Artiklar

David Weitzman - Kosmisk smyckedesigner

2008-06-23 16:48 #0 av: pson

Han föddes i Israel och är kraften bakom Ka Gold Jewelry. David har själv ägnat sig åt sökandet efter helig kunskap under många år. Han har stor kunskap inom områdena Kabbalah, helig geometri, egyptisk visdom, judisk tradition, tibetansk buddism och andra heliga begrepp.

 


Merkaba smycke
Merkaba smycke
År 1998, David började göra Merkaba hängsmycke. Den flod av reaktioner från människor som berättar för honom om de enorma förändringar i sina liv, uppmuntrade honom att fortsätta skapa och distribuera dessa symboler över hela världen.

 

 Historien bakom Davids smycken - Den glömda visdomen


 För 13000 år sedan, förändrade en katastrofartad händelsen världen, och orsakar den mänskliga rasen att glömma alla tidigare kunskaper. Vi var sedan tvungna att på nytt lära sig alla grunderna, även hur man gör eld!

Det fanns en grupp som överlevde den här händelsen och lyckades bevara kunskap. Medlemmarna i denna grupp  spred sig över hela världen så att "från livmodern av tid, visdom skall stiga igen i hennes barn".


Dessa överlevande etablerade de egyptiska, Sydamerika och tibetanska kulturerna. Den kunskap som var dolda i heliga symboler som blev grunden till det stora religioner och mystiska studier runt om i världen. Alla dessa övertygelser dela en sanning.


 

Heliga Symboler smycken

De symboler som ingår i David smycken avslöjar sanningen om vår identitet och den verkliga naturen av verkligheten. Bakom dessa heliga symboler är den kunskap som möjliggör för oss att ta fullständig kontroll över våra liv. Så att vi kan bli kvitt kaos, rädsla och hat som påverkar så många av oss.


Sacred geometry - där vetenskap och uråldrig visdom möts

David's smycken är designade av helig geometri. Helig geometri är en term som beskriver de geometriska lagar som skapar allt som finns.

Detta begrepp har använts av matematiker, geometers, andligt sökande, antropologer och arkeologer till att omfatta de religiösa, filosofiska och andliga övertygelser som har vuxit upp kring geometri i alla stora kulturer under loppet av mänsklighetens historia.


De geometriska lagar som härrör från livets blomma skapar Enhetens Medvetenhets blueprint, som skapat allt liv och existens .

I det ögonblick du ansluter själen och geometri får du helig geometri! 


David menar att den största inspirationen med att designa heliga och symboliska smycken är att han vet att han kan påverka människors liv. 

Hans verk utnyttjar kraften hos andliga symboler och helig geometri från hela världen, för att ge den som bär smyckena glädje, vitalitet, spänning och kärlek.

Hans smycke är omsorgsfullt utformade för att arbeta på medvetna och omedvetna nivåer för att påverka och inspirera människors liv.

 

Flower of life
Flower of life

 

 

Texten är hämtad från Davids hemsida. Gå in och titta på alla vackra smycken han har gjort, genom att klicka på länken upp till höger under " Relaterade länkar".

 

Relaterade länkar

Av: -pson-

Datum för publicering

  • 2008-06-23
Anmäl
2008-06-23 18:33 #1 av: Solar

Kanon artikel - vi ser nogot av framtiden med energi-smycker ect.

det blir en vercklig stor ting här i Vattenbärerens Tidsalder - mange mange menensker vil göra stor bruk av disse energi-smycker som oxå kan väre andra smycker tex. kristallsmycker i olika färger ect.

kram

Solar

Anmäl
2008-06-23 19:03 #2 av: Ayena

Mycket vackra är de i alla fall!

Anmäl
2008-06-23 19:29 #3 av: Playja
Ja... det var en hel del snygga saker på den sidan! *ler*
 
Håller med solar och enerigsmycken e något på stor frammarsch. Själv letar jag efter en mindre bergskristallstav... men har inte hittat den rätta ännu!

 

 

 

Anmäl
2008-06-25 19:21 #4 av: Gahella

Ja vilka vackra smycken! De är som sädescirklarna många av dem! Förstår att du blir inspirerad -pson-FlörtGlad


Anmäl
2008-06-26 03:53 #5 av: pson

Hehe...ja, jag satt o letade efter ett visst mönster som jag " fått på hjärnan", och så poppa den här killen upp, så tänkte jag att han kunde få en liten plats här inne på UJ  ;)

Anmäl
2009-02-19 09:37 #6 av: Bersel

Tack för tipset! Det är helt underbara smycken...
Har bokmärkt sidan så jag kan handla när kassan tillåter Glad

Anmäl