

Ja, du det kan jag inte svara på. Antagligen ligger det långt utanför vår kapacitet att kunna hantera, så därför låter de helt enkelt bli.  

Anmäl