Kanaliserade budskap

Utomjordisk påverkan på vår intelligens

2008-02-13 18:20 #0 av: pson

Utdrag ur en kanalisering av Theodor

Ett av problemen med skillnaden i intelligens mellan er och utomjordingarna är att ni inte till fullo kommer att kunna förstå varför de gör som de gör.

 Vi har försökt att förklara vad de kommer att göra i termer som ni kan förstå, med hänsyn till er nuvarande paradigm. Ni kan emellertid inte greppa det till fullo på er nuvarande medvetandenivå.

Detta sägs inte för att förringa er, utan för att ni ska vara försiktiga med att anta att ni förstår utomjordingarna eller vad de håller på med. Och på grund av att ni inte till fullo kan förstå dem, måste ni lita på dem, eller snarare lära er vem ni kan lita på.

Som ett resultat av er kontakt med utomjordingar, kommer ni att ta ett språng i er egen intelligensutveckling. De positiva kommer att visa er hur ni kan komma åt en större del av er hjärna och lära er saker som kommer att tänja er mentala kapacitet.

Er intelligens kommer också att förbättras tack vare inströmningen av stjärnfolk och deras avkomma. Barn till stjärnpersoner kommer att ärva en högre intelligens. En del kommer till och med att vara genier enligt er standard, oavsett om de själva är stjärnfolk eller inte.

Om stjärnfolk kan påverka andra endast med sina energier, hur mycket mer kan de då inte påverka sina barn! Sålunda begåvas barn till stjärnfolk med en större insikt, intelligens och andra talanger än andra barn. Det kommer så småningom att påverka intelligensen hos hela er befolkning.

Stjärnfolk kommer att arbeta som broar mellan de positiva och er för att hjälpa er att integrera den information som de ger er. Högt intelligenta människor behövs för detta och har inkarnerat av den anledningen. Följaktligen finns det fler genier på jorden nu än någonsin tidigare, många av dem arbetar inom vetenskap och matematik.

Ni kommer att behöva dem för att hjälpa er att lära er att trafikera rymdens väldiga räckvidd, bland annat. Ni har mycket att lära innan ni kan färdas bortom ljusets hastighet.

 

  

Relaterade länkar

Av: -pson-

Datum för publicering

  • 2008-02-13
Anmäl
2008-02-13 18:23 #1 av: nera

Mera spänande läsning ser jag! Ska printa ut på direkten. Glad

Anmäl
2008-02-15 15:54 #6 av: isa76

Mycket intressant läsning! Du har säkert fått frågan många ggr förut... Hur vet man om man själv, eller någon i ens närhet är an så kallad stjärnmänniska? Jag vet att denna frustrerande glömska är en del av planen och att den främjar andlig utveckling, men ibland blir man så trött...Glad

Anmäl
2008-02-15 18:31 #7 av: pson

Ja, hur vet man...=)   Jag tror det handlar om intuition till största del och för min egen del startade uppvaknadet med att jag gick till ett medium, för ca 5 år sedan. Hon sa då saker, som inte förrän nu har börjat manifestera sig i verkligheten, och som jag nu till fullo förstår.

Jag har även blivit ledd av min personliga guide till de rätta böckerna, de rätta internetsidorna, de rätta personerna, drömmar, osv, som allt har varit en gyllene tråd i den synkroniseringsväv som gjort att jag minns mitt ursprung.

Om något som du läser eller kommer till dig på annat sätt, och du känner starkt att detta är riktat til dig, då finns det en anledning till det. Om du inte kan ta till dig informationen som du blir presenterad för, så är det för att du antagligen inte är redo för det, men det har satt igång något i dig, sått ett frö.

Allting går i cirklar, och det man blir utsatt för i livet, har en tendens att komma tillbaka om du inte lärt dig det du skulle första gången, eller om du ska djupare in i ämnet, eftersom den första omgången nu är integrerad i dig. Du är mottaglig för mer information, helt enkelt , som kan hjälpa dig att minnas vem du är.

Är du utifrånkommen så är ditt liv annorlunda än din omgivnings. Du kan ha lättare för att lära dig saker( minnas), eftersom det egentligen bara handlar om att fräscha upp minnet, och du går snabbare vidare till nästa steg i livet. Det kan uppfattas som en rastlöshet för omgivningen, och de tycker du borde " bestämma dig någon gång", men intuitionen är stark och du gör bara det du har lust till, eftersom du har en inre längtan att växa hela tiden. Du vill framåt, för något väntar på dig, och tiden räcker inte till för att stå och såsa med något som inte är inspirerande och utvecklande.

