Artiklar

Don Alejandros Budskap

2009-03-28 17:59 #0 av: BigBear

Don Alejandro Hövding i Mayaindianernas De Äldstes Råd ger sitt budskap till världen

"Till alla mina bröder och systrar som lyssnar på detta budskap.... Dessa ord är inte mina, det är ord från våra förfäder.

Mayaprofetian säger att i tiden av den 12 Bakthun och 13 Ahau kommer våra förfäder tillbaka, de visa människorna.

Låt morgonen komma....Låt kvällen komma... Låt människorna finna fred och bli lyckliga... Så jag är här med er nu, och ger er detta budskap...att inte vara rädda för världen.

Ta detta budskap och sprid det över över hela jorden!"

Don Alejandro Oxlaj
Hövding i Mayaindianernas de äldstes råd

Skapelsen

 

Anmäl
2009-03-28 19:04 #1 av: Cristine

Det låter tryggt..jag har inte bekymmrat mej. Jag tror faktiskt att världen kommer att bli bättre.

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2009-03-28 19:11 #2 av: Gahella

Jag tror mig veta att så är fallet, Cristine;) Vårt medvetande höjs hela tiden, och då kommer också de nödvändiga insikterna som gör att vi kan och förstår att vi själva är medskapare genom våra tankar och handlingar. Att vi verkligen förstår det, och därmed ändrar kursen uppåt ännu snabbare:)


Anmäl
2009-03-29 09:53 #3 av: Farwuq

Jag är inte orolig, inte ens för fem öre.

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2009-03-29 10:39 #4 av: Volito

Ja, det nästan varje nua dag kommer beviss att allt hänger ihop... För de som har inte tänkt: den mikelangelos bilden som är Reconnections simbol finns i denna budskap... Det visar igen att Reconnective healing är inte "bara" healing" och dyker upp ord som Pearl fick som budskapo igenom sina patienter: "Det vad du gör sprider ljus och buskap".... Härligt

Anmäl
2009-03-29 12:18 #5 av: Cristine

Allmänheten har nog förstått budskapet men inte ledarna.Obestämd

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl
2009-03-29 15:31 #6 av: enola

Tror nog ledarna har sina misstankar också, men att de just som ledare inte har någon plats längre när vi snart inte längre kommer bli ledda av dem, utan vi kommer leda oss själva. :D

Anmäl
2009-03-29 15:37 #7 av: Gahella

Ja precis enola, skönt när fler tar det ansvaret för sig själva. Då händer det grejer:)


Anmäl
2009-03-29 17:03 #8 av: BigBear

#6 - Där har du helt och hållet rätt enola! Och de "ledande" både inom politik och pengamakten är livrädda för det som kommer att hända!

De kommer ju inte att lämna sina positioner och dela ut sina enorma förmögenheter till folket frivilligt precis......Men de kommer att bli av med dem i alla fall. Västekonomin kommer troligen att totalkollapsa vilket kommer att medföra ytterligare våld och krig i världen tyvärr.....Rynkar på näsan

Sorry att jag skriver ut det här, men jag har bestämt mig för att vara ärlig så långt det går utan att bli direkt odräglig eller elak mot enskilda personer.

Och så här tror/vet jag att det blir, men vet inga detaljer ännu.

Så nog lär vi allihop få ta ansvar för oss själva och våra nära och kära + vänner förstås......

 

Anmäl
2009-03-29 17:08 #9 av: Gahella

Jag har hört från bl.a Marina Munk, att kollapsen kommer bli lokal. Att de som inte vill dela med sig, kommer att tvingas till det på olika sätt. Enligt henne ska vi vara mycket glada att Obama sitter där han sitter, då han är den rätta kaptenen för denna skuta. Men något som kommer att förvärras är miljökatastroferna, ett mycket effektivt sätt för människor att vakna upp på!


Anmäl
2009-11-10 23:47 #10 av: Foolmeonce

Samtidigt som det känns lite kusligt och ovisst inför "2012" så tycker jag att det är en spännande tid från nu och en 3-4 år framåt. Det som skrämmer mig är väl den turbulens som skall komma före förändringen till det bättre.

Nostradamus förespådde ju att "låg blir hög och hög blir låg". Det är en tänkbar utväg.

Anmäl
2009-11-13 15:38 #11 av: Gahella

Ja och vatten ska bli land och land bli vatten. Så kanske är det gamla civilisationer som nu ska se dagsljuset och andra ska "ner" i reningen...Obestämd


Anmäl
2009-11-16 13:02 #12 av: luxplyr

jag fattar inte riktikt budskapet, vad menas med att de ska komma till backa?

Anmäl
2009-11-16 13:28 #13 av: Gahella

De vise, som kommer med sina minnen mer intakta och med mer öppna hjärtan. Det är vår räddning för vi har förvirrat oss alldeles för mycket i illusionerna på vägen hem igen...


Anmäl
2009-11-16 15:06 #14 av: luxplyr

men vad menas med det? är det det som kommer att hända?

inget jorden gåt under. vilken tur i så fall.

för man är ju ´lite orolig om det skulle hända.

Anmäl
2012-06-18 23:05 #15 av: Ainu-Ra

#14 Ingen fara och skulle det vara så galet så kommer inget att hända oss i allafall...blir det katastrof får vi en tillfälligt till flykt till Agharta Shimballah Inner earth medans jorden gör sin detoxering om den blir för våldsam...när moder gjord lugnat ner sig och detoxerat sig klart så återvänder vi upp till ytan igen...Skulle den totala katastrofen hända...den ultimata...så kommer inget att hända oss, utan i såfall om det skulle hända vilket inte är alltför troligt så kommer våra galaktiska vänner efter oss så ingen av oss går under!

Så alla kan känna sig lugna och trygga med den vetskapen...Som sagt troligen så blir jordens detoxering hoppeligen inte så våldsam så vi måste söka skydd i Agharta...Men skulle något hända samt även värre så är vi i trygga händer med vetskapen av att inget skulle hända oss då vi har våra vänner i flottorna samt i inner earth som get oss sin hjälpande varma, trygga hand...

Anmäl
2012-06-18 23:43 #16 av: Cristine

Ja Big Bear det du siade för två år sedan har hänt och nu går vi mot bättre tider, som Annika säger behöver vi inte vara rädda för något.

Cris sajtvärd på Livskvalitet & Utomjordiskt.

Hemsida www.livskvalitet-2.se  kliv in!

Varför står mina fötter på jorden när resten av min kropp är ute i rymden.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.