Artiklar

Gordon-Michael Scallion

2008-03-17 17:38 #0 av: pson

Författaren beskrivs ofta vara en profet och framtidsvisionär, och är kanske mest känd för sina 'framtidskartor' över världens kontinenter. Hans abrupta uppvaknande 1979 ledde till en mängd anteckningar, som har samlats till en bok, Anteckningar från Kosmos.

 

Gordon-Michael Scallion
Gordon-Michael Scallion

 År 1979 ändrades Gordon-Michael Scallions liv plötsligt och oåterkalleligt inom 24 timmar.

Utan förvarning började utomsinnliga fenomen inträffa dagligen - E.S.P., auraseende, kommunikation med poltergeister, andar och andra högre intelligenser, kanalisering, healing, astralresor, ut-ur-kroppen-upplevelser.

För att behålla förståndet började han föra "anteckningar" över budskapen han mottog från vad han bara kunde hänvisa till som " en intelligens från kosmos".

Han fortsatte sitt antecknandet fram till 1991, då all aktivitet plötsligt fick ett lika abrupt slut som det hade börjat. Hans hälsa vacklade efter den psykiska ansträngning som han genomgått i så många år, och istället så infann sig en ny, mildare vägledning, som följer honom än idag och som  han väljer att kalla för sina drömguider.

Upplevelserna kommer nu inte längre till honom som de gjorde i början, utan nu jobbar hans drömguider med honom istället i vad han beskriver som en glädjefylld strävan mot förståelse för och klarhet om den värld vi lever i.

Sedan 1982 har han mottagit information om att vi inte är ensamma i detta väldiga universum och 1987 började han få specifik information om sädesfältcirklar.

Här följer ett kort utdrag från ett sådant tillfälle från en kommunikation med vad författaren kallar 'eterväsenden'

 F: Författaren

E: Eterväsenden

 

F: Från vilket stjärnsystem kommer ni ifrån?

E: Vi kommer från det jordiska systemet.

F: Talar ni om en annan tid eller dimension?

E: Vibration skulle vara en riktigare definition. Ni känner denna sfär som den övre mentala, eller femte, jordiska sfären. På samma sätt som själar vistas på en parallell jord, avskild genom en annan vibration, förhåller det sig med oss. Det är bara vibrationerna som skiljer oss från er värld.

F: Hur är det möjligt att jag kan kommunnicera med er?

E: Vi är ett rent mentalt medvetande och har ingen specifik form. Den mänskliga hjärnan har en kapacitet att upprätta en matris - kemiskt och elektriskt - som gör det möjligtför sinnet att genom hjärnan komma i samklang med dessa vibrationer. Drömtillståndet är en sådan förbindelse. Vi kommunicerar direkt med ert intellekt.

F: Har ni kroppar som ser fysiska ut?

E: Vi behöver inte synen och därför finns det inget behov av fysiska apparitioner. Ni behöver till exempel ett optiskt system för att förmedla bilder till den optiska nerven och därefter till den del av hjärnan som bearbetar bilder. Vår bearbetning fungerar på så sätt att upplevelserna sker direkt i våra mentala sinnen, där vi bearbetar alla upplevelserna. Vi är en tankeras; vi verkar i grupper men har också individuella tankar.

F: Vilka andra världar har ni kontakt med?

E: De som utgjorde en del av de tidigare rotraserna på Jorden - Plejaderna och Sirius.

F: Jag vet att många människor skulle vilja veta exakt hur sädesfältcirklarna skapas. Många har befunnit sig vara gjorda av människor.

E: En del är gjorda av de som kämpar med att acceptera sin egen andliga identitet. De flesta är äkta - de som visar sig innehålla magnetiska rester från vårt bildskapande.

För att skapa symbolerna upprättar vi en matris mellan våra världar - en tidsport om du så vill. När den väl är etablerad, kan vi ur er atmosfär konstruera vilka föremål vi än önskar, genom att använda era kända - och okända - ämnen. I det här fallet skapar vi en liten sfär av röd plasma - en pickupnål, och projicerar den på ett lämpligt magnetiskt rutnätsområde på jorden, där vi kan lämna våra budskap.

Det svävar över det utvalda området och sänker sig ner över detsamma medan det rör sig i cirkelmönster, ungefär som en graveringsmaskin framställer en ID-bricka.

F: Vad betyder cirklarna och symbolerna?

E: Cirklarna och formationerna är toner eller ljud som innehåller medelanden som inte kan uppfattas av den mänskliga hörseln, men är hörbar för varje människas subtilare kroppar. varje formation innehålelr ett specifikt budskap. Varje budskap skapas genom att storlek, form, vidd och riktning för symbolens placering varieras i förhållande till Polstjärnan. Många är profetier för detta decennium av förändringar. Några visar stjärnpositioner, utsändningstider eller tidsportar. Allt ingår i stjärnornas universella språk. Alla förstår, på de inre medvetandeplanen, deras budskap.

F: Ni nämnde att den teknologi ni använder för att skapa dessa cirklar, är ett " magnetiskt lins"-system som gör det möjligt för er att skapa sädesfältformationerna. Skedde detta även i fortiden?

E: Ja. Stonehenge, Avebury och andra platser byggdes, där våra symboler framträdde.

F: Vilket var syftet?

E: Att uppmärksamma ert jordiska släkte på vår existens, vårt gemensamma ansvar och vår gemensamma källa - vår gudomlighet.

