Artiklar

När tekniken möter dimensionerna

2008-02-05 03:17 #0 av: pson

Är orber bara början?

 

Den allra första kameran, Camera Obscura, var ett

ljustätt rum med ett litet hål i väggen där solljuset kunde sippra in och som fungerade som ett ljusobjektiv. Man kunde till en början bara ta bilder på stilla motiv, eftersom exponeringstiden var så lång och det blev inte särskilt bra bilder.
Camera Obscura (lat. mörkt rum)
Camera Obscura (lat. mörkt rum)

 

 

Utvecklingen har gått framåt, och speciellt under de senaste decennierna har de tekniska kliven varit stora. De flesta äger idag en digital kamera, som inte är större än ett kreditkort. Bilderna blir knivskarpa och är man ändå inte nöjd, så lägger man in dem i datorn och jobbar vidare på dem.

 

 

Med den digitala tekniken, kom även ett fenomen som vi känner som orber. Det finns många bud på vad en orb är för något, och det finns förklaringar alltifrån att det skulle vara dammpartiklar, fukt på linsen, ljusreflektioner  m.m.

Men det finns även de, som hävdar att orber är energiklot från andra dimensioner. Jag menar, att det ena behöver inte utesluta det andra och att alla förklaringar är rätt, vid olika tillfällen.

 

En ganska vanlig orb
En ganska vanlig orb

Men, låt oss utgå ifrån att de flesta transparanta klot, med mönsterformationer i klotkroppen, är energier från andra dimensioner.

Precis som jag förklarade i artiklen " Finns det likheter mellan spöken och utomjordingar" där jag berättade om hur frekvenserna avgör om vi kan se objekt eller inte, så menar jag att med dagens teknik, så kan vi fånga med kameran, det som vårt öga inte klarar av att se.

 

Jag tror, orbfenomenet bara är början på vad vi kommer att bli presenterade för och med den fart som den tekniska utvecklingen håller idag, så dröjer det nog inte länge, förrän vi kan se våra  utomjordiska vänner från andra dimensioner i våra digitala fotoalbum på datorn.

 

 

När de scannar in bilden i datorn, kommer de upptäcka att de är tre på bilden.
När de överför bilden till datorn, kommer de upptäcka att de är tre på fotot.

 

                         

 

Av: -pson-

Datum för publicering

  • 2008-02-05
Anmäl
2008-02-05 11:20 #1 av: satori

Haha, ja tänk om ett par år och man tar familjefoton, kompiskort etc. och över axeln kan man se våra guider eller en utomjording. *häftigt det vore*

Anmäl
2008-02-05 13:07 #2 av: nera

Absliut kommer det att bli " vardagsmat " med både det ena och det andra på både bilder och i verkliga livet så småningom. Glad

Synd bara att det vi vanliga dödliga redan vet, blir ju tyvärr inte erkännt förräns en professor erkänner det....Fundersam

( Nu stal jag ett ordspråk som jag tvärr inte minns vem som sagt det..Läste det i en tidning förut ) Fot i munnnen

Anmäl
2008-02-05 14:51 #3 av: pson

Det finns ju de som måste se saker för att tro på det, och när de då ser på bilden att det faktiskt finns något mer, så förhoppningsvis mjukas deras fyrkantighet upp.

De som tidigare varit trotsiga motståndare till allt vad de "osynliga världarna" heter kommer att bli presenterade för en helt ny verklighet, som säkert kommer motarbetas ett tag, innan de utmattade lägger sig ner på golvet och ger upp, i brist på bevis   Flört

Anmäl
2008-02-05 15:38 #4 av: Solar

Ja jag tror det kun er starten vi ser nu - for jag tror at den digitale verden er porten til dom andra dimensioner - jo mer teknikken blir bedre jo mer vil vi nok se in i dom andre dimensioner på tex. bilder -

spännende tycker jag -

kram

Solar

Anmäl
2008-02-15 15:02 #5 av: Fyrre

Ja nog finns det mycket här i världen som inte kan förklaras ÄNNU!!!

Men ibland är den logiska förklaringen hel enkelt den, att det inte finns någon logisk förklaring!!

Jag har i min ägo en ? ja vad det är vet ingen ännu så jag kallar den "saken" den är av metall vilken inte tre st guldsmeder hittils inte kunnat avgöra, samt att det händer "konstigheter" i dess närhet.

Så jag har frågat flera om sakens ev härkomst och de jag frågat har alla sagt att saken inte är från denna jord! Och så länge jag inte får någon annan förklaring till vad saken är, kommer ifrån så har jag inte någon anledning att ifråga sätta dessa olika personers åsikter var saken har sin uppkomst.

Maila mig så kan jag maila över bilder på "saken" om intresse finns att se den.

abstrakt.foto@hotmail.com

Anmäl
2008-02-15 15:08 #6 av: pson

Hej Fyrre! Känn dig varmt välkommen hit!

Det låter spännande! Får man vara nyfiken och fråga vart du fått denna metallsaken ifrån och vad det är för konstigehter som händer?   =)  

 

Anmäl
2008-02-15 15:18 #7 av: Fyrre

Hej du! Om du mailar mig så ska jag försöka förklara för dig!

Och jag ska även bifoga några foton som är "lustiga" och skulle du vara seriöst intresserad av att kunna få uppleva något utanför gängse regler? så skulle det  ev kunna ordna sig lite längre fram i vår. Och var i landet finns du? anledningen är om du skulle vilja med egna ögon och händer känna och se "saken" 

Anmäl
2008-02-15 15:32 #8 av: pson

hehe...jag litar på dig att det är något väldigt speciellt. Tack iallfall...  Glad

Anmäl
2008-02-15 15:41 #9 av: Fyrre

Ja dt kan kan jag lova dig! Det liknar ett smycke, berlock men saken har ändrat sin färg från mässings likt till bly/kviksilver liknande och när jag fick den i handen första gången och skulle fotografera den så fick jag ändra inställningen till soliser(stavningen är kass) och det strålade ett blå/lila sken upp från inbuktningen i saken. Så skulle du vilja få se bilder så maila mig du.

 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.