Betyg, diplom, och andra papper på diverse utbildningar, känns kanske meningslösa, eftersom du VET vad du kan, och du behöver inte papper från någon skola i denna världen för att känna att du är bra nog. Du VET att du är bra nog.

Frustrationen kommer för att du innerst inne vet vem du är, men som du själv säger, så måste man gå igenom vissa lektioner i Livets skola, för att kunna komma vidare. Inga genvägar här inte, och det är ofta i de emotionella dipparna som de riktiga guldkornen för uppvaknandet ligger. Det ser man efteråt, och då är man bara tacksam för den mörka tid man varit igenom.

Det är inte ovanligt har jag märkt, att de som är utifrånkomna, inte alla , men en del, blir tagna från den normala arbetsmarknaden på olika sätt, och blir healade för att de ska komma ikontakt med sina inre gåvor. Det är svårt när man lever en stressig 9-17 vardag att verkligen komma till djupet av sin gudomlighet.

Kanske man börjar intressera sig "av en slump" (som alltså inte är en slump utan som är en del av synk-väven) för det vi idag kallar alternativa behandlingar och det är inte heller ovanligt att man tar stora skiften i livet från sönderstressad IT eller vårdpersonal, till att så småningom utbilda sig och börja jobba inom det alternativa. Som sagt, inte alla, men jag har sett en del i min närhet.

Ja...  nu vet jag inte om jag svarat på din fråga, annars får du fråga igen  ;)

 

Anmäl
2008-02-15 18:58 #8 av: Solar

#6 Ja det er väldig interessant läsning -

krammer

 

Solar

Anmäl
2008-02-15 20:24 #9 av: isa76

#7 Tack för ditt uttömmande svar! Jag känner igen mig i mycket av det du beskriver. Jag har varit annorlunda i hela mitt lilla liv. Andliga förmågor och "övernaturliga" ting har alltid kännts solklara för mig. Utomjordiskt liv har oxå kännts självklart men det är först på senare tid som jag börjat greppa sambandet andlig utveckling - utomjordiskt liv. Jag minns flera händelser från tidigare liv här på jorden. Jag vet att jag levt här minst tre ggr förut. När jag nu känner mig mer och mer dragen till och hemma i tanken på att jag kanske kan vara från en annan planet/tid så känner jag en stor förvirring. Jag "råkar"som du beskriver stöta på litteratur etc om plejadinvånare, stjärnmänniskor mm hela tiden... Men OM jag nu skulle vara en stjärnmänniska, vad skiljer då mig från "vanliga" jordbor? Har dom alltid (eller åtminstonde de senaste tiotusen åren eller så) inkarnerat endast på jorden? Eller kan jag kanske inte vara en stjärnmänniska eftersom jag minns att jag levt här på jorden förut? ( Det tidigaste minnet jag har verkar vara från 1700 talet). Förlåt om jag är jobbig nu.. :) 

Anmäl
2008-02-15 21:02 #10 av: pson

Precis! Sam-bandet mellan andlig utveckling och det utomjordiska är tätt knutet. Man måste först förstå och acceptera den andliga världen och hur det fungerar med dimensioner och frekvenser, telepati och annan energiöverföring som t.ex. healing för att kunna förstå den utomjordiska verkligheten.

Det som skiljer dig från andra är att du har ett annat innehåll i din ryggsäck, när du inkarnerar här. Du har en högre frekvens från start, och du har kanske också betydligt fler inkarnationer här på Jorden, och därmed en större visdom än de som inte är fullt så gamla själar. Energikänsligheten är större, du kanske inte känner speciellt starka band till dina föräldrar och syskon, utan att de mer är som en adoptivfamilj, som du växer upp i.

Utifrånkomna inkarnerar där det behövs, inte bara på Jorden. Deras uppgift är bl.a. att höja medvetenheten, öka kärleksförmågan och föra utvecklingen framåt. Jorden är den yngsta planeten i vårt solsystem, och behöver ganska mycket hjälp för att hänga med de andra planeterna som är långt före oss i utvecklingen och för länge sedan gått igenom den ascension som vi nu går igenom. Livet på andra planeter ser därför inte tvunget ut som det gör på Jorden och har inte samma förutsättningar som den humanoida varelsen för att leva.