 

Om den kollektiva betydelsen av sädesfältcirklarna enligt eterväsenden

"Vi har nu gått in i en cykel i våra förenade världar, där handlingar utanför er värld börjat påverka vår värld. Därför har vi presenterat en serie symboler för er värld, som när de förstås ur fysisk synpunkt, kommer göra det möjligt för era vetenskapsmän att bättre förstå vad det är som utlöser förändringrna som nu börjat ske i er värld. Våra förenade världar, livsformernas själva existens och uppbyggnad, styrs av solens aktivitet."

 "Denna källa, givaren av allt liv, utstrålar sina energier i cykliska mönster. Solmagnetiska cykler - polskiften - infaller med 11600 års intervaller, där mindre cykler ingår i den störrecykeln. Ett fullständigt magnetiskt polskifte skulle normalt ske på slen år 2012.

På grund av utbredningen av negativa tankeformer och kärnkraftsaktivitet i er värld, har emellertid denna cykel blivit modifierad och inträffar nu tidigare, innan förberedelserna är avslutade. Men kännedomen om dessa cyklar kan möjliggöra skiften i er värld, så att cyklen kan korrigeras. På så sätt underlättas förberedelserna i våra förenade världar."

"Effekten av ett sådant solskifte ger stora förändringar av våra förenade världar, och banar väg för nya årstider och faktiskt även nya arter."

 

I boken Anteckningar från Kosmos finns kapitel som tar upp

  • Ädelstenars och färgers psykiska krafter
  • Reinkarnation
  • Samtidiga verkligheter
  • Den Blå Stjärnan
  • Liv på Mars
  • Egyptens Pyramider
  • Barnen av den Blå Stråle

 

Relaterade länkar

Av: -pson-

Datum för publicering

  • 2008-03-17
Anmäl
2008-03-17 18:08 #1 av: nera

WOW! Han har jag aldrig hört tala som förut..Glad

Anmäl
2008-03-17 18:44 #2 av: Solar

Ja det är väldig spännande - jag vet omkring energien i cropcircles - såå

Anmäl
2008-03-17 19:32 #3 av: Ewerhof

Kan inte låta bli att undra...varför får vi alltid i detalj veta hur det ska gå för USA? Vi då? Resten av världen? Existerar vi överhuvudtaget i alla dessa framtidsvisioner?

Jag tycker inte det är så kul att alltid höra om Amerikas väl och ve. Börjar rent av ledsna på det tjatet. Jag vill höra om hur 'vår värld' kommer att se ut för det är här jag befinner mig och också kommer att göra i framtiden. Eller spolas vi bort så snabbt att det inte ens är någon idé att tala om det? 

Anmäl
2008-03-18 01:11 #4 av: pson

 #3 Ja, bra fråga....   Kanske är det så att amerikanarna står först i kön och är bra på att höras, och de som sitter med info om övriga europa väntar på sin tur....  

Anmäl
2008-03-18 01:12 #5 av: pson

"Övriga Europa"....jag menade Europa och övriga världen....  hehe..

Anmäl
2008-03-18 12:17 #6 av: Ewerhof

Stormaktsländerna har ju bytts genom åren och jag tror Amerika är på fallrepet nu. Den där mentaliteten som de sprider har inte gett världen ett så bra avtryck, så här i efterhand. Illusion, är ett ord som platsar, tycker jag. Solkortet, i TAROT, kanske hör till Amerika? Parkvackert, men ingen riktig natur... Även om de bidragit med en massa bra så representerar de också våldet.

Nå, hur som så önskar jag att det fanns mer kartor och förutsägelser där lilla Sverige omtalas... Glad 

Anmäl
2008-12-18 15:49 #7 av: [Hukanson]

Får man kommentera texten typ fantastiskt att cirklarna i sädesfälten skall förstås som toner eller ljud...?? Det verkar i9nte vara kutym att göra det. Men om man ändå gör ett litet undantag kanske så hur kommer man till insikt om hur översätta dessa cirklar och symboler till toner och ljud - kanske en symfoni ?  Jean Michelle Jarre kanske redan har kommit på knepet och hur skall man då meditera för att översätta konserten till eget medvetande på rätt sätt ? Tycker mycket om  musik men jag vet inte längre om jag köper rätt cd´s...

Oneness can not be divided.

Anmäl
2008-12-18 15:58 #8 av: [Hukanson]

Kan lika gärna ge kommentera det andra mens jag håller på - vem vet var man är i morgon ? Solens magnetiska poler. Visste inte att den hade några men det har den tydligen och vända på sig kan de också det var väl bra och att det är dags nu tycker jag är mycket förvånande för det är ju jorden som har hög tid för magnetiskt polbyte det är en vetenskaplig sanning de undrar varför det inte redan har skett. Orsaken skulle kunna vara att solen måste skifta först och jorden i samklang med den. All denna ostabila förändringsdynamik skulle möjligtvis kunna förklaras med att Solsystemet byter magnetisk default-värde.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2009-02-12 18:27 #9 av: [Hukanson]

"Jatror ja ger upp , kan inte tyda sädesfältssymbolerna som en förståelse av vad det är som utlöser detta polbyte som sker i solsystemet var 11600:e år. Om inte ja kan tyda symbolerna och veta hur man ska trigga igång detta polbyte - vem ska då göra det ?"

Tänk om man var som Rodney i Deadalus och brottades med de riktiga problemen ...

Oneness can not be divided.

Anmäl
2009-02-13 00:02 #10 av: BigBear

Jag har beställt boken från Ad-libris....Oskyldig 

Anteckningar från Kosmos

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.