 Vi skulle kunna vara på en annan nivå i utvecklingen, om vi hade hanterat den kunskap som gavs på ett mer fönuftigt sätt. Vi har fått en ny chans, och denna gången blir vi därför assisterade med mängder av stjärnsjälar som ska se till att det inte händer igen.

Stjärnmänniskor har inkarnerat under hela planetens historia. Under hela mänsklighetens historia har det funnits människor inom bl.a. filosofin, psykologin, konsten, politiken, forskningen, och såklart i vanliga vardagen som har haft till uppgift att upplysa sina medmänniskor om universums " hemligheter" och nu är tiden då gemene man har nått den utvecklingsnivån, att vi inte längre har behov för några slutna mysterieskolor eller sällskap, eftersom det inte gagnar den kollektiva utvecklingen längre.

Så visst kan man ha minnen långt tillbaka i tiden från massor av tidigare liv, för de liven har varit en del av ens egen utveckling och utbildning i det jordiska och du kan ha olika uppgifter i varje liv som du inkarnerar. Glad

 

Anmäl
2008-02-15 22:45 #11 av: nera

Sitter bara här och njuter av all intressant läsning ni skriver i inläggen Glad Plus det som är däroppe också förstås

Anmäl
2008-02-15 22:53 #12 av: satori

#2 - 5

Måste du ta upp 4 platser här för att komma med inlägg som inte ens hör hemma i tråden? Va? Stick och trakassera nån annanstans, det är ingen här som är intresserad av dina migreringsprocesser i alla fall!!! Du bara stör med dina inlägg för hur mycket jag än vill så kan jag inte låta bli att läsa dem och det retar mig!  Skrikandes 

Anmäl
2008-02-15 22:55 #13 av: satori

Oj *asg* Nu bytte han både plats i listan och inlägg...trött jag blir...

Anmäl
2008-02-15 23:07 #14 av: pson

satori...  vad pratar du om?  Fundersam

Anmäl
2008-02-15 23:57 #15 av: isa76

#10 Tack igen för ditt svar! Så fort jag läste dina ord så "kände jag igen dem". Det här med att den andliga utvecklingen höjjer vår frekvens, man kan kanske tänka sig att stjärnmänniskor har gått en "snabb kurs"? Jag är förresten uppväxt i en fosterhems familj! Men nu är jag för trött för att tänka / skriva.. Natti!

Anmäl
2008-02-16 01:11 #16 av: pson

Det här med att den andliga utvecklingen höjjer vår frekvens, man kan kanske tänka sig att stjärnmänniskor har gått en "snabb kurs"? 

Ja, det skulle man kunna säga, tycker jag. Alla förmågor och andlig/kosmisk kunskap ligger latent i alla, men för stjärnmänniskor ligger det inte i fullt så djup glömska.

Jag tycker det är viktigt att inte lägga någon värdering i det, för då kommer man ganska snabbt av banan, utan bara se det för vad det är.

Anmäl
2008-02-16 13:21 #17 av: nera

 # 12 Ja, det undrar jag med satori....??

Anmäl
2008-02-16 13:30 #18 av: Ijin

Hm.. Tror vi människor msåte utvecklas själva, och intelligensen kommer att gå uppåt så länge vi äter tillräckligt med protein för att kunna kosta på oss att "upgradera" våra synapser i skallen..

Intelligens är någonting som kommer ta lång tid att skaffa för alla, så därför ser jag hemskt gärna att genforskarna kommer på vilken gen det är som gör att man blir intelligent, och sedan ser till satt man "uppgraderar" unga  foster, man kan säkert trimma intelligensen med det dubbla innan hjärnan tar skada, men frågan är om våra "personligheter" kan klara av att hantera så mycket på en gång? om jag verkligen anstänger mig med all min hjärnkapacitet, och kanske jag kan hålla runt 5-7 tankar igång samtidigt, som då gör någonting, men gör jag så mer än typ 5 min så kommer jag få välrdens värsta huvudvärk.. men det måste man ju träna up, som sagt.. 

Anmäl
2008-02-16 19:23 #19 av: isa76

#18 Jag har för min del mer än en gång tänkt att människan inte kan hantera den intelligens vi redan har eftersom vår visdom erhållen genom vår empatiska och andliga utveckling inte riktigt verkar ha hunnit med i utvecklingen. Men det vore ju ballt om det går att trimma dessa delar av oss oxå! Skrattande

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.